עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by דובי770,

היייי נגנב לי הנגן ( )(sansa fuze+) ואני רוצה לקנות חדש (לשמיעת מוזיקה). אני רוצה נגן איכותי (בינתיים אני שומע בנקסוס, אבל זה לא מספיק) לפחות כמו הקודם, אבל בלי כפתורי טאצ'. זיכרון של 8 ג'יגה ומעלה (ועם אפשרות לכרטיס הרחבה) ויכולת לנגן קבצי flac אני משתמש באוזניות clipsch s4 התקציב הוא 100$ בערך, אני יכול להזמין גם מארה"ב. שבוע טוב עריכה: בינתיים לקחתי לאחי את הנגן עד שאקנה חדש (אותו דבר כמו שלי)...

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. שלום,רציתי לבקש את העזרה שלכם מכיוון שאף אחד לא יודע איך המצב הזה הגיוני.. לפני כחודש נגנב לי האייפון 4,התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם ישר לבטל את ה סים וכך הם עשו. בינתיים הגנב הזה משתמש לי ב Whatsapp ,שולח הודעות לאנשי קשר לי בלי בושה. התקשרתי לסלקום לשאול כיצד הוא משתמש לי בוואטסאפ למרות שהם ביטלו את הסים ,אין להם תשובה על זה. השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאתר את הטלפון\המספר שבו משתמשים בו ע"י הWhatsapp ? או במקרה הכי גרוע לבטל אותו . תודה רבה רבה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by surve1020,

חוץ מכמה סירטונים ביוטיוב עוד לא התרשמתי מיכולות התלת מימד של המכשיר..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Tal11,

מה הולך HW? רציתי להתייעץ איתכם לגבי מכשיר חדש + דילמה מול אורנג' ורמי לוי. בתור סמארטפון ראשון, ה-HTC SENSATION נראה לי מצוין - גם לא מצאתי התקדמות משמעותית בינו לבין ה-SENSATION החדשים (ה-ONE X וה-EVO 3D זה כבר משהו אחר), וגם יש לי אופציה לרכוש אותו ב1800 ש"ח (מחיר חסר תקדים בהשוואה למחירים שראיתי בארץ). אשמח שתתייחסו לנקודה הזו. נקודה חשובה נוספת - למכשיר הזה אין החזרים אצל אף מפעילה (ניתוק זיקה), כי אף אחת לא מוכרת אותו. מצד שני, יש לי אופציה לרכוש אותו ולעשות חבילה אצל רמי לוי. תראו כמה יוצא לי סה"כ בחודש ותגידו מה דעתכם. עלות המכשיר - 1800/36 (פרישת תשלומים) = 50 ש"ח חבילת 5GB גלישה = 55 ש"ח דמי שימוש חודשי = 15 ש"ח 300 דק' שיחה, 15 אג' לדקה = 60 ש"ח 100…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by tmpusr,

באתר מכירות כתוב: אני לא מכיר כלל את המסלול הזה והאתר של פלאפון לא ממש עוזר בלהבין מה העלויות/תנאים כאן. ממה שהבנתי מדובר בערך בשקל לדקה, 50 אגורות ל-SMS ומשהו כמו אגורה לכל 1KB גלישה - סה"כ ניתן לנצל 20 ש"ח בחודש בכרטיס הנ"ל ללא חיוב נוסף ומעבר לכך לא ניתן לחייג מהמכשיר, נכון? אשמח אם מישהו שמשתמש במסלול הזה יגיב כאן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by noodle,

אתמול הוכרז ה-Galaxy S III וראיתי שאין דיון רשמי, אז הנה. מפרט: (נלקח מ-GSMArena) מערכת הפעלה: אנדרואיד 4.0.4 (ICS) מסך: 4.8" בטכנולוגיית Super AMOLED HD (מטריצת pentile) וברזולוציית 720X1280 (דחיסות פיקסלים: 306 PPI) חיפוי מסך גורילה גאלס 2. מצלמה: 8 מגה פיקסלים התומכת בצילום ווידיאו ברזולוציית FHD ב- 30FPS - צילום סטילס תוך כדי צילום וידאו. מצלמה קדמית: 1.9MP, עד 720p ב-30fps. מעבד: Exynos 4212 מרובע ליבות במהירות 1.4Ghz מעבד גראפי: Mali 400MP מרובע ליבות זיכרון: 16GB/32GB/64GB, עם חריץ הרחבה SD בנפח של עד 64GB. זיכרון גישה אקראית: 1GB זמינות: מה-29 במאי באירופה. סוללה: 2100mAh מימדים: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm ומשקל של 133 גרם אחר:…

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by yoel14,

שלום, [לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =] כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . . בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז. מה אני מחפש\דורש: מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד... מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ... או: DUAL CORE כלשהו נורמלי. אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד. RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dans41,

רציתי לשאול אם יש מידע על טאבלט win 8 מבית אסוס בסגנון הטרנספורמר. ואם אין מישהוא יודע אם אני יכול להריץ בנוסף לאנדרויד על אחד ממכשירי הסדרה גם win 8 ? אני לא מדבר על הslate. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by id3232,

שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. ראיתי ים מדריכים ברשת, יש לי מכשיר מסלקום עם גרסא 2.1, בגלל הגרסא היחסית נמוכה המכשיר ממשמוגבל, אז אם מישהו ודע משהו..תןדה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  13. יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי הזדמנות (כנראה רק השבוע) לקנות את הראזר (דרך מישהו באורנ'ג) חדש , ב1700 (אחריות חיון לשנה) ראיתי אותו היום אצל חבר נראה נחמד ביותר !!! בדקתי קצת באינטרנט השוואה ל GS2 (ברשותי GS1) ואין ממש הבדל רציני בינהם השאלה העיקרית שלי אילו הדברים שלא הצלחתי לברר איך הבטריה בייחס לGS2 בפועל (על הנייר זה לא מדד ...) ? איך ה GPS ? כי בגלקסי 2 הוא יותר ממצויין ! ואיך איכות המצלמה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12449 בבאג יביאו אותו באמצע מאי אם יביאו גם את ה16GB זה יהיה מצוין

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי שלום, האם לדעתכם המחיר של גלקסי 2 ירד עקב יציאתו של ה-3 היום, או שזה הולך לקחת עוד הרבה זמן? כיום תג המחיר שלו עומד על 2400, וזה נראה לי יחסית יקר לפלאפון שנמצא כל כך הרבה זמן בסביבה. השאלה היא אם המחיר בקרוב עומד לרדת משמעותית, כלומר עדיף לחכות או שזה הולך לקחת זמן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

חפשתי וחפשתי באיביי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  18. Started by n00kie,

יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by infernoman,

הי, אני אמור לקבל את האייפד החדש בימים הקרובים וכחלק מזה אני רוצה לבחור חבילת גלישה מתאימה עבורי. עברתי בין החברות כדי להבין מה המחירים והתנאים, אבל דבר אחד עדיין קשה לי להבין... ניתוק זיקה - אני לא קונה את הטאבלט דרך חברת הסלולאר מה זה אומר מבחינתי? לדוגמה חבילות בחברת סלקום: http://www.cellcom.co.il/shop/readers/apple/ipad/pages/default.aspx אם נסתכל על חבילת הגלישה של ה-3G. האם אני אצטרך לשלם 129 ש"ח לחודש או שאני אמור לשלם פחות בגלל הסעיף שלהם של "החזר חודשי כנגד חבילת גלישה". מישהו יכול לעזור לי להבין? תודה מראש. דוד

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by yuvalm2,

בהנחה שיש לכם היום סמארטפון, איזה מין שיפורים היו גורמים לכם לרצות לשדרג אותו? מה שהכי מטריד אותי היום, הוא עניין חיי הסוללה, במיוחד בהפעלת GPS. אם היה צ'יפ GPS שצורך הרבה פחות חשמל, ויכולתי להשאיר פועל באופן קבוע, הייתי מאד מרוצה.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by roncohe4,

אתה רוצה לעזור ובאים אליך בטענות. אז שכחו שאמרתי משהו.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Yakim Peled,

אני שוקל קניית סמארטפון ראשון - נוקיה 808. בעיקרון אני לא חסיד של touch ומעדיף כפתורים פיסיים אבל בשביל המצלמה של ה-808 אני חושב שאוכל לעשות את הויתור הזה. אם אחליט לקנות אותה אז בשבילי זו תהיה מצלמה עם טלפון ולא להיפך. הקטע הוא שהיא הושקה עם Symbian Belle וכל העולם ושכנו טוענים שהיא מערכת הפעלה מיושנת. אני לא מפקפק בכך (אם כולם אומרים כנראה שזה נכון - הגשש החיוור ;D ) אבל אני מאד מעוניין לדעת איך זה מתבטא בשטח. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by cold fire,

יש לי רשימה של ערכים, אני מעוניין שברגע שלוחצים על groupview כלשהו(fish names,cat names...) הערך של אותו group יכנס לtextview יש לי אובייקט BaseExpandableListAdapter שאחראי על בניית הרשימה תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  24. בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. המחיר עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים