גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היכן אני יכול למצוא? יש לי גרסא מהמפעילה אורנג' ואני ממש לא מרוצה ממנה איפה אני מוציא את הגרסא החדשה ביותר ? ומה לגבי מוטורולה ריזר ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בפעם הראשונה שקניתי אותו הטענתי אותו 5 שעות והסוללה נגמרה לי מאד מהר,6 שעות בערך של מוסיקה והסוללה נגמרה. אולי לא הטענתי נכון?,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה לי אותו אבל על המסך של הנגן לא מוצג כלום,למה זה לא מראה לי שהוא מטעין אותו? ומאיפה אני אדע שהסוללה טעונה במלואה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה על מקום טוב ואמין עם חלקים מקוריים לתיקון אייפד 2 בתל אביב תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לקנות להורים מסגרת דיגיטלית לתמונות ואח"כ חשבתי שבעצם יהיה הרבה יותר נחמד להביא להם טאבלט שגם יוכל לשמש להצגת תמונות אבל עם עוד כמה יכולות נחמדות בתוספת מחיר לא רבה. אני לא ממש מכיר את תחום הטאבלטים אבל מכיוון שמדובר למכשיר שישמש אנשים מבוגרים ולא טכנופריקים אין ממש דרישות רבות. מה שהכי חשוב: - מסך כמה שיותר גדול (עדיף 10") ברזולוציה טובה. - ממשק ידידותי ונח בעברית (כולל מקלדת וירטואלית בעברית). - WIFI ויכולת גלישה - אפשרות להעמיד את המסך באופן קבוע לתצוגה של תמונות (כמו מסגרת דיגיטלית). - מחיר עד 1,000 ש"ח (אין לי בעיה לקנות ב- EBAY או אפילו מחודש). ראיתי כמה דברים מעניינים: http://www.ebay.com/itm/10-ePad-Android-2-1-Hdmi-WiFi-GPS-MID-Tablet-PC-Came…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי גלקסי מיני ואני רוצה שהוא ישתף את האינטרנט הסלולרי שלו למחשב הנייד שלי. אני הופך אותו בהגדרות לנקודה חמה ומנסה להתחבר דרך המחשב. המחשב מצליח להתחבר אבל מודיע באמצע שההתחברות לקחה הרבה זמן ואח"כ הוא מראה שזה מחובר ללא גישה לאינטרנט. מה הפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה לגבי פיתוח אפליקציה בסגנון של REST וכמו האפליקציה של תחנות הדלק. כשבונים אפליקציות כאלו, צריך צד שרת, שעליו תזין את נתוני המקומות נכון ? כולל הוספה של שדה אורך ורוחב כולל הכתובות ? ולגבי סידור המקומות באפליקציה לפי מרחק, זה קוד של האפליקציה עושה את זה ? כלומר לפי מיקום האייפון הוא מסדר את המרחק או שזה גם קוד שאמור להיות מוטמע בשרת ? מקווה שרשמתי את זה מובן תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל בקרוב מכשיר חדש ומעוניין למכור את הגלקסי אס שלי. הוא של פלאפון ובמצב טוב. כמה לדעתכם אני יכול לבקש עבורו?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב על קנייה של הכרטיס זיכרון הזה לגלקסי 2 שלי http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Card-32GB-32G-Class-4-A-/300568533417?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item45fb47d9a9#shId יוצא 145 ש"ח ומשלוח חינם. יש מקום אמין שאפשר לקנות לפחות CLASS 4 בפחות כסף? או שעדיף כבר לקנות את זה וזהו?
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון מחברת אורנג' או אופיס דיפו השימוש שלי הוא בסיסי ביותר אני מעדיף דגם בלי הרבה קרינה. מקשים רכים ולא קשים, לא חובה מצלמה לא צריך אינטרנט ומסך מגע.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פשוט לא זוכר כלום אם אני קורא ולא שומע את החומר שאני צריך ללמוד לבית ספר אני צריך קורא ספרים שקורא גם PDF (אם זה לא קורא PDF זה בסדר, בטוח יש משהו חינמי להוריד במחשב), וגם דפים כתובים (שאני יסרוק למחשב...) אני רוצה שהוא יתמוך בעברית וגם באנגלית (עדיפות לעברית אם אני משהו שתומך בשניהם) ויש לי שלוש שאלות: זה עושה הרבה שגיאות? ואפשר לשנות את הקול של הדיבור? אפשר לשנות את קצב הקריאה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות פלאפון פשוט לאבא שלי, לא הצלחתי למצוא נוסחה מנצחת למה בדיוק הוא רוצה כך שנראה לי הכי נכון זה פשוט ללכת לחנות, לראות כמה דגמים להבין את הכיוון שמתאים לו ופשוט ללכת על זה. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איפה יש חנויות שמוכרות סלולראיים, או חנויות מומלצות לפחות, לא כאלה עם מחירים מופקעים. אני מחפש באזור המרכז: תל אביב, הרצליה, רמת גן, כפר סבא משהו באזור הזה אם יש חנות ממש מומלצת קצת יותר רחוק זה גם בסדר, אבל לא יותר מזה. המון המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לפרסם את ההזמנה השלישית שאני מארגן גם בHW סוללות ANKER סבב 3 אני מתחיל לארגן עוד קניה קבוצתית של סוללות מורחבות של חברת ANKER מאחר והחברה לא שולחת סוללות ישירות לארץ אחרי 2 סבבים קודמים (פרטים דרך הלינק הבא LINK) ההבדל הגדול הפעם הוא שאני לא מגביל את ההזמנה רק לסוללות ל I9100 אלא לכל מכשיר במידה ויש לו סוללה של ANKER מחיר - מאחר ויהיו סוללות שונות המחיר יהיה משתנה וכרגיל תלוי בכמות והפעם גם בסוג הסוללה, המחיר בסבב 1 ו 2 היה 85~87 משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) או ימסרו פנים מול פנים (אני מטבריה, אם מישהו קרוב) תשלום - יש 3 אפשרויות: 1) פנים מול פנים 2)הפקדה לבנק 3)PAYPAL, במקרה הזה המחיר יעלה קצת בשביל לכסות את העמלה שלהם זמן משלוח - מרגע …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הבחנתי בזה שהקבוץ הזה (ראה בכותרת) צורך כ 34% מצריכת הסוללה הסתכלתי במנהל היישומים ויש לו את כול ההרשאות (כנראה וירוס ) ולא הצלחתי למחוק אותו (אי אפשר ) וכול פעם שעושים הכוף הפסקה הוא חוזר התקשרתי לסלקום והם אמרו שהם לא מכירים את הקובץ הזה ושצריך להבוא אליהם לפרמט פירמטתי אותו בסוף בעצמי אבל הקובץ הזה נשאר רק שעכשיו הוא לא מראה שהוא צורך מהסוללה, אבל הוא עדיין קיים ועדיין יש לו הרשאות והוא עדיין פועל . איך אני יכול למחוק אותו ?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חיפשתי בהמון אתרים ובהרבה יש את ה-16GB. באף אחד לא מצאתי את ה-32GB למכירה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר בארץ חנות טובה שמתעסקת ? אני מחפש כסויי לגלאקסי טאב 8.9 ולא מצאתי בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
למישהו יש מושג, למה המחיר עלה בשבועות האחרונים בשלוש מאות שח ראיתי שגם באמזון המחיר עלה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הוא? לי יותר חשוב צפייה ישירה ,סרטים ,גלישה באינטרנט, וכל מיני שטויות..לא מחפש להיות איזה גיימר אולי בקטנה משחקים קטנים כמ באייפון.. אני רוצה להזמין את הטאבלט הזה אבל הבנתי שיש את הדגם aurora שיש לו מסך ips... לפי מה שראיתי ב elf יש עברית זה מולטי שפות ובaurora אין עברית.. מה זה בכלל הips שווה לוותר על העברית בשביל זה? ההפרש הוא 15 דולר בערך .. שניהם האנדרואיד החדש ראיתי תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות לעצמי סמארטפון. העולם הזה די חדש לי (היו לי רק טלפונים פשוטים בשנים האחרונות), אז אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אחד שיתאים לי. עשיתי קצת שיעורי בית, והכנתי רשימת דרישות שאני מחפש בסמארטפון: - מסך גדול (4.3" נראה לי גודל טוב לשימוש, צפייה וגלישה, גם 4" יהיה בסדר) ואיכותי (שיראה טוב תמונות/סרטים, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון) - שיעבוד בצורה חלקה, שלא יתקע או יקח לו הרבה זמן להעלות אפליקציות (אני מניח שזה מושפע מצד אחד מכח עיבוד חזק, ומצד שני ממערכת הפעלה לא עמוסה, ותכנון טוב) - אודיו טוב, שיוכל לשמש כנגן מוזיקה איכותי (זה דוקא משהו שחשוב לי, אעדיף לקחת טלפון קצת יותר חלש אבל עם איכות שמיעה טובה, מאשר מכשיר חזק יותר עם איכות שמיעה פחותה) - GPS, ח…
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-