עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה

2. שלום אחרי כמה וכמה בדיקות של טלפונים, אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, שההבדל העיקרי בינהם הוא הרזולוציה. גודל המסך בשניהם דיי דומה, בין 4.5" ל-5.0". בדגם אחד הרזולוציה היא 540*960, ובדגם השני הרזולוציה היא 720*1280. אודה לאנשים שיש להם נסיון, אם תוכלו לכתוב יתרונות או חסרונות של שתי האפשרויות.. תודה רבה card

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Sandman61,

איזה טלפון הכי כדאי ומשתלם לקנות? (סוני אריקסון בלבד). תציינו בבקשה איזה דור הוא, איך המצלמה והMP3 לעומת הפלאפונים האחרים של סוני אריקסון ותציינו מאפיינים מרכזיים. =] תודה.

• 55 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by f16,

הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  5. Started by chen6373,

שלום, כשאני משתמש ברשת wifi שאני קולט מהשכנים או בקניון וכו, אני עדיין מצליח להיכנס נגיד לגוגל או שההודעה שאני שולח מה-whatsup לא מגיעה ליעד. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  6. חברה בבקשה עזרה בנושא... (קיבלתי את ה- 5800XM אתמול ;D ) ויש לי שאלה ב Sony Ericsson יש תוכנה שמזהה שירים..או משהו כזה..יש תוכנה כזו גם בNokia???

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by omri_ro,

לא צריך את כל השטויות של ניגון סרטים ותצוגת תמונות,שיהיה מכשיר קטן ונוח ואיכותי והתמיכה בעיברית חשובה לי. אני ראיתי את הT60 של IRIVER ואת הiAUDIO 7 אבקש את דעתכם על המכשירים הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by yotam360,

http://www.orange.co.il/phones_catalog/23896.html

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by dani44,

חברה יצא אולי למישהו להיות בגרמניה ולבדוק מחירים לעומת הארץ בזמן האחרון? אני די מעוניין לדעת מה קורה שם מבחינת מחירים וכמה עולה שם... לדוגמא האייפון 4 יש דרך לברר? תודה

10. אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח. רצוי ממשק נוח עם עיצוב גראפי עשיר, ועם אפשרות לסדר את השירים תחת להקות/אלבומים/סידור-עצמאי. עדיפות לסוללה נטענת, שמסוגלת לפעול במשך מספר שעות (לפחות 15) ללא טעינה. כמובן שדרושה איכות סאונד טובה, ואם אפשר אז גם אוזניות סבירות מצורפות לנגן (אבל זו רק אופציה). אין כל צורך בתמיכה בוידאו (מכל סוג שהוא). רצויה תמיכה בעברית, אך זו רק אופציונלית.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  11. OnePlus 7 Pro הוא היקר והיוקרתי ביותר של היצרנית הסינית עד היום - ויהיה לו גם מלווה מוזל במעט לכתבה

12. Started by GALITT2000,

שלום וברכה. שכחתי את המייל שנרשמתי איתו. איך אני מאפס את המכשיר. לא אכפת לי שימחקו כל הנתונים. מדובר בדגם archos gamepad. תודה.

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by ik_86,

יש לי את הסוני אריקסון K610I...ושמעתי שאפשר לעדכן את הגרסא שלו או משהו כזה מישהו יכול להסבירלי על זה ואיך עושים זאת...?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Googleness,

אהלן, יש לי היום N95 מהדור הראשון וראיתי בסלקום שיש מבצע שבו אני מדבר 149 ש"ח לחודש (זה ממילא מה שיוצא לי בערך) ואז אני מקבל את המיילסטון בחינם. ממה שקראתי ברשת ובסרטונים שראיתי ביו טיוב זה נראה לי טלפון מצויין לצרכים שלי. חוץ מזה שמקבלים איתו בחבילה דרך סלקום גם מתנות, דף המוצר: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/motorola/milestone_a853/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=13837&devices=main מה נראה לכם שווה לקחת אותו בחינם או שעדיף מכשיר אחר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by omersh83,

ערב טוב חברים אני מתלבט בין otc one לבין htc butterfly s חשוב לי זמן סוללה איכות מסך רמקול חזק ומכשיר קל לתחזוקה ( במקרה של תיקון שיהיה קל לפירוק והרכבה) אודה לכם עם תעזרו לי בבחירה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by eilonshe,

הי לכם מחפש קורס פיתוח אפליקציות לאייפו וואנדרואיד, קיבלתי הרבה מאוד ממלצות על המכללה לניו-מדיה, מישהו מכיר, למד שם ? אשמח מאוד לכל עזרה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  17. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 ורציתי להתקין עליו את ה Ipodheb.exe , אבל משום מה אני נתקל בבעיית התקנה כשהוא מגיע לשלב של התחברות לאינטרנט- הוא מייד זורק הודעה של לא מחובר,בדוק את החיבור. התקלה הזאת לא קרתה מעולם כשעבדתי עם XP אז אני מניח שמדובר בבעיית תאימות לווינדוס 7,ורציתי לדעת אם מישהו מצא דרך לעקוף את זה או מכיר תוכנה אחרת שתתן את אותה התוצאה (עברית לאייפוד) . אם זה רלוונטי אז האייפוד שאני משתמש זה אייפוד מיני. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש, אושיק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 11moshiko11,

שלום! רציתי לדעת אם האינטרנט במכשירי דור 3 החדשים (בעלי SIM של דור 3) יהיה זהה לאינטרנט באותו מכשיר, רק בעל SIM ישן, דור 2 (מבחינת מראה, מהירות)? האם דפי האינטרנט יעודיים לסלולר או האינטרנט הוא זהה לאינטרנט בו אני גולש מהמחשב? תודה

19. :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by creek,

האמת שאין לי תקציה (לפחות לא כרגע) כי אני אפילו לא יודע מה טווח המחירים, אבל יש לי הרבה מוזיקה אז הייתי צריך משהו בגודל הזה. רדיו וכו' - לא מעניין אותי, אפשר לוותר על זה. וידיאו - לא יודע. זה באמת שימושי? מוזיקה בשבילי תיהיה הדבר העיקרי...אבל הם כדאי להשקיע כבר בנגן וידיאו טוב? אתם משתמשים בזה מדי פעם בשביל להראות שטויות לחבר או שאתם באמת משתמשים בזה? תציעו מה שנראה לכם מתאים

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. זמן קצר אחרי ההכרזה הבינלאומית Redmi 9T ו-Redmi Note 9T 5G ינחתו גם בישראל - עם הנחות של 100 עד 150 שקלים לקונים ב-24 השעות הראשונותלכתבה

22. מרוב חיבורים וניתוקים נשברה לי טבעת ברזל שמהדקת את הכבל הרלוונטי ללוח. נרכש הסוקט לבדו מ Ebay. עוד בעיה שקיימת - מקשי הווליום / השתק לא עובדים, כמו כן חיישן הקרבה / כפתור ההדלקה. (הכבל עבר החלפה - כנראה לא מוצלחת). הישן עבד, החיישן לא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הסמארטפון עבור השוק הסיני שיוכל להוות תקדים ובסיס למכשיר Poco בינלאומי עתידי אמור לכלול הגנה רצינית בפני מים ואבק וגם טעינה בהספק גבוה מאודלכתבה

24. הגלגול הבא של הטאבלט המוזל מבית סמסונג יעשה שימוש בשבב המתומן הפופולרי של חברת Unisoc במקום בשבבים של קוואלקום, אם להאמין לתיעודים מתוך המאגר של מבחן הביצועים הנפוץ Geekbenchלכתבה

25. Started by Nakion,

היי לכולם יש ברשותי סמסונג גלאקסי אס I ורציתי לדעת אם אני יקבל את העידכון לגירסא החדשה של האנרואיד 4.0 ואם כן אז מתי ואיך? המכשיר עדיין עם הגירסא של סלקום 2.33 תודה.

• 118 תגובות
    • 13.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.