גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש אחד משני המכשירים האלו (כנראה ה-ug802) מישהו יודע לספר על תקלות או בעיות מוכרות בהם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הרום Android Revolution HD 12.0, עכשיו השאלה שלי היא כזו: הוא בא עם JB של המפתחים, האם זה יראה לי שיש עדכון ל-JB המקורי או לא? אני רוצה את הרום הזה אבל JB מקורי, מה עושים במצב כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל יום מאמר חדש כן להטעין או לא להטעין סוללה בלילה או שמלאה מיד להוציא מהחשמל לא מבין גם אם טעינה סוללה באלחוטי לא מסוכן ? תראו אחד המאמרים http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/803/001.html אם גם אתם הולכים לישון בכל לילה כשהטלפון הנייד שלכם מחובר למטען, אולי כדאי שתשנו את ההרגל הזה - ותאמצו שיטה חדשה להטענת הטלפון. ולא, לא (רק) בגלל הקרינה שנפלטת במהלך הטעינה. איזה קרינה נפלטת ? בסלולר חדש של סמסונג או LG ? ל פי ידיעה שפורסמה באתר Battery University, משתמשים שמשאירים את הנייד מחובר לחשמל גם לאחר שהסוללה שלו נטענה במלואה - עשויים לגרום לטלפון שלהם לנזק בלתי הפיך. זאת משום שהטלפון יהיה במצב מתמשך של "מתח גבו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אפליקציה טובה ומומלצת ,עדיף בחינם אם יש כזו - שאפשר להתקינה גם על IOS וגם באנדרואיד שניתן ליצור / לערוך / למחוק רשימת קניה של מצרכים בסופר (לחם ,חלב ושאר ירקות)? לא מזמן קראתי כאן על אפליקציה כזו shopperz - באנדרואיד היא מצויינת ,זריזה ופשוטה אך החברה לא מתכוונת להוציאה לIOS.. למישהו יש המלצות בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
פרויקט קיקסטארטר עדכני שמעוניין לקבל מכם מימון מציע פתרון אחסון שיעבוד הן עם המחשב והן עם הסמארטפונים בקלות יתרה לכתבה
-
- 25 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד הזדמנות לרכוש מוצרים במחירים אשר זולים בעשרות אחוזים מאלו אשר זמינים בארץ לכתבה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי יבואן רשמי \ מורשה? ממי הכי בטוח לקנות? איפה המחיר הכי טוב וכו' ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מפתחת המקלדת הוירטואלית הפופולרית החליטה להפתיע את משתמשיה אשר מחפשים שינוי מרענן עבור המכשיר החכם שלהם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון עולה סוגיית הטאבלטים הסיניים ביתר שאת ומצאתי את עצמי חוזר על אותם פוסטים שוב ושוב. מטרת הפוסט הזה היא לנסות ולרכז את כל הנושאים שחוזרים על עצמם לטובת הגולשים וכדי שיהיה לאן להפנות את מי ששואל. ראשית אסייג ואומר שאני בהחלט לא ה-מומחה לנושא והניסיון שלי בעניין מוגבל בעיקר להתנסות עם מספר מצומצם של דגמים, מכמה רכישות שאני אישית עשיתי, התרשמות של מכרים מדגמים נוספים והרבה קריאה ברשת של ביקורות, פורומים וסקירות. בשום מצב אל תיקחו את דברי כאורים ותומים בתחום ואני תמיד מציע לכם לנסות לברר יותר לעומק אם יש משהו שקריטי לכם במיוחד. אני חושב שהדבר הכי חשוב להבין כששוקלים לקנות טאבלט סיני זה לא לצפות לחווייה תואמת 100% למה שתקבל מהטאבלטים המובילים והיקרים ושכמו בכ…
-
- 19 תגובות
- 17.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, ברשותי מחשב כף יד MIO 169 והוא סונכרן עם המחשב הביתי שעבד על XP המחשב התקלקל וכרגע יש לי רק את ההרד דיסק שעובד בלי תקלות אני מעוניין להעתיק את כל המידע למחשב אבל לא מוצא את הספריה ואו את הקבצים המחשב החדש עובד עם ויסטה איפה אלי לחפש את הקבצים?והאם ניתן לסנכרן את כל המידע? תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
נראה שאמזון שינו משהו באפליקציה שלהם, כל פעם שאני מנסה להוריד את האפליקציה החינמית של היום, אני מקבל פופאפ, שאמצעי התשלום שלי או הכתובת אינם עונים על הדרישות. למישהו יש פרטי כ. אשראי וכתובת בארה"ב רנדומליים שכן עובדים ויכול לשתף? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע עם בדור החדש עדיין יש את אותם הבעיות עם המסך? וגם האם יש מתחרה אמיתי ל8 ג'יגה בכזאת אריזה קטנה ב250$? האם האלטרנטיבות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש עזרה בהחלטה בין שלושת המכשירים: Xiaomi Mi 2 HUAWEI Honor 2 U9508 Newman N2 חשוב לי בעיקר מצלמה אחורית טובה, 16-32GB,עדכוני מערכת ושיהיו מהרים (ואם אפשר שיחזיקו לפחות שנתיים )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יוצא למסע באפריקה וזקוק לטבלט לשים עליו מפות יעודיות ( tracks4africa ) זה צריך להיות טבלט עמיד יחסית עם מסך שרואים בו טוב גם באור יום , מבחינת גודל מסך ,סביב 9-10 אינטש יכולים להביא לי גם מארה"ב אם יש המלצה מאיפה לקנות אשמח אין ממש הגדרת תקציב תודה שי
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן בסביבות ה-800ש"ח, אני שם דגש על איכות טובה, ועל באס חזק. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש כאן סטודנטים שכותבים בהרצאות על טאבלט? אני עומד רגע לפני רכישה של Samsung Galaxy Tab S3... אני סטודנט להנדסה... כותב בהרצאות בעיקר ביטויים מתמטיים... האם זה באמת נוח לכתוב על טאבלט לעומת עט ודף אמיתיים? אין לי בעיה להשקיע 3K על הטאבלט הנ"ל... השאלה היא האם ה S-Pen (שמגיע ביחד עם הגלקסי טאב) זה סתם משהו קיצ'י שיימאס לי ממנו אחרי שבוע או שזה באמת שווה את ההשקעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן כולם איפה ניתן להשיג בארץ x10 mini pro עם מקלדת פיזית שחרוטות שעליה גם האותיות בעברית ? האם סלקום משווקים ? האם רק חנות הדגל של סוני אריקסון בארץ ? איפה היא נמצאת אגב ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
600$.. 2200שח להלן הכתבה: http://abcnews.go.com/Technology/google-announces-htc-clean-version-android/story?id=19288465 וזה לעומת המחיר בזאפ(לטלפון שכולל תוספות מיותרות למערכת ההפעלה), שהוא 4000שח שווה לבקש מחברים שחוזרים מחו"ל שיביאו..
-
- 91 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה. בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל. בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים. יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case כיס…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מהיום, צרכנים שיש להם מכשירים חכמים תומכי ARCore יוכלו למדוד עצמים בסביבתם בקלות ובמהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מכשיר חדש ואני רוצה לשים לו את הצלצול שהיה לי במכשיר הישן איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-