עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הוא נותן יתרון משמעותי על המעבדים בטאבלטים הסיניים הטובים בטווח המחירים הזה (~150$)? איך הוא בהשוואה ל"dual core Cortex A9 M6 dual core 1.5g cpu almogic" של ה-AINOL AURORA2 למשל או בהשוואה ל-TEGRA2-T20 שבבסיס ה-FREELANDER PD10 LEADER?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות: 1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס. 2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים. 3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI 4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי 5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה. 6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה. נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה ההבדל בין הרומים לפי מה שאני מבין שאחד מהם זה קוד מקור של גוגל ? אשמח להסבר קצר תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לינק לפוסט המקורי - מהיכן הכי כדאי לקנות טאבלט סיני טוב? על הכוונת: Ainol Novo 7 Aurora Ⅱ - דגם במחיר מצויין, חזק מאוד ועם מוניטין מעולה ומוכח. FreeLander PD10 Leader - מאוד דומה אבל כולל GPS/BT, מצלמה קדמית עם פלאש ומבוסס TEGRA2 ובזול יותר Typhoon Tablet PC - מישהו מכיר? מעבד סביר, מסך IPS ברזולוציה גבוהה ומעבד גרפי מצויין. לא במקום הנ"ל אלא כמתנה לילדה בת 11. עריכה: ראיתי עכשיו את ה-Window (YuanDao) N70 שדומה מאוד ל-AURORA2 אבל מבוסס על מעבד RK3066 שלפחות שמעתי עליו הרבה שבחים: http://goo.gl/8DZSj אשמח לעצה.

• 73 תגובות
    • 13.5k צפיות
  5. Started by SinMaker,

היי, עדכנתי את ה-ROM במכשיר שלי. איך אני יכול להתקין את האפליקציות שלי מ-google play? זה מראה שהם כבר מותקנות אבל הם לא למרות שעשיתי sync לחשבון google שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי גלקסי נקסוס עם 4.1.1 (רום מקוסטם). ניסיתי את טסקר כדי לעבור ל-2G כאשר המסך כבוי ולחזור ל-3G כאשר דלוק. משום מה זה לא ממש עובד. זה מה שעשיתי: Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 2G only Created a new profile -> *name* -> State -> Display -> Display State -> Is ->off Add the task to the profile, create an exit task (Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 3G preferred) למישהו יש ניסיון עם האפליקציה שיוכל לזרוק טיפ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. הורדתי MORE LOCALE 2, התקנתי, המכשיר תומך בעברית ומציג עברית... אבל בהגדות של GOOGLE MAPS ה LOCALE הוא על אנגלית, אין אפשרות לשנות שם שפות וחיפשתי ברשת אבל לא ממש מצאתי איך אני מסדר את זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 13.7k צפיות
  8. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר עם התכונות הבאות: 1. סוללה שאפשר להחליף 2. מסך עד 4.3'', עם ממשק כמה שיותר טוב. זה הכי גדול שמרגיש לי נוח ביד. הגלקסי S3 גדול מידי... 3. זיכרון 16GB- בתאכלס לא צריך יותר, אבל לא יזיק 4. רצוי עם תקשורת 4G 5. סאונד לא מעניין 6. חזק. כמה? מספיק כדי להריץ את האנדרואיד החדש 7. מעדיף לא אייפון. שמעתי דברים רעים על סוני. אשמח לשמוע דעתכם על המכשיר של MEIZU. 8. קנייה בארה"ב (כנראה אמזון) עד 700$ תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gkman,

אני בטוח שזה נושא שנחרש כאן- אבל דרך חיפוש באתר לא מצאתי כלום. אז ככה- אני רוצה לסנכרן את כל האנשי קשר שלי (שהם כבר בסנכרון עם גוגל) יחד עם פייסבוק. הורדתי את האפליקציה של פייסבוק ובהגדרות סימנתי את האפשרות רק לסנכרן עם אנשי קשר קיימים. מאיזו סיבה שלא ברורה לי כל החברים של פייסבוק הובאו לי למכשיר. (שיניתי חזרה לאל תסנכרן - ומחק את כל המידע מפייסבוק) מה שגם החברים שיובאו מפייסבוק לא באו יחד עם התמונות שלהם. שימו לב שהרבה מהאנשי קשר שלי הם לא באותו שם כמו בפייסבוק דבר שאני בטוח שמשפיע על הסנכרון. יש דרך לקשר אנשים לחשבונות פייסבוק ספציפית ובאופן ידני? הכי חשוב לי לייבא את התמונות פרופיל שלהם אבל האפשרות הזאת לא מופיע לי כשאני לוחץ על התמונה שלהם בעריכה של אנשי קשר. גם ממש ח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין. עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר. עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת. חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים. בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט. אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by zglazer,

אני מעוניין לרכוש טאבלט כאשר עד עכשיו הייתי נעול על ASUS TF 300 במחשבה שנייה ראיתי תגובה שלכם על CUBE U30GT אני מודע שמבחינת חומרה ואיכות אסוס עולה עליו עלות מול תועלת שווה את המחיר הכמעט כפול

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by wooper,

קניתי מגן מסך מאיביי בהמלצתכם. אני מאוד לא מרוצה עכשיו מהצפייה במסך הדגם שקניתי זה מגן מאט אני החלטתי לקנות מגן מסך בארצ לאור הקנייה האחרונה איפה אתם ממלחצים לקנות מגן מסך?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by itzik00,

טוב, לאחר שאמרתי נואש מפנדוויל שכבר פעמיים דחו את משלוח ה cube u30gt בטלתי את ההזמנה והחלטתי לבדוק ניתן לקנות בארץ הקודש במחיר סביר. כמובן שלא מצאתי אף מכשיר נורמאלי במחיר סביר, עד שהיום נפלתי במקרה על האתר של ערוץ הקניות ששם אפשר לרכוש מספר דגמים שנראים טוב אבל העוקץ זה שהם מ ח ו ד ש י ם. התקשרתי לשאול לפשר המחודשים, נאמר לי שמדובר במכשירים חדשים או עודפים או מוחזרים בכל מקרה הם לא מוכרים מכשירים עם פגמים. מה אתם אומרים ??? הדגמים הם: http://www.21.tv/p-215536/טאבלט_Motorola_XOOM_MZ604_32GB_מחודש http://www.21.tv/p-215420/מחשב_טבלט_101_בנפח_16GB__Acer_אייסר http://www.21.tv/p-204284/מחשב_לוח_Eee_Pad_TF101_Transformer_Asus_מחודש תודה לכל העוזרים! איציק.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by rankazan,

אח שלי טס לגרמניה לשנתיים והמחשב הנייד שלו נהרס, אז עד שהוא יתוקן ויישלח אליו בחזרה הוא מעוניין בטאבלט להעביר את הזמן. המלצות התקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by coben,

היי מחפש מגן מסך כמה שיותר דומה לחווית השימוש בלי מגן. לפי סדר חשיבות: 1)מבחינת החלקת האצבע(לא דביק). 2)שקיפות. 3)השארת סימנים. תודה מראש למי שיחסוך לי חפירות בפורומים .

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by LRa,

שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום. אני מחפש אפליקציה לקריאת RSS קלה ופשוטה והכי חשוב קוראת עיברית. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by FOXBAT,

שלום חברים! קודם כל, ח.ח על הקהילה - אתם עושים עבודה מעולה. דבר שני, אני טס לסין בזמן הקרוב וחושב לקנות טאבלט. התקציב שלי עד 150$, עדיף פחות. אשמח לדעת איזה טאבלטים סיניים מומלצים, או לחילופין טאבלטים של חברות לא סיניות ששווה לבדוק שם. מבחינת מאפיינים, לא משנה לי הגודל, 7 או 10 אינץ', חשוב לי מסך מגע קפסטיבי, תמיכה טובה בגלישה באינטרנט, תמיכה ב PDF ומצגות Power Point. עדיף אנדרואיד (יש משהו יותר טוב בכלל?) תודה ושובע טוב!

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  20. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש נגן קטן, למוזיקה בלבד (גודל ואיכות המסך פחות מעניינים), עם סאונד הכי טוב שאפשר, כולל תמיכה בפורמט FLAK, עם מסך אינטראקטיבי (לא סנסה קליפ) בגודל של עד 2.5''. 8GB זיכרון, רצוי (לא חייב) עם כרטיס זיכרון שיהייה ממשק נוח וידידותי, זמן עבודה של מעל ל-20 שעות למוסיקה ו...זהו. נראה לי. אני חשבתי על cowon J3 אבל הוא נראה לי גדול מידי (3 ומשהו אינצ') או על הקוון C2 אבל הבנתי שהמערכת הפעלה שלו די מעצבנת (כנראה שזה יהייה הבחירה שלי במיקרה ולא ימצא משהו אחר) אני מזמין באמזון אז התקציב בדולרים. יש לי אוזניות סבירות אז אני צריך משהו שמזיז 32 אוהם בצורה מלאה (אני יודע שכל נגן סביר עושה את זה- אבל שלא יהיו ספיקות) סוני לא תומכים בפלאק, הסנסה מעצבן אותי בגלל ה-…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מכשיר samsung galaxy siii שנקנה בחו"ל. קצת הפתיע אותי שבניגוד לאייפון שגם אותו קניתי בחו"ל, אין אופציה מובנית לעברית. אז הורדתי אפליקציה שנקראת anySoftKeyboard, ואני יכול לכתוב בעברית, אבל כשאני שולח SMS-ים הצד השני מקבל סימני שאלה במקום אותיות. קראתי שצריך לשנות את הinput mode לאוטומטי, אבל אז אין בכלל עברית... איך אני מוסיף עברית? ושאלה נוספת לא קשורה: יש לי גם סמסונג גלקסי טאב 10.1 3G, גם הוא מחו"ל. איך אני מעדכן אותו לice cream sandwich עם העדכון רשמי,ללא שימוש ברומים?

• 13 תגובות
    • 23.5k צפיות
  22. שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by ORrrr,

נקח למשל את ה HTC One S. הוא לא בא עם אפשרות להרחבת זכרון, אבל הוא בא עם 25 ג'יגה בדרופבוקס אם אינטגרציה למכשיר. היות ואני לא מכיר את הממשק ואת אופן הפעולה של העסק הזה, רציתי לשאול אם נגיד אני מעלה רשימה של שירים, אחרי זה יש אפשרות לנגן אותם ישירות מהאתר?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לשדרג את עצמי לסמארטפון חדיש. דרישות: פתוח לכל הרשתות. איכות שיחה מצוינת. רמקול חזק וברור -- חובה. אנדרויד. תגובתיות מגע חלקה ומהירה. בלי התחממות ניכרת. מסך קריא היטב באור יום. מצלמה מהירה לפחות 8 מ"פ עם איכות עדשה מעולה. הקלטת וניגון וידאו 1080p. אמינות ושרידות פיזית ל-3 שנים לפחות. תקציב בערך 2500 ש"ח עם אפשרות ל-3000 ש"ח. האפשרויות המיידיות הן Samsung Galaxy S2 ו-S3. תכל'ס הייתי סוגר על ה-S3 אם הייתי מרגיש שתוספת חצי אינץ' למסך שווה השקעה של עוד 1000 ש"ח ל-3 שנים. הצעותיכם? אני אנצל את המקום לעוד שאלה: כשאני לא משתמש בטלפון, מבחינתי הוא צריך להיות מוכן רק לקבל שיחות ואסאמאסים. אז אם הטלפון במצב המתנה, עדיף לי להעביר אותו למצב רשת 2G ולחסוך הרבה סוללה ? …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Dimer,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmpydW1teS5saWJlcnR5LnRvb2xib3hwcm8iXQ..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים