גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש נגן לריצה ככה שצריך שהוא יהיה בעל קליפ או משהו כזה נפח של 8 ג'יגה בערך. ושיוכל לקרוא ולהציג בצורה נורמלית קבצים בעברית. חשבתי על ה sansa clip 8GB או על ה i7 8/16 GB. מה אתם אומרים? יש המלצות? או על איזשהו נגן אחר שעונה לדרישות?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית החליטה להחזיר לחיים את משפחת ה-Desire באמצעות שני מכשירים - אחד מהם עם שבב משנת 2013 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
צמיד הכושר משולב חיישן הדופק מבית היצרנית הסינית האהודה מוצע לרכישה במחיר מצחיק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טלפון לשימוש די מינורי (קצת גלישה, ווטסאפ, ווייז). המטרה שישרוד כמה שיותר שנים מבחינת חומרה/תוכנה. עדיף שיהיה אנדרואיד. ראיתי באתר פה קישור למכשיר של שיומי ב-600 שח: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563922.html?lkid=10191677&utm_source=YouTube&utm_medium=ARHZ&utm_campaign=gearbest למישהו יש המלצות/דיס על המכשיר? יודעים להציע המלצה מוצלחת יותר במחירים דומים? האם הוא תומך בכל הרשתות בארץ (אני בגולן). האם הטלפונים הסינים תומכים בעברית/וויז וכו' ? האם יש אחריות על מכשיר מסין? איך עובד הסיפור עם המכס ? בקיצור, האם לא כדאי כבר לקנות בארץ, להוסיף 200 שח, אבל לקבל אחריות בארץ/ בלי ענייני…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזו ולמה לדעתכם? אני חושב שסוני אריקסון, יש לה פלאפוני מצלמה איכותיים,סוללות חזקות במיוחד בעיקר אצל ה W800, עיצוב "צעיר" , MP3 איכותי
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://dx.com/p/stylish-on-ear-stereo-headset-with-microphone-for-iphone-black-red-3-5mm-jack-145cm-cable-113492 נגיד אלו?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחברת הענק הודיעו רשמית על הפסקת התמיכה ב-Windows Phone על כל סוגיה וגרסאותיה - במקביל לדיווחים על ירידה לנתח שוק מינימלי ומצחיק במיוחד לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להראות לי בבקשה איזה כרטיס זיכרון צריך ל-V3X. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית לא מצליחה למצוא פתרון הולם להפסדים הכספיים שלה ובוחנת אפשרות למציאת רוכש לעצמה - או לחטיבת המציאות המדומה המוצלחת שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח ! למישהו יצא לבדוק : 1. איזו מהירות גלישה רשת יו-פון מספקת ? 2. האם הם תומכים גם במכשיר מסוג - LUMIA 920 ? 3. האם יש להם בעיה של ניתוקים ברשת ( שיחות וגלישה ) ? 4. האם יש בעיית איטיות באינטרנט ? אודה על תשובתכם המהירה! מתכנן לעזוב (סוף סוף ) את רשת פלאפון ולעבור לחברת יו פון במחיר מבצע חג פסח של 10 ₪ לחודש לשלושה חודשים.
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות mp3 איכותי בתקציב של עד 600 ש"ח. בעיקר חשוב לי שהסאונד יהיה באיכות גבוהה, בנפח של 1GB, שיהיה קל להעביר שירים למכשיר, ושהוא ישמש אותי גם כdisc on key. אני מאוד מתלבט בין שני מכשירים של חברת iAudio: האחד הוא מדגם G3 והשני U2 אשמח שכמה שיותר אנשים יגידו את דעתם.......... תודה וחג שמח!!! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית שמכרה חלק מיכולותיה לגוגל תמשיך לשתף איתה פעולה בדגם ביניים מודרני עם מערכת אנדרואיד 'טהורה' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מתכוון להשקיע בסכום המדובר לאחר שכבר פתחתי בקשה על נגן אחר, שלא מצא חן בעיני לסופו של דבר. שמעתי יותר המלצות על ה iRiver E100 2GB, מה שכן גם אפשרי להוסיף לו עוד 8 GB בכרטיס זכרון למקרה שאני אצטרך בעתיד. לא ראיתי שאפשר לעשות את זה ב Meizu M6 4GB. אם כך מה עדיף? תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כנראה מספיק משעמם לי כדי שאחשוב על זה....
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
היצרנית האמריקאית מבצעת שידרוג משמעותי נוסף לעיצוב של הנייד היוקרתי שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי lg p500 (optimus one עם ROM של אורנג' (גם הSIM הוא של אורנג'). ניסיתי להתקין עליו AOKP, הכל עבד כמו שצריך רק שנראה שהמכשיר לא מזהה את הכרטיס SIM (מקבל No service ולא מצליח להגדיר APN). החזרתי את המכשיר לגרסא הקודמת והכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה הבעיה? תודה עריכה: ניסיתי להתקין עוד רום (IcySnap), גם זה לא מזהה את הכרטיס סים.
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הגלגול החדש והמשופר של מעמד ה-DeX מבית סמסונג מוצג לנו מספר שבועות לפני ההכרזה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
ממ הנגן שלי החליט למות פתאום (IPOD NANO) וכרגע אני בחיפוש אחר נגן חדש.. ממ אני מחפש נגן שאיכות השמע בו תיהיה כמה שיותר גבוהה (לא התלהבתי כל כך מהNANO) לגבי קיבולת אני מחפש מינימום 4 ג'יגה כל דבר מעבר לזה בשבילי זה בונוס אבל שלא יבוא על חשבון איכות.. חשוב לי שהממשק שלו יהיה ידידותי ושלא אסתבך בו משהו בסגנון ה IPOD .. ממ זהו מחכה להמלצות תודה :]
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי טאבלט של אסוס ME400C שמותקן בו וינדוס 8. במחשב יש לי XP. כאשר אני מחבר את הטאבלט למחשב קופץ לי חלון של אשף התקנת חומרה. מה צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הטאבלט?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה השבוע קניתי GPS MIO C320 עכשיו קיבלתי אותו עם IGO-8 עכשיו לפי מה שאני יודע או לא יודע...צריכה לבוא עם המכשיר גם התוכנה המקורית שלו של miomap זה נכון או שהם מוציאים אותה ..?! תודה רן
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף את הגאלקסי על האייפון חשבתי להציע את המכשיר + PS3 40GB מה אתם אומרים זה יותר מידי?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-