גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היצרנית האמריקאית חוזרת בסערה לשוק הסמארטפונים עם מכשיר החלונות 10 המרשים ביותר שפגשנו עד כה ברשת אפשר למצוא מגוון רחב של דיווחים אודות מצבה העגום של מערכת החלונות 10 הטרייה בגירסה הניידת שלה, אשר מיועדת למעבדים מבוססי ארכיטקטורת ה-ARM בכלל ולסמארטפונים בפרט. עם זאת, נראה שלמיקרוסופט יש עוד כמה שותפות שמאמינות בקונספט – ואחת המפתיעות שבהן אשר נחשפה כעת היא HP, שעבורה זו חזרה לשוק הסמארטפונים חמש שנים לאחר הכשלון שלה עם תחייתה של Palm ומערכת ה-WebOS. הסמארטפון החדש קיבל את השם Elite X3, ואנחנו בהחלט לא נתנגד לראות גם גירסת אנדרואיד שלו מתישהו בעתיד הלא רחוק – משום שמדובר באחד מהמוצרים המתקדמים ביותר שראינו בתחום עד היום. תמצאו בו מסך Super AMOLED בגודל 5.96 אינץ'…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית תחשוף כנראה את מוצר הדגל הראשון שלה לשנה החדשה ב-23 במאי, כך לפי תמונה שהצליחה לבלבל את הצרכנים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כיסויים/מעמדים/נרתיקים/רמקולים/וואטאבר, יש מגוון עצום של אביזרים לאייפונים ככה שמרגיש לי תפל להחזיק אייפון בלי להנות מהאבזור שקיים לו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אין לי קליטה במכשיר note 3... מופיע עיגול עם פס כזה במקום של הקליטה. זה קורה הרבה גם תוך כדי שיחה ואז השיחה מתנתקת וגם חלק גדול מהיום אני לא זמין. מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בפלאפון שלי איזה סנסור שמפקח על העוצמה שהפלאפון נטען הוא נטען באותו מהירות עם מטען של 1.0A וגם אותו מהירות עם מטען של 2.1A עכשיו הסוללה שלי בנפח של 3,000mAh וזה אשכרה לחכות 3 שעות בשביל שיהיה 100% יש איזה דרך להגדיר שהפלאפון יטען יותר מהר ?, לשנות את הסנסור הזה שיאפשר לפלאפון להיטען עם חשמל של 2.1A ? מכשיר: Lenovo S930
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא שאנחנו מופתעים במיוחד, אבל ממש כמו אפל וסמסונג מפתחת LG שבב SoC בייצור של TSMC שיתחרה עם שבבי ה-Exynos וה-Snapdragon לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%a7-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%92%d7%9d-lg-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש עדכון לגבי הטאבלטים מבוססי אנדרואיד שאסוס מוציאה השנה ? בעקבות כל ההתפתחויות והוצאה של מכשירים החדשים בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת: סמארטפון: http://ksp.co.il/?select=.272..573..1358.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18427&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ותחנת עגינה שבמבצע: http://ksp.co.il/?uin=18548 שווה להוציא על זה 3085 שקל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתמל נפל לי הפלאפון F480 (בעל מערכת הפעלה של אורנג') חיברתי אותו הכול עבד כשורה(לא פעם ראשונה שהוא נופל), בלילה נגמרה הסוללה והוא נכבה (שכחתי להטעין אותו) היום בבוקר אני מנסה להפעיל והוא מאתחל את עצמו בכול פעם מחדש, לכן חרשתי קצת בגוגל ועשיתי לפאלפון עידכון firmware, זה אומנם פתר את הבעיה והפלאפון נדלק, אך יצר אחת אחרת: מסך המגע אינו עובד... ניסיתי כמה גירסאות של firmware אף אחת מהן לא הפעילה את המסך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסה אחת בעברית (של החברות אורנג, פלאפון או סלקום) פתחתי את הפלאפון ובדקתי חיבורים של המסך, הכול נראה כשורה.. למישהו יש פתרון להציע לי מבלי שאדרש ללכת לחברת תיקונים... נ.ב הכפתורים האחרים עובדים רגיל, יש זיהוי סים ואני יכול לקבל שיחות נכנסות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הצעצוע קצת מתבאס על השחיטה של הארץ (ארה"ב 400$ אנגליה 380 פאונד ופה 2500 ש"ח!) אבל לא נורא. בינתיים הוא ישן בהטענה, לא יכול לחכות כבר להפעיל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. לאחותי (עולה לכיתה ח')נהרס הפלאפון שלה ואנחנו מחפשים בשבילה פלאפון חדש. ספק השירות:אורנג',כנראה אי אפשר לעבור לספק אחר כרגע. מקום הקנייה:אפשר אורנג',אפשר חנות פרטית. גר בפ"ת. שימושים:שיחות,SMSים אבל לא הרבה מדי,מוזיקה,משחקים. השיחות והSMSים הם לא ברמה גבוהה (אני לא חושב שזה עולה על ה40 ש"ח לחודש ויש לה כבר חבילת דיבור של 100 דקות שיחה). מה אני מחפש: בהתחשב בזה,אני מחפש לה פלאפון עם: 1)מסך מגע (שיהיה מתקדם). 2)אפליקציות (בדגש על משחקים) (אנדרואיד הכי מתאים פה,אם אני לא טועה?). חבילת גלישה/אינטרנט בפלאפון-לא צריך,אם יש זה בונוס (הפחד זה שהיא תחרוג ונקבל חשבון של מיליון שקל...). התקציב די פתוח-אם כי ההעדפה היא שהמחיר יהיה כמה שפחות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון לחברה שלי באיזור ה 700 שח. אין דרישות גבוהות מידי - גלישה נוחה עד כמה שאפשר, תוכל להפעיל אפליקציות כמו סקייפ או אפליקציות בסיסיות אחרות, GPS. כרגע היא מנויה של אורנג' אבל סיכוי גבוה שתעבור לפלאפון(רמי לוי) אז הייתי רוצה תמיכה גם ברשת של פלאפון. המכשירים שחשבתי עליהם הם ה Galaxy Mini וה Sony Ericsson W8. ה W8 נראה טוב יותר, מסך טיפה קטן יותר אבל רזולוציה גבוהה יותר ו 16M צבעים לעומת 256K בגלאקסי. שניהם עובדים רק בתדר 2100 על רשת 3G ולכן אולי תיהיה בעייה עם פלאפון מאחר והם עובדים על 2100 ו- 850, אפשר להשתמש רק ב 2100 בלי הבדלים גדולים? איזה מהמכשירים עדיף? יש בכלל טעם לרכוש מכשיר בסכום כזה או שעדיף לוותר עד שאוכל להוציא יותר? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה או איזו דרך לשנות את הרטט של השתי שניות בשיחה נכנסת לפני ששומעים את הצלצול (כמו בכל מכשירי סמסונג) כל עוד לא צריך רוט או שינוי רום כלשהו.תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שיצא עדכון כבר די מזמן (אפילו גרסא 7.1.1, אם אני לא טועה). מישהו יודע מה קורה עם זה בארץ ? ועם הדגם הספציפי שלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני ברשותי כרגע אייפון 5 (כן יישן ועובד טוב) אבל הגיע הזמן להשתדרג אני מחפש סמארטפון אמין שאני צריך שיכלול כמה מרכיבים חשובים לי באופן השימוש היומיומי עמיד במים ואבק בתקן IP68 סוללה חזקה לפחות תחזיק ליום מצלמה טובה (אפשר להתפשר) מסך בגודל עד 5.5" אפשר גם 5.7" חשבתי על Samsung S8\ Huawei P10 plus\ Huawei P10 אפשר גם המלצה לסמארטפון אחר אם יש משהו לפי מה שביקשתי. תודה לכולם ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Huawei הסינית לא נחה לרגע, ומגייסת את תת-המותג הצעיר שלה בכדי ליצור אלטרנטיבה מעניינת לדגם ה-P10 המוביל שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://slickdeals.net/f/8612878-zte-axon-unlocked-5-5-32gb-2gb-ram-4g-lte-for-169-00-f-s-newegg-via-ebay מה אתם אומרים על המכשיר הבא - 169$ לפני מיסים ומשלוח. בסוף אני מעריך שהעלות תגיע לכ-1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר החדש של היצרנית הסינית קטן יותר ועוצמתי פחות מה-Pro 5, מרגיש כמו צעד שגוי בכל הנוגע למיתוג, אבל כולל גם מספר מאפיינים ייחודיים ומבטיחים בהתאם לדיווחים המוקדמים, Meizu הסינית חשפה רשמית את סמארטפון ה-Pro 6 המוביל החדש שלה, אשר שונה באופן ניכר מה-Pro 5, שהיה זה שהחל את תת-המותג בשנה שעברה וזכה לשבחים רבים על יכולותיו ביחס לתג המחיר שלו. ה-Pro 6 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציית 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 וגם טכנולוגיה בשם 3D Press שאמורה להיות מקבילה ודומה מאוד ל-Force Touch של Huawei ול-3D Touch של אפל שאותן כבר ראינו בעבר (עם אפשרות "להבין" לא רק את עצם הנגיעה או אי הנגיעה במסך והמשך שלה, אלא גם את העוצמה היחסית שלה), זאת לצד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונות עדכניות מעידות על כך שפאבלט ה-Nubia 11 Max עבור שוק הביניים יכלול מסך אשר מתפרס כמעט על כל חזית המכשיר מכשיריה החכמים של חברת ZTE רחוקים מלהיות הפופולריים ביותר שיש לשוק הסיני להציע לנו, אך נראה שהם בכל זאת מספיק פופולריים בכדי להביא את היצרנית הטלקום הגדולה להמשיך ולנסות את מזלה בתחום בכל פעם מחדש – ומה שנמצא בקנה כעת הוא משפחת ה-Nubia 11, שתנסה לבלוט לחיוב בשוק הביניים העמוס לעייפה. ה-Nubia 11 Mini כבר הוצג רשמית לפני כמה זמן וגם ה-Nubia 11 הסטנדרטי וה-Nubia 11 Max נמצאים בדרך – אך מבין השלושה נראה שאין תחרות ממשית, ודגם ה-Max יהיה בקלות המסקרן והמתקדם ביותר מבין השלישייה. נקודה זו הובהרה כעת על ידי אחד ממייסדיה של ZTE, אשר פירסם תמונת טיזר של הפאבלט שע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלאפון חושפת את מחירי האייפון: בין 399 ל-1,200 שקל החברה תציע מסלולים שונים, החל בתשלום חודשי של 299 שקל לחודש לשנה וחצי ומכשיר מהדגם הקודם - 3G - תמורת 399 שקל, או תשלום חודשי של 349 שקל לחודש ומכשיר שיינתן ללקוחות ללא תשלום עומר כביר ושי ענבל 09.12.09, 12:30 17 תגובות מנוי לעיתון כלכליסט באייפון טוויטר מבזקי SMS כלכליסט בסלולר ניוזלטר ספריית כלכליסט המייל האדום תגובה לכתבה הדפסת כתבה שלחו כתבה שתף כתבה שתף כתבה Facebook Digg Delicious MySpace Technorati StumbleUpon LinkedIn Google Bookmarks שווה קריאה HOT חדש שעות ספורות לפני התחלת שיווק האייפון בישראל נחשפים לראשונה מחירי הסמארטפון הנחשק של אפל. חברת פלאפון פרסמה היום את מחירי המכשיר ודמי המנוי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי לפני כמה ימים MP4 ,שלא רשום עליו שום רמז לחברה או לדגם. הכל עובד בו טוב ויפה,חוץ מהסרטים... ניסיתי כל סוג סרט אפשרי שעלה על דעתי להעביר למכשיר(mpg,avi,wmv וכו'),אפילו הורדתי תוכנה שמקודדת כל סרט ל MP4 ,ועדיין,המכשיר תמיד אומר שאין שום קובץ סרט בזכרון... כשקיבלתי תמכשיר(שהיה כבר משומש ע"י אחותי,שגם היא לא הצליחה לראות בו סרטים),היה עליו קליפ אחד, מהקליפים האלה שמקבלים כשקונים תמכשיר,שעבד ,ככה שאני מניח שהוידאו כן בסדר... אז יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לגרום למכשיר ה#@%% הזה לזהות תסרטים? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-