גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?
- 

- 9 תגובות
 - 958 צפיות

- 

- 

רציתי לשאול מה ההבדל באייפוד 4 טאצ' בין הגרסה ios 5.1 לבין 4.3.3 כי אני רוצה לקנות אייפוד ואני לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות כדי לראות איזה כדאי לי לקנות
- 

- 0 תגובות
 - 901 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את הblackberry bold 9900 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. אני מבין שזה ספינת הדגל החדשה של blackberry?! 2. איך הוא מבחינת סוללה? 3. אתם מכירים חנות אמינה שאני יכול לרכוש ממנה את המכשיר עם sim פתוח? 4. כדי להשתמש בblackberry massanger יש צורך בתשלום נוסף חוץ מלחבילת גלישה? תודה רבה, levelone.
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

- 

שלום יש לי את ה S2 עכשיו הבעיה שלי היא כזו .. אני מנסה להתקין אפליקציות והפלא כל הזמן מודיע שאין מקום.. ולפי אפליקציה שמודדת כמה מקום תפוס וכמה פנוי..- פנוי יש לי כ135MB ב SYSTEM ו 13GB ב EXTSDCARD ו 10GB ב EXTERNAL STORAGE .. מה עושים במקרה כזה? (***נראה לי שהדיון יותר מתאים ל פורום "תמיכה טכנית" .. אם תוכלו להעביר את הדיון לשם אני אשמח)
- 

- 9 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

אני טירון במה שקשור לסמרטפונים. אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי. תודה מראש. נ.ב--האם צריך להוסיף תוכנה להגנה מפני וירוסים וכ"ו ?
- 

- 2 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.
- 

- 4 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

אני מחפש מכשיר בישביל אבא בסביבות ה-1500 ש"ח (כמובן שיש עדיפות לכמה שפחות כסף). כיום יש לו Galaxy Ace שהוא די איטי, לא נתקע בשום מצב יותר מדי, אבל בהחלט איטי, אני מניח שזה בין היתר בגלל מעבד יחסית חלש ומעט זיכרון (נדמה לי 278M או משהו קרוב לכך). נפלה ההחלטה לקנות מכשיר חדש עם מעבד מודרני יותר, יותר זיכרון וכיו"ב. אין דרישות יוצאות דופן מלבד טלפון אול-אראונד איכותי ככל שניתן הן מבחינת הספיקר, המסך, הנתונים הטכניים, איכות השמע וכו'. אין שום דרישה ליכולת גרפית מבחינת משחקים או שום דבר כזה, כאמור המכשיר הולך לשמש כטלפון בלבד ומקס' קריאת מיילים מהג'ימייל. אני מתלבט בין שלושת הנ"ל כשאני מניח שהעדיף הוא ה-W שיצא אחרון ויש לו מעבד חזק משל כולם, אך גם המחיר שלו לא נמוך מהצד השני. …
- 

- 14 תגובות
 - 3k צפיות

- 

- 

היי!, אז ככה, עד עכשיוו היה לי את הטלפון K750I, לאחרונה בעל כורחי נאלצתי להחליף אותו לW850I, לעומת הבטריה המדהימה של ה750 שהחזיקה 400 שעות המתנה! (לפי נתוני יצרן) ה850 התבלט בכמה באגים מעצבנים אופייניים לדור 3 כמו בעיית התחממות המכשיר לאחר שיחה ארוכה ובעיקר - זמן בטריה קצר - הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום! ואז עלה לי רעיון, באריקסונים, אם נכנסים ל->תפריט ראשי->הגדרות->קישוריות->רשתות סלולאריות-> רשתות GSM\ דור 3 ניתן שם לקבוע לטלפון להשתמש רק בGSM! מנסיון של כמה ימים, מצב זה פוטר גם את בעיית ההתחממות, וזמן הבטריה אפילו יותר טוב משל הK750, אני פשוט לא הטענתי אותו בשלושה ימים האחרונים והוא עדיין בועט! חשוב לציין כמה דברים להבהרה - מאוד יכול להיות שלא רק לס…
- 

- 1 תגובה
 - 987 צפיות

- 

- 

תגידי אם פי ארבע אם אני שם בוא סרט הוא יוכל לקרוא תרגום עברית(מובנה או לא מובנה)?! תודה מראש
- 

- 12 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

היי אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים. המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה). תודה רבה מראש מנו
- 

- 6 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מכשיר GPS מסוג TELEFUNKEN , במכשיר מערכת הפעלה מסוג WINDOWS CE CORE 5 , ברצוני להתקין בו IGO 8 קראתי את ככל השרשור וניסיתי הכל ללא הצלחה - הורדתי את התוכנה שמתאימה לPNA, לפי מה שהבנתי ברגע שאני מעתיק אותה לSD CARD ומפעיל את המכשיר, אמורהלהתחי התקנה, אז זהו שלא קורה כלום , וכשאני נכנס לSD אני רואה שם רק 3 קבצי טקסט וזהו. אין שום קבצים אחרים שאני מסוגל לראות עם המכשיר עצמו. רק כאשר אני מסנכרן את המכשיר עם המחשב אני יכול לראות את כל הקבצים שהעתקתי ואת שאר התיקיות שבמכשיר. במכשיר עצמו לא מצאתי שום אפשרות לסייר או משהו כזה. ניסיתי גם להעתיק את הקבצים דרך הACTIVE SYNC , כשכביכול הם עוברים המרה וללא כל תוצאות , רואה במכשיר רק קבצי טקסט פשוטים מה עושים…
- 

- 0 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

Xiaomi RedMi note 2 נחשב כאחד הסמארטפונים הפופולריים ביותר שניתן למצוא בעולם המודרני. זהו טלפון חכם מדהים שנבנה ממרכיבים מדהימים. התצוגה המדהימה והמפרטים המרשימים משחקים תפקיד מרכזי מאחורי הפופולריות שלו. תצוגה תצוגת HD המלאה 5.5 אינץ' היא אחת התכונות הבולטות ביותר שתוכל לראות בnote Xiaomi RedMi 2. מסך זה מצויד ברזולוציה מעולה של 1080 * 1,920 פיקסלים ויש לו 400 פיקסלים לאינץ'. תצוגה זו כוללת גם את טכנולוגית PSR, האחראית על גרפיקה מדהימה. למרות שזה מסך גדול מאוד, זה לא ירוקן את הסוללה שלך, בגלל למינציה מלאה של GFF. טכנולוגיה זו צמצמה את צריכת החשמל של התצוגה ב- 75%. ביצועים Xiaomi RedMi note 2 מופעל על ידי מעבד 8 ליבות 64bit 2.2GHz MediTek. זה חזק מספיק כדי לספק ביצו…
- 

- 2 תגובות
 - 4k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום. בשל היותי אדם דפוק, אני התיישבתי על הנגן E280 שלי על כיסא כשהנגן בכיס האחורי שלי.. גיליתי את זה שניה אחרי כשהרגשתי שיש שם משהו.. בקיצור זה היה מאוחר מדי. נוצר מן סדק קטן ומכוער על השכבה העליונה של הנגן. אני לא חושב שזה סדק פנימי, זה נראה כמו סדק חיצוני על הפלסטיק השקוף של המסך. השאלה שלי היא האם יש אחריות על כאלה דברים? ואם אין, יש אפשרות של רכישת מכסה פלסטיק חדש לנגן שאני יכול להבריג בעצמי?? שוב פעם - זה לא נראה כמו סדק במסך עצמו, זה סדק בפלסטיק החיצוני של הנגן בחלק השקוף. אני אודה למי שיענה.
- 

- 3 תגובות
 - 808 צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך לקבל מכשיר מעבודה. מה שיש כרגע במלאי זה S2, באיזשהו שלב צריך להגיע S3, רק בינתיים לא ברור עם זה עניין של שבוע/שבועיים או מס' חודשים. עד עכשיו לא היה לי סמארטפון ובעיקרון אני יכול לחכות, השאלה עם זה שווה... נק' התלבטות עיקרית היא גודל המכשיר, S2 עצמו מכשיר לא קטן בלשון המעטה, השאלה איך S3 מבחינת צורה ונוחות של השימוש. חוץ מזה אשמח לשמוע ממי שהתנסה מהם יתרונות עיקריים S3. תודה,
- 

- 6 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם ברשותי גלקסי נקסוס עם 4.1.1 (רום מקוסטם). ניסיתי את טסקר כדי לעבור ל-2G כאשר המסך כבוי ולחזור ל-3G כאשר דלוק. משום מה זה לא ממש עובד. זה מה שעשיתי: Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 2G only Created a new profile -> *name* -> State -> Display -> Display State -> Is ->off Add the task to the profile, create an exit task (Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 3G preferred) למישהו יש ניסיון עם האפליקציה שיוכל לזרוק טיפ? תודה!
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')
- 

- 1 תגובה
 - 791 צפיות

- 

- 

חשוב להגיד שאף פעם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע,ואני חושב שהגיע הזמן! קודם כל חשוב לי שהמכשיר יהיה יחסית מהיר ובלי תקיעות,שהמצלמה תהיה באיכות סבירה. לא מבין כל כך בפלאפונים מה טוב מה כדי מה לא טוב ולא כדי אז אני משאיר לכם את זה. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.. אם יש חריגה קטנה והיא באמת באמת שווה את זה, אשמח לשמוע. אגב אם אתם ממליצים לי על המכשיר אשמח לשמוע עליו פרטים ולמה כדי לי ללכת עליו סליחה שחפרתי, צום מועיל וגמר חתימה טובה עריכה- חבר המליץ לי על Nokia 5800 - מה יש לכם להגיד על המכשיר?
- 

- 8 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

תקציב: 1000-1200 ש"ח מכשיר א' להשוואה: אין מכשיר ב' להשוואה: אין מקור רכישה: אשמח לקבל המלצות! פיצ'רים חשובים: בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים, קצת משחקים, גודל מסך 9.7 אינץ' ומעלה. אשמח לקבל המלצה למוצר המיטבי בסכום הזה. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרויות נוספות לחיבור לאינטרנט מלבד התוכניות של חברות הסלולר? תודה !
- 

- 2 תגובות
 - 901 צפיות

- 

- 

ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.
- 

- 0 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

שלום . אני קיבלתי מכשיר - . ומעוניין להשיג תוכנת עברית חינמית למכשיר זה .iPod touch 8GB .
- 

- 2 תגובות
 - 573 צפיות

- 

- 

היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר
- 

- 9 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

דגם חדש של היצרנית הסינית נמצא בדרך, עם שבב Snapdragon 820, זכרון RAM בנפח של 6GB ועוד לצד הפרטים על המכשיר המוביל הבא של מוטורולה, הרשת מעניקה לנו כעת גם אימות לכך שדגם מרכזי חדש של החברה הסינית השאפתנית OnePlus נמצא בדרכו אלינו – כנראה ה-OnePlus 3, אם כי לא מן הנמנע שנראה גם שם אחר, עם מיתוג לפי אותיות בדומה ל-OnePlus X למשל. תוצאות ופרטים טכניים על דגם חדש שעונה לשם Rain A3000 ותואם את שיטת מיתוג הדגמים של OnePlus (ה-OnePlus 2 התפרסם טרם השקתו בשם Spring A2001/A2003/A2005, למשל) הגיעו אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench כשהן מתפארות בשבב Snapdragon 820 עדכני, מערכת אנדרואיד 6.0.1 עדכנית – וזכרון RAM בנפח נדיב מאוד של 6GB. נתונים אלו באים בסת…
- 

- 0 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי מכשיר נוקיה 6288 יש לוכרטיס זיכרוןmini cd של sandisk וכשאני מעביר אותו למכשיר אחר הוא מבקש ממני ססמה - הבעיה היא שאין לי מושג מה הססמה! איך אני יכול לאפס\ לפרוץ את הססמה?
- 

- 3 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

שלום לכם אני מעוניין לקנות את המכשיר, אם אפשר חוות דעת על המכשיר וקישור לקנייה קישור למכשיר http://www.gsmarena.com/vivo_xplay5_elite-7970.php תודה רבה
- 

- 0 תגובות
 - 825 צפיות

-