עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לאחר שאפל החליטה לעזוב את סמסונג כספקית של רכיבים למכשיריה, החברה מתכננת לייצרת את שבבי ה-A9 הבאים שלה בליטוגרפיה של 14 ננומטרים ועל ידי מי אם לא - סמסונג לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי כמה folders שאני רוצה לגבות באופן קבוע. כיום אני עושה את זה ידנית, בעזרת התוכנה ES File Explorer, שכולל אפשרות ליצור ZIP ממחיצה/מחיצות שהמשתמש בוחר. מישהו מכיר תוכנה פשוטה שאפשר להזין לתוכה רשימה של מחיצות על המכשיר, ואז בלחיצה אחת היא תגבה את כולן ל-ZIP או RAR? ויותר טוב: תוכנה שאפשר להגדיר לה לעשות את זה באופן קבוע, למשל כל יום או כל X ימים? חשוב לי שאני אוכל להגדיר את המחיצות לגיבוי בעצמי, בניגוד למצב בו התוכנה תמבה את "כל הטלפון" על כל המחיצות שיש בו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האיפוד שלי שבק חיים ועכשיו אני צריך נגן חדש :> מה כדאי עד 800 שקל? חשוב: עמידות,זמן נגינה, יופי של המכשיר(כן כן זה חשוב), איכות שתהיה טובה, מעל 2 ג'יגה. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן לכולם, אני זקוק לאזנייה בלוטוט' ואני חייב להודות שאין לי שמץ של מושג מי טוב, מי לא ומי סתם יקרן. ממה שאני מכיר יצרנים מוכרים כמו נוקיה או מוטורולה אמורים לייצר דברים איכותיים. מה דעתכם על JABRA? נראות די טוב, השאלה היא האם הן טובות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. גוגל יצרה סדרת טלפונים זולים במיוחד המריצים אנדרואיד. אלו חלוצי הסדרה שיתחרו בשוק הנמוך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-android-one-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי SGS וחיבור 12 מגבייט בכבלים עם מודם טריון במחשב איך אני יכול שהSGS שלי יגלוש לי על האינטרנט? אפשר בעזרת החוט USB שלו?? אפשר בעזרת מתאם רשת אלחוטי מהסוג הזה שמתחבר למחשב ב USB? או חייבים רק ראוטר? ואם כן איזה ראוטרים בוודאות עובדים עם הסאמסונג והכי זולים שאפשר למצוא אני גר בקריות וכל החנויות בטווח יהיו בסדר,כל עוד זה לא פוגע לי בחווית הגלישה שלי כמו עם המודם טריון בחיבור ישיר http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60&OrderBy=saleprice

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eegg,

הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הי. יש ברשותי תקציב 2000 שח לקנייה של טאבלט, הדברים החשובים: הכי אמין, ידידותי וקל להפעלה. מסך הכי גדול. זהו פחות או יותר. אשמח לשמוע על אופציה הכי מתאימה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Chamuelm,

התחדשתי בסנסה קליפ... יש אפשרות שהשמות והטאגים של השירים יהיו בעברית אבל המערכת עצמה באנגלית? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מעוניין בכיסויי המתואר בכותרת, קניתי נקסוס 7 ישירות מגוגל, אבל הוא לא הגיע עם הכיסוי. הכיסוי נראה טוב ונראה לי שהוא יתאים לי. אם לא ניתן לקנות אותו בנפרד אני אשמח להמלצה לכיסויים העמידים של OtterBox, יש לי כזה ל-SGS3 והוא מוכיח את עצמו כל פעם מחדש. בכל אופן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על עוד כיסויים שאתם יודעים שהם מגנים ונוחים לשימוש. אני משתמש בנקסוס בצורה ישרה ואנכית, כך שהכיסוי צריך להיות נוח לשני המצבים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ofek Peretz,

יש לי מחשב נייד hp 15-f387wm עם מסך מגע, המחשב יחסית ישן אז אני לא מאמין שהמסך מגע מהחדישים בשוק. אני צריך עט סטיילוס טוב שאני יוכל להשתמש ב-oneNote ולצייר עליו, משהו עם דיוק טוב שלא יברח אשמח להמלצות והסבר קצת למה דווקא מה שתפרסמו ומה לא להתקרב

12. Started by userk,

יש אפשרות לעשות ריסט לסמסונג טרנד לייט שלא דרך ההגדרות עצמם? הוא מפעיל עצמו מחדש כל פעם לפני זה מספיק.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ה-Z9 Max ו-Z9 Mini מושקים בסין כמכשירי הדגל החדשים של משפחת Nubia, אחיהם הגדול ה-Z9 צפוי להצטרף אליהם בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-nubia-z9-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-zte-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מכשיר ממישהו שהביא אותו מוורייזון באמריקה, ויש לי מספר שאלות. יש איזו סיבה שלא יהיו לי עדכונים או בעיות תקשורת כלשהם? (תדרים שונים וכו? ) ומה לגבי עברית מלאה או חלקית? תודה רבה ! *** עריכה *** האם התדרים שמופיעים בתמונה שהוספתי תקינים לטלפון שנקנה בחול ואמור לעבוד בארץ? *המכשיר Unlocked .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לקנות סמארטפון מחו"ל, לא רוצה להתחייב, לא אחריות לא כלום - רק לקנות מכשיר. בעיקרון חשבתי על IPHONE או GALAXY II, אבל תלוי במחיר. ניסיתי ב- AT&T או VERIZON או SPRINT, אף אחת מהן לא מוכרות ללא התחייבות. ועוד שאלה, מתי יתחיל לפעול "גולן טלקום" וכל החברות החדשות ? כי עפ"י הכתבה שנכתבה באתר (http://hwzone.co.il/news/136254) אמורה להיות "מהפכה" ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shoko,

אז ככה , אבא שלי בעבודתו נמצא כל היום על הכביש בכל רחבי הארץ והוא כבר מעל שנה משתמש ב- GPS של דודה שלי והגיע הזמן להחליץ GPS. הוא צריך GPS שמזהה את כל המקומות בארץ ומעודכן שלא יעשה לו בעיות , לגבי טעינה זה לא בעיה משום שהמכשיר מחובר כל היום לטעינה ברכב יחד עם הפלאפון וכו' . כרגע יש לו את אחת הגרסאות הישנות של IGO והוא רגיל לממשק שלהם אם כי בגלל שזו גרסא ישנה היא לא מעודכנת ומובילה אותו בדרכים לא דרכים עד כדי כך שאנחנו צריכים לתקן אותה או לשים לב שהיא מובילה אותנו לאין כניסה וכו' . בכל מקרה אני סתם חופר נגיע לעניין. אני מחפש חוות דעת על ה- GPS4700M של QUE . http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGPS4700M ואיך הדגם הבא ? יותר טוב ? NQ500i http://www.wallashops.co.i…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איזה נגן נייד מבוסס דיסק קשיח מכיל dac הכי איכותי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. התקנתי 2 משחקים מסדרת prince of persia. המשחקים האלה שוקלים כל אחד הרבה בערך ג'יגה או קרוב לזה. וזה לא נותן לי לשמור את ההתקדמות שלי במשחק. זה רושם לי באנגלית שאין יכולת לשמור כי אין מספיק מקום בדיסק. התקנתי את המשחקים בגלקסי s7 שהוא 32g, ואחר כך העברתי אותם לכרטיס זיכרון החיצוני שלי שהוא 120g. למרות זאת זה לא עזר וזה לא נותן לי לשמור במשחק. למה ומה ניתן לעשות? שאלה נוספת בגלקסי s7 ניתן להתקין ישירות אפליקציות לכרטיס זיכרון החיצוני, ולא להתקין בטלפון ורק אחר כך להעביר לכרטיס? ואם כן זה מחייב דרך אפליקצייה מסויימת ? אין דרך פשוטה יותר דרך ההגדרות בגלקסי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DUDEnamE,

עדיפות למעל 16 GB אחרי זה גודל מסך זמן סוללה וסאונד עם אפשר כמה נגנים מהזול שניתן למצוא לדרישות האלה וליקר תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי מחברת פלאפון את המוטורולה קיי1אם שלהם ואני רוצה להעביר שירים ותמונות אליו או מחוצה לו. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח... יש לי ת'כבל שמחבר בינו לבין המחשב.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Tim Tam,

שלום לכולם, אני רוצה להביא דרך חברים שטסים לארה"ב אייפון 4S. עכשיו מה צריך לוודא בקניה? שהוא UNLOCKED? לא תהיה בעיה בכל מכשיר להכניס את הכרטיס סים שיש בפל' הנוכחי? (דור שלישי)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. כותרת. זה חותך מלמעלה ולמטה בשביל הסימן של התפריט,השעה,התאריך.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gmike,

שלום! יש לי מכשיר ניווט שמריץ win ce 5 ואני רוצה להוסיף לו פונטים בעברית. הבעייה שאין תיקיית font ב windows וגם כשהוספתי פונטים עבריים לתוך התיקייה, זה לא עזר. איך אני יכול לדעת אם המערכת הפעלה "פתוחה" או "סגורה" ואיך אפשר לפתוח אותה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, הIPOD 5G שלי שווק חיים אחרי 6 שנים של שימוש (מרוצה ממנו ממש) ואני מחפש נגן קטן יותר, קומפקטי, עמיד ובעל איכות שמע טובה בעיקר לאימונים (משקולות + ריצה) בנתיים אני מכיר רק את הסנסה קליפ אשמח לעוד המלצות בנושא לגבי תקציב, אין אחד מוגדר כרגע.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Animor,

שלום, יש לי הזדמנות, דרך קרובי משפחה, לרכוש nexus 10 ולשלוח לכתובת בארה"ב. האופציה לרכוש דרך google store חסומה מהארץ, אשמח להסבר איך אפשר לעקוף את זה, כדי להזמין ולשלוח לכתובת בארה"ב. בנוסף, אם למישהו יש ניסיון עם רכישה כזה, אשמח לדעת כמה זמן אמור לקחת המשלוח (כדי לא לפספס את הקרובים שלי). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים