עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מעוניין לדעת על האפשרות לקלוט בחינם דרך האנטנה של הטלפון הסלולארי קליטה של GPS אם אין אפשרות כזו אז על האפשרות של קליטה דרך לווין וכמה זה עולה וכמובן קליטה דרך האינטרנט ?איך זה מתבצע ?מה?למה?וכמה הנושא ממש חשוב לי ואשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לינק לאפליקציה - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder לינק לסרטון- בשוק הרווי באפליקציות להקלטות שיחה אשר מספקות רק חלק קטן מדרישות המשתמש ולא נותנות הרבה מקום להתערבות, נכנסת אפליקציה חדשה ואיכותית הנקראת InCall Recorder העונה על כל הדרישות. InCall Recorder מאפשרת שליטה מלאה על הקלטת שיחות. ניתן לבחור מתי להתחיל את ההקלטה ובכך לחסוך בסוללה ובגודל קובץ השמע. קיימת אף אפשרות לבחור במצב הקלטה אוטומטי שיקליט את כל השיחות ללא התערבות. ניתן להקליט קבצי שמע ברשמקול בהפעלה מהירה ובאיכות גבוהה. InCall Recorder מאפשרת לנהל את כל קבצי השמע בנוחות וביעילות. ניתן לבחור היכן למקם את לחצן הפעלת ההקלטה. באפשרותכם להקשיב, לשתף או להוס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by IG,

הדחוף זה בגלל שאני רוצה להזמין היום ויש עוד 4 שעות לסגירת חנויות :-\ א. עד כמה הוא עמיד במכות? (או- איך הוא שורד נסיעה ברכבת ביום ראשון) ב. איך הוא בהשוואה לקריאייטיב ניאון (לא מבחינת שמע... בקטע הזה יש לי מספיק אינפורמצייה... איך הוא בשאר התכונות) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yuvalg,

http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=68432&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=24082012 מה אתם אומרים של הטאבלט הזה? שווה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, לאחרונה רכשתי מכשיר minix-8h plus הוא פעל כמה ימים ואז התחיל לעשות בעיות. יצרתי קשר עם המוכר באיביי והוא שלח לי יחידה חדשה שעובדת. אז עכשיו המצב הוא שיש לי יחידה אחת תקולה בבית (חדשה) ואני מנסה להבין מה לא בסדר איה ואולי על הדרך להרוויח עוד סטרימר לחדר. אז נברתי קצת בפורום של האתר ששלהם ולא מצאתי הרבה דיונים בנושא וכשכתבתי להם על המקרה שלי הם אמרו שכנראה צריך להחזיר את היחידה (לפני שקיבלתי את החדשה). בקיצור, מה שניסיתי לעשות עד עכשיו הם עדכוני תוכנה למכשיר (דרך flash). עדכונים רשמיים מהאתר. ופתחתי את הקופסא כדי לנסות לראות אולי יש משהו שנראה לעין.....המכשיר נדלק ורץ למשך כמה דקות (רנדומלי) ואז מגיעה הודעת שגיאה (בתמונה). כל זה חוזר חלילה...יש למישהו רעיונות?[ATTAC…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, לאחורנה התחלתי להתעניין בתחום הטאבלטים ואני רוצה לרכוש מכשיר. השימוש בו יהיה כמו מחשב נייד - צפייה בסרטים וסדרות - סוג של DVD נייד, גלישה באינטרנט ואולי לשחק בו פעם בהרבה זמן. שני דגמים שחשבתי עליהם הם הנקסוס והאסוס ME301T. אני די סגור על הנקסוס אבל באסוס יש כל מיני פיצ'רים כמו חיבור HDMI ויכולת להרחיב את הזיכרון ואפילו אפשרות לחבר DOK(זה לא שאני הולך להשתמש בפיצ'רים כל הזמן, אבל שווה שיהיו אפשרויות כאלה למקרה וארצה לעשות דברים מיוחדים כמו לראות סרט בטלוויזיה בצבא וכאלה..) הבעיה איתו שהוא יקר (אני חייל) ושהביקורות עליו פחות טובות מהאלה של הנקסוס. שאלתי אליכם היא כזאת - קודם כל, מה שיכריע את הכף בסופו של דבר זה ביצועים כוללים ותאימות לגרסאות אנדרואיד הבאות. אם לאסוס …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bbking,

שלום לכם יש לי מכשיר d802 lg g2 ואני מעוניין להתקין רום אחר, איזה מבין הרומים שציינתי הוא המומלץ ואם אפשר בבקשה מדריך עם עברית מלאה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Netanel_M,

אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אחרי בדיקות באינטרנט חוות דעת ביקורות וכולי... לאור התקציב שלי שעומד על גג 1000 שקל ראיתי שיש את אלא: Xiaomi Redmi Pro 4G שבא עם מעבד X25 Xiaomi Redmi Note 4 Pro שבא עם מעבד X20 Xiaomi Redmi Note 3 Pro שבא עם מעבד Snapdragon 650 מחירים כולם כמעט אותו מחיר אפשר להגיד כולם לא עוברים את רף ה200$ מה דעתכם/המלצתכם??? שווה לקנות אחד מהמכשירים האלה או שהם זבל סיני? צריך טלפון בעיקר לשיחות הודעות אינטרנט ושירים והבנתי שזה עם סוללה מספיק חזקה לטווח ארוך יחסית...

10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/zenfone-2-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-moorefield-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Shoko,

אז ככה , אבא שלי בעבודתו נמצא כל היום על הכביש בכל רחבי הארץ והוא כבר מעל שנה משתמש ב- GPS של דודה שלי והגיע הזמן להחליץ GPS. הוא צריך GPS שמזהה את כל המקומות בארץ ומעודכן שלא יעשה לו בעיות , לגבי טעינה זה לא בעיה משום שהמכשיר מחובר כל היום לטעינה ברכב יחד עם הפלאפון וכו' . כרגע יש לו את אחת הגרסאות הישנות של IGO והוא רגיל לממשק שלהם אם כי בגלל שזו גרסא ישנה היא לא מעודכנת ומובילה אותו בדרכים לא דרכים עד כדי כך שאנחנו צריכים לתקן אותה או לשים לב שהיא מובילה אותנו לאין כניסה וכו' . בכל מקרה אני סתם חופר נגיע לעניין. אני מחפש חוות דעת על ה- GPS4700M של QUE . http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGPS4700M ואיך הדגם הבא ? יותר טוב ? NQ500i http://www.wallashops.co.i…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני לא מצליח לחבר את המכשיר לרשת הביתית שלי , אחרי הקלדת הסיסמה ואחרי שהוא מנסה להתחבר הוא כותב לי "לא ניתן להתחבר , לא נמצא רשת WLAN" למישהו יש פיתרון? תודה נ.ב , שמעתי שגירסת התוכנה האחרונה של המכשיר (40) הגיעה לאורנג, מישהו יכול לאמת את זה? (כרגע הגירסה של המכשיר היא 31). ----------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: הבעייה הראשונה נפתרה , השאלות בתגובה הרביעית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eliom,

יש אפליקצייה קומפיילר לאייפון בשפות התכנות השונות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. תופעות לוואי בלתי רצויות מהקאמבק של ה-microSD? דיווח חדש טוען כי סמסונג תשווק את צמד מכשירי הדגל שלה בשווקים המערביים עם נפח האחסון הפנימי המינימלי ביותר בלבד יחד עם ההגנה בפני מים ואבק, התמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון היא המאפיין החשוב ביותר שחזר ל-Galaxy S7 (וגם לדגם ה-Edge כמובן) לאחר שלא היה זמין ב-Galaxy S6, בייחוד בתקופה בה כרטיסי ההרחבה האלו הופכים למהירים יותר, עם נפחים מרשימים יותר, וזולים יותר מאי פעם בעבר, וכשמערכת האנדרואיד מרשמלו כוללת אפשרות להשתמש בנפח שלהם בתור נפח פנימי אמיתי, עליו ניתן לאחסן אפליקציות שונות ואת המידע שלהן. עם זאת, נראה שחזרתו החגיגית של ה-microSD הביאה את סמסונג להחלטה בלתי צפויה – והענקית הקוריאניתעתידה לשווק את הסמאר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן לכולם, אני זקוק לאזנייה בלוטוט' ואני חייב להודות שאין לי שמץ של מושג מי טוב, מי לא ומי סתם יקרן. ממה שאני מכיר יצרנים מוכרים כמו נוקיה או מוטורולה אמורים לייצר דברים איכותיים. מה דעתכם על JABRA? נראות די טוב, השאלה היא האם הן טובות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by xcalibur,

סרטון פתיחת קופסא וסקירה קצרה שלי:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by omer1789,

אני מחפש MP3 עד 300 שקל של 1 GB (לא פחות). על איזה נגן אתם ממליצים לי? חשוב לי שתיהיה איכות שמע טובה+, וגם אפשרות לסדר שירים בתיקיות. תודה וחג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eegg,

הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אחרי שסמארטפונים עם מסכי 6 אינץ׳ הפכו לפתע לנורמה חדשה, סדרת הפאבלטים הפופולרית של היצרנית הסינית עשויה לזנק קדימה עם תצוגה בגודל 7 אינץ׳ לכתבה

20. Started by Cyanide,

אני לא מרוצה מהX6 בכלל, מרגיש לי כמו סתם פלאפון יוצא שחוץ משיחות ושימוש מועט במצלמה אני לא עושה איתו כלום. אני מעוניין בפלאפון עם מבחר רב של אפליקציות שיעביר טוב את הזמן, פחות חשוב לי פונקציות טלפוניות אלא שיהיה מכשיר שיהיה אפשר לראות סרטים, הרבה זיכרון, מסך טוב אבל לא גדול מידי 3.5-3.7", מצלמה סבירה, שיהיה נוח לגלוש ושוב אפליקציות נראה לי זה הכי חשוב ושיהיה אפשר להתקשר לא צריך כל מיני פונקציות מיוחדות מעבר לזה. חשוב לי שלא יהיה גדול מידי גודל כמו של נקסוס או אייפון זה סביר, HD2 או גלקסי S זה גדול מידי. לגבי תקציב, ראיתי שהמכירים נעים סביב 2000 ל3500 אז סכום כזה זה בסדר. חשבתי על אייפון כי יש לי טאצ' דור ראשון ואני מאד מרוצה מהמגוון של האפליקציות אבל אני פתוח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by okit83,

1. כשאני מצלמת התמונה מופיעה עם ריבועים על הפנים. אם אני לא רוצה לתייג איך אני מעיפה את זה כדי שאוכל לראות את התמונות עצמן בלי הריבועים? 2. קראתי שיש אופציה שהגלקסי מזהה שמסתכלים על המסך וככה הוא לא נכבה אוטומטית. איך מפעילים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מעוניין בכיסויי המתואר בכותרת, קניתי נקסוס 7 ישירות מגוגל, אבל הוא לא הגיע עם הכיסוי. הכיסוי נראה טוב ונראה לי שהוא יתאים לי. אם לא ניתן לקנות אותו בנפרד אני אשמח להמלצה לכיסויים העמידים של OtterBox, יש לי כזה ל-SGS3 והוא מוכיח את עצמו כל פעם מחדש. בכל אופן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על עוד כיסויים שאתם יודעים שהם מגנים ונוחים לשימוש. אני משתמש בנקסוס בצורה ישרה ואנכית, כך שהכיסוי צריך להיות נוח לשני המצבים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש.התקציב הוא גג 3000 ש"ח הדרישות שלי הם: סוללה חזקה מסך מגע גדול מצלמה טובה חשוב שהפלאפון יהיה מהיר. יצא לי לבדוק לגבי הGALAXY S והוא עונה לדרישות שלי וגם לתקציב. אבל בחנויות דורשים 250 ש" על עדכון לאנדרואיד 2.2 ועוד 200 ש"ח לעברית. יש אפשרות לעשות את זה לבד בחינם ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים