גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, הוצעה לי דיבורית לרכב ע"י נציג של אורנג'. ניסיתי לקבל ממנו מידע על יצרן הדיבורית והדגם, אבל הוא לא מצא את המידע ורק אמר שמדובר בדיבורית הסטנדרטית אורנג' ושהיא איכותית ומשתמשים בה עשרות אלפי לקוחות ללא תלונות. בקיצור, מישהו מכיר את הדיבורית הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כשאני באקליפס ועורך את האפליקציה עם האמולטור, אני רואה ג'יבריש במקום עברית. כשאני מפעיל את האימולטור לראות האפליקציה אני רואה עברית, אבל בעריכה- לא. איך אני מסדר את זה שאראה עברית גם בעריכה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות לחברה שלי אייפוד 32 ג'יגה. אני רק לא בטוח בקשר להבדלים בין דור 3 לדור 4, והאם הם משמעותיים. ממה שאני יודע, המצלמה ב- דור 4 מאכזבת, המעבד מהיר יותר (משמעותי?), מסך איכותי יותר, שיחות וידאו, ו.... לא יודע מה עוד. המחיר של דור 3 זול בכ- 400 ש"ח פחות או יותר... עצות בבקשה! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו נחמד שמצאתי בפורום של XDA כעקרון זה יצא למכשיר ה HTC HD, אבל זה מתאים גם למכשירים עם רזולוציות שונות "supports VGA, QVGA, WQVGA and WVGA displays" כלומר מתאים גם לבעלי DIAMOND וכדומה. לינק לווידאו הדגמה של התוכנה.. http://www.youtube.com/watch?v=mmzMwVzxZuQ לינק לדף ב XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=522179 לינק להורדה http://www.1800pocketpc.com/2009/06/08/hdwobble-iwobble-iboob-for-htc-touch-hd-pre-release-version.html תהנו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מN73 ומN95 שעומד לצאת.. איזו עוד פלאפונים מהNSERIES יצאו באורנג'
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיסויים/מעמדים/נרתיקים/רמקולים/וואטאבר, יש מגוון עצום של אביזרים לאייפונים ככה שמרגיש לי תפל להחזיק אייפון בלי להנות מהאבזור שקיים לו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם לדגם הבא תאימות מלאה לכל רשתות הסלולר בישראל? http://www.amazon.com/Sony-E6553-5-2-Inch-Unlocked-Smartphone/dp/B00ZOONHYI/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1447663389&sr=8-3&keywords=xperia+z3%2B תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא שאנחנו מופתעים במיוחד, אבל ממש כמו אפל וסמסונג מפתחת LG שבב SoC בייצור של TSMC שיתחרה עם שבבי ה-Exynos וה-Snapdragon לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%a7-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%92%d7%9d-lg-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש סלולת גיבוי שיכולה להטעין בטריה של מחשב נייד? כמו הסלולות גיבוי שמטעינים מכשירים סלולריים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש את המכשיר הנ"ל (HTC Sensation XE - אני לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים מול ה-Sensation הסטנדרטי בצד התוכנה), ולאחרונה הוא מתחיל לסבול מבעיות כמו תקיעות של תוכנות, התקנות תוכנה שעורכות הרבה מאוד זמן, והחל מהיום בבוקר חוסר יכולת לגשת לאנשי הקשר (תהליך בשם acore נתקע). קיוויתי שיש פיתרון זריז לדברים האלה, אך מחיפוש זריז ברשת לא מצאתי פיתרון קסם כזה. זה המקום לציין שאם מישהו מכיר את זה, אני יותר מאשר אשמח לשמוע. חשבתי שאם כבר יש סיבה, אז אפשר להתקין עליו ROM כלשהו עם מערכת מעודכנת יותר ולהרוג 2 ציפורים במכה. הבנתי שעדכונים מ-HTC לא יצאו כבר המון המון זמן, ולכן כל מה שנשאר לי הוא בעצם ROM כלשהו שאינו "רישמי". לצערי אני ממש לא מומחה בנושא וצריך עזרה לבחור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו כיוון לכזה דבר? מריץ CM9 nightly (מעודכן לאתמול) גרסאת baseband נוכחית: P7500JIKJ1 כרגע הוא מאותת שהוא מחובר לאינטרנט אבל אם אני מכבה wifi אז אין גלישה בנוסף, נראה שאין אפשרות לשלוח אליו SMSים (אבל כן יש אפשרות לשלוח ממנו... ממש מוזר) (הגדרתי APN ידנית כמו שצריך לפי ההוראות של הוט מובייל)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש טלפון סיני (הגעתי למסקנה שהם התמורה הכי טובה למחיר) אין לי הרבה דרישות ספציפיות, מעניין אותי שיהיה חזק, שהמסך לא יהיה מפלצתי מדי (לא מחפש משהו בסגנון NOTE II) שהסוללה לא תהיה ממש גרועה ושיתמוך בדור שלישי ברשת סלקום (איך אני מברר את זה אגב אם אני מזמין מEBAY או מחנות בחו"ל ?) ראיתי את הניומן N1, מישהו יודע אם הוא תומך אינטרנט דור 3 בסלקום ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, כפי ששבוע שעבר הודענו, קבוצה של סטודנטים מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע פתחה קבוצת רכישה ל IPHONE. מטרת הקבוצה הצרכנית הזו היא להשתחרר מכבלי חברות הסלולר ולקנות את המכשיר באופן פרטי ומוזל שכן קבוצה גדולה = כוח מיקוח גדול= מחיר זול ממחיר השוק. אנחנו רוצים להודות ל 324 חברים שכבר שייכים לקבוצה אשר יקנו את המכשיר בזול בעתיד הקרוב. כדי לממש את היוזמה הצרכנית הזאת, אנו מזמינים את כל מי משעוניין לרכוש IPHONE מכל הדגמים ומכל הנפחים השונים לפנות אלינו לאתר ולהרישם שם. ההרשמה אינה מחייבת ותצרף אתכם לקבלת עדכונים בנוגע להתקדמות הקבוצה. מי שמעוניין בפרטים נוספים ובהצטרפות ליוזמה הצרכנית המבורכת: http://iphoneil.weebly.com שוב תודה ל 324 החברים שכבר הצטרפו!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, היתי בעליו הגאה של G3 עד שהוא נשבר סופית. הנגן היה מושלם בשבילי, אך הוא התברר כלא עמיד וממש שביר. אני מחפש נגן לפחות 2GB חשוב שיהיה כמה שיותר קטן וחסכוני בלי להתפשר על איכות סאונד. לא מעניין אותי סרטונים וכו' , אבל רצוי שיהיה רדיו. אני לא כל כך מעודכן במה שהולך בשוק ככה שאשמח להצעותיכם. התקציב לא משנה העיקר שיעמוד בדרישות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 עד 500 ש"ח. יש אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח במידת הצורך.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפאלפון שלי נהרס אז כרגע אני בלי פלאפון ואני צריך כמה שיותר מהר לקנות מכשיר האופציות הן: galaxy mini lg optimus one galaxy y sony ericsson xperia x10 mini pro השימושים העיקרים שלי בפלאפון זה הרבה גלישה באינטרנט מוזיקה רצוי שיהיה רמקול סביר ואני מוריד יחסית הרבה דברים מהמרקט אז שלא יתחיל להשתגע אחרי כמה אפליקציות בודדות או שתהיה אפשרות להעביר דברים שהורדתי לכרטיס זיכרון. אשמח אם תענו בהקדם כי אני כרגע בלי פלאפון ואני רוצה לקנות מכשיר כמה שיותר מהר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש סיכוי למצוא משהו מחו"ל שיהיה שווה את המחיר? משהו מכיר ויודע? מה בנוגע למכס?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית. חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי? עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאפליקציה שתוכל לעשות את החיים שלי קלים יותר. אני מארגן לא מעט נסיעות, הדבר יכול להיות מסובך. אני צריך אפליקציה שתשאל את המשתמש אם יש לו רכב, מאיפה הוא יוצא, עם כמה מקום. ושתיתן אפשרות לאנשים אחרים להירשם לרכבים הללו. בקיצור לארגן נסיעה ברכבים למקום אחד ל20 איש הרכבים שונים שיוצאים ממקומות שונים. תודה רבה על העזרה מראש! טל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה המלצות יהיה עוד יותר נחמד! תודה, מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך עושים שהשירים לא יהיו בגבריש ואם יש לך טיפים נוספים בכייף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היתכן שסמארטפון ה-4K החדש של היצרנית היפנית יהיה האחרון שזמין רשמית בישראל? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-