גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שאאלוםם :] קניתי היום את הנגן Sandisk SanaE250 והעברת הקבצים שלו לפי מה שהבנתי מתבצעת ע"י מדיה פלייר.. הבעיה היא שזה מעביר כלכך לאט שאפשר להשתגעעעע יש אפשרות אחרת להעברת קבצים\שירים\תמונות לנגן?! תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבין המכשירים הבאים אילו מכשירים נראים לכם עדיפים? סוני אריקסון J108 נוקיה C5 נוקיה E5 או סמסונג S5620 Monte ? אין שימושים יותר מדי קריטיים, אני לא מחפש מכשיר סמארטפון מתוחכם מדי בגדול מחפש מכשיר שיוציא ויקבל שיחות וגם להודעות אבל אם יש על הדרך עוד דברים נוספים וגם שהמכשיר לא ייתקע ולא יהיה איטי אז זה אקסטרה דברים נוספים זה כמובן משחקים וכל מני פיצ'רים כמובן לא מסובכים מדי למכשיר סלולרי... הסכום המקסימלי לכרגע ולקבוצת המכשירים האלה הוא 1000 שח ללא אפשרות לחריגה אני גם לא בטוח אם להשקיע במכשיר יותר מדי כרגע, אולי אפילו 1000 זה הרבה מדי, פשוט , כרגע יש לי נוקיה 3120 ישן... ואני רוצה משהו קצת יותר חדש.... בכל אופן מהרשימה שלמעלה איזה מכשיר הכי טוב או עדיף? ואשמח גם להמלצות נ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן מה פתחתי פה נושא לגבי קניית טאבלט , התלבטתי בין אייפאד 3 , הגלאקסי טאב 2 של סמסונג וAsus Transformer בסוף החלטתי ללכת על האסוס , מי שלא מכיר את הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=15831 כיוון שמבחינת המחיר והחומרה הוא התעלה לגבי 2 האחרים... מה שעדיין מעלה בי שאלות עם כל השיחרורים לאחרונה , הבנתי של שאסוס השיקה/הולכת להשיק כמה טאבלטים חדשים בקרוב , גם מיקרוסופט עם הטאבלט סורפייס החדש שלה הנקסוס פחות רלוונטי בשבילי כי אני מחפש מסך בסביבות ה10 אינצ' .. ההתלבטות היא האם רכישת האסוס זה לא להשאר קצת מאחורה? זה לא יחשב כטאבלט חלש כבר , אולי לחכות קצת? למרות עד שהטאבלטים החדשים יגיעו לארץ והיו במחירים סבירים זה שנים.... תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי PSP תקול, הוא פשוט לא עולה כשמדליקים אותו... המסך לא נדלק בכלל ורק הנורה של החשמל דולקת וזהו לאיפה הכי כדאי והכי זול לשלוח אותו? המכשיר לא נקנה בארץ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לאיך משתמשים ב-GPS? (בתכנות אפליקציות כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403371&sid=127 כל מי שקונה או קנה אחד כזה, שימו לב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500. אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל. אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע. ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)? אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן. תודה רבה מראש! עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתעניין ברכישת נגן MP4 וראיתי את הD2, אבל הוא קיים בשוק כבר הרבה זמן. יש נגנים עדיפים עליו או שהוא עדיין מוביל בתחום? תקציב עד ה 1K
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת - אני מחפש נגן פלאש, כמה שיותר קטן, כמש שיותר פורמטים של מוזיקה. היה לי U3 2G אבל הוא נשבר בחלק שמתחבר למחשב. ניסיתי לתקן אבל נראה לי שזה הלך סופית. לפני שאני קונה U3 4G אני רוצה לברר אולי כבר יש משהו יותר טוב? (אני מודע שטוב זה מושג יחסי, אני רק רוצה לשמוע עוד אפשרויות) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה דחופה!!!!! קיבלתי את האייפון 16 גיגה עכשיו העניין הוא שהמכשיר לא נפתח ומצויר לי הכבל USB+I-TUNES ושם הוא אומר לי להירשם ל IT&T מה לסמן??? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מטען טוב ומהיר שיטעין מכשירים די מהר. יש לנו בבית את המקורי של ה-G2 שלי והוא מספק את הסחורה אבל צריך עוד מטען אחד מהיר בבית, שיהיה איכותי ושלא יעלה יקר. מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם אנדרואיד עד250 דולר בארה"ב שיתמוך בתדרים של פלאפון. לא משנה- גודל מסך ,גרסת אנדרואיד,מצלמה. מחפש חברה טובה ואמינה וזמן סוללה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
will.i.am, הזמר והמפיק הפופולרי שהוא גם במקרה הבעלים של חברת מוצרי אלקטרוניקה בשם +i.am, מציג בפני עולם הטכנולוגיה את הגירסה שלו לשעון חכם - ה-Puls לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%97%d7%94-will-i-am-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-puls/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשירים מחודשים (refurbished), בדגש מיחוד על הגלקסי אס 2? אני חיפשתי בגוגל ליותר משעתיים ולא מצאתי שום דבר שימושי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידע חדש ברשת מספק לנו הצצה ראשונה לשבב ה-16 ננומטר הראשון של Mediatek הטאיוואנית, שיציע עשר ליבות עיבוד וליבה גראפית עדכנית בנסיון להכניע את ה-Snapdragon 820 של המתחרה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-ה-helio-x30-נחשף-עשר-ליבות-של-mediatek-ממתינות-לאר/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני טאבלטים 8" בינוניים. איזה מהם עדיף? בעיקר לגלישה ומדיה. פחות למשחקי 3D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש טאבלט אנדרויד לצורך עבודה בתנאי שטח, למחקר על התנהגות בע"ח. אני מתכוון להשתמש באפליקציה הזו: http://affect.media.mit.edu/projectpages/ama/ הדרישות העיקריות של המכשיר הן: גודל קטן ומשקל נמוך שמתאים לאחיזה ביד אחת - "7 או פחות מזה אם קיים. סוללה שתחזיק מעמד לפחות 2.5-3 שעות עבודה רצופה. מסך בהיר עם ניגודיות גבוהה שניתן לראות כמו שצריך גם בתנאי שמש ישירה. בחשיבות פחותה יותר - מחיר נמוך, מכשיר אמין, אחריות טובה. לא מצאתי הרבה פירוט השוואתי על תפקוד המסכים של טאבלטים בתנאי תאורה חזקה. אשמח אם תוכלו לעזור אותי, אפילו לכוון אותי למאמרים בנושא. המלצות למכשירים ספציפיים יתקבלו בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר עבור מחשב כף היד הזה שמתאים לWindows 7 64Bit. למישהו יש רעיון איפה (אם בכלל) אפשר למצוא כזה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסאטפונים הסיניים? הם אמינים וממשיכים לתפעל לאורך זמן? הם לא נשברים בקלות כמו הרבה מוצרים סינים אחרים? הם נותנים תשובה טובה מבחינת ביצועים\מחיר? הם מתפקדים בכלל בצורה טובה בארץ? לוקחים עליהם כסף במכס? אני די מתלבט אם להזמין Cubot A890 סיני... או שמא עדיף להוציא יותר כסף ולקנות פלאפון מהארץ (ולחסוך לעצמי כאב ראש של המתנה,התאמה, ובעיות במקרה ויתגלו)..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה להתנסות קצת עם שימוש ב bluetooth בכתיבת הקוד, יש לי נסיון עם tcp/ip ו-udp אבל לא עם פרוטוקולים אחרים... מישהו יכול להפנות אותי למקום טוב להתחיל איתו? תודה מראש. עריכה: מקום טוב להתחיל בו אם יש עוד שמתעניינים: http://developer.android.com/guide/topics/wireless/bluetooth.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, נרכש לפני מס' ימים המכשיר מהדגם MIO CRUISER 3100, על הקופסא רשום למעלה מ15 שפות אך בתאכלס, במכשיר עצמו ישנן 3 שפות, אנגלית עברית וערבית, ברצוני לבחור מגוון רחב יותר במכחשר אך איני מצליח, ממה שהבנתי צריך להוריד את ה RONLIGHT אך אחרי שאני מוריד ומתקין אותו, בתוכנה עצמה לא מופיעים לי שום עדכונים ולא מצליח לשים שום דבר. כיצד אני מצליח להוסיף שפות שונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחדשתי בנגן Cowon C2 ויש לי שאלה. האם אפשר לראות רשימת קבצי שירים במקום תמונות? פשוט לרוב הקבצים שלי אין תמונות ואז אני צריכה ללחוץ על האייקון של התמונה כדי לראות באיזה שיר מדובר. זה לא נוח לי והייתי מעדיפה לראות רשימה של הקבצים עפ"י תיקיות. מישהו יודע אם אפשר לשנות את זה? אם כן, איך עושים את זה? תודה מראש לעוזרים. עריכה: הסתדרתי. בוחרים ב-Browser ואז לוחצים על Folders. הטעות שלי הייתה שקודם לחצתי על Music.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-