גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברצוני לרכוש Samsung Galaxy Note N7000 בארה"ב, ולהשתמש בו ברשת "גולן-טלקום". מבקש לדעת: א. האם ניתן לקבל אחריות בינלאומית (בעלת ערך אמיתי בארץ) מחנות אמריקאית? נניח best buy? או מסמסונג עצמם? (למרות מה שהיה כתוב על סאני) ב. האם עלי לרכוש no contract device או unlocked device? ג. האם הרשת גולן-טלקום והמכשיר תואמים מבחינת תדרים וכו'? ד. בנוסף, מה רמת העברית של המכשיר אם קונים אותו בארה"ב? הכי חשוב שיהיה יישור לימין, ואם אין שלא תהיה לזה השפעה על יכולת היישור לימין של המייל עצמו (אני לא יודע אם יש תלות ביניהם) בזמן כתיבת מייל (במייל עצמו, כמו היישור לימין בג'ימייל בעת כתיבה). רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הדגם הזה, הוא נראה בגודל המתאים לי, עונה על הצרכים ומעוצב יפה (-: שתי שאלות: עברתי לא מזמן לגולן טלקום, העניין הוא שאני רואה שמוכרים את הדגם st25i, שזה דגם שאינו תומך בתדר 850 בדור 3. 1. האם לדעתכם עדיף לחכות ולמצוא חנות שתמכור את הדגם st25a שתומך ב850 ? (שנראה שימושי בארץ) 2. האם עקב החוק החדש אני יכול לדעת כמה מיסים אשלם אם אזמין את המכשיר לדוגמא מפה: http://www.clove.co.uk/sony-xperia-u-black (המחיר שם הוא כ 1050 ש"ח לא כולל מיסים ומשלוח תודה מראש נתנאל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות סמרטפון מארה"ב: הדרישות העיקריות שלי: 1) גודל 4 אינטש (לפחות) 2) עדכון ICS (או שהוא כבר בא עם המכשיר) 3) GPS חשבתי על הנקסוס אבל מה שמתריד אותי בו הוא המסך הענקי שלו 4.65 אינטש, הוא נכנס בכלל לכיס של מכנס/גינס? ויש כמובן את הגלקסי 2 יש אפשרות גם לקנות את הנקסוס מגוגל PLAY ב400$ (בארץ הוא עולה 2.4K) או ששווה להוסיף עוד 80$ ולקנות את הS2? יש אולי מכשירים אחרים שעונים על הדרישות שלי? תודה על העזרה עריכה: מה בנוגע לאחריות (בהנחה שנניח אני את אקנה את הנקסוס מגוגל פלי)/או את הS2 האם יכבדו אותה בארץ?
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת ממשתמשים שכבר התניידו. שוקל מעבר בעצמי בקרוב ורציתי לשמוע את דעתכם.
-
- 18 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
מהפירסום ניתן להבין שאין דמי מנוי ואין תשלום מינימום "השתמשת פחות? תשלם פחות!" בשפתם: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/cmul/new-plans/ לעומת זאת בדף פנימי באתר מצויין שימוש מינימום של 35 ש"ח לחודש: http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/clear-max/ שימו לב!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את הפלאפון הזה מאיביי: http://www.ebay.co.uk/itm/UK-APPLE-iPhone-3G-8GB-Jailbreak-Unlocked-Smart-Phone-Excellent-Condition-/220908101993?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item336f262169 השאלה שלי היא כזו, האם יש אפשרות להפוך אותו אחכ לעברית? או שיש אפשרות להוריד תוכנה עם מקלדת בעברית?? והאם 600 וקצת שח שווה את הפלא? ועוד שאלה בבקשה, ראיתי אצל ידידה שלי מהעבודה שיש לה גם פלאפון זהה רק עם 16 גיגה, שאין מקום להרוחיב את הזיכרון, האם זה נכון?? והאם נגיד אם אני אהפוך את הפלא לעברית הגי פי אס יעבוד לפי הכבישים בארץ?? אני יודע שיש פלאפון חדש וטוב יותר ה 4 אבל אין לי תקציב כרגע. תודה לעונים ועוד שאלה קטנה בבקשה, יש הבגל בין האייפון 3 של ה 8 גיגה לבין ה 16 גי…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש באינטרנט מחול" סמרטפון לא יקר שתומך גם בתדר 850 UMTS [רמי לוי], הבעייה היא כשאני עובר על סמרטפונים באי ביי וחנויות אינטרנטיות אחרות כמעט תמיד מצוייין במפרט של הטלפון תדרי 2100 , UMTS 900 , אולי אני לא מחפש במקום הנכון? [אם כן, מהו המקום?] האם לכל דגם של טלפון סלולארי 3G יש גם גרסה של 850 UMTS וגם גרסה של 900 UMTS [כמובן בנוסף ל 2100 UMTS]? לדוגמא מצאתי את זה http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/huawei-ascend-g300-review-50007180/ אבל אני לא נעול על דגם מסויים או חברה מסויימת, זה יכול להיות כל דגם אחר באזור המחיר המצויין שם [טוב, אפשר גם קצת יותר יקר, למרות שלא נראה לי שאפשר למצוא טלפון עם רמת ביצועים כזאת במחיר כזה- 600 שח], האם יש לו גם גרס…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קניתי samsung galaxy young והתקנתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'גה הבעיה שאני מקבל הודעה בפלאפון internal phone storage getting low ואח"כ phone memory is full שאני בודק יש בזיכרון הטלפון 2 מגה ואילו בכרטיס זיכרון נשאר 6 גיגה השאלה שלי איך אני יכול להגדיר כברירת מחדל שכל ההורדות, אפליקציות, תמונות ועוד יישמר ישר לתוך כרטיס הזיכרון? והשאלה הנוספת היא איך יודע מה להעביר והיכן זה נמצא מהטלפון לכרטיס הזיכרון?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
התדרים של המכשיר (לפי ויקיפדיה) : GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 HSPA 850/900/1700/1900/2100 איפה זה מעמיד אותי מבחינת תאימות להוט מובייל (ובהרחבה מכך, פלאפון)? (ובהזדמנות, נפריח שאלה כללית לחלל האויר - למה, למה זה חייב להיות כ"כ מסובך? :-\)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום רביעי שעבר ניידתי 2 קווים מאורנג' להוט.הקו שלי לאחר כשעתיים כבר פעל ברשת הוט . אני מתגורר בבאר שבע, לא איזה ישוב שבו יכולות להיות בעיות של קליטה. כבר בהתחלה התחלתי להרגיש בעיות בקליטה פה ושם, נכנסתי לחנות בלב באר שבע והופ הקליטה נעלמה, בדרך הביתה באוטובוס העירוני הגעתי למצב של פס 1 של קליטה מתוך 5. בבדיקת מהירות האנטרנט הגעתי למקסימום מהירות של 1.5 MBPS והיו פעמים שקיבלתי מהירות של פחות מ1 MBPS. החלטתי להתקשר לשירות הטכני של הוט מובייל, שם אמרו כי המכשיר שלי לא תומך ברשת שלהם בצורה מלאה (יש ברשותי HTC SENSATION 4G שלא תומך בתדר 850 אבל תומך ב2100) אבל אמרתי להם שזה לא הגיוני שבלב באר שבע אני מקבל מהירות כזו נמוכה והרבה פעמים הקליטה שלי יורדת מתחת לרף ה25%. הם אמרו כ…
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי S2 מסלקום (לא שלי), בהגדרות של המכשיר כתוב "גרסאת ליבה:2.6.35.7-i9100tjkj1, ואז גרסת Build:Gingerbread.jikj1. מה צריך להתקין בישביל לגרום לו להריץ ICS?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
זה המדריך הרשמי של הוט מובייל. http://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Sim-Instructions.aspx?CSRT=9934955072676794310 רציתי רק להוסיף שמי שעשה בדיוק מה שכתוב במדריך ועדיין לא עובד לו האינטרנט כמו שלי קרה,תבדקו בהגדרה : APN PROTOCOL אצלי בברירת מחדל עמד על IPv4. תשנו ל IPv6 או IPv4/IPv6 והכל אמור לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בעיקרון, הבנתי שגם אם אני קונה פלאפון של חברה מסוימת (כאילו, שנעול לחברה מסוימת) - אפשרי לפרוץ אותו (ע"י Rooting). http://www.phonearena.com/news/How-to-unlock-a-Samsung-Galaxy-S-II-for-use-with-any-GSM-carrier_id19025 האם זה אומר שכל פלאפון שאני אקנה בחו"ל - יתאים לעבודה פה בארץ? וכל הקטע הזה של ה GSM וה-CDMA, הרי כל הגלאקסי עובדים גם עם GSM, לא? וזה מה שצריך פה בארץ?בקיצור, לפני שאני קונה משקולת נייר בחו"ל - האם יש משהו שממנו אני צריך להיזהר כשאני רוצה לקנות גלאקסי 2 בחו"ל? אשמח למידע מהמומחים בתחום, ולמי שיעשה לי קצת סדר בנושא הזה של ה GSM והCDMA. דבר שני - מה אתם אומרים על החנות הזאת - http://depthdeals.com/productinfo.asp?id=1578 ? מחירים די זולים, אבל אני קצת מפחד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת באילו תדרים משתמשים גולן טלקום והאם התומכים האילו של הgalaxy s 3 כמו שצריך ? בקרוב אני כנראה אסע לברצלונה ואני רוצה לרכוש שם galaxy s 3 blue 32GB אבל אני מכיר רק חנויות בריטיות לסוללר, יש חנות אמינה בברצלונה שאוכל גם לשלוח אליה את המכשיר בעת תקלה ושתיהיה זולה יותר מהמחירים המופקעים בארץ או לשקול את האופציה להזמין מאנגליה למלון בברצלונה. בקשר לעברית מה אוכל לעשות בנידון. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן, אני לקוח של סלקום. לפני טיפה יותר משנה הצטרפתי כלקוח פרטי לתוכנית כלשהי יחד עם החזר מלא על מכשיר iphone 4. מדי חודש בחודשו אני נעשק בסכום של 250-260 ש"ח(כן, זה לא מעט). רוצה לעבור ולהוזיל את העלות החודשית. גובה החיוב על המכשיר לפי החשבונית הוא 99.14 ש"ח(ועל זה מקבל החזר מלא כמו שרשמתי). האם כשאעזוב את סלקום אמשיך לשלם על המכשיר בלבד 99.14 ש"ח(מי שאני מצפה שיהיה) או שייתכן ופתאום המחיר יעלה או ייתווספו קונצים נוספים?? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום.אני טסה לניו יורק בחודש יולי ורוצה לקנות שם גלקסי S2 או S3 בנפח זיכרון 32GB. (עדיין לא בטוחה פשוט עד כמה S3 באמת שונה מ-S2, אז בטח אחליט על זה ממש בקנייה עצמה) מס' שאלות: 1. האם אתם מכירים חנות מומלצת בניו יורק? 2. האם צריך שהמכשיר יהיה UNLOOCKED?. 3. האם צריך שהמכשיר יהיה SIM FREE?. 4. האם צריך לחפש בגרסא מסויימת? אני יודעת שיש גרסא אירופאית למשל. מה זה אומר?. 5. מבחינת העברית - האם ניתן לעדכן לממשק עברי? תודה רבה וחג שבועות שמח!
-
- 22 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי והפעלתי את סים של גולן טלקום ומבחינת קבלת/הוצאת שיחות וSMSים אין שום בעיה. אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט במכשיר HTC DSIRE, הסים הוכנס לGALAXY S ושם האינטרנט עובד כמו שצריך, אולי מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הבא - http://www.dealextreme.com/p/fv-1-google-tv-box-android-2-2-internet-tv-box-w-wifi-usb-rj45-hdmi-sd-4gb-samsung-s5pv210-1ghz-66302?r=88474882 השימוש יהיה בעיקר הזרמת וידאו לטלויזיה ואולי גלישה מדי פעם באינטרנט. משהו התנסה עם המכשיר או מכשיר דומה? עד כמה אפשר לסמוך שהוא מוצר אמין? נ.ב. מצאתי אותו באתר סיני ב-75 דולר, נשמע הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי DARK KNIGHT 4.0 על הSGS שלי ואני לא יכול להוריד GOOGLE GOGGLES מטעמי תאימות. זה אכן הגבלה של התכנה או שמשהו ספציפית עם הרום שלי?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש במשפחתי כ-15 מכשירים, חלק מהם נקנו מחברות הסלולר הוותיקות. הבעיה היא שנוצר מצב מונע תחרות, המכשירים נעולים לחברות אחרות. ידוע כי אפשר להתקשר לחברה הוותיקה ושיפתחו (על פי חוק!) את המכשיר לכל הרשתות (להלן: סים פרי) אבל יש כמה בעיות קטנות: 1. יש אנשים מבוגרים שלא יודעים בדבר המכשיר הנעול בידיהם, וכך לא יכולים לשפר את התנאים שלהם בפשטות. 2. יש המון אנשים שקיבלו מכשיר שעובד על רשת סלקום לדוגמא, אבל הוא נתקבל ממישהו שכבר נייד את עצמו לחברה אחרת, כך שהוא כבר לא לקוח בחברה הישנה בכדי לפתוח. 3.זמני ההמתנה בלתי נסבלים, של 40 דקות, מונעים מאנשים להתקשר. בקיצור יש המון חסמים! שלחתי מכתב למשרד התקשורת בכדי ליצור שקיפות בקודים של המכשירים, מה עוד שמדובר לרוב במכשירים דור 2, שמחיר ה…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם עוד שבועיים אני יורד לאילת ורציתי לקנות בבאג אילת או בקיי אס פי ,מכשיר סמסונג אס 2. הסיבות הם חיסכון של המע"מ , פריסה של תשלומים וצבע לבן ללא תוספת מחיר. השאלה האם החנויות האלה אמינות במכירה של מכשירים סלולארים? תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת. מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון? אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות) + כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי ASUS Transformer Prime חדש. רציתי לשאול איך להשתמש נכונה בסוללה ולהאריך את חייה? האם כדאי לרוקן עד הסוף, לטעון מעבר ל-100%, וכו' תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-