עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by oz12,

מכשיר הנוקיה יותר זול ועם מצלמה של 12 מגה פיקסל לעומת המוטורולה מכשיר חדש יותר עם מערכת הפעלה אנדרואיד.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ההורים שלי טסים במוצש לתאילנד ואני רוצה שיביאו לי משם אייפון. לאיפה אני צריך לשלוח אותם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר סמסונג גלאקסי 2 מחנות פרטית. כמה שאלות: 1. האם יש דגשים , דברים שכדאי לשים לב\לדעת לפני שאני קונה , אשמח לדעת!! 2. האם יש סכנה בשימוש במטען לא מקורי? 3. האם כשאני קונה מכשיר שמגיע רק עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית) האם דבר זה יגרום לאחר מכן לבעיות? איפה אפשר לעדכן את המכשיר לעברית מלאה? האם זהו תהליך מסובך\מסורבל? האם ניתן לעשות זאת ברשתות הסלולריות?? 4. מה האחריות צריכה לכלול בד"כ? 5. אני מעוניין כרגע לקנות בחנות IVORY סניף רחובות את המכשיר, בעיקר משום שהיא קרובה לביתי, האם זהו שיקול חשוב? האם בד"כ לקוחות חוזרים לאחר הקנייה לחנות ? או שאני יכול לקנות גם בלב שקט בחנויות באיזורים אחרים (ת"א , המרכז וכו') 6. יש רום מומלץ שניתן להתקין? מי מתקי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by iakovl,

חבילת Humble Bundle מגיעה לאנדרואיד למי שלא מכיר מדובר על חבילת משחקי אינדי (לרוב למחשב, הפעם לאנדרואיד) שנמכרת במחיר שקובע המשתמש כאשר אם משלמים יותר מהממוצע מקבלים משחק נוסף הפעם: * Anomaly Warzone Earth HD https://market.android.com/details?id=com.elevenbitstudios.AnomalyWarzoneEarthHD *Edge https://market.android.com/details?id=c2ma.android.edge *Osmos HD https://market.android.com/details?id=com.hemispheregames.osmos המחיר? כל מחיר שתבחרו... זה היופי בנושא, אתה בוחר את המחיר שבא לך לשלם במקום המחיר המקורי אבל! אם תבחר לשלם יותר מהמחיר הממוצע (כרגע 4.85$) תקבל את המשחק הרביעי בנוסף *World of Goo https://market.android.com/details?id=com.twodboy.worldofgo…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by BloodFist,

המכשיר שיש לנו כיום הוא מחשב כף יד שכבר עושה בעיות והוא מבוגר ואנחנו מעוניינים להחליפו. היינו רוצים לקנות מכשיר GPS חדש שמריץ IGO בגרסא הכי חדשה (והכי מתקדמת 8?) ומאוד מעניין אותנו עניין הTMC האם זה עובד כמו שצריך בארץ? במידה וכן היינו מוכנים להשקיע גם בזה. מבחינת התקציב לא מוגבל (בגבול הטעם הטוב שזה נניח 1500 שקלים במידה וצריך להשקיע יותר בגלל משהו ספציפי אני אבדוק את זה) תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. שלום לכולם, במסגרת עבודתי אני רואה כל היום טלפונים שונים ומשונים, החל באייפונים וגלקסי הכי יקרים, וכלה במכשירים הכי עלומי שם. לאחרונה נתקלתי מכשירים מאוד מעניינים, סמארטפונים שמריצים אנדרואיד, נטולי כל ייחוס או מותג כלשהו, שלכולם מכנה משותף - הם זולים ומצוינים! כמה דוגמאות: א. לקוחה מבוגרת הגיעה עם סמארטפון שהזכיר במעט את המכשירים של HTC בחנתי אותו מכל הכיוונים - הטאצ' הגיב בצורה מצוינת, מתחבר לאינטרנט וגולש כמו הגלקסי 2 שלי, המסך אמנם טיפה חיוור אבל לא משהו נורא. לפי הדיווחים של הלקוחה (אמנם מבוגרת אבל עם שימושים רציניים יחסית-מיילים,ג'יפיאס, גלישה וכל העסק) מחזיק לה 24 שעות+. מסך 3.5 אינצ' המכשיר היה ברשותה שנה שלמה, והיא החליפה אותו לגלקסי מכיוון שהוא נפל לה מהגג…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות טבלט זול בגודל של כ-10 אינצ' לשימוש בלימודים. התקציב יחסית נמוך ועומד על 250-300 דולר (לקניה בארה"ב) אחת האופציות שראיתי הוא ה-touchpad של HP שמגיע עם 32 ג'יגה מובנים ועולה כ-250 דולר באיביי לפני משלוח לישראל. אשמח לקבל עליו דעה, בעיקר מה רמת התמיכה שלו באנדרויד ברום הנוכחי הקיים (CM9 או CM7) האם יש טבלט עדיף במחירים האלו?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם. באזורים שונים מופיעים לי בגלקסי אס סמלים שונים לסימון סוג הרשת. אשמח לקבל הסבר למשמעות ולהבדלים בין: G, 3G ו- H. באייפון לעומת זאת יש או 3G או עיגול קטן. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 15.7k צפיות
  10. למישהו יש הערכת זמן מתי יגיע הפריים לחנויות הבריטיות clove או handtec? כרגע זה רק על pre-order כבר כמה זמן, והייתי בטוח שהמכשיר יצא לפני כמה חודשים לשוק כבר.

11. אני מתכוון לחנויות שמוכות אותם בטווח של 80-100 ש"ח שעד לפני שנה וחצי הם היו עולות הכי זול ב200 ש"ח,אפילו בחו"ל כמעט ואין את המחירים האלה,זה לא חשוד? גם ה cx300\400\500 זולות מידי.

• 49 תגובות
    • 10.5k צפיות
  12. רציתי לדעת אם אני קונה בארה"ב מכשיר פתוח לכל הרשתות אני עדיין צריך לעשות לו ROOT כדי להתקין לו תמיכה בעברית? או שיש אופציות ללא ROOT? המכשיר הוא לבת זוג שלי והוא לא יהיה עם ICS.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by HairyAss,

חשבתי לקנות אותו, יוצא סביבות 500 מאיביי ככה, האם הוא יכול לקבל כרטיס סים לאינטרנט דור3? איך זה עובד? אני יכול לרכוש סים רק לאינטרנט בלי שיחות? דבר שני, יש לו gps? איך הוא באופן כללי?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. שלום אני לפני קניית המכשיר בחנות פרטית, אך נאמר לי שהוא לא יעבוד בצורה חלקה ולא יקלוט בכל הארץ עקב אי-תמיכה בכל התדרים ( רשת פלאפון ) האם זה נכון? מה, אין בארץ חנות פרטית שניתן לרכוש ממנה ב100%..... על מה צריך לשים לב ברכישה? תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  15. אנדרואיד 2.2 אמורה לתת לי אפשרות להעביר אפליקציות לכרטיס הזיכרון. הכ.זיכרון, כמובן, אינו מלא (האמת שהוא כמעט ריק לחלוטין) ונראה כאילו רק חלק קטן מהאפליקציות עבר/הועבר אוטומטית לכ.הזיכרון אבל כשאני רוצה להעביר ידנית אין לי אפשרות כזו בכלל, גם לא אם אני מוריד APP2SD וכיו"ב. מאחר ולמכשיר הזה זיכרון של כ-180MB היתי שמח כן להעביר את האפליקציות ל-SD ולאפשר יותר זיכרון טלפון פנוי. מישהו יכול לנסות לעזור או לשער מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. היי. קראתי את הכתבה הזאת: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000718164 שמדווחת על אי השקתה של הגלקסי נקסוס בארץ בגלל תדר N של האינטרנט האלחוטי שאסור על פי משרד התקשורת מה זה התדר הזה ולמה הוא אסור? ומה זה אומר לגבי הגלקסי אס 3? למה חנויות פרטיות יכולות למכור את זה?

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by badboi,

לא יודע אם זה המקום המתאים, אם לא אז תעבירו לפורום הנכון. אני רוצה לעדכן את התוכנה של ה GPS שלי. (mio moov 300) הורדתי קבצים של התוכנה ("מיומאפ") - שני קבצי cpf ושני קבתי lic ואני מנסה להחליף אותם בקיימים ולשנות נתיב בהגדרה של המפות ולא קורה כלום מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כרגע מריץ אנרואיד 2.3 - ניתן לשדרג ל 4.0.1 אך יש עדיין בעיות בגירסא זו וגם אין מרקט. CPU: AllWinner A10, Cortex A8 Many-Core, clocking at 1.0~1.2GHz, overclocking can reach 1.5GHz GPU: Mali-400 OS: Android 2.3 Gingerbread Build-in,but we can offer firmware for Android Ice Cream Sandwich 4.0 Beta, support Flash 10.3 online video playback 512MB DDR2 RAM + 8GB Nand Fast Flash Memory Display: 7-inch 16:9 LCD 5-Point Capacitive touchscreen, pinch to zoom, resolution 800*480 Video: 2160P hardware decoding, full formats support, SuperHD 2160P video & MVC-3D video playback Input & Output: HDMI 1080P full HD output, mini USB port, microSD card slot, etc. Camera:…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by ofirr,

שבת שלום. לפני כחודשיים היה ניתן למצוא מכשיר סמסונג גלקסי S2 בכ 2300-2400 ש"ח. כיום המחיר של המכשיר בסביבות המחיר 2800 ש"ח ומעלה. כלומר עליה של כ400 ש"ח. השאלה שלי היא מתי עשוי לרדת המחיר? סמסונג התחייבו להוציא מכשיר אחר ברבעון הראשון של שנת 2012.

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. השאלה די בכותרת. טלפון הכי זול שיש, לשיחות ו-SMS, מערכת הפעלה נוחה (NOKIA לא?) וסוללה ארוכה שבאה כבונוס במחיר הזה. יש כזה טלפון?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by bay,

עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  23. קניתי אייפון 4 8 ג'יגה מחנות פרטית, האייפון אמור להיות פתוח, לקחתי את הכרטיס SIM שלי (דור 3) וחתכתי אותו לפי הדוגמא בזהירות, כשאני מכניס אותו לאייפון הוא עדיין לא מזהה לי את הכרטיס ורק רושם לא הוכנס כרטיס SIM, כדי להפעיל את האייפון הכנס כרטיס SIM שקוד ה-PIN שלו אינו נעול בדיוק כמו שהוא רושם כשאין בכלל כרטיס במכשיר, אני אמור לעשות משהו אחר אולי ? אגב הכרטיס החתוך עדין עובד טוב במכשיר הישן שלי (נוקיה)

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. אהבתי את הסקירה, מדובר במכשיר שאני מחפש, סמארטפון עם מימדים קטנים, נגן מוזיקה טוב, ומחיר נמוך יחסית. כשבדקתי את המחיר בחנויות המצב קצת השתנה, אלו שמוכרים ב1350 שקלים מוכרים מכשיר ללא תפריטים בעברית. אני דובר אנגלית ברמה מספיק טובה כדי להסתדר עם תפריטים באנגלית אבל בכול זאת יהיה נחמד לקבל גם תפריטים בעברית, על התענוג הזה יש להוסיף כ200 שקלים. סכום פעוט אבל כבר מוציא אותי ממסגרת התקציב שלי. הבנתי שלמכשיר הנ"ל הובטח עידכון לגירסה 4.0, הבנתי גם שגירסה 4.0 תגיע עם תמיכה מובנית בעברית האם זה כולל גם תפריטים? האם למישהו יש נסיון עם המכשיר? מה אתם אומרים עליו?

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by dbx22,

אהלן חברים. אני מחפש טאבלט בשביל אמא שלי. הדרישה היא שיהיה אפשר לקרוא ספרים ברוסית, ושיהיה כל מיני משחקים. אני יודע שבשביל ספרים עדיף מסכי E-ink למיניהם, אבל יהיה עדיף בשבילה משהו עם יותר מולטימדיה, לכן הכיוון הוא יותר טאבלט. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה אני אשיג ספרים ברוסית, ומאיזה פורמט הם יהיו. וגם בגלל זה אני לא יודע מה אני מחפש. אני משער שיותר פשוט יהיה עם מכשירים מבוססי אנדרואיד כי ככה גם אפילו אם לשים ספרים בפורמטים שונים, עדיין יש אפשרות להריץ אותם באנדרואיד. אבל בכל זאת אני מחפש משהו הכי פשוט וקל לתפעול שיש. (אני לא רוצה להגיע למצב שהיא צריכה להכנס לכל מיני סיירי קבצים ולחפש בתיקיות במכשיר ספרים שונים ולפתוח עם תוכנות שונות, כי היא לא תבין איך עושים את זה וזה מס…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים