עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. התחדשתי לי ב- Sony Xperia S אחרי שנים עם טלפון גרוטאה. מכשיר נחמד, אבל לא רואה wireless בערוצים 12-13. כשהנתב שלי בערוץ נמוך יותץר, הטלפון מתחבר מיד, כשהוא בערוץ 13, היחיד בלי הפרעות נוראיות מהשכנים, הטלפון לא רואה את הנתב. מחשב הנייד של העבודה מתחבר בלי בעיה, ה- HTPC בסלון מתחבר בלי בעיה, כך שזו לא בעיה בנתב אלא בטלפון. ניסיתי Wifi Analyzer והוא לא רואה שום דבר בערוצים שמעל 11. חפירה בגוגל העלתה שזו בעיה מוכרת של דגמים שונים מחברות שונות: יש מדינות בהן חלק מהערוצים שמעל 11 אסורים בשימוש ולכן הטלפון צריך לזהות את המדינה כדי לאפשר אותם. אם אין זיהוי מדינה או שיש זיהוי של מדינה בה הערוצים הגבוהים אסורים, הם לא יקלטו. אבל המכשיר שלי ארופאי לפי היבואן, ה- SIM ישראלי (של הוט) …

2. Started by ArZi17,

הבנתי שאמורה להגיע לארץ גרסא רשמית של אנדרואיד 4 לפלאפון הזה, רציתי לדעת האם כל הממשק של סוני הולך להשתנות, או שזה הולך להיות דומה למה שעשו ב ICS של סמסונג? (רוב הממשק נהיה זהה חוץ מכמה תפריטים ) בנוסף באפן כללי הטלפון נורא איטי, האם התקנת הגירסא החדשה גורמת לפלאפון לעבוד יותר מהר, או לא משנה כלום? ושאלה אחרונה , האם סוף סוף נראה אפשרות להדליק WIFI BLUETOOTH וכל מה שיש בסמסונג דרך התפריט שנגלל מלמעלה?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום לכולם, מה אני רוצה שיהיה בו: - איכות שמע טובה של מוסיקה (ישמש כנגן מוסיקה) רמקולים לא חשובים לי. - מצלמה טובה (לפחות 5MP). - תפעולי נוח ואמין. תקציב: 1,000 ש"ח * יש לי כרטיס סים של דור 3.5 עם חבילה נחמדה. את הפלאפון אני רוצה לקנות לא מחברות הסלולר אלא מעסק פרטי, אחריות לא חשובה... מה ההמלצות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  4. כרגע אני משתמש עדיין בנוקיה 5800 ישן שכבר בקושי עובד אבל אני מתכנן לקנות גלקסי S3 בזמן הקרוב. כיום המחיר של המכשיר בORANGE יקר אך הבנתי שעשו רפורמה בייבוא מכשירים מחו''ל וזה יוזיל את כל המכשירים בארץ. רציתי לדעת מתי הרפורמה תחל והאם זה באמת יגרום להוזלת המכשירים. האם כדאי לחכות לרפורמה ורק אז לקנות?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by omri_ro,

התקנתי את גרסת הניסיון ולמרות שהתפריטים מופיעים בעיברית ההוראות הקטליות באנגלית ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את זה, בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. איך אני מוחק את ה google play account ב HTC MYTOUCH אני רוצה למכור אותו ואני לא רוצה שלמישהו יהיה גישה לאיימיל ולכל מה שקשור לחשבון גוגל ,אני לא מצליח לעשות SIGN OUT או למחוק את ה חשבון הנוכחי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אחרי העדכון האחרון המכשיר לא זז ונמאס לי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ychig,

שלום, קיבלתי היום את הטלפון הנחמד הזה, והוא מלא בכל מיני שטויות של אורנג', לפי מה שהבנתי צריך להתקין רום נקי.. הfirmware בגרסא 2.3.3 הbuild הוא GINGERBREAD.JHJVG יש רומים מסויימים שעובדים טוב על המכשיר הזה? או שזה אוניברסלי לכל אנדרואיד? תודה

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום רב, עד כה עבדתי עם הנוקיה 6120 קלאסיק שלי על רשת דור 2 - והטלפון היה מושלם ולא היה נכבה כאשר אין קליטה טובה. לאחר שעברתי לרשת הוט מוביל (אני מרוצה), אבל כאשר אני מגיע לאזור ללא קליטה (בקניון שלנו ברמלה בקומה התחתונה שנכנסים לסופר מרקט אין קליטה בכלל לכל סוגי הרשתות וכו'.) הטלפון מתכבה ונדלק כאשר אין קליטה. גם לטלפון של אבא שלי יש אותה בעיה והדגם שלו זה נוקיה 3711. וכאשר גם הוא היה על תקן דור 2 הטלפון לא היה נכבה שאין קליטה, ומאשר שהטלפון על דור 3 ובאזורים שהוא מתסתובב (בצפון, ירושלים, אשדוד-אשקלון) כאשר אין קליטה הטלפון מתכבה. אשמח אם תוכלו להמליץ על טלפון סלולארי שלא זולל בטריה על דור 3, ולא מתכבה שאין קליטה וכו'. התקציב עד 600 ש"ח, טלפון סליידר או צדפה או רגיל …

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי אנשים, ניסיתי להתקין את הרום של Pilot X האחרון.. הוא נחמד, אבל לא אהבתי יותר מידי. משעמם אין בו כלום. אחוזים בסוללה אין \ שליטה על בהירות המסך מהפאנל שיורד מלמעלה אין \ מקלדת נתקעת לפעמים \ אין אפשרות לבחור בין מצב שקט עם רטט או שקט בלי רטט (רק דרך ההגדרות וזה מציק) בקיצור, הוא נקי מידי.. משעמם מידי.. מישהו כאן מכיר רום 4.0.4 (מה ההבדל אל מול 4.0.3?) שכולל בתוכו כבר סט תוכנות.. אולי THEMES יפים.. שיש בו כבר הכל בקיצור. אין לי כח\זמן\ידע להתעסק עם זה יותר מידי. לא אכפת לי שהרום יהיה באנגלית, רק שיתמוך בעברית (הודעות,אנשי קשר,אתרים וכו') תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי נוקיה n8 יש מצב להגדיר או אפליקצייה חינמית דרכה ניתן לבצע הוטספוט עם שירות האינטרנט של גולן טלקום? - האם גולן טלקום מגבילה את מהירות האינטרנט כאשר עושים הוטספוט דרכם? - מצאתי שניתן להפוך מחשב ביתי רגיל, לכזה שיכול לקלוט אינטרנט דרך WIFI הבנתי שיש לרכוש מתאם מיוחד לכך. האם משהו כזה יהיה טוב? http://www.dealextreme.com/p/802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-usb-adapter-53538?item=4 תודה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by idofr,

הי, קראתי את המדריך וכתבתי את הקוד לפי מה שהופיע בו. בזמן ההרצה הכל עבד חוץ מהלחיצה על העיגול מטרה. בגלל שאני לא יודע יותר מידי טוב איך לדאבג את כל העיניין פשוט לקחתי את קוד המקור וגם שם אותה הבעיה. מה שעוד שמתי לב זה כשאני לוחץ על להתחיל את המחשק התמונה של הכפתור לא משנה וכפתור לחוץ. כתבתי לוג לפונ' קליק והיא לא הופיע, זה אומר שהפונ' בכלל לא ניקראה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שלום! אני לקוח של גולן טלקום, ואני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה: Samsung i8150. השאלה שלי היא האם המכשיר תומך את הרשת של גולן? האם המכשיר יתמוך ברשת של גולן גם לאחר שתפרוס את האנטנות שלה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by timi88,

הנה משהו "נחמד" לכל רוכשי גלקסי אס 3 באשר הם. לאחר חיפוש בגוגל עלה לפני כי החיבור הישן (MHL) של הגלקסי אס 2 לטלוויזיה אינו רלוונטי לגלקסי החדש בשל שינוי סדר פינים במכשיר החדש (ככל הנראה דרך נוספת להזרים כסף לסמסונג), אז תשימו לב אם ברצונכם לרכוש את התוסף הנחמד למכשיר...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי SGS2 ויש לי מערכת הפעלה 2.3.6 גרסה לא רשמית ואני רוצה לקבל עדכונים דרך ה-KIES יש דרך לשנות משהוא במכשיר בשביל לקבל עדכונים למכשיר ואז אני יוכל להתקין גרסה רשמית (ניקנה לא מרשת סלולרית) תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עד היום השתמשתי בנוקיה ששבק חיים ביום שבת. ממזמן הייתי נעול על SGS2, עכשיו הנוקיה מכריח אותי לקנות חדש. 1- אם אני קונה כבר טלפון אז לא עדיף כבר את הכי חדש S3?. הכוונה היא האם S2 ישאר עוד הרבה זמן רלוונטי מבחינת חוזק החומרה? 2- איפה עדיף לי לקנות בארץ או בחול? אפשר לינקים? עד כאן ראיתי רק בקי אס פי את המחיר הכי נמוך, באילת זה מגיע כמעט ל2K. 3- האם יצאו כבר מגנים ומגני מסך ל- S3?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dc10,

שלום, אני מעוניין לקנות GALAXY S 2 מ KSP ויש לי כמה שאלות. 1. הם מוכרים את המכשיר בגרסה אנגלית שתומך בעברית. רציתי לדעת מה זה אומר? אם אני יוכל לקרוא\לכתוב בעברית כמו שצריך? אם האנשי קשר שלי יופיעו בעברית לא הפוכה? 2. אם מישהו קנה בסמארטפון ב KSP, אם זה מקום אמין לקנות שם מבחינת אחריות וכדומה...? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. שלום, אשמח לשמוע מנסיונכם: 1. אתרי אינטרנט טובים להזמין מהם גלקסי S3 לכתובת בארה"ב 2. האם ניתן להזמין יותר ממכשיר אחד בבת אחת? תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד. נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר?? סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

מחפש המלצה לתוכנה שתציג לי כמה השתמשתי בדקות שיחה יוצאת \ נכנסת, SMSים, ואינטרנט 3G \ WIFI. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by Art Tatum,

תוסיפו את ההמלצות שלכם. אני אשתדל לעדכן ולערוך את ההודעה הראשית בהמלצות שלכם כל כמה זמן לפי הצורך. אז תשתדלו לכתוב מסודר. אם יש משהו שכבר לא רלוונטי או יש עדיפים ממנו, תודיעו לי ואני אחליף אותו. אפליקציות: Advanced Task Killer - סגרו אפליקציות שאינם בשימוש כדי לחסוך בטריה. Battery Monitor - תוכנה שעוקבת אחרי מצב הבטריה ועושה תחזיות. אם אתם רוצים שהתוכנה תעבוד כמו שצריך אל תסגרו אותה עם TASK KILLERS. Advanced Task Manager - ניהול תוכנות פועלות. ASTRO File Manager - סייר קבצים. Drop box - תוכנה נהדרת לשיתוף קבצים מהמחשב לפלאפון או לכל דפדפן אחר ברחבי העולם. עובד נהדר. חינם במרקט. Network Monitor - מציג גראף ומספרים של תעבורת האינטרנט 2G/3G/WIFI Wifi Analyze T…

• 804 תגובות
    • 202.5k צפיות
  24. Started by ZiggyMan,

ככה; אני צריל להעביר את אנשי הקשר לדיבורית ספיריט ברכב. הבנתי שהדרך היחידה לעשות זאת זה דרך הSIM של המכשיר. הבעיה היא שאין באפשרויות האנדרואיד שום אופציה להעביר את אנשי הקשר לסים. פתרון?

• 7 תגובות
    • 8.1k צפיות
  25. Started by TWOME,

שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום. אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!! היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה. איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי? ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך? חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים