עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הכל בכותרת לפי דעתי... אין שום דרישות אחרות חוץ מזה(קליטה סבירה, זמן סוללה נורמלי וכד'). תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אוקיי. אז ככה... אני מחפש פלאפון פשוט וזול בעדיפות למשומש שיש לו רמקולים חזקים וכו'. סטייל "מירס צבאי". אבא שלי צריך פלאפון לצרכי עבודה והוא כבר בן 60 ויש לו בעיות שמיעה (לא משהו רציני אבל עדיין עדיף לי אחד עם רמקולים חזקים). עד 300 ש"ח, אלא אם כן יש משהו שעדיף להגדיל את התקציב בשבילו.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. אני מעוניין להחליף את ה נוקיה 5800 האנטיקה שלי לסמארטפון אבל לא במחיר משוגע ( תקציב 1300 עם גלישה קטנטונת) וזה המכשיר שהכי תפס את תשומת ליבי. הייתי רוצה לשמוע עליו קצת חוות דעת: התרונות\חסרונות וכמובן האם הוא מביא תפוקה טובה יחסית למחיר? חשוב לי לציין שהצרכים שלי הם: גלישה באינטרנט ( חשוב שתיהיה כמה שיותר חלקה ומהירה)\ ג'י פי אס\ שמיעת מוזיקה(עם עדיפות גם לרדיו) \ ומשחקים אבל לא כבדים יותר מידי. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by gkman,

נראה כי תמיכה בפלאש במערכת של אנדרואיד כבר לא יהיה. למרות שאני אישית שונא פלאש ומקווה שהוא יעלם יום אחד מהעולם- אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא נמצא בשימוש המון (זה בדעיכה אבל בכל זאת) ועד שהוא יעלם כליל יעבור הרבה זמן. לכן חשוב לי שיהיה לאנדרואיד תמיכה בפלאש. אדובי הכריזה שכבר לא תפתח את הנגן פלאש לאנדרואיד ואני שואל את עצמי אם יש\יהיה תחלופות. מישהו?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. Started by hannan2,

האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. אהלן אנשים, מישהו כבר ניסה את הגירסא החדשה 4.1 של אנדרואיד? רשמים? אני בתהליכי הורדה, אם מישהו התנסה, תעדכנו האם שווה או לא.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by Or94,

שלום, היום יש לי יום הולדת וההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי גלקסי S3 בלי שידעתי. אני מאוד מרוצה מהפלאפון והורדתי אפליקציות ומשחקים אבל יש לי כמה שאלות: 1. איזה אפליקציות שימושיות ומשחקים טובים וממכרים אתם ממליצים? 2. יש לי אנשי קשר באאוטלוק במחשב ואני רוצה להעביר אותם לפלאפון שלי ככה שהם יופיעו בג'ימייל בפלאפון וגם במייל שלי בנענע בפלאפון שאותו הגדרתי באפליקציה המובנת של הפלאפון. איך אני עושה את זה? 3. איזה חנויות אפליקציות ומשחקים חינמיות אתם ממליצים ואיך מתקינים ומורידים אותם? 4. האם יש אנטי וירוס לפלאפון? אם כן על מה אתם ממליצים? תודה.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל ביום ראשון הקרוב את המכשיר הסלולרי XOLO X900 המבוסס על הצ'יפ של אינטל. המפרט המלא נמצא כאן: http://www.xolo.in/xolo-x900-specifications המכשיר נמכר בהודו בלבד במחיר של סביבות 400$ (סלולר דומה נמכר ע"י אוראנג' בבריטניה במחיר של כ-300$ - Orange San Diego). המכשיר יחליף את מכשיר ה-Google Nexus S שיש ברשותי היום (ושמרגיש לי כבר איטי בטירוף). מכיוון שלא מצאתי אף שרשור בפורום הזה בקשר למכשיר הנ"ל אשמח לענות על שאלות או להריץ בדיקות למי שמעוניין ביותר פרטים (ואולי גם אני אלמד משהו מכל העניין )

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by blackx,

שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DigitalSpy,

יש חיה כזאת ??? אני מחפש אפשרות לעבות ישירות עם המעבד , לא דרך ג'אבה ... גם אם זה בדרך הכי מסורבלת בעולם , אני ישמח אם למישהו יהיה הצעות , ספרות , לינקים או כל עזרה אפשרית . ממש יודע לכם על העזרה , אני ממש מתעניין בזה אבל אני לא מוצא כלום ??? תודה מראש אמיגוס !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Rta,

אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר. כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי. אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי. אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו. הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים. תודה!

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by hezi508,

שלום לכולם , יש לי אפשרות להביא עם חבר מכשיר מארה"ב ראיתי את הגלקסי S3 32GB ב700 דולר באי ביי, מה אתם אומרים בכלל כדאי להביא מכשיר מארה"ב ? בגלל כל הנושא של העברית ונושא האחריות? שאלה שניה האם המחיר אטרקטיבי? או שאפשר למצוא באתרים אחרים מחירים טובים יותר? תודה, חזי

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by omertgm,

שלום, הכוונה היא לחבר את המכשיר למסך '42 FHD עם מערכת רמקולים נפרדת. חשובים לי הדברים הבאים: # מחיר - עד 1400 ש"ח (במחיר הזה אני יכול לקנות מחשב נייד שיענה על כל הדרישות - אסוס X101CH - בו לי את כל הבונוסים של מערכת ניידת לחלוטין לנסיעות וכו') # אינטרנט מלא ע"י wifi: לבדוק דואר, יוטיוב, פייסבוק וצפייה ישירה כמו גם סתם לגלוש באתרים (עדיף גם מצלמת רשת לשיחות סקייפ). # תמיכה מלאה בווידאו FHD על כל הפורמטים המקובלים כיום ב- 1080. # חיבור HDMI. # כניסה לדיסק נייד חיצוני. # מקלדת ועכבר אלחוטיים. # שקט, לא מתחמם וחסכוני בחשמל (פועל ללא הפסקה, כנראה בתוך ארון סגור) שמעתי שיש מכשירים מבוססי אנדרואיד כגון FASTGO MK802 שיכולים להתאים - האם הם עונים על הנ"ל? אילו אופציות אחרות קיימו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. גלישה סלולרית – ללא תוכנית גלישה אני רוצה להזהיר אתכם מהחיובים שאתם עלולים לקבל במקרה ותגלשו מחוץ לחבילה, לחלק נכבד מהאוכלוסייה יש היום סמארטפון ויחד איתו חבילת גלישה לא מוגבלת בנפח (רק במהירות) לכל אלו אין בעיה וזה לא נוגע להם. הבעיה מתחילה בפלאפונים מדור ישן יותר, לפני מס' חודשים משרד התקשורת הוציא תקנה שמחייבת את חברות הסלולר לבטל חבילות גלישה ללקוחות שלא מעוניינים בהן יותר, בתור משתמש "קל" שלא גולש ברשת דרך הסלולר החלטתי לחסוך את 26 השקלים בחיוב חודשי וביקשתי מסלקום שיבטלו לי את החבילה, ביטלו לי את החבילה בלי תלונות אבל לא טרחו לומר לי שמעתה במידה ואגלוש דרך הסלולר אני אחויב עפ"י "תעריפי גלישה מזדמנת" למי מאיתנו שאינו בקיא בסדרי גודל של קבצים : 1000 Kb = 1Mb | …

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. שלום. כרגע אני משלם לסלקום 153 ש"ח, יש לי חבילה של 300 דקות, 100 SMS, וחבילת גלישה בנפח של 512 מגה. יש לי מכשיר HTC Legend שאני משלם עליו 69 ש"ח לחודש אבל כל חודש מקבל זיכוי כי אני מגיע ל-150 ש"ח בסכום של החשבון. יש לי אפשרות לעבור לחבילה של דקות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה עד 1 ג'יגה של סלקום שתעלה לי 119 ש"ח, אבל פה לא יהיה לי החזר על המכשיר אז בסך הכל זה יצא 188 ש"ח. אם אני עובר להוט מובייל אז זה 89 ש"ח על חבילה ללא הגבלה, ועוד 69 ש"ח על המכשיר לסלקום וזה יוצא ביחד 158 ש"ח. כמובן שמבחינתי זה מצוין להוסיף 5 שקלים לעומת מה שאני משלם עכשיו ולקבל הכל ללא הגבלה. אבל השאלה היא עד כמה אני יכול לעשות את זה בראש שקט. אין לי מושג לגבי איכות הקליטה של הוט מובייל, מהירות הג…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, מחפש מכשיר פשוט, עדיפות למקשים וסוללה חזקה אם אפשרות ל wifi hotspot כי אני רוצה לחבר את הלפטופ עם החבילת גלישה של גולן טלקום.. יש המלצות למכשירים חוץ מ e72 , e6 וכו'?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  18. שלום. אני מתלבטת בין sony xperia arc s לבין samsung galaxy ace 2. אשמח לשמוע את דעתכם על המכשירים הללו. המכשיר ייקנה בארצות הברית, תקציב 300$. במידה ויש לכם מכשירים אחרים בסגנון - אשמח לשמוע המלצות גם. חשוב מאוד - אפשרות להפוך את הממשק לעברית ולהתקין מקלדת בעברית (האם במכשירים שציינתי יש אפשרות?)! תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. ב 26 לחודש, בשעות הבוקר עברתי להוטמובייל - האינטרנט עובד יופי, קליטה לא רעה.. מרוצה בסה"כ אמרו לי שתוך 3 שעות, עד הצהריים, הניוד יעבור ואקבל את המספר הישן שלי. צהריים יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש עומס, זה יקרה בערב. ערב יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש תקלה במערכות שלהם, מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיעבירו את הבדיקה ועד הצהריים יהיה ניוד. צהריים יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיש בעיה עם אורנג, שאני צריך לסדר את זה מולם. נסעתי לאורנג, אין שום בעיה מצידם. ערב יום רביעי - התקשרתי אמרו לי שטעות שלהם, באמת אין שום בעיה עם אורנג. מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום חמישי - לא קרה, התקשרתי, אמרו לי שנציגה של הניוד תחזור אלי בדקות…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, הזמנתי סמארטפון מhandtec, והם שלחו לי את הצבע הלא נכון. פניתי אליהם וכמובן שהם הסכימו להחליף, הבעיה ששילמתי כבר מכס על המכשיר, ואני עלול להדרש לשלם מכס פעם נוספת על המכשיר השני. יש דרך להמנע מכך? תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by id3232,

נתקע לי הקפטי בBOOT LOOP בעקבות התקנה של זיפ לא מתאים. נכנסתי לריקוברי עשיתי WIPE DATA וRESTORE מאחד ששמרתי,ולמרות זאת הוא ממשיך להתקע בבוט לופ! מה אני עושה?! תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by Kolshamen,

שלום לכולם, כרגע דיברתי עם נציג של אורנג והוא אמר לי שלא יהיה עידכון לרייזר דרך המפעילות... האם מישהו יודע איך אפשר לקבל את העידכון ota בכל את ואם זה בכלל קשור לחברת סלולר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכם. אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D אז, ככה. ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד. אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש. הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא מ…

• 87 תגובות
    • 9.5k צפיות
  24. Started by עוד אחד,

הגלריה שלי מתמלאת בטונה תמונות מיותרות. סמנים, album art, memo... איך אני מונע מדברים להופיע שם ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ArZi17,

שלום, יש לי Sony ericsson ARC X12, ואני מחפש אפליקציה שתיצור לי סרגל כלים בתפריט שנגלל למטה כך שאני אוכל להפעיל ולכבות את הWIFI GPS BLUETOOTH להפוך את הטלפון לשקט ולהפעיל ולכבות את האינטרנט הסלולרי, בדיוק כמו מה שבא מובנה בטלפונים של סמסונג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים