גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
לאחר המשבר מול הנציגה המקומית אלקטרה ונסיגה לצורך פתרון הבעיות - היצרנית הסינית הגדולה ביותר שוב מסתערת על הקהל המקומי עם דגמיה העדכניים ביותר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נגן u10 ויש לי line ln איך אני משתמש בו?.אני לא יודע בדיוק מזה line ln אני יודע בערך שזה הקלטה דיגטלית מנגנים משהו יכל להסב יר דרך איזה כבל אני יכל להקליט או שבכלל לא צריך קבל.בקיצור אני צריך הסבר מפורט. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ליצרנית הסינית יש סמארטפון שיעלה לכם רק כמה מאות שקלים, אבל מתיימר לספק את כל מה המאפיינים שתוכלו למצוא אצל מובילי השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-leagoo-elite-1-מכשיר-ביניים-שלא-מוכן-להת/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאפליקציה שתוכל לעשות את החיים שלי קלים יותר. אני מארגן לא מעט נסיעות, הדבר יכול להיות מסובך. אני צריך אפליקציה שתשאל את המשתמש אם יש לו רכב, מאיפה הוא יוצא, עם כמה מקום. ושתיתן אפשרות לאנשים אחרים להירשם לרכבים הללו. בקיצור לארגן נסיעה ברכבים למקום אחד ל20 איש הרכבים שונים שיוצאים ממקומות שונים. תודה רבה על העזרה מראש! טל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידע חדש העולה מאתר קמעונאות בריטי מציג לנו את הדור הבא של מכשירי הביניים של מוטורולה, הכוללים מפרטים מעודכנים, אנדרואיד 5.0 ותג מחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-moto-g-%d7%95%d7%94-moto-e-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של LG הוא שינוי משמעותי מאוד מקודמו וכיוון אמיץ של החברה באופן כללי, אך מאפיין אחד ספציפי עשוי לפגוע בו העשן והערפל התפוגגו – וכעת אנחנו יודעים שכל השמועות המוזרות ביותר ששמענו אודות סמארטפון ה-G5 הן נכונות, ומדובר בנסיון הנועז ביותר של LG בתחום, לכל הפחות מאז ה-G2 שלקח את כפתורי השליטה אל החלק האחורי. ה-LG G5 מסמל את המעבר הרשמי של היצרנית למעטפות שעשויות מתכת, כמו אצל רובן המוחלט של המתחרות, ומציע עיצוב מעוגל שכבר עתה מעורר תגובות ורגשות מעורבים – מתנסים ראשונים מדווחים על איכות בנייה מרשימה וגימור נעים לאחיזה, ואילו אחרים מצהירים שבליטת המצלמה הכפולה בחלק האחורי והבליטה העגולה מתחתיה (עבור חיישן טביעות האצבע) נראים נורא. בשורה התחתונה, LG מיי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674746,00.html נו טוב,לא לבנון ,אבל סמוך מאוד לראש הנקרה. סיפור דומה היה לפני מספר שנים,עם אתיופי שיצא לדוג בסירה ,התהפך וניסחף ללבנון(גופתו הוחזרה בעסקת טננבאום). לי עצמי קרה מקרה שמזכיר את המתואר בכתבה: נסחפתי לעומק של כ-2 ק"מ והצלחתי לצאת לחוף כ-3.5 ק"מ צפונית מהנקודה בה נכנסתי. זאת היתה אחת החוויות הכי מפחידות שקרו לי בחיים. הייתי עם חליפה עבה למדי ובכל זאת יצאתי קפוא ומותש לחלוטין כאשר אני בקושי מסוגל להניע את ידיי ורגליי. רוח מזרחית חזקה במיוחד, היא לא תופעה נפוצה ולא תמיד ניתן לחזות אותה ,אבל כשזה קורה יש סכנה גדולה. אנשים חושבים שהסיכונים נובעים מטביעה\כרישים אבל האמת שסיבת המוות העיקרית בספורט ימי היא דווקא היפוטרמייה . (ס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרטים חדשים אודות שבב ה-Snapdragon 820 נחשפים: 14 ננומטר, ארבע ליבות בלבד והבטחה לשיפורים של בין 35 ל-40 אחוז בביצועים לעומת המיטב העכשווי לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-הדור-הבא-של-קוואלקום-מבטיח-עשרות-אח/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי אייפוד וידאו של 30 ג'יגה שמלאתי אותו במוזיקה וסרטים וכרגע המחשב שלי אחרי פרמוט. אחרי הפרמוט התקנתי את אייטונס וחיברתי את האייפוד, יש דרך לגרום ל - Library של האייטונס להתמלא מהאייפוד כדי שאני לא אצטרך למחוק את כל תכולת האייפוד ולשים עליו הכל מההתחלה? יש לי עוד שאלה: איפה אני יכול למצוא לינק ל - iPod HE? ידע הורידו אותו מהאתר שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי בתאילנד סוני אריקסון W880 עם תמיכה מלאה בעברית. עידכנתי אותו לפירמוור הכי עדכני שלא כולל תמיכה מלאה בעברית אלא רק הצגה של הודעות בעברית. למישהו יש מושג איך אני יכול להוסיף עברית לגרסה החדשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי יותר מדי להוסיף מעבר לכותרת אבל רצוי שיהיה זול וכמובן שאיכות השמע תהיה טובה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 ורציתי להתקין עליו את ה Ipodheb.exe , אבל משום מה אני נתקל בבעיית התקנה כשהוא מגיע לשלב של התחברות לאינטרנט- הוא מייד זורק הודעה של לא מחובר,בדוק את החיבור. התקלה הזאת לא קרתה מעולם כשעבדתי עם XP אז אני מניח שמדובר בבעיית תאימות לווינדוס 7,ורציתי לדעת אם מישהו מצא דרך לעקוף את זה או מכיר תוכנה אחרת שתתן את אותה התוצאה (עברית לאייפוד) . אם זה רלוונטי אז האייפוד שאני משתמש זה אייפוד מיני. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש, אושיק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה התחדשתי בסנדיסק סנסה E280 מכיוון שזה לא הנגן הכי חדש והכי טוב אתם מעוניינים שאני אעלה סיקור עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בסלקום, מדבר ממש מעט ומשלם בצורה לא פרופורציונית בכלל אני מעוניין לעבור לחברות החדשות והדבר היחיד שמפחיד אותי הוא קליטה..המכשיר הוא Sony Ericson K610i ממה שאתם מכירים לגבי התדרים והרשתות של החברות החדשות, או מניסיון ספציפי עם הפלאפון הזה או דומים לו מבחינת קליטת רשתות, צריך להיות בעיות ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יצא לכם לקרוא קצת על המכשיר הזה?! הוא פשוט מטורף! יש בו הכל, ואם הכל לא מספיק אז יש בו עוד דברים. קודם כל הוא PMP מטורף שקורא כל פורמט שיש (כמעט) גם בוידאו וגם בסאונד והוא משמש כמחשב כף יד לכל דבר. הוא עוד על מערכת הפעלה של וינדוס CE או משהו כזה יש בוא מסנג'ר וכל טוב, פשוט מטורף יש לו אפשרות של "הוסט" (מה שמוכר לנו מקודמיו, A2 A3 X5 ושאר המטורפים של COWON), רק שבזה, בניגוד לקודמים, אפשר גם לחבר מקלדת ולכתוב מסמכים של וורד אקסל ופאואר פוינט. בנוגע להוסט יש לי שאלה מעניינת, מה יקרה אם אני יחבר USB HUB?!?!? מעניין.. יש לו עוד כל כך הרבה אפשרויות מגניבות, יש לו פאקינג אינטרנט! פשוט כנסו ללינק: http://www.cowonglobal.com/product/product_Q5W_feature.php הוא קצת יקר, ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הנ"ל ? מעניין אותי גם אם מישהו התנסה בביטא של Waze ל-WP8, האם האפליקציה תקינה וניתן לסמוך עליה לניווט ? צריך לקבל החלטה על רכישה בהקדם, תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי Vernee Thor. מה שלא שמתי לב זה שאין לו מצפן (מגנטומטר), פשוט בדיחה. כעת גם איכות ה-GPS מידרדרת, הוא בקושי מבין איפה אני על הכביש בנהיגה, חוסר דיוק של כמה וכמה מטרים. הורדתי אפליצקיות פופולריות לאיפוס GPS, אין שיפור. יש לכם עצה? האם זה מקרה של You get what you pay for וזהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין לקנות טלפון סלולארי בחברת סלולאר לדוגמת סלקום, לבין לקנות פלאפון בחנות באופן פרטי ואז לבקש מהחברה לחבר אותי בקו נורמלי והכל? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500. אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל. אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע. ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)? אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן. תודה רבה מראש! עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גלקסי 3 . פתחתי דף של אנשי קשר עם תמונה , דף של המשפחה הקרובה. תמונת איש הקשר בוויז אינה אותה תמונה בדף אנשי הקשר של המשפחה . כשאני מוחק את איש הקשר בדף אנשי הקשר נמחק גם איש הקשר שבוויז .כשאני מחזיר את איש הקשר עם התמונה חוזר איש קשר בוויז עם תמונה אחרת ומספר אחר. התמונה של אותו אדם אינה נמצאת אצלי במכשיר . איך מסדרים את זה ? תודה מנו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-