גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
http://www.ebay.com/itm/Full-HD-1080P-SJ5000-12MP-Car-Cam-Waterproof-Sports-DV-Camera-Action-Camcorder-/401129216302?hash=item5d652a192e:g:hu8AAOSwie5XTOfN היי. הזמתי את המצלמה שבקישור מאיביי והיא עלתה לי 70 ש"ח. כתוב שהיא מצלמת ב-1080P 30fps ואני מאמין להם כי מדובר ב"טופ סלר" וכמעט כל המלאי הוזמן. והאמת שגם למישהי שאני מכיר יש אותה והיא אומרת שהיא סבבה... אבל בהשוואה לגו פרו המקורית מה היא באמת שווה? האם היא תתקלקל יותר מהר? האם איכות הוידאו ירודה למרות שמדובר במצלמת 1080P? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש עדכון לגבי הטאבלטים מבוססי אנדרואיד שאסוס מוציאה השנה ? בעקבות כל ההתפתחויות והוצאה של מכשירים החדשים בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר GSMArena בחנו את טכנולוגיית הטעינה הייחודית של חברת Oppo - וגורמים לנו לייחל כבר עכשיו ליום שבו יכולת זו תהפוך לברירת המחדל החדשה בכל המכשירים העדכניים בשוק לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
סמארטפון ה-Nubia My Prague, שמנסה להוכיח כי גם ליצרניות הסיניות יש סטייל ושיק ראויים, נוחת בחנויות המקוונות לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-בעל-הניחוח-האירופאי-מבית-zte-ז/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
500-550 שקל גג. חשבתי על ה-Meizu M3 8gb או iRiver E100 2GB +4\8GB MEMORY CARD חשוב לי בעיקר שהחיי סוללה יהיו טובים, ושהנגן לא יהיה עדין במיוחד, הוא מיועד לריצות ואימונים. ראיתי את ה-iRiver במציאות והוא נראה מאוד שביר לא יודע למה. והפריע לי גם העובדה שכל הזמן צריך לבחור כל הזמן בן internal memory ל-external memory. שמעתי שצריך לצאת firmwire שיסדר את זה..יש חדש תחת השמש? רב תודות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש אתר טוב להמליץ לי? אתר כמו אייבי או דיל אקסטרים לא אכפת לי לרכוש את זה מחול
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש את המכשיר הנ"ל (HTC Sensation XE - אני לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים מול ה-Sensation הסטנדרטי בצד התוכנה), ולאחרונה הוא מתחיל לסבול מבעיות כמו תקיעות של תוכנות, התקנות תוכנה שעורכות הרבה מאוד זמן, והחל מהיום בבוקר חוסר יכולת לגשת לאנשי הקשר (תהליך בשם acore נתקע). קיוויתי שיש פיתרון זריז לדברים האלה, אך מחיפוש זריז ברשת לא מצאתי פיתרון קסם כזה. זה המקום לציין שאם מישהו מכיר את זה, אני יותר מאשר אשמח לשמוע. חשבתי שאם כבר יש סיבה, אז אפשר להתקין עליו ROM כלשהו עם מערכת מעודכנת יותר ולהרוג 2 ציפורים במכה. הבנתי שעדכונים מ-HTC לא יצאו כבר המון המון זמן, ולכן כל מה שנשאר לי הוא בעצם ROM כלשהו שאינו "רישמי". לצערי אני ממש לא מומחה בנושא וצריך עזרה לבחור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה המלצות יהיה עוד יותר נחמד! תודה, מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אלי אייפון 4 היום, ואני זוכר שראיתי משחק/ סיור במפה כל שהיא שהיה באיכות ממש גבוהה, כמה משתמשים העלו גם סרטונים ליוטיוב .. אשמח בנוסף לקבל SOURCEים והמלצות למשחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש איזשהו דרך לשמור את התמונות שהמכשיר מצלם לכרטיס MICRO SD ולא לאחסון הפנימי של המכשיר? עברתי על כל בפונקציות של המצלמה (אנדרואיד 4.1.2) ולא מצאת שום אפשרות שכזו באפשרויות המובנות של המצלמה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה או איזו דרך לשנות את הרטט של השתי שניות בשיחה נכנסת לפני ששומעים את הצלצול (כמו בכל מכשירי סמסונג) כל עוד לא צריך רוט או שינוי רום כלשהו.תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן קירבה ועוד מנוע נוסף בסך הכל. איך…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק לידע כללי למי שעוד לא ראה את המכשיר: http://www.euro-com.co.il/Phone.aspx?Model=6120 אין מה להתלבט לדעתי למי ששוקל לקנות מכשיר חדש - באורנג המחיר מאוד מאוד זול (הם מאוד הפתיעו אותי אגב..) והוא שווה כל שקל אז אם יש שאלות אני פה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשירים מחודשים (refurbished), בדגש מיחוד על הגלקסי אס 2? אני חיפשתי בגוגל ליותר משעתיים ולא מצאתי שום דבר שימושי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מכשיר יותר טוב, נוקיה 5800 או 5630 ההבדלים ביניהם קטנים מאוד, ההבדל המשמעותי היחיד הוא מסך המגע... אחת מהסקירות שמצאתי: http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-5630-vs-Nokia-5800.html אפשר לעשות השוואה גם כאן: http://www.nokia.co.il/find-products/phone-comparison 5800 מכשיר רגיש או עמיד כמו ה5630?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המכשיר נתקע באתחול שלו, וקראתי שיש להוריד עדכון חומרה, אך לא הצלחתי למצוא כזה באתר של סמסונג ישראל (יש שם רק את המכשירים החדשים). לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עם SGS2 ועברתי מCM9 לSlimBean weekly 6.8. וצערי אין נעילה על שום לוויין. (ע"פ אפליקציות בדיקה למינהם) האם הבעיה ברום או שצריך להחליף מודם/רדיו? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בארץ שירותים שיכולים לעשות לי הדפסה של תמונה מותאמת אישית על כיסוי למכשיר oneplus one? חשוב לי מאוד שזה יהיה רק שירות שנמצא פיזית בארץ, ולא משהו מיובא מחו"ל. עד כה מצאתי רק את האתר הזה: http://www.casefme.co.il אבל אני לא יודע אם הם יכולים להדפיס על 1+ והם עדיין לא חזרו אלי... מישהו מכיר עוד מקומות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע הבא, ב-07/10 אני מתחיל את הקורס הספציפי שלי בצבא (מזל טוב). כחייל, אצטרך להצטייד בנגן שיעביר לי את הזמן בנסיעות וכדומה. התקציב עומד על כ-2000 ש"ח. ההתלבטות הראשונית היא האם לשדרג את הטלפון הסלולרי שלי (6230) למשהו מתקדם יותר כמו ה-5700, או שלקנות נגן יעודי למוזיקה כמו iPod. יתרונו של טלפון סלולרי הוא שהכל כלול במכשיר אחד ויתרונו של נגן יעודי הוא הנוחות, הנפח והאיכות (וגם קצת פוזה). בקיצור, מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי גוגל כרום קאסט. חיברתי אותו לטלויזיה אבל כשאני מתחברת אליו אני לא שומעת דרך המערכת קולנוע שמחוברת לי לטלוויזיה. כיצד אפשר לשמוע מהגוגל כרום קאסט דרך המערכת קולנוע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מכשיר זול ופשוט לצורך בסיסי של שיחות. חשוב שיהיה בעל מסך וכפתורים נוחים, ואיכות שמע טובה. שיעבוד ברשת סלקום או אורנג' [ביגטוק או טוקמן].
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש למישהו נסיון עם מכשיר המולטימדיה של MAG אשמח לקבל חוות דעת וביקורת http://buydotnet.net/pl_product~bdn-1315~30~0.htm?x=1
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב אחר התקנתי (שוב) אקליפס,SDK ואמולטור.. אבל כשאני מנסה לפתוח אפליקציה שלי (שנפתחת במחשב אחר) באמולטור (בפעם הראשונה) הוא כותב לי: waiting for HOME ("android.process.acore") to be launched... והאמולטור לא נפתח כמו שצריך.... כלומר, ניתקע במצב הזה עם האנימציה "ANDROID" בהתחלה. מה עושים? יכול להיות שהטעינה הראשונה שלו לוקחת זמן? כמה זמן? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-