גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הרבה המליצו לי לשים בטלפון את הדפדפן של אופרה ולאחר חיפוש עליו באמת הבנתי שמומלץ ביותר, רק השאלה היא במה עדיף לבחור מבין השניים ומה ההבדלים בניהם??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלו אחלה דבר, שיחות לסלולאר ב15אג' לדקה ישירות מהאנדרויד שלכם: א) הרשמו ל sipme.me. ב) הורידו והתקינו sipdroid מהמארקט. ג) קנפגו את sipdroid בהתאם לפרטים שנשלחו אליכם בSMS (כדי לשלוח סמס כנסו לפאנל הגדרות באתר של sipme.me ובחרו שלח בשדה של השימוש בציוד אישי). שימו לב שהקידומת צריכה להיות 078 ולא 97278 כמו שרשום באתר. ד) בטלו את כל הקודקים פרט ל PCMU ו- PCMA בהגדרות קודקים. *תתחילו לעשות שיחות מדריך קצת יותר מפורט: http://tinyurl.com/2vkvade ואתר של סיפמי: http://sipme.me *כמובן לאחר שטענתם את החשבון בכסף.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום מעוניין לכתוב אפליקציות לטלפון סלולרי. בשפה java/ לפי מה שראיתי יש את ה J2ME שמיעד לפיתוח אפליקציות לסלולרי. מספר שאלות: 1. האם זה מיועד רק לטלפונים שמרצים סימביאן או גם לאנרואיד? (או כל מערכת הפעלה אחרת) 2. אם אני רוצה להשתמש במינימום גרפיקה האם ה SDK הרגיל מספיק? 3. במידה ואני מעוניין לכתוב אפליקציות שנראות ממש טוב, כמו לN95 או לטלפונים חכמים מתקדמים אחרים. אילו חבילות יש שאוכל להשתמש בהם. 4. האם האםליקציה שאני כותב תלויית טלפון או מערכת הפעלה? 5. הורדתי Wireless Toolkit 2.5.2 עם האימולטור שיש בו, הוא נראה דיי דומה לטלפונים ישנים ולא חכמים וכך גם הגרפיקה, האם כשאני אשים את האפליקציה בטלפון חכם מתקדם אראה את האפליקציה טוב יותר? והאם אתם מכירים אימולטור שמראה טוב את …
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום,מכרים שלי נמצאים בחופשה בלונדון וביקשתי מהם לקנות לי מכונת זקן של פיליפס ,שאין בארץ ..לאחר שהם חיפשו ב-Oxford Street ולא מצאו, רציתי לבקש את עזרתכם במציאת חנות בלונדון או קרוב ללונדון ,שיש לה את המכונה הנ"ל: http://www.philips.co.uk/c/mens-grooming/pro-with-multifunctional-display-qt4070_32/prd/ זה ממש דחוף לי מכיוון שהם חוזרים ביום חמישי..כך שאודה למי שיוכל לעזור לי במציאת חנות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.מה מבין 2 האופציות הבאות תיתן לי תוצאה טובה יותר או שאולי אין הבדל בכלל(עזבו את עניין הנוחות) לקנות נטסטיק ולגלוש באמצעותו או לשים חבילת גלישה גדולה על הפלאפון שלי ואז לחבר אותו למחשב ולהשתמש בפלאפון כמודם סלולרי(ככה לא צריך להתחייב על חבילת גלישה..) מה עדיף מבחינת יציבות ומהירות בלבד?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/11/19/rage-hd-review-iphone/ תשמעו.. זה לא פחות ממדהים לדעתי. דברים כאלה באמת גורמים לי לרצות לרכוש איפון 4. אבל אז אני רואה שהמשחק יצא עוד שנה גם ל PS3 אז אולי בכלל שווה לקנות כבר קונסולה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
gsmarena פרסמו ביקורת על Nokia C6-01 והם מאד התרשמו. http://www.gsmarena.com/nokia_c6_01-review-537.php המכשיר מאד מתאים לי מבחינת תקציב, גודל, מפרט ומשקל, אבל מפחד שמדובר במערכת הפעלה מתה. מה הסיכוי של נוקיה להצליח עם Symbian^3? איזה אלטרנטיבה טובה יש למכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שעלה ביני לבין עמיתי לעבודה, "מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת מכשירים אחרים עם מפרט דומה?" דוגמאות למכשירים נוספים בעלי אותו המפרט : Samsung Wave Samsung Galaxy S HTC Nexus 1 HTC Desire
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את המחיר של האייפוד טאץ' דור 4 בנפח 32 בצרפת ורוצה לדעת כמה הוא עולה שם באפלסטור. בארה"ב יש לציין שהמכשיר עולה 299 דולר- http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX תודה! נ.ב- חיפשתי בגוגל לכל החוכמולוגים שיגידו לי לחפש ובנוסף לאחר חיפוש באתר של אפל לא מצאתי אופציה לשנות את הארץ מוצא באתר לצרפת.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב עד 800 ש"ח. אני רוצה שיהיה בו נגן מוזיקה, עיצוב יפה ומשחקים. יש למישהו המלצות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי גלקסי S עם רום JP8 ושאלתי היא האם לעדכן אותו דרך KIES [כיוון שיצא פרויו הרשמי]. האם כל העברית תשמר [נקנה מCLOVE]?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מדוע שיחות הוידיאו באייפון 4 החדש לא עובדות במכשירים שונים ? רק מאותו סוג. כלומר מאייפון לאייפון אחר רק זה יעבוד באיכות מצוינת וגבוהה. האם קיימת תוכנית כלשהי לתיקון הבעיה על מנת שהאייפון החדש יוכל להתחבר לסוגי המכשירים השונים ויעניק תמיכה מלאה בשיחות וידיאו ביניהם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בכדי להתקין את גרסת PILOTX V5 אני צריך לשנמך את הגרסה ל-2.1. PILOTX העלה לאתר קובץ עבור שנמוך דרך האודין. מה אני צריך לעשות כדי לשנמך גרסה כמו שצריך? [אם אפשר הסבר מפורט על מה ללחוץ בדיוק זה יהיה ממש נחמד] תודה =][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 13:04:31 הקפצה דחופה!נדפק הפלאפון! עשיתי כנראה שטויות וזה לא התקין את המערכת כמו שצריך ועכשיו הוא לא נדלק! [כן נכנס לDOWNLOADING מוד] מישהו יכול להסביר איך לעשות את התהליך כמו שצריך ולהביא לי קישור לכל הקבצים שצריך להוריד כדי להתקין 2.1, בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבד לי המטען המקורי של המכשיר, הנתונים שלו היו 5V 1A. קניתי מטען חלופי גם הוא 5V אבל 1200MA ז"א 200 MA יותר. השאלה פשוטה, האם יכול להיגרם נזק למכשיר\סוללה ? או שאין נזק, והמטען פשוט בנוי להחזיק מכשירים שצורכים יותר אמפר ועל המכשיר זה לא משפיע ? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה אשר תרוץ על ANDORID ותקושר למסד נתונים של SHAREPOINT. האם הדבר אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר כבר תקופה ומאז העידכון 2.2 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי כמו בגירסה הקודמת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכי חשוב לי שיהיו לו רמקולים חזקים (כמה שיותר יותר טוב.. ) ובכללי שיהיה טוב...(אני לא רוצה "נעל" אם רמקולים חזקים חחח ;D ) אני לא מבין בפלאפונים ובנתונים שלהם אז סליחה אם זו שאלה טיפשית.... :-\ תודה מראש למגיבים....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סוללה לטלפון הנייד שלי (k610i - כן כן לא לצחוק) ומצאתי אחת תואמת באיביי. השאלה היא האם יש בעיות מכס בישראל בנושא הזה? העלות של הסוללה באיביי היא כ-3 דולר. כבר הזמנתי דברים יקרים יותר באיביי ולא גבו ממני מס כלשהו אך טרם ייבאתי מוצר אלקטרוני. האם למישהו יש נסיון בנושא ומעוניין לחלוק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את האייקונים של הקיצורים בעמודי הבית? [לא בעמוד האפליקציות] בעיקרון יש לי את התמונות שאליהן אני רוצה לשנות את האייקונים בגלריה/על הפלאפון רק לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצרף ישירות כתבה שכתבתי בנושא: QuickTone, http://www.quicktone.co.nr, היא תוכנה חינמית חדשה אשר פותחה במטרה לאפשר למשתמשי האייפון נוחות מירבית בהעברת צלילי אס.אמ.אס ורינגטונים למכשיר. התוכנה מאפשרת סנכרון קבצי המדיה והפיכתם לרינגטונים או לצלילי אס.אמ.אס באופן אלחוטי, מכל מחשב באשר הוא. התוכנה מבצעת את פעולתה ללא תלות באייטונס, ולכן אין בעיה לבצע סנכרון עם מחשבים מרובים. QuickTone חוסכת למשתמש את ההתעסקות הסיזיפית שבהעברת צלילים למכשיר, וריבוי התוכנות הנדרשות לביצוע משימה פשוטה זו. בתוכנה אפשרות עריכה מהירה, אשר מחליפה את הצורך בשימוש בתוכנות קנייניות או באתרי אינטרנט שידרשו מכם להעלות את קבצי המדיה לשרת מרוחק, לחתוך אותם, ולהורידם מחדש. כעת ניתן לבצע זאת על קבצי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בדפדפן של הפלאפון הוא אומר שהflash ישן איך אני מעדכן אותו?אם אפשר מדריך מפורט זה יעזור לי מאוד. הורדתי opra לפלאפון וכשאני רוצה לראות סרטון הוא מפעיל את נגן הrealplayer אבל הנגן אומר שאי אפשר להתחבר אז אם אפשר עזרה גם בזה. תודה רבה כפיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-