גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg יש משהו
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לצערי כרגע אני לא יכול לרשום את הדגם הצפציפי של ה DVD כי הוא לא בבית אבל מחר אני ארשום את הפרטים של הDVD עצמו אז בנתיים אני ארשום את הבעיה שיש לי. הDVD שלי קורא הכל דיווקס וכל זה AVI והוא יודע להדביק כתוביות כאילו אם הכתוביות באותו שם בדיסק הוא מדביק לבד. אוקי עכשיו הבעיה שלי שהוא מדביק את הכתוביות בפונט נורא ממש ממש בילתי קריא ממש קטן ובצבע צהוב השאלה שלי האם אפשר לשנות את הפונט שה DVD מדביק את הכתוביות ** אני מצטר אם זה לא המקום הנכון פשוט לא מצאתי מקום אחר אני אשמח אם תפנו אותי לאנשהו אחר אם יש. בברכה נועם.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן נגן IAUDIO U3, ואני לא מרוצה מאיך שהוא נשמע.. לדעתי הצלילים לא מספיק מדויקים והרבה פשוט הולך לאיבוד. אני מחפשת משהו יותר טוב. האם נגני הדיסקשיח נותנים ביצועים טובים יותר מנגני הפלאש מבחינת איכות השמע? אני שוקלת את ה H10 של אייריבר, מכיוון שאין לי צורך בנפח גדול, והבנתי שהוא מגיע גם בנפח של 6GB. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מטען לאייפוד דור חמישי. רציתי לדעת אם מטען קיר USB רגיל (מתחבר לחשמל ובצד השני תקע USB ) יתאים? או שצריך מטען מקורי (ויקר להחריד) לאייפוד?? תודה על העזרה! ???
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן בטווח המחרים שציינתי בכותרת. בעצם התכונות שאני מחפש בנגן זה שיכלול אוזניות איכותיות שבהן אני אוכל להנות מסאונד איכותי (מאוד חשובה לי האיכות).הבנתי שהאיריבר בא עם Sennheiser? לא משנה לי פלאש או דיסק קשיח. גם לא כ"כ משנה לי אם הוא ינגן וידאו או לא. אני לא צריך יותר מ5 GB. אני רוצה שיכלול רדיו. שיהיה נוח לשימוש וקל להעברת שירים. אממ זהו זה מה שעולה לי לראש, אשמח מאוד לשמוע על מה אתם ממליצים עכשיו. נ.ב: שאלה לא קשורה, סלקום עדיין משווקת את הv3i D&G? אם אין להם אותו במלאי אז מי שרוצה אחד אני מוכר את שלי (אני פשוט רוצה להיפטר ממנו, הוא עולה לי יותר מידי בחודש והמחיר שלו יהיה כמה שההשתתפות העצמית שלו עולה, אני לא מחפש רווח)
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכשיר mp3/4 שיהיה לו חריץ הרחבה ל mmc ו sd איכות שמיעה טובה וחיבור אוזניות סטנדרטי והגודל... כן קובע... תודה... תקציב 150 בערז לא צריך יותר מידי...מקסימום 1gb פורמטים רגילים.. mp3 wma ואם זה אמ פי ארבע אז עם mpeg וכו'... תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_74.html שילוב מוזר, טכנולוגיה יחד עם עיצוב. אבל עדיין לא High End בסדר בסוף זה יבוא
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהה!!! מסתבר שבאג המטומטמים האלה מוכרים את הD2 4GB רק בצבע לבן! כששאלתי את שירות הלקוחות שלהם מה לעזאזל נסגר איתם, התשובה הייתה שהם רוצים לעשות הפרדה מגירסת 2GB... אולי הם פוחדים שאנשים חלילה יתבלבלו ויקנו את הגירסה הלא נכונה! בנוסף, לא ידוע מתי הגירסה בצבע שחור תהיה זמינה למכירה. וכרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין את הנגן הזה... לדעתי חייבים לעשות משהו בנידון... למשל חרם צרכנים על באג או משהו... מישהו עוד חושב כמוני ומתכנן לשלוח מכתבי נאצה/מעטפות אנטראקס למנהל השיווק של באג?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עד כה האופצייה הטובה ביותר שמצאתי היא 404 של archos ,אולם מאוד מעצבנת אותי העובדה שיש צורך לבזבז הרבה כסף על מתאמים שונים על מנת לממש את היכולות שלו . a2 נגן מעולה אבל מבחינת איכות הקלטה הוא לא מיתקרב לקרסוליים של 404 . השאלה אם ניתן להשיג משהו יותר טוב או שאמור להשתחרר מוצר אחר עדיף בחודשים הקרובים ? שמעתי על a3 iaudio ,אולם לא הצלחתי להבין מחיפוש שביצעתי מתי הוא אמור לצאת לשוק והאם יהיה שיפור באיכות ההקלטה ,כך שתהיה דומה ל-404? צריך תשובה דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך דחוף נרתיק לסאנסה E250 שלי אני צריך כזה http://ec1.images-amazon.com/images/P/B000MMC2KW.01-A2IHZFOHOQ0WG8.PT01._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg אבל לא מצאתי אותו בחנוייות בארץ ,מצאתי כזה אבל בצבע לבן כזה... http://www.e-buy.co.il/sg_product~sandisk~5037~0.htm ואם למישהו יש חנות או אתר ישראלי עם הנרתיק הזה בצבע שחור בבקשה תביאו לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
1. השאלה שהכי מדאיגה אותי היא: כמה שעות אפשר לשמוע מוזיקה עם המכשיר בין טעינה לטעינה? 2. האם ההגבלה שכתובה במפרט המכשיר של 1GB זיכרון לא ניתנת לשינוי או שאני יכול להוסיף למכשיר כרטיס זיכרון של 2GB והוא יעבוד גם איתו? 3. שמעתי הרבה שמועות בקשר לטעינה ראשונה של המכשיר, כמה זמן מומלץ להטעין בפעם הראשונה? 4. כמו כן איזה כרטיס זיכרון אני צריך למכשיר לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיסים מסוג TF/MicroSD
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי אייריבר h10 ובזמן האחרון יש בעיה מוזרה עם הנגן אני מכניס את האוזניות אבל או שהסאונד רק באוזן אחת רגיל ובאוזן השניה חלש או שיש רעשים שהאוזניות זזות ואי אפשר לשמוע נורמלי בנגן איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, קניתי נגן Creative Zen XTRA. כשהוא עובד על בטריות, אז כל פעם שמעבירים שיר (או שהשיר הבא ב- playlist נטען) אז שומעים שהמנוע של הכונן הקשיח מתחיל לעבוד ואז אחרי כ- 5-10 שניות ניתן לשמוע מעין "קליק" חזק יחסית ואז המנוע מפסיק להסתובב. אני מניח שהרעש הוא נעילת ראשי הכונן (parking). השאלה היא האם זה אמור להיות כל כך חזק (כלומר יחסית חזק...). בחדר שקט שומעים את זה מצוין... זה נורמלי? כמובן שלא שומעים את זה כלל כאשר מחוברים לשקע החשמלי, כי במצב זה הכונן הקשיח עובד כל הזמן (כי אין צורך לחסוך בטריות...). וחג שמח! ;D
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למכשירים טובים על 1000 שקל ? עדיף נוקיה... אבל לא מחייב... ואני רוצה להשתמש במכשיר ברשת אורנג' בארץ... בתודה מראש. עריכה : אין לי צורץ בMP3 במכשיר וגם מצלמה לא חייב אבל מעדיף שיהיה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נגן מומלץ למחיר של עד 650 שח.הכי חשובה לי היא האיכות של הסאונד
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
תביא פה כל מיני אתרים שיש בהם רקעים,אנימציות,סירטונים....לסלולר הנה 2 שלי: למוטורלה: http://www.motoheaven.co.uk/v2/ סוני אריקסון : http://www.seheaven.co.uk/ לסוני אריקסון ונוקיה : http://www.mobile9.com/ MORE
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש טלפון מדגם NOKIA N73 והוא רוצה לעלות אליו קובץ וידיו והוא אמר לי שאם הוא מעלה קובץ ודיו כמו שהוא הוא לא עובד.... בקיצור אם תוכלו להסביר לי אך לעלות קבצי ודיו לNOKIA N73 זה יעזור לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
נתתי כותרת עם כמה מילים שיגדירו את מצבי קניתי כפינוק עצמי לפניי כמה ימים סאן דיסק 4 גגה הגעתי הביתה חיברתי למחשב נתקע המסך לא זז אי אפשר לעשות המכשיר כלום לא זז כלל או בכלל חזרתי אמרו לי להוסף עוד 100 וככה אני יכל לקנות את ה 8 בגלל כל עוגמת הנפש קיצר אך מחשב לא זיהה אותי חזרתי לשם נתתי את המכשיר באמת שום מחשב גם שם לא זיהה אותו התקשרו אליי ואמרו לי ...שמע יש עוד אוציות אנחנו מצטערים אנחנו הפסקנו את הייבואה של 4 וה 8 גגה יש באגים מסויימים , אנחנו ניתן לך אייפוד וידאו 30 גגה ב 1200 העם זה שווה לי לקחת ?...?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. יש ל נגן MP4 של חברת SMART. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-