עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by aviz,

אני מחפש מכשיר נוקיה סימיבאני עם wifi חדש שיעלה בארה"ב בסביבות ה350 דולר יש לכם הצעות אחרות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by itaic,

שלום לכולם הסנסה קליפ שלי נתקע כל פעם כשאני מנסה להעביר שיר. הוא נעצר לאיזה דקה ורק אז ממשיך. ניסיתי לעדכן גרסה אבל יש לי את הגרסה ההכי חדשה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אני מריץ חיפוש ל I-MATE JasJam (ולכל האחים התאומים שלו QTEK 9600 ו O2 XDA משהו) ואין כאן כלום. האם יש למישהו התנסות איתו? מוכרים אותו בסלקום במחיר נמוך משמעותית למה שנמכר בארץ (2200 ש"ח בערך). הביקורות עליו בעולם שנויות במחלוקות, בעיקר מצד המשתמשים. יש התלהבות עצומה או אכזבה מוחלטת. בעיקרון, אני מחפש סלולארי שישמש אותי כ PDA, ומהסריקות השונות גיליתי הרבה אכזבה מכמה מכשירים (כמו ה MIO A701). ישנם כמה דגמים טובים מעל 3500-4000 ש"ח אבל אז נתקלתי ב JASJAM שעולה רק 2200 בסלקום. יש למישהו הצעה טובה יותר נאמר בטווח מחירים של 3500-4000 ש"ח, אשר באמת שווה את התוספת על ה JASJAM? אנסה לסכם את הדרישות שלי: חובה: סלולארי, מסך מגע, מסך גדול (לפחות 2.8') כדאי שיהיה אך לא חובה: GPS, …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674746,00.html נו טוב,לא לבנון ,אבל סמוך מאוד לראש הנקרה. סיפור דומה היה לפני מספר שנים,עם אתיופי שיצא לדוג בסירה ,התהפך וניסחף ללבנון(גופתו הוחזרה בעסקת טננבאום). לי עצמי קרה מקרה שמזכיר את המתואר בכתבה: נסחפתי לעומק של כ-2 ק"מ והצלחתי לצאת לחוף כ-3.5 ק"מ צפונית מהנקודה בה נכנסתי. זאת היתה אחת החוויות הכי מפחידות שקרו לי בחיים. הייתי עם חליפה עבה למדי ובכל זאת יצאתי קפוא ומותש לחלוטין כאשר אני בקושי מסוגל להניע את ידיי ורגליי. רוח מזרחית חזקה במיוחד, היא לא תופעה נפוצה ולא תמיד ניתן לחזות אותה ,אבל כשזה קורה יש סכנה גדולה. אנשים חושבים שהסיכונים נובעים מטביעה\כרישים אבל האמת שסיבת המוות העיקרית בספורט ימי היא דווקא היפוטרמייה . (ס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by BandiT,

שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by neogod,

ראיתי כמה ביקורות על המכשיר וקיבלתי רושם שהוא מכשיר טוב יחסית למחיר שלו. האם מישהו רכש אותו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? והאם יש לו מתחרים סינים ב 250$ ששווה לבדוק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. פרטים חדשים אודות שבב ה-Snapdragon 820 נחשפים: 14 ננומטר, ארבע ליבות בלבד והבטחה לשיפורים של בין 35 ל-40 אחוז בביצועים לעומת המיטב העכשווי לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-הדור-הבא-של-קוואלקום-מבטיח-עשרות-אח/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dato,

היי האם יש דרך לגרום למסך של הגלקסי 4 להיות כבוי ( סטנדביי ) בזמן שהוא מחובר לטלויזיה דרך מתאם hdmi - mhl ? וככה לחסוך סוללה בזמן הצפייה תודה מראש לעוזרים

10. Started by The Ball,

התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by מנו,

יש לי גלקסי 3 . פתחתי דף של אנשי קשר עם תמונה , דף של המשפחה הקרובה. תמונת איש הקשר בוויז אינה אותה תמונה בדף אנשי הקשר של המשפחה . כשאני מוחק את איש הקשר בדף אנשי הקשר נמחק גם איש הקשר שבוויז .כשאני מחזיר את איש הקשר עם התמונה חוזר איש קשר בוויז עם תמונה אחרת ומספר אחר. התמונה של אותו אדם אינה נמצאת אצלי במכשיר . איך מסדרים את זה ? תודה מנו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, לאחורנה התחלתי להתעניין בתחום הטאבלטים ואני רוצה לרכוש מכשיר. השימוש בו יהיה כמו מחשב נייד - צפייה בסרטים וסדרות - סוג של DVD נייד, גלישה באינטרנט ואולי לשחק בו פעם בהרבה זמן. שני דגמים שחשבתי עליהם הם הנקסוס והאסוס ME301T. אני די סגור על הנקסוס אבל באסוס יש כל מיני פיצ'רים כמו חיבור HDMI ויכולת להרחיב את הזיכרון ואפילו אפשרות לחבר DOK(זה לא שאני הולך להשתמש בפיצ'רים כל הזמן, אבל שווה שיהיו אפשרויות כאלה למקרה וארצה לעשות דברים מיוחדים כמו לראות סרט בטלוויזיה בצבא וכאלה..) הבעיה איתו שהוא יקר (אני חייל) ושהביקורות עליו פחות טובות מהאלה של הנקסוס. שאלתי אליכם היא כזאת - קודם כל, מה שיכריע את הכף בסופו של דבר זה ביצועים כוללים ותאימות לגרסאות אנדרואיד הבאות. אם לאסוס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by lgmtk,

שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי. התקציב לא מוגדר מראש. אני רוצה לעשות מתנה לבן משפחה. יעוד: 1. צפיה בסרטים (גם אונליין). 2. קריאת ספרים (רצוי מסך טוב ושלא יעייף את העיניים). 3. עדיפות למערכת Windows10 אבל אם יש Dualboot אז עדיף. 4. עדיפות למוצר שנמכר בארץ. אבל אם יש משהו חדש וזול בהרבה בחול - אשמח לקישור. 5. 12 אינץ ולא יותר. 6. דק וקל להביא לעבודה (מיועד לבנאדם שמרצה לסטודנטים). הכי חשוב, משהו איכותי וטוב. חשבתי ללכת על Microsoft Surface 4 אבל אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eegg,

הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lazy-bones,

שלום יצא לכם לקרוא קצת על המכשיר הזה?! הוא פשוט מטורף! יש בו הכל, ואם הכל לא מספיק אז יש בו עוד דברים. קודם כל הוא PMP מטורף שקורא כל פורמט שיש (כמעט) גם בוידאו וגם בסאונד והוא משמש כמחשב כף יד לכל דבר. הוא עוד על מערכת הפעלה של וינדוס CE או משהו כזה יש בוא מסנג'ר וכל טוב, פשוט מטורף יש לו אפשרות של "הוסט" (מה שמוכר לנו מקודמיו, A2 A3 X5 ושאר המטורפים של COWON), רק שבזה, בניגוד לקודמים, אפשר גם לחבר מקלדת ולכתוב מסמכים של וורד אקסל ופאואר פוינט. בנוגע להוסט יש לי שאלה מעניינת, מה יקרה אם אני יחבר USB HUB?!?!? מעניין.. יש לו עוד כל כך הרבה אפשרויות מגניבות, יש לו פאקינג אינטרנט! פשוט כנסו ללינק: http://www.cowonglobal.com/product/product_Q5W_feature.php הוא קצת יקר, ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איזה אופציה עדיפה לבחור בנוקיה X6 שלי בשביל קליטה יותר חזקה GSM או DOUL MODE ? לא אכפת לי מבחינת זלילת בטריה,אני מחפש שיהיה קליטה יותר טובה וחזקה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ross,

שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LOOSE,

היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Zinger777,

היי, יש לי נגן MP4 שהסוללה שלו גוססת.. זה אומר שפעם יכולתי להטעין אותו פעם בכמה ימים אח"כ זה נהיה פעם ביום אח"כ פעמיים ביום ובסוף... הוא לא חי דקה מבלי להיות צמוד למטען \: יש אפשרות להחליף לו את הסוללה בלבד במקום לקנות חדש? בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 50 שקל בהחלפת סוללה (המכשיר של חברת CLUBIN, לא מוכר ממש..) אם כן, איפה? אני מעדיף באיזור המרכז אם יש אפשרות. אם אין דרך לעשות את זה, אשמח לשמוע המלצות על נגן מוזיקה (אני לא צריך בכלל וידאו) 8 GB עד 250 שקל עם עדיפות גדולה לזמן סוללה גדול כי.. אני עם טראומה מזה שיש לי עכשיו.. חשבתי על הSansa clip+ שעולה 245 בזאפ. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש, Zinger777.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Dimka,

חג שמח לכולם, אני התעניינתי באפשרות להזמין את Desire S מפה, המחיר יוצא 320 פאונד + 24 פאונד למשלוח. לפי הטבלה של המכס, אאלץ להפרד מעוד 33.4% שזה יוצא סה"כ 427 פאונד + 24 פאונד למשלוח. סה"כ 450~ פאונד (כ-2500 ש"ח) כאשר בארץ רוצים אותו בכמה חנויות סביב 3500 ש"ח. אני מחשב נכון? יש משהו שכדאי לדעת חוץ מזה? (פעם ראשונה מזמין מוצר במחירים כאלה מחול...) תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה עדיף בתור מכשיר פשוט? סוני אריקסון J108 ? או סוני אריקסון X8 שהוא יותר אנדרוייד אבל יחסית חלש בשביל סמארטפון? בחרתי בX8 אל מול J108 למרות שהם מאוד שונים כי אחד מכשיר פשוט ואחד יותר סמארטפון מינימליסטי אבל שניהם יחסית פשוטים, אבל בכל זאת הצבתי את הX8 ולא את X10 MINI בגלל שהחיי סוללה של הX8 יותר גבוהים משל X10 MINI והמסך של X8 גם יותר גדול משל X10 MINI. אני לא הולך על HTC LEGEND כי הוא כבר מגיע ל1500+ שח.... (בחנות פרטית הכי זול שאפשר למצוא), למרות שלג'נד הרבה יותר טוב מX8. אם כבר לקחת מכשיר פשוט עם חיי סוללה טובים יחסית האם עדיף על מכשיר הכי פשוט? = הJ108 ? או שאם כבר מכשיר פשוט - אז עדיף לקחת משהו שיכול לשמש אותי גם בתור סמארטפון? = X8 ? (וגם בתור נגן מוסיקה הוא סבב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש טבלט שישמש אותי ללימודים. השימושים העיקריים יהיו קריאת מסמכים ארוכים וצפייה בשיעורים בנסיעות. יש למישהו המלצה? בעיקרון חשוב לי שיהיה חזק מספיק, קל שאני אוכל להסתובב איתו בלי להרגיש אותו יותר מדי ושאני אוכל להחזיק אותו מבלי להתעייף מהר, גם מבחר אביזרים יהיה יתרון בולט. אני מחפש משהו כמו הvoyo a15, הוא בתקציב שלי (250$ בpandawill, האם הם אמינים, יש מקום זול יותר?). אני פשוט לא מכיר את החברה והייתי שמח אם מישהו היה יכול לחוות את דעתו ואולי להמליץ על טאבלטים דומים. הוא גם נשמע לי כבד מדי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by amitr,

היי מה נשמע. אני רוצה לעבור לגולן מתוך עיקרון. ואני עוזב את החברה הגדולה שאני נמצא בה בגלל הסיבות הידועות שכולם כבר מכירים ושונאים. בנוסף בגלל שאני יודע שאם לא גולן עוד הייתי משלם על חבילה 200 שקל לחודש כמו פראיר. קניתי את הפלאפון שלי NOKIA 100 מאופיס דיפו. לא יודע לאיזה רשתות הוא פתוח, לא מבין בזה כלום למען האמת. 1) אני אוכל להשתמש בו בגולן טלקום ? 2) יש דרך לבדוק? 3) מה הדרך הנכונה להתנייד כדי לא לאבד את המספר שלי ? 4) היום עוד יש בעיות התניידות מאוראנג' לגולן כמו בעבר?, אני זוכר שפעם מנעו מאנשים להתנייד ועשו להם תמוות . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by cateye,

היי חברים, אני מאוד הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות של הECG (הבדיקה של הלב כששמים את האצבע על השעון) אבל עדיין את האופציה הזאת בישראל (האפליקציה הזאת פשוט לא תופיע) אז יש לי עכשיו מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לי את השעון החדש iwatch5 ושם האופציה הזאת כן עובדת! (לא שהוא קנה את זה בינתיים, פשוט לפי האתר זה יעבוד בארצות הברית) אז מה שאני שואל בעצם זה איך אני גורם לזה לעבוד גם פה? הוא צריך להפעיל אותו שם או משהו? מישהו יודע במקרה? תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.