גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
איזה מכשיר עדיף? חווית שימוש? מישהו שיצא לו לגעת בהם? ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח לא כזה רציני.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ חיפוש ל I-MATE JasJam (ולכל האחים התאומים שלו QTEK 9600 ו O2 XDA משהו) ואין כאן כלום. האם יש למישהו התנסות איתו? מוכרים אותו בסלקום במחיר נמוך משמעותית למה שנמכר בארץ (2200 ש"ח בערך). הביקורות עליו בעולם שנויות במחלוקות, בעיקר מצד המשתמשים. יש התלהבות עצומה או אכזבה מוחלטת. בעיקרון, אני מחפש סלולארי שישמש אותי כ PDA, ומהסריקות השונות גיליתי הרבה אכזבה מכמה מכשירים (כמו ה MIO A701). ישנם כמה דגמים טובים מעל 3500-4000 ש"ח אבל אז נתקלתי ב JASJAM שעולה רק 2200 בסלקום. יש למישהו הצעה טובה יותר נאמר בטווח מחירים של 3500-4000 ש"ח, אשר באמת שווה את התוספת על ה JASJAM? אנסה לסכם את הדרישות שלי: חובה: סלולארי, מסך מגע, מסך גדול (לפחות 2.8') כדאי שיהיה אך לא חובה: GPS, …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500. אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל. אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע. ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)? אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן. תודה רבה מראש! עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות טאבלט ואני צריך את עזרתכם מה הכי מומלץ עד 2000-2500 ש"ח אני מחפש מעבד חזק+זיכרון כולל מה שמסביב עדיף סמסונג או אפל? המלצות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הגאלקסי. רציתי לראות כמה mb ניצלתי של בשימוש באינטרנט איך אני רואה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/moto-maxx-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-droid-turbo-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעצתכם, מעוניינת להחליף את ה- A73 בטלפון חדש, בעיקר בגלל שאני מאוד לא מרוצה מהביצועים של המצלמה. המליצו לי על S24, אבל כשעשיתי השוואה באתר של סמסונג בין ה-A73 ובין ה- S24, נראה שדווקא למכשיר הנוכחי יש מצלמה יותר טובה. מה אני מפספסת? תודה מראש למשיבים🙏 Samsung sgCompare the Latest Galaxy Smartphone Specs | Samsung Sing...Compare latest Samsung Galaxy smartphones by key specifications and features including camera quality, storage, battery life and more at Samsung Singapore.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש הטלפון שלי, סמסונג גלקסי S2 פלוס, התחיל לעשות בעיות שגם החזרה להגדרות יצרן לא פתרה. מעבדה התקינה לי מחדש אנדרואיד (4.2.2) וזה פתר את הבעיה. עכשיו הטלפון התחיל להיות איטי, וגם לפעמים הוא פשוט נתקע ואני צריך להוציא סוללה כדי לאתחל אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשיבות לאודיו חזק, הכוונה בכך לרועש, לא מיועד לשמיעת מוסיקה וכדומה אלא שמיעה של הצלצול ושמיעה של ההנחיות ב waze. שימוש יחסית בסיסי- שיחות, קריאת חדשות, waze , מצלמה מדי פעם. סוללה סבירה, עדיפות למסך 5.3-5.7 חשבתי על Xiaomi note 4 אבל הסאונד נשמע לי קצת חלש, לאבא שלי היה קודם את ה G4 שהיה רועש והוא עדיין התלונן שהוא לא שומע לעיתים את הצלצול. אפשר להעלות במחיר אבל חבל לי כי סך הכל מדובר בשימוש בסיסי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאאלוםם :] קניתי היום את הנגן Sandisk SanaE250 והעברת הקבצים שלו לפי מה שהבנתי מתבצעת ע"י מדיה פלייר.. הבעיה היא שזה מעביר כלכך לאט שאפשר להשתגעעעע יש אפשרות אחרת להעברת קבצים\שירים\תמונות לנגן?! תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הכפתור VOLUME DOWN שלי נתקע כשהוא לחוץ וזה דפק לי את המכשיר לגמרי מישהו יכול להמליץ על מעבדה שיכולה לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנדרואיד 5.1, נפח אחסון של 16GB ו-2GB של זכרון RAM ב-120 דולר? יש גם חיה כזאת ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-y100-pro-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%96-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 2000 ש"ח- עבור מכשיר חדש. הדרישות : שישמעו אותה טוב ושהיא שם תשמע טוב את הצד השני , שהרמקול יהיה חזק בשביל שישמעו טוב כאשר מתקשרים ( אין דרישה לרמקול חזק בשביל לשמוע מוסיקה). אלו בעצם הן הדרישות . כמובן שכמה שהמצלמה תהיה באיכות טובה יותר זה יהיה בונוס- אבל לא משחק תפקיד כ"כ. לגבי הטאצ'- זו אפשרות, אבל יש מכשיר בתקציב הזה שמגיע עם טאצ' טוב? ( לא אייפון דור שלוש משומש.) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא שלמרות שאני בוחר כל פעם את הרשת שלי כשאני בדירה, עדיין מידי פעם אני מגלה שהאייפון העדיף להתחבר משום מה לאחת מרשתות השכנים שלא דורשות סיסמא ... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להסביר לי מה אומר הדבר שנדלקת נורה כתומה בפלאפון nexus 5x הפלאפון התרוקן ואני לא מצליח להפעיל אותו מופיע נורה כתומה ??? כל מי שיוכל לעזור תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר ידוע שסמסונג תכריז על ה-S6 ו-HTC את ה-M9 בכנס ה-MWC שיערך בתחילת מרץ בברצלונה. שאלתי היא האם בעקבות ההכרזה צפויה ירידת מחירים בחו"ל (מזמין מאמאזון אירופה)על כלל דגמי הדגל הנוכחיים או שזה קורה רק בזמן ההשקה? אני שוקל להזמין למשל Note4 (הרי -Note5 בטח יוכרז רק איזור ספטמבר) ותוהה אם לכנס יש השפעה על המחירים וכדאי לחכות שבועיים, או כבר להזמין וזהו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי GPS MIO C320 ישן שהייתי משתמש בוא וממש נהנתי ממנו. לפני קצת יותר משנה, אחי ניסה לעדכן את המכשיר ולהתקין MioPocket ומחק לי את כל הזיכרון של SD ואת הזיכרון שעל המכשיר עצמו. עם מישהו יכול בבקשה לעלות לי את הנתונים האלה שאני יוכל להשים אותם ב GPS שלי וגם ללמד אותי איך להתקין MioPocket תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני טס מחר לאנגליה (מנצ'סטר) ואני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון עד 200-220 פאונד. אני מחפש משהו שגם יהיה טוב אבל אם אפשר עם מסך כמה שיותר גדול (כלומר, לא גלקסי מיני). כדי שתוכלו לראות מה יש בטווח המחירים, עזרתי לכם לסנן את זה באיביי: http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Smart-Phones-/9355/i.html?_dcat=9355&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&SIM%2520Lock=Unlocked&LH_PrefLoc=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=108&_udhi=229 אשמח גם לקבל את חוות דעתכם על הפלאפון הבא: http://www.ebay.co.uk/itm/2013-5-0-THL-W8-MTK6589-QUADCORE-DUALSIM-IPS-3G-ANDROID-PHONE-MOBILE-UNLOCKED-/230970153248?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35c6e4d920 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסמארטפון הסיני שמציע שבב Snapdragon 675 עדכני ו-128GB לאחסון במחיר תחרותי במיוחד זמין לרכישה ברשת חנויות באג לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רכשתי היום את ה nexus 4 , הוא הגיע בלי אוזניות וללא חוברת בעיברית המוכרת התעקשה שכך זה מגיע . מה דעתכם האם זה צריך להדליק נורה אדומה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של LG הוא שינוי משמעותי מאוד מקודמו וכיוון אמיץ של החברה באופן כללי, אך מאפיין אחד ספציפי עשוי לפגוע בו העשן והערפל התפוגגו – וכעת אנחנו יודעים שכל השמועות המוזרות ביותר ששמענו אודות סמארטפון ה-G5 הן נכונות, ומדובר בנסיון הנועז ביותר של LG בתחום, לכל הפחות מאז ה-G2 שלקח את כפתורי השליטה אל החלק האחורי. ה-LG G5 מסמל את המעבר הרשמי של היצרנית למעטפות שעשויות מתכת, כמו אצל רובן המוחלט של המתחרות, ומציע עיצוב מעוגל שכבר עתה מעורר תגובות ורגשות מעורבים – מתנסים ראשונים מדווחים על איכות בנייה מרשימה וגימור נעים לאחיזה, ואילו אחרים מצהירים שבליטת המצלמה הכפולה בחלק האחורי והבליטה העגולה מתחתיה (עבור חיישן טביעות האצבע) נראים נורא. בשורה התחתונה, LG מיי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי באיביי סמרטפון LG G4 32GB H815 חדש באריזה מקורית, ואני מעוניין לדעת כמה אני אשלם במכס + מע"מ אם קניתי אותו במחיר של 1700 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-