עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avicii962,

אתמול נפל לי הנקסוס 4 מהכיס האחורי (היה חור ) קיצר נסדק סדק אלכסוני מצד ימין למעלה של הטלפון(ליד המצלמה) לבערך שליש מהמסך בצד שמאל..(מעל כפתור הגברה) קיצרר הבנתם אלכסון פינתי כזה.. המסך נדלק, הטאץ לא עובד.. נראה לכם שיש דרך לתקן רק את העניין עם הטאצ במעבדה?בלי להחליף את כל הצג LCD שתיקון כזה עולה 400 שקל? כי הסדק לא הכי רציני בואו נגיד שרוב הטלפונים של חברים שלי במצב יותר גרוע במחינת מסך אבל מסך מגע מתפקד..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, בכדי להתקין את גרסת PILOTX V5 אני צריך לשנמך את הגרסה ל-2.1. PILOTX העלה לאתר קובץ עבור שנמוך דרך האודין. מה אני צריך לעשות כדי לשנמך גרסה כמו שצריך? [אם אפשר הסבר מפורט על מה ללחוץ בדיוק זה יהיה ממש נחמד] תודה =][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 13:04:31 הקפצה דחופה!נדפק הפלאפון! עשיתי כנראה שטויות וזה לא התקין את המערכת כמו שצריך ועכשיו הוא לא נדלק! [כן נכנס לDOWNLOADING מוד] מישהו יכול להסביר איך לעשות את התהליך כמו שצריך ולהביא לי קישור לכל הקבצים שצריך להוריד כדי להתקין 2.1, בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, איך אני משנה את האייקונים של הקיצורים בעמודי הבית? [לא בעמוד האפליקציות] בעיקרון יש לי את התמונות שאליהן אני רוצה לשנות את האייקונים בגלריה/על הפלאפון רק לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yosside,

לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by joniar,

שלום הנגן העכשוי שלי הוא SANSA E280 שקניתי לפני 5 שנים בערך ושירת אותי נאמנה כל התקופה הזאת מאד נהניתי ממנו אלא.. שהגיע זמנו והוא נסדק רציני במסך והמסך נצבע בשחור אני עוד מצליח לתפעל אותו ושמוע בו מוזיקה בצורה כזאת או אחרת אבל זה דיי קשה.. ולכן החלטתי לפנק את עצמי בנגן חדש לא צריך MP4 רק שיהיה איכותי ביותר {אם הוא יקרא FLAC זה יהיה מגניב אבל לא צריך את זה כמעט} אז כמה שנפח יותר גדול יותר טוב תודה ...

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Danits1,

אני מעוניין לקנות סמארטפון במחיר שהוא בסביבות ה1000-1200 ש"ח. אני הייתי די נעול על SAMSUNG GALAXY S2 PLUS, אבל שמתי לב שמוכרים את ה-[h=1] ATIV S(שלפי חקירה קצרה מדובר בתאום של הסמסונג גלאקסי אס 3) במחיר של 1100 (!!)[/h]עם אחריות שנתיים של היבואן הרשמי (!!) מה שמעמיד את פער המחירים בין התאומים הללו על 700 ש"ח. וממש ממש מדגדג לי לרכוש את המוצר, אך חשבתי שאולי כדאי להתייעץ בפורום עם אלו שמכירים /ניסו את המכשיר או את מערכת ההפעלה הזו. קישור לסקירה של המכשיר:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי. ברשותי טאבלט סיני Allwinner A31s 10.1" מריץ אנרואיד 4.4 KITKAT שאליו מחוברת מקלדת USB כזאת : http://tinyurl.com/o359zyz בהגדרות CZW USB KEYBORAD אין HEBREW מה ניתן לעשות בשביל להקליד מהמקלדת הפיזית ושיכתוב לי בעברית ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, חבר ירד היום לאילת ומזה זמן שאני תוהה איזה מכשיר לקנות לאבא שלי... הדרישות מהמכשיר הן די בסיסיות עם דגש על סקייפ (לשיחות עם משפחה בחו"ל) ושהמכשיר יהיה מספיק גדול כדי שהוא יוכל להקליד עליו בנוחות יחסית. התקציב הוא עד איזור ה 1000 ש"ח. בדקתי ב Ivory אילת והמכשירים שנראה לי, נכנסים לקטגוריה הזו הם (מחירי אילת): LG Optimus L4-2 E440F - מחיר: 634 ש"ח Sony Xperia E - מחיר: 674 ש"ח ZTE Blade III - מחיר: 719 ש"ח LG Optimus OPTIMUS L5-2 E450F - מחיר: 797 ש"ח LG Optimus L7 P705F - מחיר: 838 ש"ח האם כדאי אולי מכשיר אחר? החבר נמצא באילת עד סוף השבוע... אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה וערב טוב.

9. Started by biodome,

היי חבר'ס.. בת דודה שלי נוסעת לניו זילנד שבוע הבא לתקופה של חודשיים וצריכה המלצה למכשיר חדש ואיכותי. אני לא כזה מעודכן במה רץ עכשיו חזק בשוק אז אשמח לשמוע המלצות שלכם. מאוד חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ביותר, כי היא גם תצטרך את הנגן בטרקים, יכול להיות שאפשרות להחליף סוללות תקסום לנו. מבין הדברים שראיתי רצים בפורום בין השאר שמתי לב לנגנים של iAudio כמו ה-D2 (עם הזמן ניגון המאודדד ארוך שלו) וה-X5L. אהבתי ב-D2 שיש אופציה להוציא וידיאו לטלוויזיה (אני מכיר מישהי עם A2 וזה מאוד שימושי בשבילה) - האם הוא מתמודד עם כל סרטון divx/xvid ומריץ אותם בצורה נורמלית? לבעלי הניסיון פה - הוא תומך ב-SD 4GB שהוא לא SDHC? גם החברות הפוחות מוכרות כמו ה-Transcend X150? האם הוא תומך בעיברית?…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי אקספיריה S בקושי יום וחצי, עברתי מ IOS היום אני נכנס למנהל הקבצים פתאום רצות לי למטה GOOGLE ADS למישהו יש מושג איך מעיפים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eliom,

אני רוצה להזמין את הדור השני של peel 520. שנקרא iSky Apple Peel 520 מפה- http://www.dealextreme.com/p/isky-ap...364?r=70917979 השאלה לאיזה דור מהירות אינטרנט סלולרי הוא תומך?. ואיך אפשר לדעת אם המוצר קיים במלאי?. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by כנרת,

אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB. בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן. יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך. ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן. האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון? האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by id3232,

שלום חברי! שמתי לב שמאז ומתמיד GPS בקפטיבייט שלי לא מתפקד כמו שצריך. אם הוא לא נמצא ישירות תחת השמיים הוא לא יכול להנעל על המיקום בכלל! ואם אני זז עוד יותר בעייה. לדעתי יש פתרון לכך,לא הגיוני שבאייפון חברי שמים את הWAZE על הכסא באוטו ומנווטים ואני לא יכול. איך אפשרי לתקן את הבעייה? האם בעזרת התקנה של מודם (RADIO) אחר? או בדרך אחרת? יש לי רום ICS לידיעתכם. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. היצרנית הטאיוואנית החליטה להחזיר לחיים את משפחת ה-Desire באמצעות שני מכשירים - אחד מהם עם שבב משנת 2013 לכתבה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by lampit,

מחפש טלפון לשימוש די מינורי (קצת גלישה, ווטסאפ, ווייז). המטרה שישרוד כמה שיותר שנים מבחינת חומרה/תוכנה. עדיף שיהיה אנדרואיד. ראיתי באתר פה קישור למכשיר של שיומי ב-600 שח: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563922.html?lkid=10191677&utm_source=YouTube&utm_medium=ARHZ&utm_campaign=gearbest למישהו יש המלצות/דיס על המכשיר? יודעים להציע המלצה מוצלחת יותר במחירים דומים? האם הוא תומך בכל הרשתות בארץ (אני בגולן). האם הטלפונים הסינים תומכים בעברית/וויז וכו' ? האם יש אחריות על מכשיר מסין? איך עובד הסיפור עם המכס ? בקיצור, האם לא כדאי כבר לקנות בארץ, להוסיף 200 שח, אבל לקבל אחריות בארץ/ בלי ענייני…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. כנראה מספיק משעמם לי כדי שאחשוב על זה....

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by shlomishlomi,

ממ הנגן שלי החליט למות פתאום (IPOD NANO) וכרגע אני בחיפוש אחר נגן חדש.. ממ אני מחפש נגן שאיכות השמע בו תיהיה כמה שיותר גבוהה (לא התלהבתי כל כך מהNANO) לגבי קיבולת אני מחפש מינימום 4 ג'יגה כל דבר מעבר לזה בשבילי זה בונוס אבל שלא יבוא על חשבון איכות.. חשוב לי שהממשק שלו יהיה ידידותי ושלא אסתבך בו משהו בסגנון ה IPOD .. ממ זהו מחכה להמלצות תודה :]

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by eranmor,

חיפושים באינטרנט הניבו חרס מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  21. פורסם פה לינק בעבר באחד הפוסטים לאתר שמציע SGS 2 ב3700 ש"ח וכששאלו על אמינות האתר - מישהו רשם שהבעלים של החנות/אתר זה אותם בעלים של הפורום iandroid אז רציתי לדעת אם אפשר לינק לאותו אתר בבקשה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by The Dom,

אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by dans41,

שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חברה בבקשה עזרה בנושא... (קיבלתי את ה- 5800XM אתמול ;D ) ויש לי שאלה ב Sony Ericsson יש תוכנה שמזהה שירים..או משהו כזה..יש תוכנה כזו גם בNokia???

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש את הנגן של mizuho דגם MZ3-050 אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי רק מזומן והויזה של ההורים מלאה (סוף החודש אז ...) למה אותו? כן אני יודע שהוא מעפן אבל הוא לא בישבילי אני צריך רק את האוזניות שלו (Shure E2G) הנגן עולה כ 150-250 עפ האוזניות ואילו האוזניות עולות כ 500 שקל אז זה משתלם מעוד אני צריך את זה להיום כי מחר אני הולך לקנות ומחרתיים חג המולד אז..... (כן אנכחנו חוגגים חג מולד ) אני מחפש חנות שמוכרת אותו ברשון או ליד ראשון שלא יהיה רחוק, שיהיה מרחק נסיעה של 10-15 דקות באוטובוס תודה רבה רבה למי שימצע לי חנות שמוכרת את הנגן בראשון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.