עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arielman22,

שלום רציתי לשמוע חוות דעת על המכשיר Novogo S800: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815701 אני יכול להביא אותו ב 570 (כולל iGO MORE 7) מה דעתכם על המכשיר ביחס למחיר, האם הוא מספק את הסחורה? אם לא אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים אחרים בטווח מחירים זה תודה מראש לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. כתבתי אפליקציה לאנדרואיד ללקוח שלי. הוא צריך טאבלט כדי להריץ אותה. הוא לא יריץ שם כלום חוץ מהאפליקציה הזו, אבל הוא לקוח עסקי שצריך משהו אמין, עם סוללה כמו שצריך, שירוץ זריז ולא יתקע, עם תקשורת סלולרית ומסך גדול. המחיר לא קריטי אבל עדיף שיהיה זול ועומד בדרישות מאשר יקר ועומד בהן. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Samsung+Galaxy+Note&_sacat=See-All-Categories חבר ואני מעוניינים להשתדרג קצת לכן החלטנו על ה GN ומכיוון שאני רואה שהמחיר בחו"ל הוא מצויין (בארץ 2800) ומכיוון שאביו עובד שגרירות (משמע לא נשלם מכס) אני שואל כאן כמה זה בעצם יעלה לי בסופו של דבר המוצר ? איך זה עובד מהבחינה של מכס+מע"מ ? ששוב ..מכס לא נשלם אז אפשר להוריד את זה כבר מעכשיו , האם עדיין ישתלם להזמין מEBAY ארצה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by itayky,

שלום חברים, אני רוצה לקחת אתר ולהכניס את המידע במופיע בו לאפליקצית אנדרואיד לאתר הזה יש דף כניסה בו מכניסים שם משתמש סיסמא ות.ז לאחר מכן נכנסים לאתר ושם נמצא המידע שאני רוצה לדלות איך עושים את זה באנדרואיד כלומר איך מתיבות edittext אני יכול להזין לאתר את הפרטים ולקבל דף אינטרנט הכוונה שלי היא למשל לקחת את האתר של בנק הפועלים ולעשות לו אפליקציה שמראה את העובר ושב אני יודע שעושים את זה עם רובוט שקורא את הHTML ומחפש תבניות אבל אני לא יודע באילו מחלקות להשתמש זקוק לעזרה תודה מראש! איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. :jump:

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by vitaly87,

שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ofeking109,

שלום לכולם יש בעיה בקוד הזה (לפי אקליפס ולפי ה-ADK) package android.battun; import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.widget.Button; import android.widget.EditText; import android.view.View.OnClickListener; import android.widget.Toast; import android.content.Context; import android.view.View; public class AndroidtesttwoActivity extends Activity { EditText helloName; /** Called when the activity is first created. */ @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.main); EditText helloName; Button button = (Button)findViewById(R.id.go…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אשמח לקבל עזרתכם לאפלקציה שציינתי שאפשר לצלם צילום פנורמה וניתן לקבל 2 אפשרויות ראיה או בתמונה או בוידאו היתה פעם אפלקציה שנקראה view2pano אני לא מצליח למצוא אותה או משהוא דומה מצפה מאד לקבל עזרה ממישהוא

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  9. Started by ncode,

אני בונה אפליקציה פשוטה יחסית שתדע לקרוא/לכתוב ממסד הנתונים: הבעיה שכל פעם שאני מריץ את התוכנית אני מקבל את השגיאה הבאה: Error parsing data org.json.JSONException: Value <?xml of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject הקוד של האפליקציה: package a.a.a; import java.io.BufferedReader; import java.io.IOException; import java.io.InputStream; import java.io.InputStreamReader; import java.io.UnsupportedEncodingException; import java.util.ArrayList; import org.apache.http.HttpEntity; import org.apache.http.HttpResponse; import org.apache.http.NameValuePair; import org.apache.http.client.ClientProtocolException; import org.apache.http.client.HttpClient; …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן לסוללה טובה יותר , אמינה יותר ועם קיבולת גבוהה יותר. קראתי באינטרנט וגם פירסומים של סמסונג שאומרים שבמידה ומחליפים את הסוללה לאחרת שאיננה ברשות סמסונג , היא יכולה להרוס את המכשיר מהר מאוד. אני רוצה ומעדיף לקבל כיסוי שכולל בתוכו סוללה (+הסבר על תיפעול שלו) , מאשר להחליף את הסוללה המקורית. תודה רבה , ערן !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Eternal_Flame,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית סמארטפון. התקציב שלי הוא עד 1200. אני מעוניין לרכוש את הסלולרי מחנויות בארץ ולא מחו"ל (איביי, אמאזון). חשוב לי שהסלולרי יהיה סמארטפון בעל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד, בעל טאץ' טוב (אני מניח שהבנתם את הכוונה, טאץ' מהדור החדש יחסית) ומצלמה טובה (5 מגה פיקסל ומעלה). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by mo_si,

היי חבר'ה יש לי מוטורולה Z3 ויש בו את כל אנשי הקשר שלי (קרוב ל 1000) ורציתי לשאול אולי מישו מכיר תוכנה שאפשר באמצעותה להעתיק את אנשי הקשר למחשב? זה ממש פיקוח נפש!! תודה רבה לכל העוזרים אגב ניסיתי את IDEN PHONEBOOK MANAGER ומשום מה היא לא מזהה את הטלפון אשמח לעזרתכם תודה!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  13. אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. היי, אני חושב על רכישה של גלקסי S3 כשיגיע לארץ, ואני מאמין שהמחיר שלו בהתחלה יהיה בערך כמו המחיר של ה-S2 כשהגיע לארץ. מישהו זוכר בכמה בערך ה-S2 תומחר בחנויות הזולות, ותוך כמה זמן הוא היה זמין ברשתות הסלולריות (זה חשוב לי לגבי החזר מהחברה, אני לא מתכוון לקנות אצלם) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mrraz,

היום אחה"צ הייתי באיזור יוקנעם רמות מנשה וחיפשתי מסלול יציאה טוב לכיוון הבית התוכנה קרסה מספר פעמים בתואנה של אין קשר עם השרת האיזור היה מוצף בעשרות אלפי מטיילים וכנראה שהריכוז של כל עם ישראל בטבע הכריע את השרת שלא רגיל לעומסים כאלה.

16. היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 2Fluffy4U,

אני לא ממש יודע אם כאן זה המקום הנכון ולא למשל נושאי אפל וכו'.. אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על מקום טוב לרכוש בו כיסוי לאייפד החדש.. הייתי באיידיגיטל, אופיס דיפו, דינמיקה סלולר ובאג.. לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד.. באינטרנט מצאתי כמה וכמה דגמים ממש נחמדים אבל אף אחד מהם לא נשלח בנוחות לארץ. אשמח אם מישהו מכיר חנות שמייבאת או בעלת כיסויים ומגנים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?

19. Started by nir_sela9,

קניתי גלאקסי 2 מחנות פרטית עם ics אבל אין בו עברית (גם לא מקלדת).השאלה שלי היא האם יש ics עם עברית (לפחות רק עם מקלדת בעברית)? אם לא אז מתי יהיה, אם בכלל? הכוונה שלי היא על אנדרואיד מקורי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by AmitDanan,

אני מנסה לאפס את המכשיר אבל הוא מבקש ממני סיסמה למורות שאף פעם לא עשיתי סיסמה למכשיר ניסיתי 1234 זה לא ממש עזר הסיסמה צריכה להיות בין 4 ל 8 ספרות האם יש סיסמה ברירת מחדל שעשו באורנג, כיום אני לקוח של סלקום אבל ממשיך לשלם על המכשיר כל חודש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Slavikik,

שלום... יש ברשותי מכשיר סוני אריקסון Zylo.. המסך שלו נשבר..הוא לא שווה את התיקון... אבל יש לי כמה אנשרי קשר חשובים בתוכו..הוצאתי את הSIM ואת הכרטיס זיכרון וחצי מאנשי הקשר יש לי וחצי האחר אני מבין שנשארו בזיכרון של הטלפון הפנימי.. אז רציתי לשאול אולי יש דרך כולשהי להוציא אותם או עם איזו תוכנה או משהו .. תודה בכל מקרה..

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  22. Started by yuri1992,

החלטתי לכתוב סקירה על מכשיר הטבלאט שרכשתי לא מזמן, איך הכל התחיל? גלשתי באתר וראיתי כתבה על מכשיר טבלאט שמריץ ICS ועולה פחות מ100 דולר, בהתחלה חשבתי בך עוד טבלאט סיני שבקושי יצליח להריץ מחשבון, וייהרס אחרי היום הראשון, חיפשתי עוד קצת באינטרנט וגליתי עוד ביקורות לא רעות על המכשיר, החלטתי שאני אקח את הסיכון ואזמין את המכשיר , בחרתי באתר http://pandawill.com/ - שנראה לי הכי רציני מבין האתרים שחיפשתי, הזמנתי את הטבלאט , והתחלתי לחכות שישלחו לי, אחרי כמעט 30 יום של ציפייה מתמשכת ובדיקה יומית של הדואר, החלטתי שאני מדבר עם שירות הלקוחות של האתר ובודק מה קורה עם המשלוח, אחרי ברור קצר מסתבר שהם שכחו לשלוח לי את הטבלאט ומהאנגלית הלא ברורה של אותו עובד בשירות לקוחות הבנתי שזה בגלל …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בוא ניקח לדוגמא את הגלקסי S2, אני זוכר שלפני כמה חודשים טובים הוא עלה בסביבות ה-2300 ש"ח ואז מהר מאד החלו לעלות המחירים והוא הגיע ליותר מ-2800 ש"ח, וכעת, בחודש-חודשיים האחרונים, שוב החלה מגמת ירידה והוא מגיע היום לכ-2400 ש"ח. מה פשר הירידה הזאת? מה קורה שפתאום זה עולה או יורד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TipsyLife,

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על שני הקוראים האלו? מי מהם יותר עדיף? ומי מהם יותר מתאים לקורא הישראלי? מהתרשמות שלי נראה שהסוני יותר טוב. אבל לא מצאתי על T1 מידע בקשר לחווית המשתמש ה"ישראלי". כך שאם למישהו יש את המכשיר שיספר לנו מה הוא חושב עליו (כדאי להוסיף גם סרטון הדגמה). תרגישו חופשי להשמיע את דעתכם... (גם הצעות לקוראי ספרים אחרים יתקבלו בברכה) מחכה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים