עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nazgull,

הורדתי את הרום מהלינק שפורסם בפורום בפוסט ישן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13106495 המדריך לא כל כך מובן לי, אשמח לקבל מדריך חדש כיצד להתקין, כמו כן לא מובן כל כך למה יש שם התקנה של kies כי אין שימוש בצריבת רום בקייס בכלל.. אשמח לכל עזרה כיצד להתקין את הרום, אפילו וידאו מיו טיוב אם יש נ.ב: התקנתי כבר root וזה נראה תקין בדקתי עם rootchecker וגם ביקש הרשאת רוט על כמה דברים אז נראה תקין תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. וצריך שתהיה בו אופציה שכשמכבים אותו ומדליקים הוא יפעל מהשיר האחרון שהיה לפני הכיבוי או מאמצע השיר במקרה שכיביתי אותו באמצע. רצוי תמיכה בעברית אם אין אז לא נורא 2-4 ג'יגה לא קריטי סוללה חזקה שלא מצריכה לרוץ למטען כל הזמן אם אפשר עם הטענה מהחשמל עדיף אפשרות לחריגה מהתקציב בקטנה תודה רבה מראש ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by Rhx,

שמתי לב להצעה של נגן לשימוש ספורט נחמד, שמאפשר הרחבת לכרטיס זכרון מה שיכול להיות שימושי בשבילי, אני מחפש נגן שמתאים לריצות/ספורט או כל דבר אחר.. אז הנה ההצעה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=30137 או פה שגם אפשר להשיג.. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9980882 אפשר להשיג אותו ב100 ש"ח, שמעתי כמה וכמה המלצות חיוביות עליו.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by chillout,

שלום יש לי טלפון galaxy s2 כבר שנתיים ולא היו לי בעיות אתו אבל לאחרונה התחילו להיות בעיות קשות. הבעיות: 1} בכל פעם שאני נכנס לאפליקציה (כל אפליקציה) אחרי 5-6 דקות המסך מתחיל לעב עב ואז הטלפון קורס וכשה אני מדליק אותו הוא כותב שיש לי 5% אפילו פחות סוללה. אבל תמיד לפני הקריסות תמיד הסוללה שלי מלאה או יותר מחצי ואני תמיד בלי בהירות גבוהה או כל דבר שזולל סוללה. 2‎‎} לאחרונה זה קרה. כשה ניסיתי לשלוח תמונה בוואצאפ או לצלם תמונה האפליקציה קורסת וגם כשה אני מנסה להיכנס למצלמה דרך האפליקציה זה אומר שזה נעצר באופן לא צפוי. וגם כנ"ל זה קורה כשה אני נכנס לגלריית תמונות. אז מה כדי לי לעשות לשלוח לתיקון לפרמט את הטלפון (אם יש דבר כזה) או לקנות טלפון חדש? תודה על העזרה מראש.

5. קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. שלום רב. מחפש המלצה לאוזניית בלוטוט'ס. כמה דגשים:שתהיה נוחה על האוזן(בכללי,כי כל אחד מרגיש סובייקטיבית אחרת),ושתתכוונן לשני האוזניים. עוצמת שמע גבוהה. שתהיה מאיכות טובה,קרי חברה מוכרת כמו מוטורולה לדוגמא. זמן פעולה ארוך וסביר. התקציב עד 200,אפשרי חריגה קלה - אבל לא בהגזמה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לאחר הצלחה גדולה במכשיריה של אפל, המשחק הראשון של בת\'סדה למכשירים חכמים ניידים, Fallout Shelter, מקבל תאריך יציאה גם עבור מכשירים מבוססי אנדרואיד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/התחילו-בהכנות-ל-fallout-4-במכשיר-האנדרואיד-של/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום אני מבקשת המלצה לשני טלפונים ניידים (שמתאימים לרשת פלאפון) ואני מבינה שאין ברירה וחייבים מכשיר דור 3 לרשת פלאפון הראשון: טלפון נייד הכי פשוט הכי זול, ואם אפשר עם מקשים וספרות גדולים, קל וקטן. השני: נייד מתקדם יותר, עם WIFI, קטן וקל . אלא אם כן יש פיתרון אחר לגלישה באינטרנט ללא WIFI. בדקתי קצת וקראתי המלצות בעיקר על הספיקה של סמסונג. הבעיה היא שניתן לרכוש את המכשיר רק בפלאפון. מה גם שנראה לי קצת מוגזם לרכוש טלפון נייד ב 100 ש"ח. אבל הבנתי שאין כל כך ברירה אז חשבתי להקצות עד 1400 ש"ח בערך למכשיר הזה. אלא אם כן יש מכשיר טוב שיכול לבוא במקום נטבוק, ואז אני מוכנה להעלות את התקציב (אם זה יחסוך לי קנית נטבוק) השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר מיילים וגלישה באינטרנט. מוסיקה וסר…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תודה לכולם ! מה שוויו בסין ? (כמה הוא שווה ) והאם כדאי לקנות פלאפון אחר ? [בסין ] מה חשוב ? מצלמה סבבה, מקום (איחסון ) , איכות טובה , צבעים טובים, מסך גדול ושהפלאפון יהיה מעוצב , MP3 חייתי

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. שלום לכולם, נושא שעלה ביני לבין עמיתי לעבודה, "מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת מכשירים אחרים עם מפרט דומה?" דוגמאות למכשירים נוספים בעלי אותו המפרט : Samsung Wave Samsung Galaxy S HTC Nexus 1 HTC Desire

12. Started by chen6373,

שלום, האם יש אפליקציה אמינה שבה אני יכול לראות מה הכמותMB שגלשתי בכל זמן נתון שאני רוצה לדעת? תודה על שיתוף הפעולה

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by Avivf88,

שלום, יש לי שאלות בקשר לאייפון... כנראה שאני הולך להביא אייפון מארה"ב לישראל בקרוב... עכשיו השאלות שלי הן: א': איך אני פורץ אותו בארץ? כי לפי מה שאני יודע אין אייפונים שהם SIMFREE בארה"ב, וגם אם כן יהיה לי קשה להשיג, בכל מקרה דיברתי עם אורנג' והם אמרו שהם לא עושים את זה אז אני אשמח לקבל תשובה ב: אחרי שפרצתי אותו איזה SIM אני שם בו? דור 3 רגיל (אני באורנג') וזה עובד? או שצריך משהו מיוחד? המון תודה לעוזרים, שבת שלום וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אתמול ניסיתי לעדכן את הרום לגלקסי 3 שלי לגרסא אחרונה הכמעט יציבה של CM. גירסה snapshoot M4. קיבלתי שגיאת status 7. בבדיקה ברשת מתברר שזה בגלל שהריקברי (המעודכן לגרסא האחרונה) "חושב" שהגרסה המותקנת לא מתאימה לגלקסי 3. ניסיתי להתקין גרסאות אחרות כמו snapshoot M3 או nightly האחרון, ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה. הוצע למחוק את המודול הזה מהקוד של הגירסה. התחלתי לעשות את זה אבל קיבלתי רגליים קרות, מה אתם חושבים לקחת את הסיכון ולמחוק את הבדיקה הזאת? או לחילופין, אולי יש דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה רבה

15. לא בכל יום שאנחנו רואים מכשיר מוקשח מחברה גדולה כמו פנסוניק, אך מכשיר ה-Toughpad FZ-E1 של החברה מציג מפרט עוצמתי, סוללה ענקית וקשיחות שלא נראתה כמוה בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אבא שלי רוצה לרכוש סמרטפון ועובר מפלאפון ישן ופשוט. היות והמעבר חד עבורו, אני מחפש פלאפון שיהיה נוח לשימוש, קרי, מסך איכותי ובהיר לשימוש גם בשמש, רמקול חזק וברור לשיחות קוליות וחשובה לו מאוד איכות השמיעה באפרכסת ושישמעו אותו היטב וברור בצד המקבל את השיחה (אולי ריבוי מיקרופונים וסינון רעשים?), כמו גם שימוש ב-G.P.S, קריאת חדשות, ווצ'אפ, צפייה בסרטוני יו טיוב ועברית מלאה. חשבתי על מכשיר בעל מסך 5.5" עבורו. הוא לא ישתמש ברוב הטכנולוגיות הקיימות בפלאפונים החדישים של ימנו ולכן לא צריך מכשיר High End. הרכישה יכולה להתבצע באילת והסכום יהיה סביב ה-1,600 ש"ח. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Asus Zenfone 2 64GB או ONEPLUS ONE 64GB או LG G3 32GB תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by KF,

שלום מעוניין בהמלצה לנגן MP3 שיתן איכות שמע טובה.. (לא כמו TEAC ושאר עלומי שם..) כרגע יש לי אוזניות כפתור של סנהייזר שמספקות את הסחורה. אין צורך בניגון סרטים וכד'.. 4GB אפילו יספיקו למרות שגם 8GB יהיה נחמד אבל לא ממש נחוץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yuraxp,

רכשתי לאחרונה נגן שדומה ל איפוד ננו. והאוזניות(כפתור) הם בחיבור יותר קטן מאוזניות רגילות. רציתי לשאול אם אני רוצה לקנות אוזניות יותר טובות מהאינטרנט איך אני יכול לדעת שהחיבור מתאים? או שכול האוזניות כפתור הם בחיבור קטן?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Armageddon26,

אני קונה את הפלאפון בקנדה. רוצה את הפלאפון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה (אפשר לחרוג טיפה). מעדיף מסך מגע גדול ועם WIFI. אם שווה לחכות לפלאפונים חדשים תציינו בבקשה. תודה לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  20. נתונים עדכניים מגלים לנו שהצפוי כבר קרה: הטאבלטים האולטרה זולים שנמכרים בכל פינה כבר מהווים את החלק הארי של השוק, על חשבונן של אפל, סמסונג וחברותיהן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, מה המחיר הכי זול שאפשר לקנות note 2 חדש בארץ? ראיתי 2400, מישהו נתקל בזול יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by idan oren,

שלום אחותי צריכה טלפון חדש לאחר ששלה, התקלקל. השימושים העיקריים שלו יהיו לוואצפ ומשחקים כמו קנדי קראש. חשוב לה שהוא יהיה חלק ולא ייתקע. וממשק בעברית. http://www.geekbuying.com/item/HTM-A6-4-5-Inch-Capacitive-Screen-MTK6572-Dual-Core-1-3GHz-Smart-Phone-Android-4-2-OS-3G-GPS---Pink-321821.html חשבתי להזמין לה את הטלפון הנ"ל אבל אני לא יודע אם יש לו תמיכה בעברית. המחיר הנ"ל (300 ש"ח) כולל משלוח אווירי עד 7 ימים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום יש לי אפשרות להביא GPS מדגם G351 ב500 שקל רציתי לדעת אם הוא שוואה לי לקנות אותו? חיפשתי קצת עליו ולא מצאתי עליו ביקורות טובות או רעות אז יש למשהו מידע עליו? שיכול לשתף אותי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה עדכנתי גרסה למכשיר ועקב כך יש האטה בביצועיו הייתי רוצה רום בעברית והוראות התקנה (אני לא מתמצא בהתקנת רומים) פרטי המכשיר מס' דגם (לא הצלחתי לצלם אותו): JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.