גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הי, אני אמור לקבל את האייפד החדש בימים הקרובים וכחלק מזה אני רוצה לבחור חבילת גלישה מתאימה עבורי. עברתי בין החברות כדי להבין מה המחירים והתנאים, אבל דבר אחד עדיין קשה לי להבין... ניתוק זיקה - אני לא קונה את הטאבלט דרך חברת הסלולאר מה זה אומר מבחינתי? לדוגמה חבילות בחברת סלקום: http://www.cellcom.co.il/shop/readers/apple/ipad/pages/default.aspx אם נסתכל על חבילת הגלישה של ה-3G. האם אני אצטרך לשלם 129 ש"ח לחודש או שאני אמור לשלם פחות בגלל הסעיף שלהם של "החזר חודשי כנגד חבילת גלישה". מישהו יכול לעזור לי להבין? תודה מראש. דוד
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מוטורולה Z3 ויש בו את כל אנשי הקשר שלי (קרוב ל 1000) ורציתי לשאול אולי מישו מכיר תוכנה שאפשר באמצעותה להעתיק את אנשי הקשר למחשב? זה ממש פיקוח נפש!! תודה רבה לכל העוזרים אגב ניסיתי את IDEN PHONEBOOK MANAGER ומשום מה היא לא מזהה את הטלפון אשמח לעזרתכם תודה!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני שוקל קניית סמארטפון ראשון - נוקיה 808. בעיקרון אני לא חסיד של touch ומעדיף כפתורים פיסיים אבל בשביל המצלמה של ה-808 אני חושב שאוכל לעשות את הויתור הזה. אם אחליט לקנות אותה אז בשבילי זו תהיה מצלמה עם טלפון ולא להיפך. הקטע הוא שהיא הושקה עם Symbian Belle וכל העולם ושכנו טוענים שהיא מערכת הפעלה מיושנת. אני לא מפקפק בכך (אם כולם אומרים כנראה שזה נכון - הגשש החיוור ;D ) אבל אני מאד מעוניין לדעת איך זה מתבטא בשטח. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כתבתי אפליקציה לאנדרואיד ללקוח שלי. הוא צריך טאבלט כדי להריץ אותה. הוא לא יריץ שם כלום חוץ מהאפליקציה הזו, אבל הוא לקוח עסקי שצריך משהו אמין, עם סוללה כמו שצריך, שירוץ זריז ולא יתקע, עם תקשורת סלולרית ומסך גדול. המחיר לא קריטי אבל עדיף שיהיה זול ועומד בדרישות מאשר יקר ועומד בהן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם כאן זה המקום הנכון ולא למשל נושאי אפל וכו'.. אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על מקום טוב לרכוש בו כיסוי לאייפד החדש.. הייתי באיידיגיטל, אופיס דיפו, דינמיקה סלולר ובאג.. לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד.. באינטרנט מצאתי כמה וכמה דגמים ממש נחמדים אבל אף אחד מהם לא נשלח בנוחות לארץ. אשמח אם מישהו מכיר חנות שמייבאת או בעלת כיסויים ומגנים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרתכם לאפלקציה שציינתי שאפשר לצלם צילום פנורמה וניתן לקבל 2 אפשרויות ראיה או בתמונה או בוידאו היתה פעם אפלקציה שנקראה view2pano אני לא מצליח למצוא אותה או משהוא דומה מצפה מאד לקבל עזרה ממישהוא
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היום אחה"צ הייתי באיזור יוקנעם רמות מנשה וחיפשתי מסלול יציאה טוב לכיוון הבית התוכנה קרסה מספר פעמים בתואנה של אין קשר עם השרת האיזור היה מוצף בעשרות אלפי מטיילים וכנראה שהריכוז של כל עם ישראל בטבע הכריע את השרת שלא רגיל לעומסים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי גלאקסי 2 מחנות פרטית עם ics אבל אין בו עברית (גם לא מקלדת).השאלה שלי היא האם יש ics עם עברית (לפחות רק עם מקלדת בעברית)? אם לא אז מתי יהיה, אם בכלל? הכוונה שלי היא על אנדרואיד מקורי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית סמארטפון. התקציב שלי הוא עד 1200. אני מעוניין לרכוש את הסלולרי מחנויות בארץ ולא מחו"ל (איביי, אמאזון). חשוב לי שהסלולרי יהיה סמארטפון בעל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד, בעל טאץ' טוב (אני מניח שהבנתם את הכוונה, טאץ' מהדור החדש יחסית) ומצלמה טובה (5 מגה פיקסל ומעלה). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן לסוללה טובה יותר , אמינה יותר ועם קיבולת גבוהה יותר. קראתי באינטרנט וגם פירסומים של סמסונג שאומרים שבמידה ומחליפים את הסוללה לאחרת שאיננה ברשות סמסונג , היא יכולה להרוס את המכשיר מהר מאוד. אני רוצה ומעדיף לקבל כיסוי שכולל בתוכו סוללה (+הסבר על תיפעול שלו) , מאשר להחליף את הסוללה המקורית. תודה רבה , ערן !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... יש ברשותי מכשיר סוני אריקסון Zylo.. המסך שלו נשבר..הוא לא שווה את התיקון... אבל יש לי כמה אנשרי קשר חשובים בתוכו..הוצאתי את הSIM ואת הכרטיס זיכרון וחצי מאנשי הקשר יש לי וחצי האחר אני מבין שנשארו בזיכרון של הטלפון הפנימי.. אז רציתי לשאול אולי יש דרך כולשהי להוציא אותם או עם איזו תוכנה או משהו .. תודה בכל מקרה..
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
החלטתי לכתוב סקירה על מכשיר הטבלאט שרכשתי לא מזמן, איך הכל התחיל? גלשתי באתר וראיתי כתבה על מכשיר טבלאט שמריץ ICS ועולה פחות מ100 דולר, בהתחלה חשבתי בך עוד טבלאט סיני שבקושי יצליח להריץ מחשבון, וייהרס אחרי היום הראשון, חיפשתי עוד קצת באינטרנט וגליתי עוד ביקורות לא רעות על המכשיר, החלטתי שאני אקח את הסיכון ואזמין את המכשיר , בחרתי באתר http://pandawill.com/ - שנראה לי הכי רציני מבין האתרים שחיפשתי, הזמנתי את הטבלאט , והתחלתי לחכות שישלחו לי, אחרי כמעט 30 יום של ציפייה מתמשכת ובדיקה יומית של הדואר, החלטתי שאני מדבר עם שירות הלקוחות של האתר ובודק מה קורה עם המשלוח, אחרי ברור קצר מסתבר שהם שכחו לשלוח לי את הטבלאט ומהאנגלית הלא ברורה של אותו עובד בשירות לקוחות הבנתי שזה בגלל …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה אפוציה שניתן להגדיר שכאשר מוסיפים אירוע ללא זמן ספציפי (נמשך כל היום) הוא יסתיר את זמן(משך) האירוע? שלא יראה את הטקסט "כל היום" בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בהנחה שיש לכם היום סמארטפון, איזה מין שיפורים היו גורמים לכם לרצות לשדרג אותו? מה שהכי מטריד אותי היום, הוא עניין חיי הסוללה, במיוחד בהפעלת GPS. אם היה צ'יפ GPS שצורך הרבה פחות חשמל, ויכולתי להשאיר פועל באופן קבוע, הייתי מאד מרוצה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה לאפס את המכשיר אבל הוא מבקש ממני סיסמה למורות שאף פעם לא עשיתי סיסמה למכשיר ניסיתי 1234 זה לא ממש עזר הסיסמה צריכה להיות בין 4 ל 8 ספרות האם יש סיסמה ברירת מחדל שעשו באורנג, כיום אני לקוח של סלקום אבל ממשיך לשלם על המכשיר כל חודש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חנות או עסק שמציע חריטת עברית על מקלדת של סלולארי באיזור צפון (זכרון יעקב - נהריה) האם קיימת חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוא ניקח לדוגמא את הגלקסי S2, אני זוכר שלפני כמה חודשים טובים הוא עלה בסביבות ה-2300 ש"ח ואז מהר מאד החלו לעלות המחירים והוא הגיע ליותר מ-2800 ש"ח, וכעת, בחודש-חודשיים האחרונים, שוב החלה מגמת ירידה והוא מגיע היום לכ-2400 ש"ח. מה פשר הירידה הזאת? מה קורה שפתאום זה עולה או יורד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה של טירון - אני מתכוון לקנות את הטאבלט הראשון שלי.בין השאר אני רוצה לראות סרטים דרך הטאבלט - אם אני קונה ipad אני לא יכול להעביר לו סרטים שהורדתי במחשב? כי אי אפשר להעביר קבצים אליו? אמת?בטאבלטים אחרים עם USB אפשר להעביר סרטים? (אנדרואידים)ואם כך איך אפשר לראות סרטים באייפד? רק בסטרימיניג - צפיה ישירה דרך אתרים?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, קוד איך להפעיל/להפסיק את 3G אבל לא מצאתי משהו שהוא עובד... אני לא על אמולטור אלא ישר על פלאפון. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל את ה3G (קוד שעובד) תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-