גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
-
ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
החדשות הטובות הן שקבלתי לפני כמה דקות את החשבונית הראשונה של גולן טלקום שמכסה חודש פעילות שלם. החיוב הכולל עבור 4 המינויים שניידתי לגולן עומד על 108 שקל. החשבונית האחרונה של אורנג' עבור אותם 4 מינויים היתה על סך 528 שקלים. החשבון מפורט ביותר וכולל את כל פרטי השיחות שבוצעו (תאריך ושעה, אורך השיחה ומס הטלפון שחויג) וה-SMS שנשלחו (תאריך ושעה ומס הטלפון אליו נשלח). כל מילה מיותרת. החדשות הפחות הטובות הן שיש בעיה בחשבונית למי שנמצא בתוכנית ה-10 שקלים. בניגוד למובטח, שיחות לשירות הלקוחות של גולן חוייבו בתעריף הרגיל (18 אג' לדקה) במקום להיות בחינם. בחשבונית רואים זאת כהתקשרות למספר 058-7778166. שוחחתי עם שירות הלקוחות של גולן (דרך אגב ענו שם אחרי פחות מ-2 דקות...) והם מודעים לבע…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המכשיר נאסף והוא בטעינה ובסינכרון כמה מילים קצרות מכשיר מטוס, ללא שום תקיעה או איטיות כמו ב ZVM צג מרהיב בניה מעולה של טושיבה (בטח שלא מייקרוסופט) מערכת ההפעלה מרשימה מאוד אין DRAG & DROP אפילו לא כמו ב ZVM התקנה ראשונית כולל עדכון FIRMWARE לוקחת 20 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד עם קו אינטרנט של 10 מגה!!!!! חובה להתקין את התוכנה של מייקרוסופט, סגנון ITUNES, אבל התוכנה היא בעצם WMP 11 לייט עובדת מהר מאוד ויפה מאוד קצת תמונות יש עוד הרבה תמונות כאן http://allzune.info/cpg/index.php תהנו
-
- 50 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני מספר ימים את הגלאקסי S3 neo , וראיתי שהוא לא מכיל 2 כרטיסי סים (dual sim). חשבתי שזה זיוף וחזרתי לחנות שממנה קניתי (עולם הקולנוע), ושם טענו שסמסונג לא מייצרת מכשירים שהם dual sim. אני זוכר שקראתי ברשת ביקורות על עניין ה - dual sim, לכן זה נשמע לי מאוד מוזר. בנוסף לזה, קניתי לפני מספר חודשים את ה - S3 neo לאבא שלי, והוא כן הכיל 2 כרטיסי סים, והוא נקנה מ - best buy. בשניהם כתוב על גב המכשיר מתחת לסוללה את הדגם i9300i. בשני הרשתות לא נראה לי שמוכרים זיופים. בקיצור, השאלה שלי היא - איזה דגם הוא ה"אמיתי"? אולי סמסונג מוכרת שני דגמים ממש דומים? אשמח לתשובות, העניין הזה משגע אותי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אדם מקסים ביותר החליט לתרום 200$ לנער שמאושפז במחלקה בבי"ח איכילוב - בה אני עובר ביקורת רפואית אחד לחצי שנה. המזכירה הרפואית סיפרה לי על ועקב היכרותה איתי (שמכיר את נושא הקניות ברשת) היא ביקשתי ממני לאתר את הטאבלט הטוב ביותר ב-200$ (מה גם שאני בדיוק הזמנתי לא מזמן)... וזה מה שעשיתי...עלו לי 2 "דגים" בחכה ומבינהם ארכוש אחד עבורו. טאבלט ראשון: PIPO M1 בעלות של 193$ כולל משלוח (אתר lightake.com). טאבלט שני: Cube U20GT בעלות של 185$-190$ כולל משלוח (חנות Shenzhen Senyong באתר ALIEXPRESS). באופן כללי - על 2 הטאבלטים ו-2 החברות יש חו"ד בהחלט טובות... המפרטים (ניתן לקרוא בהמשך) ממש דומים.... הדבר שאולי CUBE מובילה בו זה שיש ב-U20GT מסך Gorrila Glass אשר ממה שהבנתי - נחשב ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אופס: באתר הרשמי של סמסונג באוקראינה נמצאו תמונות של מכשיר הדגל העתידי אשר לא היו אמורות להיות שם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
השקת המכשיר המתקפל הבא מבית הענקית הקוריאנית מתקרבת וכעת יהיה קשה מאוד להכחיש זאת - עם הופעה באתר החברה ברומנית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
קצת קשה להאמין אבל מישהו באתר Gizmodo (בלוג בנושא גאדג'טים) טוען כי מצא את הדגם החדש של האייפון של אפל בפאב. החשיפה הרשמית היתה אמורה להיות רק בחודש יוני (ב-22 אם אני לא טועה)... אפל, ד"א, כבר דיווחו על אב-טיפוס שאבד/נגנב! נראה מדהים!!! http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone השינויים עד כה: - מצלמה קדמית לוידאו - עדשה משופרת וגדולה יותר למצלמה האחורית - פלאש למצלמה - שימוש ב מיקרו-סים במקום סים רגיל - מסך משופר (רזולוציה יותר גבוהה) - מיקרופון משני לביטול רעשים - כפתורים מטאלים לעוצמת שמע ולכיבוי/הדלקה - כבד יותר ב-3 גרם מהדגם הקודם (3GS) - בטריה יותר גדולה [attachment deleted by admin]
-
- 58 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יצרנית ה PMP הפופלארית iRiver נכנסת לשוק הסלולרי ותכריז על פלאפון ראשון בתערוכת 3GSM בפברואר, דומה לiPhone iRiver GSM ,שם זמני של הפלאפון (עדיין אין לו שם) יצא ב2008. הסלולארי יתבסס על מערכת הפעלה לינוקס בשונה לiPhone של אפל שמבוסס MacX יכלול מסך 3 אינץ עם רזולוציה של 480 ו 272 פיקסלים. אין מקשים, רק ג'וסטיק ניווט. iRiver GSM ישוחרר לראשונה באירופה ומחיר אינו ידוע. החשיפה הראשונה שנעשתה בתערוכת CES. סירטון: מקור: iRiver hits on iPhone - GSMArena.com news פשוט מדהים, מחכה בקוצר רוח (נראה כמו שניסו להעתיק את העיצוב של אייפון)
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רוצה להזמין טאבלט בשביל נטפליקס מתלבט בין teclast m50hd או t50hd אם יש דגם טוב יותר בתקציב של עד 700 אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, ביצעתי כעת חיפוש באתר זאפ עבור טאבלטים עם גירסה 6 או 7. מצאתי תוצאה *אחת* בלבד וזה הפתיע אותי (פרטים בהמשך לגבי תוצאת החיפוש). לפי ויקיפדיה, אנדואיד 6 שוחררה באוקטובר 2015, כלומר לפני למעלה משנה, ואנדרואיד 7 שוחררה באוגוסט 2 מישהו יודע מה הסיבה לכך ? אמנם אנו מדברים על השוק הישראלי, אבל בכל זאת שנה זה הרבה זמן! פרט לכך, גם הדגם שמצאתי הוא עם מסך של ''7, ואני מעוניין עם מסך של ''10 לפחות. ברצוני להוסיף שאינני מעוניין לקנות בחו"ל דרך אמזון או בכל צורה אחרת מהרבה סיבות (אחריות, מכס וכו) הדגם שמצאתי הוא Asus google Nexus 7: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=856135 עוד אוסיף פרט אחרון: חיפוש של A…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאחר ויום הולדתי קרב חשבתי לרמוז בעדינות לבני משפחתי שאני מעוניין בטאבלט. אבל...אני צריך לדעת מה להזמין. יש עדיפות גדולה מאוד להזמנה מהארץ (אחריות,אולי להקל עליהם עם תשלומים, זמינות וכו') במידה ומדובר על כל דבר אחר שהוא לא נקסוס 7 . כעיקרון אין דרישות מהותיות כי הוא הולך להיות אביזר מותרות, כמעט כמו כל הטאבלטים אבל כן היתי שמח לקבל "הכל הכל" וכמה שיותר ביצועים, איכות ונוחות בישביל הכסף. אז בגלל המחיר והמפרט חשבתי על הנקסוס 7 אבל מאחר ולא החזקתי אותו מעולם מפחיד אותי קצת הגודל הקטן שלו אולי, אני מפחד שהוא קרוב מדי לסלולריים (הוא רק 2.7" יותר מהגלקסי שלי) מאשר לטאבלט. מישהו יכול לתת דעה בנושא? חוץ מהעניין של המסך הוא מתאים לי מכל בחינה (מפרט, מחיר וכו'). אם ללכת לכיוון מסכי…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש טאבלט אנדרויד לצורך עבודה בתנאי שטח, למחקר על התנהגות בע"ח. אני מתכוון להשתמש באפליקציה הזו: http://affect.media.mit.edu/projectpages/ama/ הדרישות העיקריות של המכשיר הן: גודל קטן ומשקל נמוך שמתאים לאחיזה ביד אחת - "7 או פחות מזה אם קיים. סוללה שתחזיק מעמד לפחות 2.5-3 שעות עבודה רצופה. מסך בהיר עם ניגודיות גבוהה שניתן לראות כמו שצריך גם בתנאי שמש ישירה. בחשיבות פחותה יותר - מחיר נמוך, מכשיר אמין, אחריות טובה. לא מצאתי הרבה פירוט השוואתי על תפקוד המסכים של טאבלטים בתנאי תאורה חזקה. אשמח אם תוכלו לעזור אותי, אפילו לכוון אותי למאמרים בנושא. המלצות למכשירים ספציפיים יתקבלו בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקנות טאבלט מתנה לחברה שלי. כרגע יש לה מחשב נייד קומפקטי למדי, אבל הוא עדיין לא הכי נוח בשביל סתם לקרוא דברים או לגלוש באינטרנט (במיוחד במיטה), ככה שטאבלט 10 אינץ' יהיה נחמד (7 אינץ' כנראה קטן מדי). ראיתי פה ובמקומות אחרים המלצות על ה-Asus ME301T. מה דעתכם עליו? יש מכשירים שבכלל מתחרים בו ברמת המחירים הזו? לפי מה שראיתי המכשירים היחידים שיותר טובים הם כבר קפיצה משמעותית במחיר (700 ש"ח יותר ומעלה). האם ההבדל בין הרזולוציה שלו לרזולוציית full hd ומעלה מורגשת? (במחשב הנוכחי שלה יש מסך 13 אינץ' ברזולוציה 1366x768 ככה שזה בכל מקרה לא הרעה בתנאים מבחינתה) אני לא מחפש להזמין טאבלט מחו"ל (לא רוצה להתעסק עם משלוח ואחריות, היחיד שאולי הייתי מוכן להזמין זה ה-Nexus 10)…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר בעיקר ללימודים כדי לכתוב בשיעורים (טקסט ומעט מתמטיקה) בצורה נוחה. לצורך כתיבה, הקלטה וצילום מהלוח יהיה מאוד נוח לעבוד עם מכשיר אחד שמשלב את כל התכונות האלה, במיוחד אם קיימת אפליקציה שכל אלה נשמרים בה באופן כרונולוגי. ישמש גם לגלישה, עריכת קבצי office והצגת pdf. כתבתי טאבלט בגלל יתרון הניידות (גודל ומשקל) ובגלל האפשרות לכתוב ולשרטט עם עט. אשמח לשמוע גם על מכשירים שמוגדרים אחרת אם הם מתאימים לצרכים הבאים. הכתיבה בעט (מוכן לקנות בנפרד) צריכה להיות נוחה וכמה שיותר קרובה למציאות. להקלדות ארוכות, יתרון גדול למקלדת מובנית/נסתרת/נשלפת, אבל לא צעצוע. עדיפות למכשיר עם עורך Excel מתקדם שתומך בעריכת פונקציות. גודל מסך - כ-10". סוללה - לפחות 7 שעות ללא Wi-f…
-
- 2 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=68432&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=24082012 מה אתם אומרים של הטאבלט הזה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. שאלו אותי בקשר לבחירת טאבלט אך אני מתקשה לעזור בגלל המבחר העצום. (היה פה פעם שרשור של טאבלטים סינים מומלצים עד 1000 ש"ח, אבל אני לא מוצא אותו) דרישות: מסך 7", 8" או 9" (אינץ'). חיבור hdmi (חיבור לטלוויזה). אפשרות הגדלת זכרון ע"י כרטיס זכרון (כמות הזכרון הבמכשיר יכולה להיות בין 8 ל32 ג"ב). מערכת די עדכנית (ICS או JB). מחיר עד 1000 ש"ח אך מומלץ לחסוך. עדיף מכשיר עמיד יותר ואיכותי יותר, מאשר מפוצץ בפיצ'רים. הטאבלט ישמש לשימושים פשוטים של קריאה, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. אין שום בעיה שהטאבלט יהיה חסר שם סיני- אך שיחזיק מעמד שימוש פשוט ולא יהרס אחרי 2 שימושים (אם יש משהו שכבר ניסיתם). אין בעיה ברכישה ברכישה מחו"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט סיני איכותי (עד כמה שטאבלט סיני יכול להיות איכותי...). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, קריאת ספרים וקצת משחקים. אני גם רוצה שיתמוך ב-bluetooth ושיהיה בעל מסך IPS. נראה לי שהטאבלטים הגדולים (9-10 אינטש) קצת גדולים וכבדים מדי, ומצד שני אלו בגודל 7 אינטש נראו לי קטנים מדי, כמו טלפון מגודל. לכן חשבתי ללכת על 8 אינטש. זה נראה לי הטוב שבכל העולמות. גם לא גדול וכבד וגם גודל מסך סביר (וגם מסך 3:4 שאני יותר אוהב). אלא שלאחר מחקר יותר מעמיק, יש בעיה של זמינות. יש יחסית מעט דגמים של 8 אינטש ואם מסננים את הגרועים שביניהם אז נשארים ממש מעט. בסוף נשארתי עם שני דגמים אופציונאליים: Hyundai rock X ו- Ployer momo8 IPS. לאחר קריאת ביקורות הבנתי שלכל אח…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לידיעתכם, שמתי לב כרגע שב-ALIEXPRESS מפורסם כעת טאבלט זה: Ainol NOVO 7 Mars IPS 4.0.3 tablet pc 16GB 1GB RAM 1GHz CPU HDMI 1080p Camera *** בכדי להגיע לדף המוצר: לחצו על החלק הנ"ל בלינק: Ainol NOVO 7 Mars IPS 4.0.3 tablet pc 16GB 1GB ולא על החלק האחר. ב....33$ ומשלוח חינם!!! חייב לסייג שזה נראה TOO GOOD TO BE TRUE ;D גם אם זה דגם ישן יותר...עדיין - 33$.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-