עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מחפש המלצה לפלאפוןהדרישות החשובות: מצלמה מעולה, איכות בניה מעולה (שיאומי נוט 3 נשבר אחרי שנה בדיוק, וואן פלאס וואן חי כבר כמעט 4 שנים כמו חדש), זול יחסית (עד 1300 ש"ח בארץ \ 300-350 יורו ב Amazon.de) וחיי סוללה טובה כמה שאפשריש חיה כזו?

2. יש בעיה ברכישה מטענים ובטריות ב-EBAY? המוגדרים מקוריים ולא מקוריים? ויש בטריות עם mA גבוה האם יש בעיה בהם?

3. אחרי בדיקות באינטרנט חוות דעת ביקורות וכולי... לאור התקציב שלי שעומד על גג 1000 שקל ראיתי שיש את אלא: Xiaomi Redmi Pro 4G שבא עם מעבד X25 Xiaomi Redmi Note 4 Pro שבא עם מעבד X20 Xiaomi Redmi Note 3 Pro שבא עם מעבד Snapdragon 650 מחירים כולם כמעט אותו מחיר אפשר להגיד כולם לא עוברים את רף ה200$ מה דעתכם/המלצתכם??? שווה לקנות אחד מהמכשירים האלה או שהם זבל סיני? צריך טלפון בעיקר לשיחות הודעות אינטרנט ושירים והבנתי שזה עם סוללה מספיק חזקה לטווח ארוך יחסית...

4. Started by SilentBob,

צמד מכשירי הדגל החדשים נחתו בחנויות בארץ, עם הפרש של כמעט 1,000 שקלים במחירים ביניהם כעת, לאחר מספר שבועות של המתנה – נראה כי ניתן להכריז על כך שכל מכשירי הדגל החכמים לשנת 2016 מהיצרניות הבולטות זמינים לרכישה כאן בארץ הקודש, וזה קורה בשל נחיתתם הרשמית של ה-HTC 10 וה-Huawei P9. הסמארטפון החדש של HTC, שמציע מסך QHD בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, זכרון RAM של 4GB, נפח אחסון של 32GB ומצלמת 12 מגה פיקסל ראשית מבוססת חיישן של סוני, נמכר בארץ נכון לעכשיו דרך היבואן הרשמי טאץ' גרופ במחיר שמתחיל ב-3,525 ש"ח וכולל שנתיים אחריות. הדגם מוצע ברשתות 'KSP' ו-'Ivory' באותו המחיר, וראוי לציין כי שתיהן מאפשרות לרכוש אותו גם בחנויות שלהן באילת, במחיר מוזל שאינו כולל מע"מ ועו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי חברים העליתי היום משחק אנדרויד הראשון שלי, למשחק קוראים Color Quiz והמטרה של המשחק היא בעצם לערבב צבעים בצורה נכונה. לאפליקציה ישנם 2 מצבים , Classic Mode ו- Arcade Mode , כאשר ב Classic Mode המטרה היא לערבב מספר צבעים על מנת להגיע לצבע הרצוי, וה Arcade Mode הוא מצב מאתגר שבו המטרה היא למצוא את הצבע הסודי אשר נוצר מערבוב אקראי של כמה צבעים. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.color.mkutcher אשמח לכל הורדה\עזרה, תודה רבה לכם !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם, http://www.cellcom.co.il/shop/phones/search_results/Pages/default.aspx?features=461a333c-b8d4-4012-9bf1-49ccaa5bbc14 - זו הפרסומת. איזה מהמכשירים עדיף, בלי קשר לסכום? תודה!

7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/moto-maxx-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-droid-turbo-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אוקי... דבר ראשון אני מחכה לספטמבר לראות מה מחיר המכשיר בארץ אבל רציתי לדעת לגבי יבוא אישי של המכשיר אין בעיות מעבר יבשה במכשיר?! ז"א אותו סים, אותה טכנולוגיה, אותה תוכנה... הכול יעבוד כמו בכל אי פון אחר?! הבנתי שאם קונים בארהב יש "תוכנית שקונים" וקנס היציאה הוא 75$ משמע ב 350 דולר אפשר לקנות איפון ללא תשלום נוסף. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-4-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%9d-%d7%a9%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by xtract1,

מדובר על ג'ימייל שיגיע ככל הנראה עם 4.1.2 אבל כבר זמין להורדה (כ-APK) ועם מדריך קיים : הינה קישור להוראות התקנה זה הקישור להורדה אם מישהו מצליח להתקין - נא לדווח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן לסוללה טובה יותר , אמינה יותר ועם קיבולת גבוהה יותר. קראתי באינטרנט וגם פירסומים של סמסונג שאומרים שבמידה ומחליפים את הסוללה לאחרת שאיננה ברשות סמסונג , היא יכולה להרוס את המכשיר מהר מאוד. אני רוצה ומעדיף לקבל כיסוי שכולל בתוכו סוללה (+הסבר על תיפעול שלו) , מאשר להחליף את הסוללה המקורית. תודה רבה , ערן !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by fergos,

אהלן, ראיתי פה לא מעט דיונים לגבי סמרטפונים זולים, אבל רובם הייחסו לקנייה מחו"ל. אני מחפש לקנות לאשתי מכשיר במקום הגלקסי מיני הנוראי שיש לה (הוא בן שנתיים). האם יש המלצות למכשירים זולים? היא בעיקר צריכה אינטרנט, פייסבוק,וואטסאפ ומצלמה (לא חייבת להיות מדהימה).בעיקר צריך מכשיר שיחזיק ולא ייגמר לו המקום תוך שנייה (כמו במיני). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Game5,

שלום , יש לי מכשיר שנקנה בחנות רגילה (יש עליו את הרום המקורי של סמסונג , בגירסה 2.3.1) אני יכול לעדכן אותו דרך kies לגרסה 4? יש איזה חשש שהעדכון יפגע בפלאפון בצורה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Chamuelm,

התחדשתי בסנסה קליפ... יש אפשרות שהשמות והטאגים של השירים יהיו בעברית אבל המערכת עצמה באנגלית? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. בעוד חודש בן דודי יהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות טבלט שהוא יביא לי. אני מחפש טבלט אנדרואיד בגודל 7-9 אינצ (עם עדיפות ל7 אינצ), חדש ועדכני, חזק ומתאים למשחקים כבדים. חשבתי ללכת על נקסוס 7 ואז ראיתי יש עוד כמה מתחרים בשוק כמו הסידרה החדשה archos platinum או Ainol Novo 9 Spark, ואם יש עוד שאני לא מכיר או אמורים לצאת בחודש הקרוב... המחיר נגיד 200-300 דולר. חשוב לי שאוכל לעדכן את המכשיר שיוצאים עדכונים מגוגל למערכת הפעלה. גם חשוב לי האפשרות להתקין אמולטורים. אציין שאני משתמש מק\איפון\איפד, ואין לי נסיון עם אנדרואיד וזה יהיה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי, לכן חשוב שהוא יהיה חזק ויעבוד טוב בדומה למכשירי IOS. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Creative Zen Vision M clix 2 creative zen Meizu M6 4GB u10 e100 אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חוץ מ GSMPRO (שמעפון) ו-think3g שאני כבר מכיר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, האם התקנה והסרה של אפליקציות עושה בלאגן באנדרואיד כמו במחשב (שאם מתקינים יותר מדי דברים המחשב מתחיל להיות יותר איטי / הרג'יסטרי מתחיל להתבלגן, נוצרים בעיות וכו') או שאין שום בעיה ואפשר להתקין להסיר חופשי אפליקציות וזה לא יפגע בשום אופן באנדרואיד? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. הדור החדש של אפל מקבל תאריך השקה בשוק המקומי - וגם תגי מחיר שוברי שיאים לכתבה

20. Started by watch out,

הי אני רוצה לקנות סמארטפון במחיר בין 1500-2000 ש"ח קראתי כמה ביקורות ברשת. על LG 3 קראתי שהמסך שלו זולל את הסוללה על galaxy 5 קראתי שהוא לא מחדש הרבה והעיצוב שלו פשוט אני מחפש סמארטפון מהיר חזק בעל מצלמה טובה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין לדעת על האפשרות לקלוט בחינם דרך האנטנה של הטלפון הסלולארי קליטה של GPS אם אין אפשרות כזו אז על האפשרות של קליטה דרך לווין וכמה זה עולה וכמובן קליטה דרך האינטרנט ?איך זה מתבצע ?מה?למה?וכמה הנושא ממש חשוב לי ואשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kfirbep,

התקנתי רום שתומך בdeodox (או מה שזה לא יהיה) הבעיה היא שהשמות של האפליקציות בעברית הפוכים. איך אני מתקן את זה?קראתי באינטרנט שיש איזה פאץ' שמתקן את זה.הבעיה שאני לא מוצא הורדה ומדריך נורמלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי אני יושב על זה כבר כמה ימים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eegg,

הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omri9180,

היי , אני חושב על לשדרג את המחשב שלי הוא בן 4 שנים וסוחב טוב, הבעיה היחידה שלי כרגע זה כרטיס מסך. זה המפרט שלי: intel i5 2300 לוח: asus p8p67-m Ram 4x2 1600 ספק 650 וכרטיס מסך asus radeon hd6850. השאלה שלי בכללי האם שווה לי לחפש עוד כרטיס כזה ולעשות crossfire, או להשקיע 1000 שקל על כרטיס חדש (חשבתי בכיוון של radeon R9) ? או אולי בכלל לחסוך ולקנות מחשב חדש (כרגע אין יותר מדי כסף לבזבז).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Shadowman,

מוכנים לעזור לי קצת..? הבנתי שאין ממש הרבה תוכנות למכשיר כרגע בגלל המערכת הפעלה, והיא לא מסונכרנת עם הישנות יותר? זה נכון? ויישומים של כל סדרות ה N השונות אי אפשר להתקין עליו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.