עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לינק לקבלת הזמנה : https://oneplus.net/invites?kolid=GLYINQ עריכה: כמובן שיש כאן אינטרס אישי, אני מתקדם בתור אם אתם נרשמים דרכי. Don't hate the player hate the game

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מעבר ממסך 13.3 אינץ' מסורתי למסך 13.4 אינץ' גבוה יותר תוך צמצום המסגרת סביבו מעניקים לנו מכונה יוקרתית מעניינת בהחלט לכתבה

3. ענקית השבבים ממשיכה לרדוף אחרי הדבר הגדול הבא עבורה, ומוותרת על השעונים והצמידים החכמים בתהליך לכתבה

4. Started by leornadav,

היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם! אני יזם שמפתח אפליקציה חברתית שנמצאת כעת בשלב ה-User acquisition. אני מחפש מפתחי אפליקציות באותו סטטוס שמעוניינים לשתף פעולה ע"מ להוריד את ה-CPI שלהם - יש לי מספר רעיונות בנושא. אם זה נשמע מעניין אשמח אם תפנו אליי ל- elidan1977@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. סמארטפון ה-Nubia My Prague, שמנסה להוכיח כי גם ליצרניות הסיניות יש סטייל ושיק ראויים, נוחת בחנויות המקוונות לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-בעל-הניחוח-האירופאי-מבית-zte-ז/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדול לא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשירים חשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמיים תודה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by J0HNiE,

אני רוצה להזמין את המכשיר האדיר הזה, הבנתי שבגרסה הסינית TD-SCDMA שהיא לא LTE (למרות שזה לא רלוונטי עדין לארץ) אבל התדרים של הדור השלישי גם לא תואמים לרשות בארץ, כלומר תיהיה תמיכה חלקית בתדרים של דור 3 3G:TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz ולכן עדיף את הגרסה הבינלאומית, WCDMA, שהוא גם תומך ב LTE אבל שוב לא כזה רלוונטי. הבנתי גם שהגרסה של המעבד של קלאוולקום עדיפה על פני הטגרה 4 מבחינת בציעי מעבד, מבחינת גרפיקה הטגרה יותר רלוונטית לא? בכל מקרה מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין? אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר, או בEBAY\AMAZON בנתיים רק ראיתי את הגרסה הסינית בEBAY ב2000 ש"ח, אבל שוב אני מחפש את הגרסה הבינלאומית.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Wideblade,

היי, אני מחפש טאבלט לקריאת ספרים\\צפייה בסרטים\\לשים עליהם תרגילים של אוניברסיטה ולעבוד מולם (במקום להדפיס את הדפים כל פעם ולהתבלגן איתם). אז זה אומר שהדרישה העיקרית שלי היא רזולוצייה גבוהה, מסך גדול (10 אינץ') ובטריה חזקה, עם תקציב של סביבות ה2000. הסתכלתי קצת, והtf700 נראה שהוא תואם בדיוק את זה (והאופצייה של מקלדת מחוברת היא מצויינת בשבילי! אני אוכל להביא אותו לאוניברסיטה כמיני לפטופ, בלי לשבור את הגב עם הלפטופ שלי ששוקל כמעט 3 ק"ג). הוא עולה כ500$ מאיביי כולל משלוח (אבל לגרסא ללא המקלדת- אותה כנראה אקנה אחרי שחשבון הבנק שלי יתאושש). מה אתם אומרים? למישהו יש נסיון איתו? כדאי להזמין מאיביי- או שאני אסתבך במכס (אין בעיה אם זה רק מע"מ, אבל שלא יגידו יש "מס טאבלטים + מס מטו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה קורה אנשים??! (הרבה זמן לא הייתי פה... בעיות במחשב O_0) בכל מקרה, קבלתי היום את ה-LG המגניב הזה וכבל USB, אבל בלי דיסק של דרייברים. אחרי קצת חיפושים באינרנט עדיין לא הצלחתי למצוא משהו, אז אני אשמח ללינק או שם של התוכנה. (אל תדאגו, זה לא במקום ה-N ) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by parAzoid,

שלום לכולם :} בקרוב אני עובר לסלקום (דרך מבצע של החברה של אבא שלי), והם נתנו לי כמה אפשרויות של טלפונים. ה-2 שאני מתלבט ביניהם הם הN95 8GB והC902. איזה פלאפון עדיף ביניהם בכללי? בלי קשר לשימושים העיקריים שלי בו. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה, משחקים, סרטים, ומצלמה במקרה הצורך (חשיבות לפי הסדר). תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Kukishin,

חם עליו...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ברק2000,

כותרת

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

אם כן, היו לי 2 סרטוני וידאו בנגן, כמובן בפורמט mov [לפני שהתקנתי את הרוקבוקס] ניסיתי להריץ דרך תיקית data - לא עבד. לאחר מכן מחקתי ושמתי פורמט avi - גם כן לא עבד. אז איך לעזאזל מריצים קבצי וידאו ברוקבוקס? אם בכלל זה אפשרי? [ואני מאמין שכן היות והDemos פועלים כנ"ל המשחקים]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by psychuil,

שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם. אני מחפש טאבלט אנדרויד לצורך עבודה בתנאי שטח, למחקר על התנהגות בע"ח. אני מתכוון להשתמש באפליקציה הזו: http://affect.media.mit.edu/projectpages/ama/ הדרישות העיקריות של המכשיר הן: גודל קטן ומשקל נמוך שמתאים לאחיזה ביד אחת - "7 או פחות מזה אם קיים. סוללה שתחזיק מעמד לפחות 2.5-3 שעות עבודה רצופה. מסך בהיר עם ניגודיות גבוהה שניתן לראות כמו שצריך גם בתנאי שמש ישירה. בחשיבות פחותה יותר - מחיר נמוך, מכשיר אמין, אחריות טובה. לא מצאתי הרבה פירוט השוואתי על תפקוד המסכים של טאבלטים בתנאי תאורה חזקה. אשמח אם תוכלו לעזור אותי, אפילו לכוון אותי למאמרים בנושא. המלצות למכשירים ספציפיים יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SpEcToR,

(של מוטורולה) יש לו רק 5 מגה זכרון... הוא קנה את המכשיר בחול.. ראיתי שאמור להיות אצלו 40 מגה.. אבל יש לו רק 5 =\

19. Started by arkadi_s,

לפני זמן מה פתחתי פה נושא לגבי קניית טאבלט , התלבטתי בין אייפאד 3 , הגלאקסי טאב 2 של סמסונג וAsus Transformer בסוף החלטתי ללכת על האסוס , מי שלא מכיר את הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=15831 כיוון שמבחינת המחיר והחומרה הוא התעלה לגבי 2 האחרים... מה שעדיין מעלה בי שאלות עם כל השיחרורים לאחרונה , הבנתי של שאסוס השיקה/הולכת להשיק כמה טאבלטים חדשים בקרוב , גם מיקרוסופט עם הטאבלט סורפייס החדש שלה הנקסוס פחות רלוונטי בשבילי כי אני מחפש מסך בסביבות ה10 אינצ' .. ההתלבטות היא האם רכישת האסוס זה לא להשאר קצת מאחורה? זה לא יחשב כטאבלט חלש כבר , אולי לחכות קצת? למרות עד שהטאבלטים החדשים יגיעו לארץ והיו במחירים סבירים זה שנים.... תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yp3,

זה המוצר: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Xiaomi-Mi-10000mAh-Power-Bank-Battery-Charger-For-Samsung-iPhone-HTC-US-/391114215195 הוא משווק כ 10000mahבמתח של 3.6, אולם בפועל יש לו סוללות בהספק של 6250mah במתח של 5.1V נשמע לי קצת משונה כי 10000 ב3.6 יוצא 36Wh ו6250 במתח של 5.1 יוצא 31.8Wh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את החשבון בדיוק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by anatoli,

שלום לכולם, לאבא שלי יש את המכשיר הנ"ל (HTC Sensation XE - אני לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים מול ה-Sensation הסטנדרטי בצד התוכנה), ולאחרונה הוא מתחיל לסבול מבעיות כמו תקיעות של תוכנות, התקנות תוכנה שעורכות הרבה מאוד זמן, והחל מהיום בבוקר חוסר יכולת לגשת לאנשי הקשר (תהליך בשם acore נתקע). קיוויתי שיש פיתרון זריז לדברים האלה, אך מחיפוש זריז ברשת לא מצאתי פיתרון קסם כזה. זה המקום לציין שאם מישהו מכיר את זה, אני יותר מאשר אשמח לשמוע. חשבתי שאם כבר יש סיבה, אז אפשר להתקין עליו ROM כלשהו עם מערכת מעודכנת יותר ולהרוג 2 ציפורים במכה. הבנתי שעדכונים מ-HTC לא יצאו כבר המון המון זמן, ולכן כל מה שנשאר לי הוא בעצם ROM כלשהו שאינו "רישמי". לצערי אני ממש לא מומחה בנושא וצריך עזרה לבחור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי סמארטפון (סיני, ויוסוניק) שאין בו מחוות מובנות. האם אפשר להתקין אפליקציה שתפתח את הטלפון בנקישה כפולה או את המצלמה כשמציירים את האות C? וגם עוד דבר קטן - למה מסך הפתיחה אף פעם לא יכול להיות במצב מאוזן? אני אגיד לכם מה הבעיה, יש לי מסך שבור בחלקו העליון ולכן אני לא יכול להשתמש בחלק הזה וגם לא להוריד את החלק העליון להגדרות. זה ממש מפריע ועד שאקנה חדש אני רוצה למצוא פתרון...

23. Started by motogt,

אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by לוח שנה,

שלום, האם אפשר לכתוב בעברית? הבנתי שהמטען לא כלול. האם אפשר לקנות היכן שהוא (וכמה עולה), ואם לא, אז איך מטעינים? הבנתי שאיכות השמע בנגן טובה. איך היא ביחס ל-sansa fuze? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון למוזיקה שיהיה יפה מגניב וטוב למוזיקה... חשוב מאוד שיהיה כניסה של PL 3.5 לא משנה חברה.. תקציב יכול להיות לא קטן תלוי אם המכשיר כדאי... אה... וגם מאוד חשוב שיהיה עברית...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים