גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכן הבקשה שלי נמצא בכותרת. ניסיתי ליישם את הפעולה לפי ה javamail api כמו שמוסבר בדוגמא שבלינק. השתמשתי באחת הדוגמאות שיש בלינק http://stackoverflow.com/questions/2020088/sending-email-in-android-using-javamail-api-without-using-the-default-built-in-a קוד מתוך ה MainActivity.java package com.example.anothermail; import android.os.Bundle; import android.app.Activity; import android.util.Log; import android.view.Menu; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.Toast; public class MainActivity extends Activity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); set…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא שאנחנו מופתעים במיוחד, אבל ממש כמו אפל וסמסונג מפתחת LG שבב SoC בייצור של TSMC שיתחרה עם שבבי ה-Exynos וה-Snapdragon לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%a7-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%92%d7%9d-lg-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הוצעה לי דיבורית לרכב ע"י נציג של אורנג'. ניסיתי לקבל ממנו מידע על יצרן הדיבורית והדגם, אבל הוא לא מצא את המידע ורק אמר שמדובר בדיבורית הסטנדרטית אורנג' ושהיא איכותית ומשתמשים בה עשרות אלפי לקוחות ללא תלונות. בקיצור, מישהו מכיר את הדיבורית הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש סלולת גיבוי שיכולה להטעין בטריה של מחשב נייד? כמו הסלולות גיבוי שמטעינים מכשירים סלולריים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן, היו לי 2 סרטוני וידאו בנגן, כמובן בפורמט mov [לפני שהתקנתי את הרוקבוקס] ניסיתי להריץ דרך תיקית data - לא עבד. לאחר מכן מחקתי ושמתי פורמט avi - גם כן לא עבד. אז איך לעזאזל מריצים קבצי וידאו ברוקבוקס? אם בכלל זה אפשרי? [ואני מאמין שכן היות והDemos פועלים כנ"ל המשחקים]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי סופית שהגיע הזמן להפטר מהצביקה פיק הישן [ Nokia 3100 ]ששירת אותי נאמנה עוד מהתקופה שבה הוא היה להיט, ולהצטרף למהפכת הדור השלישי. סה"כ אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, עם דגש על הנחות. כי יצא לי להשתמש בפלאפון שבקושי הרגשתי שאני לחץ על משהו בזמן שהשתמשתי בהם. יום ראשון הקרוב אני כבר יגש לסניף של אורנג' ויקנה כבר משהו, אני יבקש מהם כמה דגמים בשביל להרגיש אותם ולפי זה אני יחליט. אבל לפני שאני יגיע אליהם, אני רוצה שתיהיה לי רשימה של 2-3 חשודים עיקריים שאותם אני יבדוק, אז תזרימו המלצות. זה מה שאני מחפש בפלאפון: נוחות איכות שמיעה טובה [ בשיחות ], למרות שאני מאמין שאת זה יש בכולם |: תפריט נוח, וקל לניווט [ אני פשוט מתעב את התפריטים של מוטורולה ] האיכות של המצלמה לא משחק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה המלצות יהיה עוד יותר נחמד! תודה, מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבב ה-A11 Bionic של חברת הענק לא מציע רק שם מעניין, אלא גם ביצועים אשר מבהירים כי ההחלטה שלה לעבור לפיתוח עצמי מלא הייתה הגיונית ואף מתבקשת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, נשבר לי המסך בS3, במעבדות בארץ דורשים כ800 שקל לתיקון משהו שהוא לא סביר לחלוטין. אני מחפש לקנות מסך ולהחליף לבד יש למישהו המלצות למסך טוב מה-eBay או בסגנון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מכשיר יד"ש שלטענת המוכר הריץ אנדרו' וחבר שלו שהתקין לו הוציא את הכרטיס זכרון שעליו היה אנדרו' וכעת המסך המתקבל הוא- "software update failed! Please try again" (אם זה לא ברור אצרף בהמשך תמונה) על המכשיר מותקן לואדר והמוכר הראה לי כי המכשיר מגיע לכך ועכשיו אני מנסה להפעיל את הלואדר ולראות את הפרטים כדי לדעת איך להתקדם הלאה בהתקנת אנדרו'. השאלה היא האם קניתי מכשיר בריק? איך אני מגיע ללואדר טריקולד המפורסם? (אני חושב שאני לא מקיש את הצירוף הנכון. מקש ווליום מעלה עם כפתור כיבוי אדום למשך כמה זמן?) איך משם אני ממשיך הלאה בהתקנה של אנדרואיד? אני אשמח לעזרה בתחום ממי שיודע, כי בשונה ממכשיר עם אנדרואיד אורגינל זה קצת שונה בסיפורנו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית. חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי? עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם תיקון RTL של madmack מ-xda שנעשה לתיקון בעיית ערבית פותר גם את בעיית העיברית או שצריך לעשות עוד שינויים לסקריפט או התקנות של דברים נוספים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לקרוא איפשהו ( אני לא זוכר איפה) שהנקסוס 5 שנמכר באירופה לא מתאים לרשת בארץ. האם יש אמת בדבר או שזה אמור לעבוד בצורה תקינה ? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי מהגלאקסי לאייפון 5!! כבר תקופה שאני רוצה לעשות זאת (מלחתחילה לא כ"כ הייתי מרוצה מהגלאקסי האמת..) והנה עשיתי את זה סוף סוף! עכשיו מחפש המלצות לאפליקציות יעילות שחובה שיהיו לי במכשיר (והורדתי כבר את ה waze וה whats upp), אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אין לי קליטה במכשיר note 3... מופיע עיגול עם פס כזה במקום של הקליטה. זה קורה הרבה גם תוך כדי שיחה ואז השיחה מתנתקת וגם חלק גדול מהיום אני לא זמין. מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי עשיתי בירורים לגבי טלפונים בקטגוריה עד 1100 שקל ומצאתי כי ביחס מחיר תועלת וביקורות הסולה הכי טוב עכשיו החשש שלי הוא זה: הדגם שנמכר בארץ כולה כמעט הינו MT27i אבל יש לי חששות שהוא לא תומך בתדר 850 של דור 3 אלא רק דגם הmt27a אני לקוח של hotmobile אך משום מה כל חנות שמפרסמת אותו אומרת שהוא כן תומך ב850 עכשיו הנה מה שהכי גורם לי לחשוש http://gadget-mobile.co.il/items/131469#techDetailsAName זאת החנות שאני רוצה לקנות ממנה (אגב אם מישהו מכיר חנות בראשון או בתל אביב שיש פחות חשש לקופסא פתוחה בעיית אמינות\טכנאים רמאים בשקל אני אשמח להמלצה או שהחנות הזאת טובה מספיק) באתר אני רואה בברור בבחירת הדגם את החשש שלי אבל הבעיה שהם רוצים עוד 150 שקל בשביל הדגם השונה עכשיו החששות נכונו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם שמעתי שאם אני שם פלאפון על דיסק, הפלאפון איכשהו משבש את הדיסק ע"י קרינה או משהו כזה. זהו מיתוס או לא? וקרה לי שדיסק שעבדתי איתו לא מעט הפסיק לעבוד, ואצלי על השולחן הפלאפונים (יש לי בערך 4 פלאפונים על השלוחן כרגע) מדי פעם על דיסקים כאלה ואחרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתכן שסמארטפון ה-4K החדש של היצרנית היפנית יהיה האחרון שזמין רשמית בישראל? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון המדובר ממשיך להפתיע, ויכיל שילוב זכרון RAM חדיש ומשוכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-lppdr4/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-