עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Aviko,

לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by matizami,

אני רוצה לקנות IPOD NANO 8G. בארץ זה עולה כ-1200 שקל ובארה"ב/קנדה עולה כ-800 שקל. אני מתכוון לנסוע במאי/יוני. IPOD TOUCH 16GB עולה בארץ 2500 ובארה"ב כ-1500. האם כדאי לקנות בארץ בגלל האחריות או לקנות בחו"ל שם יותר זול?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Slavikik,

יש לי את ה MP3 הזה sansa sandisk c240 1GB כאשר אני מחבר אותו דרך כבל ה USB המחשב מזהה אותו אבל לא מראה אותו..נסיתי לחבר בכל כניסות ה USB שיש לי אבל אותו הדבר לא רואים אותו במחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by omrij,

http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=GT-I9000RWYORG&srchword=GT-I9000%2fRW8 העלו USER MANUAL לגירסה החדשה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://www.icell.co.il/article_74.html שילוב מוזר, טכנולוגיה יחד עם עיצוב. אבל עדיין לא High End בסדר בסוף זה יבוא

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  6. חבר הביא לי את המכשיר ויש לו מערכת הפעלה מוזרה כזאת שרואים בה 4 איקונים - הגדרות - תמונות - שמע- וניוט- איך אני מתקין עליו את התוכנה?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by barce,

ניראה לי שזה המכשיר הכי משתלם כרגע... רציתי לדעת מתי הוא מגיע לחברת פלאפון (אם מישהו יודע)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. היי, המכשירים המשומשים של AT&T דיי זולים ב EBAY / אתרי יד שניה אמריקנים. מבחינת תדרים, רוב המכשירים מתאימים לארץ. השאלה היא מבחינת הקטע של נעילה - האם מכשיר של AT&T יעבוד עם סים של גולן, לדוגמה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Peach,

היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Game5,

שלום , יש לי מכשיר שנקנה בחנות רגילה (יש עליו את הרום המקורי של סמסונג , בגירסה 2.3.1) אני יכול לעדכן אותו דרך kies לגרסה 4? יש איזה חשש שהעדכון יפגע בפלאפון בצורה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rasta22,

היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by shantax,

אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  13. תנקס...

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by swisaman,

כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Pilp3l,

היי חברים מתלבט בין 3 מכשירים ואני באמת מתקשה להגיע להחלטה huawei honor 7x huawei honor 9 xiaomi mi6 הם סביב אותו סדר גודל של מחיר ואני לא מצליח להגיע להחלטה איזה אחד עדיף על השני .. ברור לי שהhonor9 טוב יותר מ7x אבל האם ההבדל שווה את המחיר? האם יש לכם רעיונות אחרים? או עזרה בהכרעה? תודה מראש!

16. Started by mp91,

יש לי מטען של סמסונג(גלקסי 3) ואני הולך להביא LG G3 , האם תיהיה התאמה? זה שהחיבור ייכנס כן אבל האם מבחינת מתחים, זמן טעינה וכאלהתיהיה התאמה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. האם בעוד חודשיים נראה את סוני משיקה סוף סוף ממשיכי דרך אמיתים וראויים עבור ה-Xperia Z3 וה-Xperia Z3 Compact? ליחשושים עדכניים ברחבי הרשת טוענים שזה הוא המצב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-xperia-z-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/

18. אכזבה - חזרו מבלגיה, ואין אייפון (אזל בכל חנות בה המשפחה בקרה) ועכשיו אני עדיין בחיפושים אחרי פלאפון חדש! מצאתי את המכשיר הבא: Acer Liquid A מדובר במכשיר סביר במחיר של כ-1900 שח עם משלוח מ-clove מסתבר שאפילו יש לו שדרוג ל-FroYo http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/317448/leak-liquid-froyo-rom/ מה דעתכם?

19. אהלן, היתה לי בעיה שגרמה לי לבצע פורמט בדיסק, אחרי שהעברתי 2 גיגה ועצרתי באמצע ע"י ניתוק הכבל בטעות, נעלמו 2 גיגה במייזו. בכל מקרה QUICK FORMAT סידר את הבעיה, אבל בהגדרות ראיתי שיש אפשרות לעשות פורמט למערכת NTFS במקום ה FAT32 שהיתה בה. שיניתי ל NTFS, האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי במכשיר? להחזיר ל FAT32?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  20. קספרסקי בסופו של דבר מחק אותו אך אני לא יכול להיכנס לכונן של הMP3. מה עושים במצב כזה? פורמט? - מדובר בI Audio I7 http://i31.tinypic.com/2vc7uyw.jpg

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by Gnome,

אהלן, קניתי גלקסי אס חדש שהגיע עם android 2.2 אבל ללא עברית. הייתי שמח לקצת עזרה בהתקנת מקלדת עברית (הוא מציג אתרים בעברית). נסיתי לחפש בגוגל אבל זה נראה דיי מסובך. אשמח לקצת עזרה או מאיפה להתחיל. תודה רבה! עריכה: הצלחתי בנתיים להתקין anysoftkeyboard עם תמיכה בעברית. יש למישהו עוד רעיונות? זו תוכנה טובה ואמינה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by idan8871,

המכשיר הישן הלך ( meizu m2 note ) תכלס החזיק יפה.... השימוש בו הוא הכי בסיסי שיש .... לא משחקים , לא תוכנות כבדות ... רק חשוב שיהיה סוללה חזקה . מעדיף אחד משני החברות meizu או xioami התקציב הוא 700-800 ... אם יש פחות ועונה לדרישות אז מעולה תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לאחרונה התחדשתי ב- Cowon A2 ועד לפני כמה דקות הייתי מאוד מרוצה... הבעיה היא שבעת ניגון קובץ mp3 מסויים פתאום התחלתי לשמוע מין קפיצות קטנות כאלה בשמיעה (שמאוד מפריעות). האמת שגם ניתקלתי בבעיה מסויימת בהרצה של סרט קדימה (עם תרגום), משום מה הוא חזר תמיד להתחלה או נתקע אחרי ההרצה. החשדות שלי הם כאלה: או שקיבלתי אחד ספציפי דפוק, או שA2 למרבה תדהמתי לא יודע להסתדר עם קבצי mp3 שהם VBR (כלומר שה- KBPS שלהם מתשנה...) והבעיה בהרצה היא פשוט עם הסרט הספציפי הנ"ל. בעלי A2 אשמח אם תחוו דעה... עזרה מהירה תתקבל בברכה - תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Chamuelm,

התחדשתי בסנסה קליפ... יש אפשרות שהשמות והטאגים של השירים יהיו בעברית אבל המערכת עצמה באנגלית? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המכשיר הראשון הוא nokia 6230 עם מטען, של חברת סלקום. המקשים קצת מלוכלכים והכפתור האדום די מחוק, את המכסה של הסוללה קשה להוציא יש איזה משהו עם הזה שתופס את המכסה. השני הוא nokia 6500 classic עם מטען, של חברת סלקום. במצב מצוין חוץ מהמסגרת של הכפתורים שנשברה וצריך לתקן (אולי יש אחריות אני צריך לבדוק) אחריות לסוללה נגמרה ביוני 2009 והשלישי מוטורולה V3C עם מסך קדמי מנופץ (לא הראשי, המסך של הפליפ) המסך הראשי עם קרע שלא מפריע אם לא מעבירים עליו ציפורן. תודה רבה רבה למי שיעזור!!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.