גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתחדש באוזניות חדשות ולאחר חיפושים רבים הגעתי לשני הדגמים הללו. יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על הJBL? אשמח אם מישהו בעל הכרות גם איתן וגם עם הAKG יעשה השוואה קטנה. 2. יש כאלו שאומרים שהJBL פחות טובות מהסנהייזר CX300, זה נכון? 3. האם ההבדל בטווח התדרים של הJBL והAKG (לטובת הAKG) מורגש בשימוש עם נגן כמו המייזו M6? 4. שמעתי שהJBL מזייפות קצת בבאס ובטרבל, ומאנשים אחרים שמעתי שלא מרגישים את הבאסים או שהם בולעים את כל השאר, מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? (לא איזה אודיופיל ביקורתי במיוחד שעובד עם אוזניות בכמה אלפי שקלים, פשוט להגיד איך הן). אשמח אם תעזרו לי להחליט, אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הזדמנות, דרך קרובי משפחה, לרכוש nexus 10 ולשלוח לכתובת בארה"ב. האופציה לרכוש דרך google store חסומה מהארץ, אשמח להסבר איך אפשר לעקוף את זה, כדי להזמין ולשלוח לכתובת בארה"ב. בנוסף, אם למישהו יש ניסיון עם רכישה כזה, אשמח לדעת כמה זמן אמור לקחת המשלוח (כדי לא לפספס את הקרובים שלי). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מכשיר שנקנה בחנות רגילה (יש עליו את הרום המקורי של סמסונג , בגירסה 2.3.1) אני יכול לעדכן אותו דרך kies לגרסה 4? יש איזה חשש שהעדכון יפגע בפלאפון בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה PSP והתקין גרסה 2.5 ואין לו כסף לקנות הרבה משחקים ומשחק אחד או שניים לא שווים את הימצאו של הPSP נתקלתי לא מזמן באתר הזה וכתוב שהמשחקים בו נתמכים בכל גרסאות הPSP האם זה נכון? מישהו ניסה? אני רוצה לדעת לפני שאמליץ לו על האתר (הוא רוצה להישאר עם גרסה 2.5 אך אם זה לא אפשרי אז לינק למדריך על איך להוריד לגרסה 1.5 ).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לפלאפוןהדרישות החשובות: מצלמה מעולה, איכות בניה מעולה (שיאומי נוט 3 נשבר אחרי שנה בדיוק, וואן פלאס וואן חי כבר כמעט 4 שנים כמו חדש), זול יחסית (עד 1300 ש"ח בארץ \ 300-350 יורו ב Amazon.de) וחיי סוללה טובה כמה שאפשריש חיה כזו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות ריסט לסמסונג טרנד לייט שלא דרך ההגדרות עצמם? הוא מפעיל עצמו מחדש כל פעם לפני זה מספיק.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבד לי מטען של נקסוס 7 2012, אולם יש לי מטען של סמסונג לטלפון סלולרי וזה בטוח להשתמש עם נקסוס 7? העונים בעלי רקע טכני בלבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחירים שלהם דומים, ואני מתלבט מה לקנות כבר המון זמן. לZUNE יש את היתרון בו לא צריך להעביר שירים דרך אייטיונס, ומסך גדול יותר בחצי אינץ'. בכל זאת, מה עדיף, ולמה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נגן נייד מבוסס דיסק קשיח מכיל dac הכי איכותי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמה 8 מגה פיקסל (או יותר) טלפון נוח בעדיפות לכפתור מוחשי במקום טאץ' בתחתית המסך. אנדרואיד שיכול להתאים לאדם מבוגר חברה מוכרת עדיפה. לא סיני. מה דעתכם על xperia L? בתור טלפון זול שעונה על הקריטריונים מלבד הכפתור המוחשי, הוא מומלץ? או שנלך על הבנאלי galaxy 2? מהחברות הלא מוכרות שמתי את עיניי על levenvo http://www.gomobile.co.il/lenovo-s890
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מניח שאני לא הראשון ששואל את זה אבל לא מצאתי התייחסות בפורום. קניתי גלקסי אס2 עם איזה firmware שהתקין המוכר (איליין), ועכשיו כל 3 שעות הוא מנדנד לי להתקין Samsung Software Update. אם אני מנסה להתקין דרך WiFi, זה נכשל. התקנה דרך Kies בחיבור USB לא עובדת, כי הוא לא מזהה את ה-firmware. איך נפטרים מזה? באותה הזדמנות, זה אנדרואיד 4.0.4, שווה לי לשדרג ל-4.1? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר טוב להשוואת סלולרי : http://geekaphone.com/compare-phones
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי בזאפ שהמחיר של ה H320 הוא 1800 ש"ח, רציתי לדעת איך זה יכול להיות? הרי הנגן הזה יצא לפני כמעט שנתיים והוא יחסית ישן בשוק... יכול להיות שהמחיר שלו נמוך יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האיפוד שלי שבק חיים ועכשיו אני צריך נגן חדש :> מה כדאי עד 800 שקל? חשוב: עמידות,זמן נגינה, יופי של המכשיר(כן כן זה חשוב), איכות שתהיה טובה, מעל 2 ג'יגה. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש מצב שאוטוטו ארכוש מכשיר חדש (ואקבל עליו ניתוק זיקה). אני מעוניין במכשיר בסביבות ה-2000 ש"ח (עדיפות לכמה שיותר קרוב ל-2000 מטעמי ניתוק זיקה כאמור). בכל אופן, אין לי דרישות ספציפיות מלבד - כמה שיותר טוב מהכל. כעיקרון היתי שמח שיהיה כמה שיותר קל, אבל לא קריטי מאוד. חומרתית המוטורולה וה-HTC "לא רואים ממטר" את הנקסוס, אבל זה עדיין נקסוס והוא מצויין, "טהור" והכי קל. מצד שני שני האחרים בעלי ליבה כפולה. נטיית הלב נוטה לכיוון ה-HTC, אבל חבל שלא דחפו לו 1GB של זיכרון כמו למוטורולה. לרעתו עומד משקל של כ-150 גרם. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3709&idPhone2=3875
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי פתאום בלי שום הודעה מוקדמת, באתי לקחת את הפלאפון שלי.. וגיליתי שיש לו פס מוזר על המסך (בתצוגה עצמה). זה לא נעלם גם כשטיילתי בתפריטים. אז כיביתי אותו, והדלקתי מחדש.. אבל - הוא לא נדלק. המסך מואר, לבן לגמרי, היה רטט בודד, והוא נשאר תקוע במצב הזה. כל פעם שאני מנסה ללחוץ שוב על כפתור ההדלקה, יש רטט. המסך נשאר תקוע במצב לבן. ניסיתי להוציא את הסוללה, ואפילו להוציא את ה-SIM לא עזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני רץ מחר למרכז שירות של סלקום? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים- MOTOROLA V3 SAMSUNG 770 LG 8300 ומה שהכי חשוב לי מתוך שלושתם זה שהמסך יהיה גדול וברור כי בכולם יש מצלמה ונגן מוזיקה וכל זה. על מה אתם הכי הרבה ממליצים תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן לסוללה טובה יותר , אמינה יותר ועם קיבולת גבוהה יותר. קראתי באינטרנט וגם פירסומים של סמסונג שאומרים שבמידה ומחליפים את הסוללה לאחרת שאיננה ברשות סמסונג , היא יכולה להרוס את המכשיר מהר מאוד. אני רוצה ומעדיף לקבל כיסוי שכולל בתוכו סוללה (+הסבר על תיפעול שלו) , מאשר להחליף את הסוללה המקורית. תודה רבה , ערן !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז כמו שכתבתי, אני מחפש טאבלט בסכום של עד 400$ (לפי המחירים בארה"ב) שיענה על הדרישות הבאות: גודל מסך סביב ה-10' שימושים עיקריים: אינטרנט, צפיה בתכני וידיאו אני שוקל לרכוש את הנקסוס 10 אך הייתי מעדיף להתייעץ איתכם, האם קיימות אופציות נוספות סביב המחיר הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Creative Zen Vision M clix 2 creative zen Meizu M6 4GB u10 e100 אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם התקנה והסרה של אפליקציות עושה בלאגן באנדרואיד כמו במחשב (שאם מתקינים יותר מדי דברים המחשב מתחיל להיות יותר איטי / הרג'יסטרי מתחיל להתבלגן, נוצרים בעיות וכו') או שאין שום בעיה ואפשר להתקין להסיר חופשי אפליקציות וזה לא יפגע בשום אופן באנדרואיד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר עם מסך מגע אבל כל אחד שאני מוצאת אומרים לי שהמגע לא טוב. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר עם מסך מגע טוב , ושהוא לא יהיה יקר ? מישהו יודע אם המגע של נוקיה 5230 טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי בדיקות באינטרנט חוות דעת ביקורות וכולי... לאור התקציב שלי שעומד על גג 1000 שקל ראיתי שיש את אלא: Xiaomi Redmi Pro 4G שבא עם מעבד X25 Xiaomi Redmi Note 4 Pro שבא עם מעבד X20 Xiaomi Redmi Note 3 Pro שבא עם מעבד Snapdragon 650 מחירים כולם כמעט אותו מחיר אפשר להגיד כולם לא עוברים את רף ה200$ מה דעתכם/המלצתכם??? שווה לקנות אחד מהמכשירים האלה או שהם זבל סיני? צריך טלפון בעיקר לשיחות הודעות אינטרנט ושירים והבנתי שזה עם סוללה מספיק חזקה לטווח ארוך יחסית...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-