עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by psybrain,

איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by LOL,

שלום, ההורים שלי יהיו בלונדון עוד שבועיים וחשבתי על להביא לי משם גלקסי הבעיה שאם אני לא אתן להם כיוון של חנות הסיכוי והמוטיבציה שלהם למצוא די קטנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר רשת או חנות ספציפית שאפשר לשלוח אותם או אפילו להזמין מראש ולאסוף תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ofir_bl,

חבר שלי היה אמור לטוס לניו יורק מהעבודה והיה אמור לקנות לי שם את הסמסונג NOTE, ברגע האחרון השתנה היעד ל-LA. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי חנות שמוכרת את המכשיר. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מוכרת וטובה שם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by yorai425,

שלום לכולם אתמול חסמו אותי בוואטסאפ לצמיתות יש מישהו שיודע איך לשחרר חסימה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by xytkhi,

היי ברצוני לדעת אם וכיצד ניתן לחסום אינטרנט שעולה כסף, [ לא WI-FI ] דרך המכשיר או באמצעות תוכנה מסויימת שניתן להוריד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום וחג שמח. לא מזמן הייתי בארה"ב, ולמרות שהיה לי סים אמריקאי ניסיתי להפעיל את הסים הישראלי של 012 כשהייתי שם, אבל הוא לא עבד. בשבוע הקרוב אני נוסע שוב ובשביל שיהיה לי סים למקרי חירום החלטתי לנסות לפנות ל 012 ולראות האם ישנה חסימה כלשהיא. בצ'אט התמיכה באתר שלהם אמר לי הנציג שאכן יש חסימה, והוא יפתח אותה מיד (כמובן שעל הדרך הוא ניסה למכור לי חבילה מסוימת לשימוש בחו"ל). כמו בכל חברה אחרת שהיה לי בה קו בעבר (סלקום, אורנג', פלאפון וכו'), ביקשתי ממנו גם לחסום כל אפשרות לגלישה בחו"ל מהסים הזה בשביל הצד שאני אשכח לכבות את הגלישה במקרה ואני אצטרך להכניס את הסים למכשיר. הוא הלך "לבדוק", ואחרי 15 דקות בערך חזר ואמר שאין בעיה לחסום אבל ה"שירות" הזה (חסימת המכשיר לגלישה בחו"ל נחשבת …

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  7. בדומה לסמסונג, Oculus, קארל צייס, סוני ואחרות, חברת ארכוס הצרפתית עתידה להשיק בחודש הבא משקפי VR משל עצמה - עם תג המחיר הנמוך ביותר בו נתקלנו עד היום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%a1%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d-archos-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%91-39/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מכשיר ה-MV1 של חברה צעירה אותה יצר אחד מבכירי אפל בעבר מציע 16GB של אחסון, 2GB של זכרון RAM ומערכת מבוסס CyanogenOS במחיר מינימלי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. לאחרונה רכשתי חצובה לצילום עצמי של XSHOT ובכדי לחבר את ה-PIXON12 לא צריך פתרון יצירתי. מצאתי ב-EBAY התקן לחיבור מכשיר סלולרי. ההתקן נשלח מסין, עלה 9 דולר אוסטרלי, הגיע תוך שבוע. איתו מקבלים גם חצובה קטנה(ראה תמונה) ניתן לחבר כמעט כל מכשיר, מאוד פרקטי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. האם האייפון השמיני של אפל ישבור שיא חדש של אחסון זמין, בתג מחיר מאסיבי במיוחד? יש ברשת עדויות לכך שהתשובה היא חיובית לכתבה

11. עם מסך OLED קמור אבל גם אותה יחידת צילום משנה שעברה, מוצר הדגל החדש של סוני שוב מרגיש כמו שילוב בין המעולה למאכזב לכתבה

12. Started by redead,

אם יש לי חבילה של 1 ג'יגה ואני חורג מהכמות האם ניתן כדי לא לשלם סתם המון כסף על החריגה, פשוט להגדיל את החבילה ל2 ג'יגה וככה באותו החשבון לא לשלם את החריגה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  13. מישהו יכול להמליץ על מקום כזה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by omri_ro,

ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מישהו מכיר איך ?

16. החדשות הטובות הן שקבלתי לפני כמה דקות את החשבונית הראשונה של גולן טלקום שמכסה חודש פעילות שלם. החיוב הכולל עבור 4 המינויים שניידתי לגולן עומד על 108 שקל. החשבונית האחרונה של אורנג' עבור אותם 4 מינויים היתה על סך 528 שקלים. החשבון מפורט ביותר וכולל את כל פרטי השיחות שבוצעו (תאריך ושעה, אורך השיחה ומס הטלפון שחויג) וה-SMS שנשלחו (תאריך ושעה ומס הטלפון אליו נשלח). כל מילה מיותרת. החדשות הפחות הטובות הן שיש בעיה בחשבונית למי שנמצא בתוכנית ה-10 שקלים. בניגוד למובטח, שיחות לשירות הלקוחות של גולן חוייבו בתעריף הרגיל (18 אג' לדקה) במקום להיות בחינם. בחשבונית רואים זאת כהתקשרות למספר 058-7778166. שוחחתי עם שירות הלקוחות של גולן (דרך אגב ענו שם אחרי פחות מ-2 דקות...) והם מודעים לבע…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Itzik 007,

אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המכשיר נאסף והוא בטעינה ובסינכרון כמה מילים קצרות מכשיר מטוס, ללא שום תקיעה או איטיות כמו ב ZVM צג מרהיב בניה מעולה של טושיבה (בטח שלא מייקרוסופט) מערכת ההפעלה מרשימה מאוד אין DRAG & DROP אפילו לא כמו ב ZVM התקנה ראשונית כולל עדכון FIRMWARE לוקחת 20 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד עם קו אינטרנט של 10 מגה!!!!! חובה להתקין את התוכנה של מייקרוסופט, סגנון ITUNES, אבל התוכנה היא בעצם WMP 11 לייט עובדת מהר מאוד ויפה מאוד קצת תמונות יש עוד הרבה תמונות כאן http://allzune.info/cpg/index.php תהנו

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  19. שלום רב, קניתי לפני מספר ימים את הגלאקסי S3 neo , וראיתי שהוא לא מכיל 2 כרטיסי סים (dual sim). חשבתי שזה זיוף וחזרתי לחנות שממנה קניתי (עולם הקולנוע), ושם טענו שסמסונג לא מייצרת מכשירים שהם dual sim. אני זוכר שקראתי ברשת ביקורות על עניין ה - dual sim, לכן זה נשמע לי מאוד מוזר. בנוסף לזה, קניתי לפני מספר חודשים את ה - S3 neo לאבא שלי, והוא כן הכיל 2 כרטיסי סים, והוא נקנה מ - best buy. בשניהם כתוב על גב המכשיר מתחת לסוללה את הדגם i9300i. בשני הרשתות לא נראה לי שמוכרים זיופים. בקיצור, השאלה שלי היא - איזה דגם הוא ה"אמיתי"? אולי סמסונג מוכרת שני דגמים ממש דומים? אשמח לתשובות, העניין הזה משגע אותי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אדם מקסים ביותר החליט לתרום 200$ לנער שמאושפז במחלקה בבי"ח איכילוב - בה אני עובר ביקורת רפואית אחד לחצי שנה. המזכירה הרפואית סיפרה לי על ועקב היכרותה איתי (שמכיר את נושא הקניות ברשת) היא ביקשתי ממני לאתר את הטאבלט הטוב ביותר ב-200$ (מה גם שאני בדיוק הזמנתי לא מזמן)... וזה מה שעשיתי...עלו לי 2 "דגים" בחכה ומבינהם ארכוש אחד עבורו. טאבלט ראשון: PIPO M1 בעלות של 193$ כולל משלוח (אתר lightake.com). טאבלט שני: Cube U20GT בעלות של 185$-190$ כולל משלוח (חנות Shenzhen Senyong באתר ALIEXPRESS). באופן כללי - על 2 הטאבלטים ו-2 החברות יש חו"ד בהחלט טובות... המפרטים (ניתן לקרוא בהמשך) ממש דומים.... הדבר שאולי CUBE מובילה בו זה שיש ב-U20GT מסך Gorrila Glass אשר ממה שהבנתי - נחשב ל…

21. אופס: באתר הרשמי של סמסונג באוקראינה נמצאו תמונות של מכשיר הדגל העתידי אשר לא היו אמורות להיות שם לכתבה

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. השקת המכשיר המתקפל הבא מבית הענקית הקוריאנית מתקרבת וכעת יהיה קשה מאוד להכחיש זאת - עם הופעה באתר החברה ברומנית לכתבה

23. Started by SwiftCat,

קצת קשה להאמין אבל מישהו באתר Gizmodo (בלוג בנושא גאדג'טים) טוען כי מצא את הדגם החדש של האייפון של אפל בפאב. החשיפה הרשמית היתה אמורה להיות רק בחודש יוני (ב-22 אם אני לא טועה)... אפל, ד"א, כבר דיווחו על אב-טיפוס שאבד/נגנב! נראה מדהים!!! http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone השינויים עד כה: - מצלמה קדמית לוידאו - עדשה משופרת וגדולה יותר למצלמה האחורית - פלאש למצלמה - שימוש ב מיקרו-סים במקום סים רגיל - מסך משופר (רזולוציה יותר גבוהה) - מיקרופון משני לביטול רעשים - כפתורים מטאלים לעוצמת שמע ולכיבוי/הדלקה - כבד יותר ב-3 גרם מהדגם הקודם (3GS) - בטריה יותר גדולה [attachment deleted by admin]

• 58 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. יצרנית ה PMP הפופלארית iRiver נכנסת לשוק הסלולרי ותכריז על פלאפון ראשון בתערוכת 3GSM בפברואר, דומה לiPhone iRiver GSM ,שם זמני של הפלאפון (עדיין אין לו שם) יצא ב2008. הסלולארי יתבסס על מערכת הפעלה לינוקס בשונה לiPhone של אפל שמבוסס MacX יכלול מסך 3 אינץ עם רזולוציה של 480 ו 272 פיקסלים. אין מקשים, רק ג'וסטיק ניווט. iRiver GSM ישוחרר לראשונה באירופה ומחיר אינו ידוע. החשיפה הראשונה שנעשתה בתערוכת CES. סירטון: מקור: iRiver hits on iPhone - GSMArena.com news פשוט מדהים, מחכה בקוצר רוח (נראה כמו שניסו להעתיק את העיצוב של אייפון)

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by iem,

לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.