עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האומנם סמארטפון דו ליבתי שלטעמי זה די והותר ק בנוסף העיצוב גם יפה מאוד . מתי לדעתכם יגיע לארץ .?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by yoel83,

שלום לכולם , יש לי מכשיו מיני גלאקסי 5570! התקנתי עליו waze ושאני פותח את הwaze יש לי אותיות חצי מחוקות במפת הניווט ? אשמח אם יש למשהו פתרון לבעיה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. עברתי מהוט מובייל לגולן: 1) ניוד מספר תוך 3 ימים (הייתה תקלה אבל עברנו את זה - הסים של הוט עבד עד שהניוד עבר בהצלחה) 2) קליטה - מדהים! במקומות שהוט מובייל כמעת ולא הייתה קליטה בכלל בגולן יש קליטה מעולה - כל הזמן (כמעת)! 3) גלישה! גם פה גולן לא נופלים מהוט.. בהוט גלשתי בדרך כלל 3-5 מגה ובמצב טוב הגעתי ל-7 מגה. בגולן אני גולש ברגיל 1-2 מגה ובמצב טוב 5 עד 5 וחצי מגה. לא רע בשביל סלולר ואני מאמין שזה רק ישתפר עם ההרחבה של התשתית של גולן בכל האזורים. 4) מענה טלפוני! בהוט אפשר לחכות 10 דקות בכייף. בגולן כנגד המענה תוך 30 שניות אולי דקה.. נכון חלק מהנציגים לא ממש מבינים ברמה הטכנית (חדשים עדיין) אבל הם יכולים ללכת לבכיר ולתת תשובות בתחלס וזה מה שחשוב. עדיף לקבל תשובה מנציג ש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מעוניין להצטרף עכשיו לגולן טלקום, אבל אני צריך מייקרו סים לגלקסי 3 שלי. האם הם שולחים לי אותו או שאני צריך לעשות משהו מיוחד ? בקיצור איך הוא מגיע אלי ? תודה

6. שלום. יש לי את המכשיר הבא: http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung/Samsung-SGH-E310.shtml אני רוצה לנהל עליו קו טלפון. לא יודע אם הוא מיושן מידי מבחינת תדרים וכאלו (על סלקום עובד ללא בעיה). ההתלבטות היא בין הוט מובייל לגולן טלקום. מדובר אך ורק על קבלת וחיוג שיחות ללא אינטרנט ו- SMS. ההעדפה היא למסלול 10 בהוט מובייל. האם ישנה בעיה כל שהיא בתאימות המכשיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום! שאלה טיפשית אולי: האם בגלקסי ACE אפשר לשמור אפליקציות בכרטיס הזיכרון? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, לדעתכם אמורה להיות בעיה להתקין WINDOWS 8 על גלקסי NOTE במקום האנדרואיד?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by evy,

אהלן, אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 2000 ש"ח . אני יודע שזה תקציב נמוך יחסית לסמארטפון,אבל אני לא כ"כ בטוח לגבי קניית מכשיר יד שנייה ,כי ניתן להסתיר בקלות בעיות במכשירים עד הקטע שבו אתה מגלה אותן. המלצות יתקבלו בשמחה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by amitr,

היי מה נשמע. אני רוצה לעבור לגולן מתוך עיקרון. ואני עוזב את החברה הגדולה שאני נמצא בה בגלל הסיבות הידועות שכולם כבר מכירים ושונאים. בנוסף בגלל שאני יודע שאם לא גולן עוד הייתי משלם על חבילה 200 שקל לחודש כמו פראיר. קניתי את הפלאפון שלי NOKIA 100 מאופיס דיפו. לא יודע לאיזה רשתות הוא פתוח, לא מבין בזה כלום למען האמת. 1) אני אוכל להשתמש בו בגולן טלקום ? 2) יש דרך לבדוק? 3) מה הדרך הנכונה להתנייד כדי לא לאבד את המספר שלי ? 4) היום עוד יש בעיות התניידות מאוראנג' לגולן כמו בעבר?, אני זוכר שפעם מנעו מאנשים להתנייד ועשו להם תמוות . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by itsik1231995,

אני מחפש אנרואיד 4.1 ל SGS2 שלי אפשר לקבל המלצות על מערכות יציבות וטובות ? ומדריך איך עושים את ההתקנה והכול .... תודה

12. אהלן מותקן אצלי דפדפן גוגל כרום גם במחשב וגם בHTC, איך אני מעביר את כל הסימניות שלי מהמחשב לטלפון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  13. שלום רב, אני אחלק את האשכול ל2 חלקיםת מכשיר בשבילי ומכשיר בשביל חברה שלי. המכשיר בשבילי: כרגע ברשותי אייפון 4( שאני מוכר אותו ב 2000) ואני מעוניין להחליף אותו במכשיר אנדרואיד, בעיקרון אני דיי נעול על הסוני Xperia S מכיוון שהתקציב שלי הוא 2500 מקסימום ונראה לי זה המכשיר הזה הוא התמורה הכי טובה לתקציב הזה( תקנו אותי אם אני טועה) השימושים שלי במכשיר הם: גלישה באינטרנט(פייסבוק וכאלה) שמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, GPS ומשחקים בקטנה. המכשיר בשביל חברה שלי: יש לה טלפון אנטיקה של נוקיה כבר בקושי מתפקד, מחפש בשבילה סמארטפון שיתן תמורה טובה לכסף ( תקציב 1000 שקל מעט גמיש) בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב וכמו כן …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחפש טלפון שמקליט וידאו בFHD בתקציב נמוך. תודה. בנוסף, אשמח לשמוע איזה פלאפונים הכי קטנים (פיסית) מסוגלים להקליט בFHD. תודה ויום מצויין!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. במבצע של הצבא יש לי מספר אפשרויות בחירה הבעיה שאני לא מכיר כ"כ את הטלפונים ולכן מבקש את עזרתכם(נוציא לרגע עלות שיחות): ב40 ש"ח * 30 חודשים טלפון אלקטל עם 2G גלישה (21 ש"ח עם 650M) 83 ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 2 עם גלישה 1G 125ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 3 או IPHONE 4S עם 1G גלישה כולל ביטוח (ללא גניבה או טוטאלוס) עקרונית אני צריך טלפון לגלישה מינימום בעיות או תקיעות, מצלמה טובה ומשחקים לכל היותר ברמה של FIFA לנייד מבחינתי כמובן עדיף מינימום עלות . לפי מה שהבנתי האלקטל די גרוע יתקע לא מעט ולא יריץ משחקים מלבד קלילים- האם נכון? אם כן כמה הפער בין האפשרויות האחרות משמעותי ומה כדי . תודה

16. Started by catsmonster,

ההתלבטות היא בין Galaxy S II Galaxy S III ו- Xperia S לפי המחקר שאני עשיתי (לפני כחודש), לא ראיתי שום צורך ממשי להוציא 1000 ש"ח ויותר תוספת על הגלאקסי אס 2 על מנת לשדרג ל-3, פשוט אין שום דבר שבאמת משתמש בארבע ליבות נכון להיום, עד כמה שאני יודע, האס 2 מריץ את כל מה שהאס 3 מריץ. מאז המחקר שלי, המחיר ירד, ועכשיו ההפרש הוא 800 ש"ח. לפי דעתכם עכשיו כן משתלם להוציא עליו סכום כזה? אני מחפש עלות לתועלת, אני רוצה מצלמה טובה, זמן סוללה סביר, יכולת להריץ אפליקציות בצורה חלקה, מסך איכותי ושטח אכסון גדול- במחיר הנמוך ביותר (בזמן שאני לא מתפשר יותר מדי על אף אחד מהפיצ'רים שמניתי). עכשיו נכנס למשוואה ה- Xperia S. נכון לזמן שבו עשיתי את הסקר שוק שלי, הוא עלה כ-2800 ש"ח, קפיצת מחיר מהגלאק…

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by wooper,

הי אני מעוניין לקנות בטרייה לסמארטפון הבעיה שעולה זה אם אני קונה סוללה אני צריך לצורך הטענה להכניס אותה למכשיר הסלולרי? פשוט זה תמוהה בעיניי שאין מטען שפותר את הסירבול הזה למשל Anker Extended Battery for Samsung Galaxy S 2 II i9100 http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/330587954620?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf893ddbc#shId

18. Started by zam,

אני צריך טלפון, אז חשבתי לשאול לפני שאני עושה צעד.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  19. אהלן חברה. אני לקוח בסקלום כרגע. משלם המון כמו כולם. הציעו להשאר בסלקום עם תכנית של 160 שח לחודש כלל הכל. מחירים של הוט מובייל וגולן אתם יודעים. הציעו לי גם כן בפלאפון תכנית של 99 שח לחודש שיחות והודעות ללא הגבלה ואינטרנט של 200 מגה שאני לא משתמש בו גם ככה. מה אתם אומרים לאן עדיף לעבור? מכשיר ברשותי HTC DESIRE.

20. Started by mrraz,

המלצות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by DrDeath,

שלום, אני רוצה להתקין ל-Android ICS 4.0.4 על ה-Samsung Galaxy S3 שברשותי (קיבלתי אותו עם JB 4.1.1 משום מה..).איך אני יודע באיזה גירסה של build להתקין את ה-ICS 4.0.4? ראיתי שיש קיצורים של מדינות בכל build. האם זה משנה בכלל או שאם אני אתקין את הגירסה הלא נכונה המכשיר לא יתחבר לרשת הסלולרית?מצאתי כאן רשימה של גירסאות שונות של Android: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 בבקשה אני חדש בענייני סמארטפונים וממש כבר לא יודע מה לעשות עם הדבר הזה, עשיתי כבר 20 פעם ריסטרט למכשיר אחרי שהתקנתי את הרוט ועדיין כל פעם יש בעיה אחרת, ואני חושב שזה בגלל שמותקן JB 4.1.1.. בנוסף פתאום יש רק 3 מסכי home במקום 5 או 6 אם אני לא טועה, שהיו קודם לכן.. אני אובד עצות ומנסה לדלות מידע ממ…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by dzbeda,

שלום, יש לי שאלה, יש לי אפשרות עכשיו לקנות IPAD אבל אני חושב לעצמי האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות ל MICROSOFT TABLET ? מה דעתכם? לחכות או לא? מתי תאירך השיחרר של הטאבלט? האם מישהו יודע איך מיקרוסופט יצמצמו פערים בנוגע לאפלקציות? תוך כמה זמן נראה לכם שישחררו פריצה לטאבלט של מיקרוסופט מרגע שיחרור? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by LoopXXX,

ראיתי שחלק מהמפרט של הכרטיס כולל CLASS מה זה אומר והאם זה משמעותי? למלש הבדל בין קלאס 6 ו-10 שבא אחריו? האם זה יהיה מורגש כל כך למשל בצילום תמונות ווידואו בSGS2?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by Bakshi1,

בסמארטפון שלי נתמכים התדרים 2100/900, בלבד ב 3G. האם אני אוכל לפתוח בעזרת האפליקציה את התדר 850/2100? או שהדבר מוגבל חומרתית ואינו קשור לתוכנה?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by IG,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המכשיר הבא (ראיתי אותו גם בקצת זול יותר, אבל לא משנה לצורך העניין) הבעייה שלפי התגובות זה מכשיר פתוח של חברת T-Mobile שעובד עם התדרים הבאים: This device is compatible with 2G GSM 850/900/1800/1900 and/or 3G UMTS/HSDPA/HSUPA 850/900/2100 networks world wide. השאלות שלי היא הן: 1. הוא יעבוד לי בצורה מלאה (3G ) בארץ? 2. איך בדיוק אני מתקין עליו עברית? תודה לעוזרים!

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים