גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להבין איך מעבד הדגל של NVIDIA למכשירים ניידים מורכרז על ידי APPLE כחלש פי ארבע. לאפל יש איזה טכנולוגיה חייזרית שאנחנו לא מכירים? ואני רוצה לראות במבחנים עד כדי כמה המעבד החדש באמת יותר מהיר? הדבר היחידי שאני רואה בו תועלת במעמבד יותר חזק זה במשחקים הרי אין טעם ברזולוציה הזאת לטעמי האישי לא בגודל כזה קטן של מסך ועם 0 תכנים כמו וידאו מעבר ל FHD הרי למשתמש עסקי בייתי רגיל אין טעם בכל העוצמה האדירה הנוספת אין להם מה לחדש אז הם אומרים שלנו הכי חזק! בקיצור אני רוכש TF PRIME אפל לא הצליחו לשכנע אותי!
-
- 31 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי. אני שוקל לקנות אייפאד (תכננתי אייפאד 2, כנראה אמתין לאייפאד 3). העניין הוא כזה: המכשיר נועד בעיקר לשימוש כמחשב ללימודים. אני צריך להפעיל וורד על המחשב ושתהיה לי האופציה להעביר את הקבצים לאחר מכן למחשב. חבר אמר לי (שיש לו את המכשיר), שכשהוא מעביר את קבצי הוורד למחשב, הכיתוב מתבלגן, אבל הוא חושב שאפשר לסדר את זה. כמו כן, אני צריך שתהיה לי האופציה להריץ קבצי PDF במחשב. האם האייפאד יכול לתת לי תמיכה מלאה בקבצי docx ו-pdf? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להשתמש בסמארטפון בשביל מוסיקה זה כמו להרוג יתוש עם פטיש 5 קילו. כל היתרונות של סמארטפון כמו מסך גדול ,מסך מגע ,הם חיסרונות כאשר מדובר בנגן מוסיקה בלבד שישמש בזמן ריצה. אני מחפש נגן \מקליט אודיו בלבד שיוכל לקבל לתוכו הרחבת זיכרון של 32 ג'יגה בייט MICRO-SD ושיהיה כמה שיותר קומפקטי ,אולם עם מסך ברור ואיכותי ,רצוי מסוג OLED . חשוב לי שהנגן יהיה בעל רדיו איכותי עם אפשרות הקלטה מהרדיו ישירות לפורמט MP3. בנוסף ,אני צריך שהנגן יוכל לשמש כטייפ מנהלים איכותי. רצוי גם שתהיה כניסת LINE IN לאודיו ,לשם חיבור מיקרופון חיצוני. המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.androidcentral.com/bunch-apps-sale-today-49-cents SwiftKey, HomeRun Battle 3D, SoundHound, Shadowgun, World of Goo, NFL Flick Quarterback, Osmos HD, Quell Reflect ב49 סנט. אם מישהו מוצא עוד דברים מעניינים תשתפו רשימה מלאה: https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_03_06_AppsFavorites?feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMzMTA1ODM2NDgyNSJd
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני יודעע ששאלו את השאלה הזאת כ"כ הרבה פעמים אבל אני שואל שוב. מתכון לקנות את המכשיר מחנות פרטית וכולם מוכרים רק עם תמיכת עברית. אשמח אם מישהו ייתן לי לינק למדריך שיסביר לי כמו שצריך איך להתקין עברית מלאה על המכשיר. עשיתי חיפוש מסיבי על הנושא וקראתי כ"כ הרבה מדריכים אך לא מצאתי שם את הידיים ואת הרגליים וזה רק בלבל אותי עוד יותר. תודה לעונים וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
הידיעות באינטרנט אחרי חיפוש לא ממש מבהירות מה קורה עם העידכון. יש טענות שהתחילו בדצמבר ואז הפסיקו. מישהו יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אייזה מעבד יש לו? באתר של חברת פלאפון רשום 1.5 כפול ליבה ובמקומות אחרים רשום 1.5 חד ליבה אני ממש מבולבל?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המכשיר לטובת שקט נפשי של ההורים (אני טס לטיול בדרום מרכז אמריקה ל7 חודשים..) רציתי לדעת האש יש מניעה לקנות את המכשיר בחול? כאילו האם צריך רישון כל שהוא כי הבנתי שהוא שולחל מייל והודעת SMS של מיקומך . -מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על המכשיר יתרונות חסרונות.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו כשיש יבואן רישמי בישראל, ניתן לארגן קבוצת רכישה, אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר משתמשים. כל מי שמעוניין יכול להיכנס לקבוצה בפייסבוק ולהצטרף אלינו http://www.facebook.com/groups/227498374012782/
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך עובדות אפליקציות שמודדות דופק לב?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בעיקרון אני מכיר את כל הפרוצדורה רק רציתי לדעת איך זה עובד אחרי השינויים האחרונים שהיו בתקנים של המכס והמע"מ. ז"א אם אני מזמין עכישו פלאפון חדש ב 400$ מה יהיה המחיר הסופי והאם יעכבו לי אותו כשהוא יגיע לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם שווה לקנות IPAD 2 בשביל משחקים וסרטים לשימוש בזמן הסיעה ברכבת או בזמן הצבא? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מתלבט בין iPad 3 לבין כל מכשיר אחר עבור מתנה לרופא, האם יש יתרונות/חסרונות כלשהן מבחינת שימושיות, יכולות, אפליקציות, ספרים וכו' בין iPad לבין מכשירים אחרים? השימוש יהיה בעיקר אפליקציות וספרים ייעודיים עבור הרופא. אשמח לשמוע מה עדיף, למה וכמה. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטלפון שלי הוא גלקסי נקסוס ואף פעם לא השתמשתי בסמארטפון אחר ככה שאני לא יודע אם זה ככה בכל הגרסאות, אבל משחקים (בעיקר GT FREE+) מפוצצים אותי בNOTIFICATIONS פרסומי שלהם וזה משגע תשכל. איך אפשר לחסום את זה חוץ מלמחוק את המשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet יצא חדש מאריזה מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך. 1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER 2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר. 3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא. האם המכשיר תקול? נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר. זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה איפון אבל המחיר שלו בשמיים למי שלא מדבר כמעט אני לא מעורב במה שקורה עכשיו בשוק הסלולר מה אתם ממליצים למחיר עד 2000 ש"ח עריכה: אני עוד חושב לגבי גודל התקציב בינתיים לנעול
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אני יכול לקנות אייפוד נאנו 16GB מארה"ב ב-570 ש"ח דרך חבר. בארץ זה נמכר ב-720 ש"ח, לא בטוח אם ההפרש שווה בעיה אפשרית במימוש האחריות, מה דעתכם ? כמו כן, לרגל ההשקה הקרובה של הדור השלישי של אייפאד, האם ידוע מתי יגיע דור חדש של אייפוד נאנו ? לא הייתי רוצה לקנות אחד בדיוק לפני שהוא מתיישן. ובהזדמנות זו, אבקש גם המלצה על אוזניות כפתור טובות שלוקח להן הרבה זמן להיקרע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-