גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
דיווחים ברשת אודות משא ומתן שמתקיים בין שתי ספקיות הסלולר על איחוד בשווי מאות מיליוני שקלים שעלול לפגום קשות בתחרות בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-הוט-מובייל-בדרך-לרכוש-את-גולן-טלקום/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אנשים היום קניתי נוקיה N86 ונתקלתי בקטע שתמיד היה בנוקיה. אם אני שם תמונת רקע היא נחתכת מלמעלה ומלמטא כך שלא רואים את כל התמונה ומדי פעם זה החלקים היפים שבתמונה. אז השאלה שלי היא האם ישנה ערכת נושא שקופה שלא חותכת את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מינימום 1 GB רצוי שלא יהיה ג'נרי ( לאחותי נקטנה ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מסכי Infinity-V וסוללות בקיבולת נדיבה מאי פעם מצפים לנו במשפחת ה-Galaxy M לכתבה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני צריך דחוף נרתיק לסאנסה E250 שלי אני צריך כזה http://ec1.images-amazon.com/images/P/B000MMC2KW.01-A2IHZFOHOQ0WG8.PT01._SS400_SCLZZZZZZZ_.jpg אבל לא מצאתי אותו בחנוייות בארץ ,מצאתי כזה אבל בצבע לבן כזה... http://www.e-buy.co.il/sg_product~sandisk~5037~0.htm ואם למישהו יש חנות או אתר ישראלי עם הנרתיק הזה בצבע שחור בבקשה תביאו לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי MP5 של Melody ושמתי לב שהגעתי הבייתה שהחיבור היחיד הוא למחשב, ז"א שהוא נטען דרך המחשב, איך אני אמור להטעין אותו אם אני בצבא בחדר רק עם חשמל? :\ יש למישהו מושג? אני נורא מתבאס על עצמי עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי MONKEY BALL ושמתי בתיקיית הAPP בITUNES ואז חיברתי את האייפוד טאצ' דור שני שלי אבל אחרי שזה סיים את הסינכרון זה כתב שאי אפםשר היה להתקין בגלל שלא ניתן היה לאשר את זה או משהו כזה... אני חושב שזה כנראה כי המכשיר לא פרוץ.. הבנתי שפריצה יכולה להעשות ע"י תוכנה בלחיצה אחת בלי שום כיבוי וכאלה אבל זה יכול למחוק את כל מה שיש במכשיר לא? או שיש דרך לעשות פריצה בלי למחוק? אפשר גם קישור לפריצה כי תמיד אומרים לחפש בנעוץ אבל יש 8 אפשרוויות לפריצה ואני לא יודע מה הכי טוב =\ תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה טאבלט למטרות לימודים (סטודנט). כלומר: - גלישה באינטרנט כולל פתיחת מסמכי PDF/Word , מצגות וכו' - הצגת וידאו ב avi/mp4 עם אפשרות להתקין איזה נגן וידאו שאני רוצה (אני רוצה לצפות בסרטונים במהירות X2) - מספיק רק wifi התרשמתי מאוד מהאיכות מסך של Ipad2 , ורק בגלל זה אני מעדיף Ipad4 ולא טאבלט אחר (תקנו אותי אם השיקול שלי לא לעניין). הבעייה: יש לי ניסיון רע עם המכשירים של Apple (היה לי ipod touch): - בשביל להעביר סרטונים הייתי צריך להשתמש בתוכנת המרה מיוחדת בשילוב עם Itunes. - כמובן שבלי פריצה אין בכלל עם מי לדבר. - בכללי אין ממש חופש פעולה (נגיד לעומת Android). אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המכשיר... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי בסופו של דבר ללכת על האייפון 3 GS כי זה מספיק לי וראיתי שבEBAY אפשר להשיג כזה חדש בסביבות 1500 ש"ח עם 16GB זיכרון. יש לי כמה שאלות בנושא: האם בטוח וכדאי להזמין משם? האם אח"כ ניתן לפתוח אותו ברשת פלאפון? אני לוקח SIMFREE איך מתקינים לו אח"כ עברית? האם המכשיר הוא באמת חדש משם? אני דיי חדש בעסק לכן השאלות הם בהתאם תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית התופחת משיקה דגם מעודכן של ה-MateBook D, עם מעבד מרובע וכרטיס גראפי ייעודי בעלות קורצת בהחלט לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חבריה, בימים אלו אני מתלבט לרכישת פלאפון לילדה ולאשה עד 230$ בין שלושת החברות : 1. LENOVO K3 2. ELEFHONE P7000 3. ASUS ZENFHONE 2 נא המלצותיכם כי בבית כולם עושים עלי עליהום
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע לקוח של פלאפון. יש לי אייפון 4S אבל מתכנן לרכוש את ה6 מאמריקה עוד חצי שנה. השאלה שלי לגבי הרשת החדשה של אורנג' היא האם היא תעבוד על האייפון 4S עד שארכוש את ה6? איפה בארץ יהיה אפשר להינות מהרשת בנוחות ובמהירות? אני גר במרכז רבע שעה דרומית לתל אביב. תודה
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפוד קלאסיק 120GB דור שישי אני חושב, יחסית חדש... בטעות מחקתי את הסיפריה של האייטונס אבל כל השדירים עדיין במחשב ובמכשיר עצמו, יש אפשרות כלשהי לשחזר את הספריה של האייטונס מהמכשיר? תודה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אני צריך טייפ מנהלים להקלטה מרחוק להרצאות ללימודים . מספיק לי נפח 512MB קראתי קצת תגובות של אנשים באמזון על כמה וכמה סוגים . אז נתחיל מהזול ליקר .. 1) Sony ICDP620 מחיר 300 שקל 2)Olympus nv 5500 pc מחיר 350 שקל 3) Olympus ws-210s מחיר 430 שקל או האם שווה לחרוג ולקחת את WS-311M ב 530 שקל איכפת ליבעיקרמאיכותההקלטהמרחוק תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש סמארטפון בתקציב של גג 2,500 ש"ח עם תמורה הכי טובה למחיר שימושים רגילים - שתהיה סוללה חזקה, בלי קרינה חזקה, מצלמה טובה, בעיקר שיחזיק הרבה זמן ללא צורך בהחלפות/תיקונים יש לי כבר יותר מ-3 שנים נקסוס 4 והוא מצוין ושרת אותי נאמנה (אבל הגיע הזמן לחדש). נקנה בכ- 1400 ש"ח בזמנו תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא שלי הפילה את הפלאפון שלה לכיור, עכשיו הוא לא עובד כבר מזמן לא קניתי שומדבר שהוא סמארטפון, אז אני צריך את עצתכם - איזה פלאפון טוב אפשר לקנות לאמא? הכי חשוב שיהיה עמיד ופשוט לשימוש (שימוש = לקבל ולהוציא שיחות, לשלוח הודעה עם מלא שגיאות כתיב), עדיפות למכשיר שאפשר לקנות ביד2 בזול.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-