גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
היי אני זקוק להמלצה על dvd נייד האם יש משהו יותר מומלץ מנייד שאפשר לראות בו סרטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי אנשים, לא מזמן קניתי נגן מולטימדיה של חברת cowon ומצאתי בו מס' בעיות: 1. כאשר אני עושה המרה נוצרת בעיית סינכרוניזציה בין הקול לוידאו. 2. כאשר אני ממיר קבצי vob רמת ה- bitrate אינה תואמת לרמה בקובץ המקורי. 3. האם ניתן להשיג decoder שמאיץ את ה- frames כך שאוכל לראות כמו במכשיר ה- dvd? אשמח אם תוכלו לסייע לי בעניין.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין שני הטלפונים? אתם גם יכולים לראות תגובות ולהוסיף תגובות בפורום זה בשם: "תעזרו לי!!! מי יותר טוב?"
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סלולרי, אבל כנראה שלא דרך ספקית סלולר אלא בחנות.. נתקלתי תוך כדי חיפושים אחרי סלולרי בבלק ברי ואני ממש לא יודע עליו כלום... בקשר לתכונות שלו, אני כן מצאתי מידע, אבל איך הסלולרי הזה מתפקד בארץ? הרשת מתאימה? כל הפונקציות עובדות בארץ? יש תמיכה בעברית? אחריות? בקיצור מה שאפשר מעבר לנתונים הטכניים היבשים. בכלל איך הוא ביחס למכשירים אחרים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בקניית נגן. תקציב: 1000 ש''ח. יש מצב לחריגה? אין. חברת הנגן: לא משנה , הכל יהיה סבבה חוץ מאפל [יענו, אייפוד]. זיכרון: 16 - 30 GB, עדיפות ל30. גודל הצג: מעל 2.3 אינצ', ואם יש משהו טוב עם מסך קצת יותר קטן אני מוכן להתפשר. חשוב שלא יהיה מסך מגע. גודל הנגן: לפי המסך בערך, אבל חובה שיצליח להכנס לי לכיס ולא יהיה יותר מדי מסורבל [נגיד האייפוד וידאו 30 ג'יגה סבבה אבל זה דיי גג]. תכונות מיוחדות: רצוי רמקולים מובנים אבל ממש לא חובה. תודה חבר'ה, שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התחדשתי בנגן החדש היום. מכוון שאני לא רוצה ללכלך אותו יותר מידי בטביעות אצבעות... האם יש מגן מסך למכשיר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות טלפון חדש (HTC HD). בדקתי בחנויות הטלפונים, רובן מציעות את המכשיר עם קופסה מקורית, אבל לא אטומה, כלומר קופסה שנפתחה ע"י החנות. זה קצת מטריד אותי לקנות מוצר בקופסה פתוחה, במיוחד כשמדובר על השקעה לא זניחה במכשיר. לכו תדעו מה עבר עליו. אולי הוא בכלל מתצוגה? או מכשיר שהוחזר לחנות? חוץ מזה, הבנתי שעדיף לקבל מכשיר שהוא sim free ולא מכשיר שנפרץ, וקופסה אטומה זה אישור שלא היה צורך לפרוץ אותו. כששאלתי את המוכרים למה הקופסה פתוחה, חלקם אמרו שזה נעשה עבור "בדיקות", או עבור פריצה של המכשיר, או בשביל להתקין עברית, או שככה מכשירים מגיעים מחו"ל ואין אפשרות אחרת. חלק מהם גם מאוד נלחצים ומתעצבנים מהשאלה הזאת. מצאתי מוכר אחד שהסכים לשמור לי מכשיר "בתול" באריזה אטומה, א…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבלת את המוצר שמתאים לי. 1. קטן אבל לא צעצוע - רצוי מאוד שיהיה עם מסך ו\או שלט כמו שהיה במינידיקים 2. זמן סוללה מקסימלי - כמה שיותר יותר טוב 3. איכות ללא פשרות - מאוד מאוד רצוי תמיכה ב flac 4. לפחות 2גיגה (אין לי צורך בממש הרבה זיכרון אבל גם לא מפריע) 5. שמות שירים בעברית ו\או רוסית (לפחות אחד משניהם) נ.ב מוכן להזמין מחו"ל אם צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לסלולרי עבור אמא שלי, היא אישה מבוגרת לכן צריך כפתורים גדולים וברורים (עדיף עם הפרדה פיזית בינהם) מסך גדול בהיר וברור (נראה לי שעדיף רזולוציה נמוכה) BT/WIFI/3G לא נחוצים כמובן שעדיף שיעלה כמה שפחות... חשבתי על נוקיה 2760, מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום חברים, המכשיר הנ"ל אומנם תומך בניגון סרטי High Definition ברזולוציה מקסימלית של 1280X720 אך המסך של הנגן הינו ברזולוציה של 800X480 בלבד. האם הדבר מהווה למעשה צוואר בקבוק ומונע צפייה בתכני HD באמצעות מסך הנגן? חשבתי שאם קיים בנגן מנגון שיודע לבצע downscaling אז הבעיה נפתרת וניתן יהיה לצפות בתכני HD, האם דבר כזה אפשרי\קיים בנגן?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/toshiba_unleashes_the_tg01__the_ubersmartphone_to_rule_them_all-news-768.php אולי סוף סוף מכשיר WINMO נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בקניית מכשרי PMP, וההתלבטות הגדולה שלי היא בין שלושה מכשירים: ה-ARCHOS 605 ה-705 והאייפוד טאץ'. מבין המכשירים ראיתי רק את האייפוד ונהנתי מהשימוש בו מאוד, אולם החיסרונות הגדולים שבו הם מסך יחסית קטן 3.5 אינטש, תוכנת האייטונס, וחוסר תמיכה בכתוביות. על מכשירי הארקוס קראתי המון ביקורות טובות, ואני מתלבט בין ה-605 ל-705, עד כמה ה-705 גדול? והאם ניתן להכניס אותו לדוגמא לכיס של מכנסי דגמח? מישהו יודע איך הגלישה בארקוס, איך מגדילים\מקטינים, האם זה נוח? האם מכשיר ארקוס שירכש בארה"ב יתמוך בהצגת אתרים\כתוביות בעיברית? לגבי מחירים ה-605 הכי זול, לגרסת 30 GB בערך 170 דולר ה-705 - כ250 דולר לגרסת ה-80GB והאייפוד - בערך 250 דולר לגרסת 16 GB סה"כ ההבדלים במחירים לא מש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך טייפ מנהלים להקלטה מרחוק להרצאות ללימודים . מספיק לי נפח 512MB קראתי קצת תגובות של אנשים באמזון על כמה וכמה סוגים . אז נתחיל מהזול ליקר .. 1) Sony ICDP620 מחיר 300 שקל 2)Olympus nv 5500 pc מחיר 350 שקל 3) Olympus ws-210s מחיר 430 שקל או האם שווה לחרוג ולקחת את WS-311M ב 530 שקל איכפת ליבעיקרמאיכותההקלטהמרחוק תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי בזאפ ופתאום רואה את הנגן ,בשלושה חנויות ו2 מכרזים למכירה, המחיר הוא 1300 ¤ האם סוף סוף הנגן הקטן הגיע לארצנו ?! , וסוף סוף משתלם לקנות אותו (מבחינת התמורה) (ה8 ג'יגה גם לא רע אבל אין שם WI-FI הנפח יותר קטן והמחיר כמעט זהה) מה דעתכם? נ.ב מה נסגר עם הS9 ? , כבר יצא למכירה בארה"ב ובחו"ל וכמו שהבנתי המחיר תותח 200 יורו בערך לגרסת ה32 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כדאי לשדרג לE71 ברשת פלאפון. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום. יש לי YP-P2 של סאמסונג, הכניסה של הסאונד נידפקה ואני צריך להזיז את החיבור טיפה כדי שאני אוכל לשמוע כל הזמן... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-