עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by spitzi,

שלום, לפני שעתיים קניתי LG G3. אני מודאג מכך שהסוללה מתרוקנת בקצב מהיר ביותר, גם כשאין הורדות ועדכונים ברקע. אז כמה שאלות: מה קצב ההתרוקנות הצפוי: 1) במצב המתנה, כמה אחוזים אמורים לרדת בשעה? 2) עם בהירות 50% וצ'יטוט בוואטסאפ. האם יכול להיות שיש מין קצר בטלפון שבגללו הסוללה מתרוקנת בקצב של אחוז בשתי דקות? מאוחר מדי בשביל זה, אבל בכל זאת: האם קצב ההתרוקנות של G2 טוב משמעותית מזה של G3? האם לפני טעינה ראשונה מומלץ לרוקן לגמרי את הסוללה? יש ויכוחים אונליין על זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. שלום אני מחפש נגן בטווח המחרים שציינתי בכותרת. בעצם התכונות שאני מחפש בנגן זה שיכלול אוזניות איכותיות שבהן אני אוכל להנות מסאונד איכותי (מאוד חשובה לי האיכות).הבנתי שהאיריבר בא עם Sennheiser? לא משנה לי פלאש או דיסק קשיח. גם לא כ"כ משנה לי אם הוא ינגן וידאו או לא. אני לא צריך יותר מ5 GB. אני רוצה שיכלול רדיו. שיהיה נוח לשימוש וקל להעברת שירים. אממ זהו זה מה שעולה לי לראש, אשמח מאוד לשמוע על מה אתם ממליצים עכשיו. נ.ב: שאלה לא קשורה, סלקום עדיין משווקת את הv3i D&G? אם אין להם אותו במלאי אז מי שרוצה אחד אני מוכר את שלי (אני פשוט רוצה להיפטר ממנו, הוא עולה לי יותר מידי בחודש והמחיר שלו יהיה כמה שההשתתפות העצמית שלו עולה, אני לא מחפש רווח)

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by dc10,

שלום, אני מעוניין לקנות GALAXY S 2 מ KSP ויש לי כמה שאלות. 1. הם מוכרים את המכשיר בגרסה אנגלית שתומך בעברית. רציתי לדעת מה זה אומר? אם אני יוכל לקרוא\לכתוב בעברית כמו שצריך? אם האנשי קשר שלי יופיעו בעברית לא הפוכה? 2. אם מישהו קנה בסמארטפון ב KSP, אם זה מקום אמין לקנות שם מבחינת אחריות וכדומה...? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by lior777,

יש למישהו ניסיון עם טאבלט סיני איכותי? ראיתי מחירים בין 120 ל200 דולר לטאבלטים כפולי ליבה עם מסך IPS למי שיש ניסיון שירשום בבקשה דגמים מומלצים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

גנבו לחברה שלי את האיפון 5 בעבודה. אין שם מצלמות, וגם לא היה מותקן לה אפליקציה נגד גניבות. יש מה לעשות במקרים כאלה? הטלפון לא נרכש בחברת סלולר, יש עדיין אפשרות לחסום את הIMIE?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. שלום לכולם אני מתלבטת בין 2 דגמי טאבלט אסוס - ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1B051A Asus VivoTab RT 64GB TF600T-1B134R בבקשה תנו לי את היחסרונות של כל מכשיר אני הולכת להוציא סכום לא מבוטל... ובבקשה אם אפשר להגיב לי כמה שיותר מהר...אני רוצה לקנות היום! מודה מראש וחג שמח!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום.. חבר בא אליי עם המכשיר הזה iAudio A3 80GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6403 ולא עבד לו שם איזה כמה קבצים אז אני עשיתי לו איתחול ושחכתי שנימחקת המערכת הפעלה שיש עליה ועכשיו אין לי כלום בפנים, איך אני מתקין שוב את התוכנה שלה?! תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lulav,

היי... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי... אתמול קניתי נגן סאנדיסק E250. הנגן לא תומך בעברית אבל את זה כבר ידעתי כשקניתי אותו... הדבר הממש גרוע בנגן הזה הוא שאי אפשר לסדר את השירים בתיקיות לפי בחירה שלי... וזה לא הסוף, בשירים בעברית, גם אם אני משנה את שם השירים מעברית לאנגלית במחשב ואז מתקין את זה על הסנסה זה לא משנה את השפה וזה יוצא בעברית הפוכה. שמעתי על תוכנה שקוראים לה ROCKBOX שאמורה לתקן את הבעיות האלה. הורדתי אותה ופעלתי לפי ההוראות האלה: http://download.rockbox.org/manual/rockbox-sansae200/rockbox-buildch2.html העניין הוא שניסתי לעשות את ההתקנה האוטומטית אבל התוכנה לא מוצאת את הסנסה, וכשחבר שלי ניסה להתקין את התוכנה מניואלי, זה כל הזמן חזר לתוכנת ההפעלה…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

כותרת, תודה.

10. Started by skycaller,

איזה מכשיר מאילו שהזכרתי בכותרת עדיף? אשמח להשוואה הכוללת גם מחיר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by oshrinuri,

היי, אני מחפש אוזניות Over-Ear במחיר של עד 35$. נתקלתי בAmzon ודומיו ב-Superflux HD 681 והן נראות לי אחלה (אני לא מחפש משהו יותר מדי). השאלה שלי, מה דעתכם על האוזניות, ומה בקשר ללינק הבא: http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Superlux-HD681B-Semi-open-Dynamic-Stereo-Professional-Monitoring-Headphones-Earphone-HOT-FREE-SHIPPING/1561185367.html (Aliexpress).. האם בכלל מקוריות? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. חברי הפורום שלום, כרגע יש לי טלפון נייד מדגם Nexus 4 משנת 2013, שעלה בזמנו כ-1700 ש"ח. מבחינתי הוא מספק אותי, אולם בזמן האחרון הוא כבה למרות שהסוללה שלו עדיין טעונה, מבצע איתחולים ואיטי בפעולות שבעבר היו מהירות. חבר הציע לי לחשוב על ה Xiaomi Mi A1 ועל ה Xiaomi Mi Note 3. היות וה Mi A1 זול יותר הוא כרגע האפשרות העדיפה. הנה השוואה בין תכונות ה Mi A1 וה Nexus 4: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=5048 לפי ההשוואה הנ"ל אני חושב שאפשר לומר שה Mi A1 עדיף בכל הפרמטרים על הטלפון הנוכחי שלי. אני רואה שהמכשיר הזה נמכר בארץ בטווח מחירים של 700-1200 ש"ח. כמו כן אני רואה שניתן לרכוש אותו מאתר כמו LightInTheBox עם הבט…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הדודה הלא כל כך טכנולוגית שלי נמצאת בארה"ב ומחפשת לקנות מכשיר אנדרואיד עד 200$ כמו שאמרתי, היא לא כל כך טכנולוגית (הדרישות שלה היו: קל לסמס, אפשר לצלם, אפשר להתחבר לדיבורית, שומעים טוב) ולכן נקראתי לדגל, אבל אני ממש לא יודע מה טוב בטווח הזה ויהיה רלוונטי עבורה גם לכמה שנים. היא חיפשה פשוט באמזון unlocked android והגיעה לסמסונג Ace, אבל דוגרי הוא עולה אותו דבר בארץ http://www.amazon.com/Samsung-S5830EUBLK-Android-Powered-Smartphone/dp/B004QR0BG6/ref=sr_1_29?s=wireless&ie=UTF8&qid=1375644064&sr=1-29&keywords=android+phone http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790898 כמו גם שאני לא יודע איך הוא בכלל. יש המלצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by זוהר05,

שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד מיוחד (קשיי התפתחות) השימוש במכשיר יהיה באופן שהוא מצלם דף במצלמה וכך יכול להגדיל אותו בקלות ולקרוא. מבקש את עזרתכם א. האם הרעיון הגיוני. ב. אם כן איזה מכשיר מומלץ, חשוב שיתמוך עברית באופן מלא. ג. תקציב פתוח ככל שידרש אבל מעונינים לשלם את המינימום הנדרש כדי לעשות את הפעולה המתוארת. (צילום והגדלה) מקווה שאני מספיק ברור, אם יש שאלות אשמח לענות. זקוק מאוד לעזרתכם. תודה מראש.

16. Started by bezangeloo,

אז ככה, אני יודע שיש מספר רומים וכולם אוהבים להתווכח מי הכי הכי טוב, אבל אני בחור פשוט והדרישות שלי פשוטות- כדלקמן- יציבות דבר ראשון, מעדיף רום בלי תוספות מיוחדות שיעבוד בלי לעצור לנוח מדי פעם על פני משהו מלא פיצ'רים שצריך לרסט פעמיים בשבוע. חיי סוללה דבר שני. חשוב שלרום יהיה ניהול סוללה מוצלח. תמיכה בעברית כמובן, בלי התעסקות מציקה (עדיף ישר מההתקנה, אבל אני לא מעודכן בזה, אם ההתעסקות פשוטה אז אשמח להמלצה יחד עם מדריך מעודכן להתקנה של השפה). תודה רבה, בז'נגלו.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by פרז,

חבר נוסע לארה''ב איזה נגן+מצלמה דיגטלית איכותי עד 500שח כל אחד,מה מומלץ לקנות שם. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by elibadra,

שלום חברה. בבקשה דחוף, מה עדיף galaxy s advance או galaxy s3 mini . אני ממש על סף קניה. תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. המפתחת הטאיוואנית תוציא את משפחת ה-Helio X שלה לחופשה ותשתדל להתמקד בתחום בו עדיין קיים לה יתרון יחסי מול קוואלקום לכתבה

21. Started by Jeka90,

כמה עולה 6280 בסלקום? תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין בטאבלט שישמש אותי בעיקר לקריאת PDF, אני מתכוון גם לראות בו סרטים, לגלוש באינטרנט ואולי אפילו קצת עיבוד תמלילים (אם כי אני בספק, אני לא מחובבי מקלדות מגע) אבל בעיקר אני רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה נוחה לקרוא ספרים בפורמט של PDF. אני משער שלשם כך עדיף טאבלט עם מסך גדול. אני מעוניין במערכת הפעלה מסוג אנדרואיד. יש המלצות? תודה וגמר חתימה טובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by redead,

http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1698870 בתכלס מה זה אומר ואיזה מן יתרון זה נכון לאנדרואיד על מערכות אחרות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.