גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הי חברים. הבנתי ששוחרר רישמית ICS לגלקסי S2. כרגע יש לי מכשיר שנרכש בתאילנד ושעליו הותקן רום של אורנג. עד היום לא יצא לי להתעסק עם רומים חלופיים ושידרוגים אך אני מעוניין לשדרג ל ICS. כמה שאלות: 1. מתוך הנחה שיש רום רישמי של ICS למכשיר, היכן ניתן להורידו ואיך מתקינים אותו? ב KIES לא מצאתי שום אופציה. 2. אם חייב לעשות רוט למכשיר, אשמח להפנייה למדריך מסודר ולהמלצה לרום הכי יציב כרגע ל ICS למכשיר הנ"ל. אין ממש צורך בממשק עיברי.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני צריך הרבה מאוד מקום... היו לי גם איפון וגם איפוד, ואיבדתי את שניהם בנסיבות מאוד מצערות . עכשיו יש לי Defy ואני מאוד מרוצה ממנו (זה ממש מגניב שהוא נגד מים בכל מקרה, למזלי גיביתי את אוסף המוזיקה שלי כמה ימים לפני שאיבדתי את האיפוד (iPod Touch 64gb) ועכשיו הייתי רוצה להעביר את האוסף לDefy... אבל אני לא בטוח שהוא יתמוך בכרטיסי Micro SD החדשים האלה שיצאו של ה64 (יצאו של Kingmax ושל Sandisk אם אני לא טועה...) מישהו מכיר את הנושא? אגב, off topic, היה לי יוזר ממש מזמן בפורום הזה והוא איכשהו נעלם, חבל, עכשיו אני מרגיש נוב
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אשתי מעוניינת ב samsung galaxy s2. התקציב שמוגדר לצורך העניין הוא כ400$. איפה מומלץ לקנות (או מישהו מכם מוכר?)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני עם רום 2.3.5 ג'ינג'ר ורציתי להתקין את ה ICS עליו. מישהו ניסה ויודע איך זה עובד? האם זה כדאי? ואיזו גרסה אם כן? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה דברים על הגלקסי נקסוס: 1. אם אני קונה אותו בחו"ל ומביא לארץ, זה חוקי להשתמש בו? (הבנתי יש בעיה עם תדרים של צה"ל) 2. יש אפשרות לשנות את התדר של האנטרנט מ5 ג'יגהרץ ל2.4 ידנית? 3. יש מקומות בארץ שומכרים אביזרים אליו כמו מגן מסך וכיסוי למכשיר? 4. יש מעבדות שמתקנות את המכשיר הזה? ידוע לכם על כמה? 5. בשימוש באנטרנט ובייחוד ב5 ג'יגהרץ, יש שינוי בקרינה לא-מייננת שיוצאת ממנו? הוא באמת משתלם נכון לעכשיו בתור סמארטפון או שעדיף אחד אחר? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב שמישהו התקין את זה, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן מיזו M3 שהתחיל לעשות בעיות (אחרי איזה 6 שנים...) אני מחפש תחליף בסיגנון של הM3: נגן קטן, עם תצוגה טובה (לא 3 שורות וכפתור למעלה-למטה...), לא יותר מ-8 גיגה זיכרון, והכי חשוב- איכות שמע גבוהה עם אפשרות לחיבור אוזניות של 32 אוהם. בינתיים ראיתי את זה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10533 מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש הצעות נוספות? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך טאבלט דיי בסיסי לשימוש של אינטרנט ומסמכים. מבחינת דרישות נוספות יש כמה נקודות שהייתי רוצה להתייעץ לגביהן. ראשית, הוא רוצה להשתמש בו לשיחות בסקייפ ולכן כדאי מאוד שתהייה מצלמה בחזית המכשיר, עד כמה זה נפוץ בטאבלטים? בנוסף, הייתי רוצה לאפשר לו לגלוש על גבי אינטרנט סלולרי, האם כלילת אופציה זו במכשיר תעלה את המחיר משמעותית? מה בנוגע להסכם עם חברות הסלולר, אפשר לרכוש SIM שיהיה לצורך אינטרנט בלבד? התקציב בעיקרון הוא עד כ-2000שח (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה), אבל כמובן שאם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות זה מבורך. מבחינת גודל לטענתו אין לו העדפה משמעותית, כל דבר באיזור ה-8-10" יתאים. אין העדפה לחברה מסוימת, רק לא Apple. יש המלצות למכשירים שעונים לקטגוריה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לעשות עידכון לגרסה שלי בעקבות זאת בוצע הורדה התקנה ההתקנה נכשלה ועכשוי אפילו לא ניתן לעשות RESTORE למכשיר יש המלצות מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לפני כשנתיים קנינו בקרביץ מצלמת רשת דגם MX-4 של Teac, כיום עדיין נמכרת בפומפה (http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX4TEAC&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=803&aff=Zap〈=he). כעת אני רואה שבאתר של Teac לא מוזכרות מצלמות רשת, ובפורומים שונים אומרים שזהו מוצר מדבקה. בהנחה שזה אכן מוצר מדבקה, האם זה חוקי למכור אותו בישראל, ועוד כשרשום עליו הלוגו הרשמי של TEAC עם ® לידו ?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא בין 3 מכשירים (אלא אם יש הצעות טובות יותר בתקציב): 1. SAMSUNG GALAXY Y S5360 שעולה 670 ש"ח. http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Y-Review_id2905 2. SONY ERICSSON XPERIA X8 שעולה 665 ש"ח. http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Ericsson-Xperia-X8-Review_id2567 3. SONY ERICSSON W8 שעולה 720 ש"ח ונראה כמו גרסה מעט משופרת של ה - X8 (לא מצאתי כמעט הבדלים ביניהם) http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Ericsson-Xperia-W8-Walkman-Review_id2764 לפי מה שהבנתי היתרון של הסמסונג הוא מערכת הפעלה עדכנית יותר (גרסה 2.3 של אנדרואיד לעומת 2.1 אצל סוני-אריקסון) אבל החיסרון הוא המסך שברזולוצייה נמוכה יותר 240X320 לעומת 480X320, ו256K צבעים לעומת 16M. כמו …
-
- 27 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין קינדל (מהסוג הבסיסי - לא טאץ', 79$-109$) מאמזון, וראיתי שיש להם סעיף של 65$ עלויות מכס שהם אומרים שיזכו אותי אם צריך. השאלה אם מישהו התנסה בזה ויודע אם אכן יש החזרים, כי 65$ מס על 79$ מוצר זה באמת מוגזם... שקלתי להזמין במקום זה דרך חברות שילוח (מסטופ, USHOPS, TNT) אבל ראיתי כמה תגובות עם חוויות מאוד שליליות מהם. מישהו יכול להמליץ מה עדיף? התנסה באחת החברות האלו?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, אין לי ניסיון בטאבלטים אז אשמח לקצת עזרה. אבא שלי רוצה מכשיר טאבלט קליל שיוכל לגלוש איתו גם בחוץ (סלולארי) ולכתוב עליו פתקאות (בכתב יד עם עט תואמת). אני חושב שכדאי ללכת על iPad 2 למרות שעכשיו עם יציאת החדש נראה שמתחיל להיות קשה יותר להשיג את אלו. מכיוון שזה לגלישה בלבד אני מאמין שה-16GB יספיק לו. קצת מוזר שאני לא רואה שחברות הסלולאר השונות משווקות אייפאד יחסית לזה שהוא הטאבלט הנפוץ ביותר, אבל אני מניח שנמצא איפה לקנות. אני רואה שבאורנג' גלישה עולה 98 שח חודשי, בסלקום עם micro sim עולה 140 שח בחודש. ופלאפון אני לא רואה בכלל אפשרות של סים בלי לקנות את הטאבלט (לפחות לא באתר). אפשר גם לשים SIM של רמי לוי ב-55 + 15 שח לחודש נכון? הם מוכרים microsim?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אחרי חיפושים ברשת מצאתי שני אופציות טובות לדוד שלי. הוא לקוח של אורנג' בערך 8 שנים. הוא עכשיו עם המוזר הזה שעם הכפתורים הפיזיים והמסך מגע (עם הסידור הכי מוזר שבעולם של הפתורים). הוא רוצה לשדרג אבל לא יכול להזדקות על המכשיר הישן. הוא עובד בעבודה פיזית די מבולגנת כך שהוא צריך מכשיר עמיד. האופציות הם: Motorola defy/plus, xperia active. הxperia הוא אהב יותר בגלל משך הסוללה וחוזק המכשיר (אין לו בעיה שהמכשיר יהיה יותר טיפש, פשוט כי הוא כל הזמן היה על נוקיה). צריך חוות דעת/ המלצות מניסיון, והאם הסיכון של לקנות בחו"ל שווה את ה400+ שקל חיסכון מאשר לקנות בארץ באיזה חנות (לא אורנג'). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את הblackberry bold 9900 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. אני מבין שזה ספינת הדגל החדשה של blackberry?! 2. איך הוא מבחינת סוללה? 3. אתם מכירים חנות אמינה שאני יכול לרכוש ממנה את המכשיר עם sim פתוח? 4. כדי להשתמש בblackberry massanger יש צורך בתשלום נוסף חוץ מלחבילת גלישה? תודה רבה, levelone.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שרובכם מכירים את מאבטחי הקניונים למיניהם שמחזיקים גלאי מתכות ידניים כאלה לבדיקת חפצים מתכתיים. נכנסתי לאחד מהם, ובמקרה האייפון היה לי בתוך הכיס בזמן הבדיקה. השאלה שלי היא אם קיימת השפעה לגבי החלקים הפנימיים של המכשיר שלי, האם יכול להיגרם נזק מסוג כלשהו או שהכול בסדר ואני יכול להסיר דאגה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי מכשיר גלאקסי מיני ויש בו אנטי וירוס של ESET והוא נעל את המכשיר הקשתי את הסיסמה והוא לא ניכנס התקשרתי ל-ESET הם אמרו לי לשלוח הודעת SMS לנייד השני בשביל לאפס סיסמה שלחתי SMS למכשיר השני והכנסתי סיסמה לאיפוס והוא לא פתח את המכשיר יש לכם אולי איזה תוכנה שאיתה אפשר לפתוח חסימה כזאת ? יש למישהוא רעיון מה לעשות ?? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
איך אני מוחק את כל סימני הקריאה ב"מוזיקה" אני יודע שזה בגלל שאין קישור לשיר משהו כזה (כלומר נמחק מהמחשב) השיר עצמו נמצא אבל על ידו סימן קריאה מעצבן, איך אני מוחק את הסימני קריאה מבלי למחוק את השיר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך של אייפון 4 ואייפון 4S זה אותו המסך? אני צריך לדעת ממישהו שיודע בוודאות ולא מסתמך על כל מיני דברים תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תקציב לא גבוה, אבל אני בכל זאת מחפש משהו כמה חזק שאפשר (לפחות 1ghz מעבד). מיועד לסרטים ומשחקים. ולא חייבים להציע דווקא מהארץ (כעיקרון גם מכשיר שאפשר לשלוח רק לכתובת בארה"ב מקובל). חשבתי בין השאר על HTC droid incredible 2, HTC Evo Design 4g ועל Galaxy s captivate. ואולי (כי הוא קצת חורג מהתקציב) על LG Optimus 2x. מה הכי כדאי? יש אפשרויות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מתכון לקנות שם את הגלקסי 2,רציתי לדעת ממי שקנה שם מכשיר,איך החנות? שירות? אמינות? האם הם עושים בעיות מימוש אחריות? בתודה מראש לכולם!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-