עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן, לפני יומיים התחדשתי במכשיר הנ"ל, והבנתי שיש אתר מיוחד של משחקים רק בשביל מעבדי TEGRA למכשירים עם מעבדים כאלו. האם האפליקציה להורדה אמורה להיות מותקנת לי במכשיר? כמו הטאבלט של סמסונג כי שם יש אפליקציה כזו, אצלי אני לא מוצא שום דבר מעבר ל GOOGLE PLAY. תודה!

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by sheila,

רוצה לקנות טאבלט עם מערכת אנדרואיד עדכנית 8-16 גיייגה זכרון פנימי, ראם 1 (DDR3?) מעבד 1 ומעלה שתי ליבות ומעלה. גלישה באינטרנט קריאת מסמכים מעט משחקים סקייפ מסך רזולוציה נורמלית (IPS?)... הגזמתי במעט...? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by morbidangel,

שלום חברים (כרגע) ברשותי גלקסי i9000. הורדתי אתמול רום והאנטיוירוס שלי זיהה וירוס. בתגובות בפורום XDA הם טוענים שזה שום דבר וצריך לבטל את ההתראות ולהוריד בשקט. היתי רוצה לשמוע עוד דיעות? יכול להיות שהוירוס יושב על הקישור ולא בתוך הרום עצמו?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by Slavikik,

שלום רב.. חבר שלי טס לבארה"ב שבוע הבא אז הבאתי לו 700 דולר שיקנה לי מכשיר.. יצא לי לקרוא קצת על המכשירים ולראות כמה אצל חברים שלי והגעתי למסקנה שאייפון אני לא רוצה. אז לפי מה שאני רואה אני נשאר עם HTC ועם גאלקסי 3. אין לי שום דרישות מיוחדות אני עובר מ N97 אז הכל טוב :-) (פשוט שיהיה מכשיר שיהיה נאמן לטווח ארוך )אבל עדיין הייתי רוצה לקבל ייעוץ וחוות דעת ומאוד חשוב שאם זה HTC אז לתת לי גם דגם מדוייק שאני יעביר לחבר... ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות לקנות מכשיר בחנות בארה"ב שהוא כבר פתוח לרשתות בארץ? תודה..

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  5. אני רואה כל מיני מכשירים מבוססי אנדרואיד במחירים זולים. אני מחפש פלאפון שגרתי שיתן קצת משחקים ואפליקציות פה ושם. מה שחשוב לי זה מסך מגע טוב ומכשיר שמגיב מהר. משהו בסגנון הזה יכול לעבוד או שזה בזבוז של כל אגורה?: http://www.dealextreme.com/p/w900-android-2-3-wcdma-bar-phone-w-4-0-capacitive-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-143161 http://www.dealextreme.com/p/x3-android-2-3-wcdma-3g-phone-w-5-3-capacitive-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-143441

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום, בשעה טובה, אני מתכוון לקנות בקרוב את הסמארטפון הראשון שלי. אני עוד לא סגור על דגם, אבל הוא יהיה אנדרואידי בוודאות. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב, אבל מכיוון שעד עכשיו כל המכשירים שלי נקנו מחברת הסלולר, אני רוצה להבין את המשמעויות של קניה עצמאית: 1. האם למכשיר שנקנה בארה"ב יש איזושהי אחריות בארץ? האם הרעיון של אחריות בינלאומית קיים בכלל בתחום הזה? 2. כמה התעסקות נדרשת עבור שדרוג מערכת ההפעלה? האם זה כמו Windows Update, שמתבצע בקלות, או כמו התקנה של ROM על טלפונים ישנים, שבהם תקלה היתה יכולה להשבית את המכשיר? 3. האם כל מכשיר עם אנדרואיד 4 ומעלה תומך באופן מובנה בעברית, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לשחק עם הגדרות השפה? אני לא כל כך חושש מההתעסקות עם מערכת ההפעלה (אנ…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני רוצה לרכוש סמראטפון של אנדרואיד (סמארטפון ראשון, אני עדיין עם נוקיה מיושן..) חשוב לי שיהיה מסך איכותי, יגיב מהר, ומצלמה לא גרועה. ראיתי שאפשר לרכוש מכשירים סינים עם נתונים ממש גבוהים, שעולים לי לדרישות, במחיר מצחיק. 2000 שח זה התקרה שאני מוכן להוציא על פלאפון, אבל אני מעדיף לחסוך ולקנות מכשיר סיני בסביבות האלף שח, אם הוא מרשים ועל רמה. ראיתי שיש סתם מכשירים סינים בebay, ויש מותגים סינים כמו zopo וmeizu מומלץ בכל זאת מותג? או שזה אותה רמה? והבנתי שכדאי לבחור מכשיר עם מעבד טוב, כמו MTK6575, וגרסת אנדרואיד 4 ומעלה, יש עוד משהו שכדאי לשים לב עליו? וכדאי לחכות ליציאת מעבד חדש (עוד חודש?), או שיהיה בגרסה 4.1 (יצא לפני שבוע) או שזה לא כזה משמעותי? מה שאהבתי באתר של zopo, זה…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by djelectric,

שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by matanper,

שלום, אני מתכנן להחליף בקרוב את הסמסונג מונטה המיושן שלי בפלאפון חדש. השימושים העיקריים בפלאפון יהיו גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה, לכן אני לא צריך מכשירי קצה, אלא מכשיר יותר בינוני. הכיוון העיקרי שלי הוא HTC Sensation XL או HTC Sensation XE. אני לא מצליח להחליט בין שניהם ואני אשמח אם מישהו שיתנסה בהם יגיד לי מה דעתו. (בנוסף אם אתם יודעים על מכשיר אחר שיתאים לי אני אשמח אם תמליצו) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. יש לי את הדגם המצויין בכותרת הכל נראה עובד המסך עובד האודיו עובד אבל המכשיר לא מגיב לשום מגע במסך הוא נפל לי למים לפניי שבועיים ואז בכלל המסך לא עבד פתחתי אותו ובתהליך נראה לי קרעתי איזה כבל דק שחיבר בין המסך לכל הרכיבים הפנימיים ובאותו הזמן עדיין לא ראו שום דבר במסך עכשיו אתמול סתם נזכרתי בפלאפון והחלטתי להדליק אותו שוב והמסך עובד ורואים מצויין כמו פעם אבל עכשיו המגע לא קיים ואני משער כנראה זה החוט הזה שקרעתי למישהו יש מושג טווח מחיר של תיקון? כי לפי דעתי זה רק חיבור פשוט ולא רכיב כמו המסך עצמו שעובד

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני זקוק לנגן חדש ואני חשבתי על האייפוד נאנו האחרון שיצא. השאלה היא איך איכות הצליל שלו? ברשותי כרגע נגן קואון D2 ואני מאוד נהנה מזמני הסוללה שלו ואיכות צלילה חביבה בהחלט. האוזניות הן Etymotic hf5 ו-Westone ES3X. חשוב לי גם שלא יהיה רעש רקע סטטי ושהצליל יהיה נקי ומאוזן (אין לי כל עניין באקווילייזרים כאלה או אחרים). בתודה מראש. (נ.ב. - אין לי דרך להאזין לנגן נכון להיום כיוון שאני לא מכיר מישהו שהנגן נמצא בבעלותו)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום ! אני טס עוד מעט לחו"ל, ורציתי לברר האם בדיוטי פרי מוכרים מכשירי סלולר ? כי נכנסתי לאתר שלהם : http://www.dutyfree.co.il/ ולא מצאתי שם מוצרי אלקטרוניקה... רק בשמים ושוקולדים... אם אי אפשר לקנות בדיוטי פרי, האם יש בנתב"ג חנויות אלקטרוניקה\סלולר פתורות ממכס ?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  14. קניתי אוזניות עם מיקרופון ולא מצליחה שישמעו אותי. האוזניות של muller ווינדוס 7 אם זה משנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yuvalm2,

לצערי הסלולרי שלי נפל באזור סלעי, והצליח להיסדק. לדעתי, נפגעה הזכוכית החיצונית של המסך, וגם ה-LCD שמתחתיה (כיוון שאני רואה דליפת צבע בסדקים שנוצרו). כמו כן, החל מנקודת השבר ומטה, מסך המגע אינו מתפקד. (להוציא את שני הלחצנים התחתונים) אני משער שמדובר בהחלפה של המסך - מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות ואיפה כדאי לי לעשות את זה? (האם חשוב לעשות את זה אצל היבואן המקורי, וכמה זה יעלה אצלו?) אלא אם זה ממש פשוט, ואני מנחש שזה לא, אעדיף שלא לבצע את התיקון בעצמי, ולהיעזר במעבדה. (רשמית או לא רשמית)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עשיתי עדכון OTA האחרון שהיה לGALAXY NOTE שלי ומאז הוא נתקע ולא העלה את המערכת הפעלה יותר. לאחר בירורים הבנתי שאפשר לעשות FLASH לזיכרון עם ROM. הורדתי ROM מXDA של GINGERBREAD למכשיר מהודו כי המכשיר שלי איכשהוא מהודו למרות שרכשתי אותו בחנות בישראל. הבנתי שאני יכול לעשות טעינת ROM עם תוכנה שנקראת ODIN שגם אותה הורדתי. אבל לא עשיתי זאת. חששתי שהROM הזה הוא לא הכי בטוח להתקנה ולך תדע אם לא ערכו בו שינויים. אז החלטתי לקחת את המכשיר לחנות שקניתי אותו בה והם רצו מני 120 ש"ח בשביל התענוג כי הם טענו שזה לא חלק מהאחריות. הם לא רצו לגלות לי מה הם בדויק יעשו, כנראה כדי שיוכלו לחלוב אותי גם בעתיד. בנוסף הם אומרים שכל עידכון שאני רוצה לעשות אני צריך לעשות דרכם(ואני מניח שזה לא בחינם). ש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז הסיפור הלך ככה, כבר כמה זמן שאני מחפש סמארפון, המחירים שיש בארץ מחפירים גבוהים בין 40-100 אחוז המחיר בחול , ואין לי ממש חשק לממן את היבואנים החזירים שיש לנו בארץ אז התחלתי לחפש , אמזון , EBAY וכדומה עד שנפלתי על כמה אתרים שמוכרים טלפונים סינים , ושם מצאתי את ה ZOPO, הדגם הוא ZP100, המחיר נע בין 199-220$ (אני הזמנתי אותו ב 204$ , במקום 214$ , כי מצאתי קופון הנחה ;D ) המפרט הולך ככה מערכת ANDROID 4 Display - מסך של חברת SHARP !! Screen Size: 4.3" multi-touch capacitive screen, QHD display Display reulotion: WVGA screen, 960*540 pixels Color Support: 16 million colors Screen Technology: Multi-touch Screen - Camera - המצלמה היא של סוני תמונות הדגמה: http:…

• 63 תגובות
    • 17.1k צפיות
  18. שלום לכולם =] אני מרגיש כ"כ מטומטם עכשיו שאתם לא מבינים בכלל..... אני יתעלם ממה קרה ויעבור ישר לשאלה המביכה: איך אני מתקין עברית בsamsung galaxy s3? מותקנת בו בגרסה האחרונה של android אבל אין לי אפשרות לבחור בעברית כאחת משפות הממשק. תודה רבה, levelone.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ohad5g,

אתמול הייתי בחברת hotmobile (עברתי מחברת מפלאפון להוט מוביל ) החלטתי ללכת על איפון שזה יוצא 3500 שקל וזה לא 4s בקיצור הם אמרו שזה עולה יקר בגלל שזה תוצרת אוקראינה ומה שמוכרים בחניות זה תצורת סין מישהו יודע אם יש באמת הבדל באיכות ? ועוד משהו איך אני מעביר את המספרים מטלפון שהיה לי לאיפון לא היה לא סמרטפון לפני זה ? (וכל המספרים נמחקו ניראה לי שיהיה לי גיבוי פלאפון אבל אני לא משש זוכר מתי עשיתי גיבוי ) ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by Kolshamen,

שלום לכולם, כרגע דיברתי עם נציג של אורנג והוא אמר לי שלא יהיה עידכון לרייזר דרך המפעילות... האם מישהו יודע איך אפשר לקבל את העידכון ota בכל את ואם זה בכלל קשור לחברת סלולר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ב 26 לחודש, בשעות הבוקר עברתי להוטמובייל - האינטרנט עובד יופי, קליטה לא רעה.. מרוצה בסה"כ אמרו לי שתוך 3 שעות, עד הצהריים, הניוד יעבור ואקבל את המספר הישן שלי. צהריים יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש עומס, זה יקרה בערב. ערב יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש תקלה במערכות שלהם, מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיעבירו את הבדיקה ועד הצהריים יהיה ניוד. צהריים יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיש בעיה עם אורנג, שאני צריך לסדר את זה מולם. נסעתי לאורנג, אין שום בעיה מצידם. ערב יום רביעי - התקשרתי אמרו לי שטעות שלהם, באמת אין שום בעיה עם אורנג. מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום חמישי - לא קרה, התקשרתי, אמרו לי שנציגה של הניוד תחזור אלי בדקות…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by nadavgot,

התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by taotao,

שלום לכולם, אז אחרי הרבה בדיקות וכו אני מעלה את הסטטוס בשילוב של רום OMEGA וקרנל של Phenomenal 1.0 Normal אשמח לדעת "תוצאות" של אנשים כאן עם הרום השונים והסטוק כמובן..

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. הכל בכותרת לפי דעתי... אין שום דרישות אחרות חוץ מזה(קליטה סבירה, זמן סוללה נורמלי וכד'). תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, קניתי היום ב-KSP את ה-Galaxy Y, פלאפון נוח לאחיזה, קטן וחמוד. אך איך שהדלקתי אותו והוא הגיע ל"שולחן העבודה" חשכו עיניי! לפלאפון הזה יש מסך גרוע! הרזולוצייה על הפנים (מאוד נמוכה) והצבעים שם מזכירים פלאפונים של פעם... אני אישית לפעמים מאמץ את העיניים כדי לשלוח SMS וכו'... האם יש משהו שאוכל לעשות בעיניין? סעמק התבאסתי קשות כשראיתי את זה.

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים