גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אייזה מעבד יש לו? באתר של חברת פלאפון רשום 1.5 כפול ליבה ובמקומות אחרים רשום 1.5 חד ליבה אני ממש מבולבל?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מריץ את ה-xcode עם vmworkstation אם זה משנה (לא נראה לי שקשור). כתבתי את הקוד הבא: #import <Foundation/Foundation.h> int main (int argc, char *argv[]){ @autoreleasepool { int age=0; NSLog(@"Please enter your age:\n"); scanf("%i",&age); switch (age){ case 1: NSLog(@"Great age is 1 !!"); break; case 2: NSLog(@"Great age is 2 !!"); break; case 3: NSLog(@"Great age is 3 !!"); break; case 4: NSLog(@"Great age is 4 !!"); break; default: NSLog(@"This also a great age"); break; } } } הבעיה היא שכשאני מריץ , אני מקבל עבור ערכים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג בגבולות הטעם הטוב). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג אך בגבולות הטעם הטוב) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש כרגע ברשותי E72 שדי מספיק לי. הוא מתקשר,מסמס, יש לו מייל,פיסבוק, ווטסאפ... הסוללה שלו מספיקה ליום שלם של עבודה וטלפונים ואסמסים.... אבל בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות כמו לא להשמיע צליל בקבלת אסמסים ולא להתריע על האסמסים. והסוללה התחילה להיגמר מהר יותר... בכל מקרה חשבתי על HTC SENSATION XL. יש הצעות אחרות? אייפון זאת לא אופציה בכלל... למוזיקה אני לא ישתמש בו מכיבן שיש לי אייפוד.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתר טוב להשוואת סלולרי : http://geekaphone.com/compare-phones
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנקסוס המייוחל סוף סוף הגיע, החלטתי לא לחכות ל SGS 3 עקב הרצון העז בחוויית גוגל מלאה. רשמים ראשוניים(אני אדלג על טאץ' רספונסיבי וממשק מהיר, כי את זה אנחנו מקבלים כבר ב SGS 2 מהקופסא ממילא, אז מהבחינה הזאת אין חידוש משמעותי): 1. פיצ'ר המולטי-טסקינג מעולה. 2. הגודל שלו מאוד קרוב ל SGS 2 מבחינה פיזית, הוא ארוך יותר בקצת פחות מחצי ס"מ. 3. הרבה אפליקציות עדיין לא עברו התאמה נורמאלית ל ICS 4, אז אני חווה הרבה FC. 4. הרבה אפליקציות עדיין לא עברו התאמה לרזולוציה של המכשיר ולכן בחלק מהן, הממשק נראה מוזר עד לא פונקציונאלי בעליל. 5. פיצ'ר ה google voice typing עובד ממש סבבה, גם בעברית. 6. העברית במכשיר היא בתמיכה מלאה, אך ללא תפריטים. בדוא"ל, SMS, דפדפן וכו' הכל מיושר RTL בצ…
-
- 109 תגובות
- 22.3k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי כתובת מהאוניברסיטה username@postmail.bgu.ac.il שזה ג'ימייל בעצם. ויש לי שרת יוצא ונכנס והמספרי יציאות איך אני מגדיר אותם בגלקסי 2? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.androidcentral.com/bunch-apps-sale-today-49-cents SwiftKey, HomeRun Battle 3D, SoundHound, Shadowgun, World of Goo, NFL Flick Quarterback, Osmos HD, Quell Reflect ב49 סנט. אם מישהו מוצא עוד דברים מעניינים תשתפו רשימה מלאה: https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_03_06_AppsFavorites?feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMzMTA1ODM2NDgyNSJd
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עריכה חדשה - ההודעה הראשונה נמחקה. נכון להיום המכשיר נמכר חדש לגמרי עם שנה אחריות ב-1880 שח - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUipad216GB מיותר לציין שזה עקב הורדת המחיר הרשמי ל-400 דולר, עקב יציאת IPAD HD. אבל עדיין מדובר בטבלט משתלם יחסית למחירו נכון לזמן זה.
-
- 23 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מתלבט בין iPad 3 לבין כל מכשיר אחר עבור מתנה לרופא, האם יש יתרונות/חסרונות כלשהן מבחינת שימושיות, יכולות, אפליקציות, ספרים וכו' בין iPad לבין מכשירים אחרים? השימוש יהיה בעיקר אפליקציות וספרים ייעודיים עבור הרופא. אשמח לשמוע מה עדיף, למה וכמה. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט שיהיה טוב לגלישה, צפייה בסרטים, מיליים וכד'. אין לי ממש עניין במשחקים, כך שהאפשרות שיתאים למשחקים היא צ'ופר אבל ממש לא הכרחית. תודה, רז. נ"ב מקסימום 400 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רשמי מסמסונג ICS יהיה זמין מה 10/03/12 עדכון רשמי מסמסונג לינק : News & Alerts SAMSUNG הערות של סמסונג על העדכון, לינק : Galaxy S II Ice Cream Sandwich Update
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אח שלי קנה היום את הפלאפון Sony-Ericsson Z780I. הטלפון עבד טוב בחנות, הייתה קליטה. אך לאחר שהגיע הביתה נכתב במסך הטלפון "אין כיסוי רשת" או "שיחות חירום בלבד". גם ניראה לו שהטלפון עבר תיקון מאחר שאחרי שהוציא את המכסה האחורי נראתה מדבקה קרועה ב-מקום שהבורג של הטלפון שהה. עכשיו התקשרנו למוכר והוא אמר שצריך פשוט להיכנס להגדרות ומשמה צריך לעשות חיפוש רשת ואז לבחור ברשת המתאימה. עשינו את זה אבל עדיין אותה בעיה. אנחנו לא מבינים מה הולך פה, מצד אחד אם היו בעיות קליטה ברשת רמי לוי היינו רואים על כך תלונות ברשת. מצד שני יכול להיות שזאת בעיית קליטה גם ברשת פלאפון. פתחנו את הטלפון ושמנו כרטיס SIM של ORANGE ועובד טוב. יש לכם רעיונות? עידכון: בדקנו ברשת פלאפון אך עם טלפון אחר ועובד מצו…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הדיון ה-3 בערך שאני פותח על קנית מכשיר. בכול פעם הקניה נדחתה מסיבה אחרת. בפעם האחרונה דחיתי את הקניה כדי לראות אילו מכשירים חדשים יוצאים לשוק, התאכזבתי כשגיליתי שהסוני אריקסון החדש(דגם הU) מגיע עם נפח אחסון פנימי מבזה, למרות שבכול שאר התכונות הוא מאוד קרץ. היום שמתי לב שמחיר האקספריה מיני פרו ירד ל100 פאונד בhandtec, מה שאומר שמחירו כולל שילוח ומיסים אם יתפס עומד על 1000 שקלים. אני מודע לחסרונות שלו, מבחינתי הם יתרונות, חשוב לי שהמכשיר לא יהיה גדול, חשוב לי נגן מוזיקה טוב, אני לא צרכן משחקים גדול. הטלפון ישמש יותר כטלפון+נגן מוזיקה+ אינטרנט/GPS/אפליקציות אם צריך, פחות למשחקים וצפיה בוידיאו ולכן המכשיר הזה מתאים לי. השאלה היא כזאת, המפרט הטכני של המכשיר כבר לא מדהים, מע…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר שבועות סאמסונג גלאקסי 1 S PLUS עכשיו יש לי מדי פעם הפרעות בשיחה כשאני מדבר החלפתי סים וביקשתי לעשות רענון קו עדיין לא עזר ויש לי הפרעות אקראיות בשיחה מדי פעם האם הבעיה היא במכשיר(מוזיקה שומעים מצוין)?מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני עזרו לי למצוא טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו, עדיף שאוכל לקנות אותו בארץ. תודה חברה, ופורים שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם שווה לקנות IPAD 2 בשביל משחקים וסרטים לשימוש בזמן הסיעה ברכבת או בזמן הצבא? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הידיעות באינטרנט אחרי חיפוש לא ממש מבהירות מה קורה עם העידכון. יש טענות שהתחילו בדצמבר ואז הפסיקו. מישהו יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי eclipse + android sdk לפי המדריך הבא: אצלו בסרטון, לאחר ההתקנה, מופיע תחת קטגוריית window android sdk and avd manager אצלי לא מופיע תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-