גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים קטנים לMP3, שעובדים על 4 בטריות AAA, או חיבור כבל USB למחשב. אני רוצה לחבר את הרמקולים לקיר דרך מטען USB של אייפד. הבעייה שכתוב על הרמקולים 6V, 350mA ועל המטען USB כתוב 5V ,150-2000ma. האם המטען יכול לשרוף את הרמקולים, או שזה בסדר, כי זה דרך כבל USB?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף פלאפון עכשיו ואני מתלבט בין 3 פלאפונים N85 N86 W995 אמרו לי שאין הבדל משמעותי בין N85 ל N86 ששווה את התוספת כסף, האם זה נכון? ובמקרה כזה מה עדיף? ה W995 או ה N85 דברים שחשובים לי בפלאפון זה בעיקר הסוללה (ממש חשוב), עוצמת ואיכות שמע טובה בעיקר באוזניות, WIFI שיהיה. אם יש פלאפונים אחרים שכדאי לקחת במקומם ספרו לי על זה, אבל שלא יהיו בעלי מסך מגע. תודה וחג שמח.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הקדמה: אני ככל הנראה אקנה HTC ONE בארה"ב בשבוע הבא. אני מתכוון להישאר עם הפלאפון הזה ל 3-4 שנים הקרובות, מכיוון שאני לא אחד שיש לו זמן / כסף להחליף פלאפון כל שנה. חשוב לי שיהיה לי סמארטפון טוב לגלישה, בלי תקיעות/Lags ושכן יהיה אפשר לבצע התאמות עליו (התקנת ROM, לדוגמה). לא אכפת לי ממצלמה ומפיצ'רים איזוטריים של S4 כמו מחוות מגע (שנאתי את זה שב S4 המערכת הפעלה הבסיסית איטית בגלל כל מיני פיצ'רים שהם Built-in). 1. אני לא כזה מבין בעולם הסמארטפונים. עד היום היה לי נוקיה N86 שתכלס הסתדרתי די סבבה עד שנמאס לי. אבל כן עשיתי מחקר די רציני בשבועות האחרונים בכל הנושא הזה ויש לי ידע טכני בלי קשר. 2. אני חושב שרוב השאלות שאני אציג פה זה שאלות שיענ…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי S4 ואני מרוצה ממנו כעקרון, אבל ניסיתי את הג'י2 בסלקום ונורא התרשמתי.. וכשאני חושב על זה, סמסונג עושה טעויות בזמן האחרון עם הנוקס הזה, מאחרת בעדכונים שלה ובסוף החודש ג'י2 צפוי לקבל 4.4 כבר.. מה לעשות עם זה? יש לי I9500 שקניתי לפני 3 חודשים רק.. אוף
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, בלאק פריידיי.. ואני רוצה להתחדש בפלאפון מבחינת מחיר, באמאזון האל ג'י זול יותר בכ-100 דולר גלקסי ב500$ - http://www.amazon.com/dp/B00U8KSUIG/ref=twister_B017B3823U?_encoding=UTF8&psc=1 וLG ב400$ - http://www.amazon.com/LG-5-5-Inch-Factory-Unlocked-Smartphone/dp/B00YA8308M/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1448644813&sr=1-3&keywords=lg+g4 מה ההבדל בין המכשירים בעצם? אני לא ממש מבין בפלאפונים יש המלצות אחרות אולי? או אתרים שעושים הנחות משתלמות יותר? עוד שאלה, אם אני מזמין נגיד מאיביי.. מה אני צריך לוודא כדי שהמכשיר יתאים לשימוש בארץ? מה אני צריך לחפש
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי HTC ONE M7 מזעזע. התלבטתי במשך שבועיים בין S6 edge לבין LG G4 וראיתי שאני מעדיף את הגלקסי מכל בחינה. אבל המחיר היקר שלו גורם לי לתהות אם לא כדאי כבר לחכות כמה חודשים ולהביא את הנוט 5 (מתי הוא אמור להגיע? ספטמבר?) זה מצחיק שאני פתאום חושב על הנוט 5 כי את ה-G4 פסלתי בגלל הגודל שלו לעומת ה-S6. אבל אני מוכן להסתובב עם בלטה כזאת אם זה באמת שווה את זה ואם זה בא עם S-Pen... הדרישות שלי מהמכשיר הם לא מטורפות בתאכלס: עדיפות למכשיר Unibody (שיקולי עמידות) סוללה הטענה מהירה (רצוי גם אלחוטית) מצלמה סבבה (כל דבר יהיה סבבה לעומת המכשיר הנוכחי שלי) עם צילום וידאו טוב (4K, הילוך איטי) שירוץ מהר בכל הקשור למולטיטקסינג הבהרה: אני לא מתכוון לשחק עם הפלאפון באף משחק, אפילו לא סודוק…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף אני יחליף את הסמסונג 624 שלי :\ אני רוצה סוני אריקסון אבל מתלבט איזה מכשיר דברים שחשובים לי: מצלמה איכותית נגן איכותי וסאונד חזק זהו בערך :]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להחליף את הפלא' הישן שלי , באייפון 4 או גלקסי 2 אני מתחיל לחסוך כסף ותוך חודש , גג חודשיים יהיה לי את כל הכסף לקנות אייפון/גלקסי. אני באמת מבקש מכאלה שמבינים עניין , האם שווה להשקיע עכשיו את הכסף על האייפון 4 או על הגלקסי 2 ? הבנתי שישנן הרבה בעיות , ובכלל במבט לעתיד אני מחפש פלאפון שלא תוך שנה כבר ייחשב ישן ועדיין יהיה טוב שאני אוכל להפעיל בו הכל. ואם כן , מה עדיף הגלקסי 2 או האייפון 4 ? או , שווה לחכות לאייפון 5 המיוחל?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך עזרה יתרונות וחסרנות של כל אחד מהמכשירים והאם ה-4 שווה את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: היה לי פעם אייפון (S4) שנגנב ועכשיו יש לי גלקסי S3 (כבר מעל שנה) שנפל ונשבר, ואת האמת שאני נוטה לחשוב להחליף חזרה לIPHONE (5S) ולא בא לי לשלם על התיקון מכמה סיבות. 1.אל אף שלא משנה כמה התעסקתי עם הגלקסי (החלפת מספר רומיםם, רוט, טוויקים למיניהם) חווית המשתמש שלי לדעתי הייתה פחותה, אין מה לעשות המכשיר בחיים לא רץ חלק ועשה את הכל ללא תקלות כמו שהאייפון היה עושה. 2.נכון אנדרואיד הינה מערכת פתוחה ובמסתכם ניתן לעשות איתה יותר פעולות מאשר IOS אבל הפערים כבר לדעתי כמעט ואינם קיימים ומה שהאייפון עושה הוא עושה יותר טוב (יציבות, מהירות, עבודה חלקה ונטולת באגים). 3.כן אנדאוריד ניתנת להתאמה אישית אבל אני במילא מעדיף את הממשק מינימליסטי ולא עמוס בפרטים ולכן זהו אינו פקטור מבחינ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני זמן מה פתחתי פה נושא לגבי קניית טאבלט , התלבטתי בין אייפאד 3 , הגלאקסי טאב 2 של סמסונג וAsus Transformer בסוף החלטתי ללכת על האסוס , מי שלא מכיר את הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=15831 כיוון שמבחינת המחיר והחומרה הוא התעלה לגבי 2 האחרים... מה שעדיין מעלה בי שאלות עם כל השיחרורים לאחרונה , הבנתי של שאסוס השיקה/הולכת להשיק כמה טאבלטים חדשים בקרוב , גם מיקרוסופט עם הטאבלט סורפייס החדש שלה הנקסוס פחות רלוונטי בשבילי כי אני מחפש מסך בסביבות ה10 אינצ' .. ההתלבטות היא האם רכישת האסוס זה לא להשאר קצת מאחורה? זה לא יחשב כטאבלט חלש כבר , אולי לחכות קצת? למרות עד שהטאבלטים החדשים יגיעו לארץ והיו במחירים סבירים זה שנים.... תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הפעם תורי להתייעץ. אני מחפש פלאפון נחמד בישביל אחותי. הקאץ' פה הוא כזה - אפשר לרכוש רק חדש ורק מהארץ לכן זה בעצם מתוך המבחר והמחירים שמופיע ב-ZAP פחות או יותר. הדרישות לא ספציפיות האמת - ובסה"כ ארצה שהיא תקבל את הטוב ביותר מכל הבחינות בתקציב. אם אין ברירה וצריך להתפשר על משהו היתי מעדיף להתפשר על מצלמה למשל (כמובן שעדיף 5MP אבל אם אין ברירה אפשר גם 3.2 או 5MP שלא נחשבת טובה וכו'). כעיקרון חשבתי על הסמסונג גלקסי ACE שנראה לי גם יפה וגם אופה - עיצוב טוב, מסך גדול יחסית שאמור להיות די איכותי, 5MP במצלמה, GPS וגם WIFI וכל זה בכ-1100-1200 ש"ח לחדש. מצד שני ראיתי גם את ה-X8 שנמכר משמעותית זול יותר (נדמה לי באזור ה-800) אבל לא התלהבתי - אלא אם כן מישהו יאיר את עייני במשהו חדש. כ…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום למבינים ! אני בעלת אייפון 4S כבר 3 שנים (מאוד מרוצה ממנו למרות ),ומגיע הזמן להתחדש ! אני מתלבטת מה כדאי לקנות LG G4 או גלאקסי האדג' (מה הבדל בכלל להאדג' ל6 אס )? תרגישו חופשי,חוות דעת עוזרת ! רק הכנות,וכל האמת. תודה ובברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי LG P500H. קרוב משפחה רוצה להעביר לי את ה S3 שלו. הבעיה היחידה זה שה S3 הרבה יותר גדול ואני לא בטוח אם אני אצליח להתרגל. אני לא גולש הרבה מהמכשיר, אני לא משתמש בו עם פייסבוק, אלא רק קצת שיחות, SMS ווואטסאפ, אולי מישחק פשוט מידי פעם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים. במסגרת השידרוג העיסקי שהוצע לחברה בה אני עובד הוצע לנו כל מכשיר מהקטלוג של אורנג (לא כולל אייפון) לבחירה, מה שמכניס אותי לדילמה - איזה מכשיר לבחור? הפרמטרים שחשובים לי הם יכולת לשירות GPS, זמן סוללה סביר, אמינות וזהו בעצם. אני גם מעדיף מכשירים נוחים לתפעול ואין לי צורך במכשיר כגון הבלאקברי (להיפך, אני אעדיף מכשיר ללא מקלדת פיזית). יש למישהו רעיונות/הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין 2 דגמי טאבלט אסוס - ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1B051A Asus VivoTab RT 64GB TF600T-1B134R בבקשה תנו לי את היחסרונות של כל מכשיר אני הולכת להוציא סכום לא מבוטל... ובבקשה אם אפשר להגיב לי כמה שיותר מהר...אני רוצה לקנות היום! מודה מראש וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש את סוני Z2 או סמסונג TAB S (דגם 10.5 אינץ) הצרכים שלי הן בעיקר סרטים וקצת גלישה ופה ושם איזה משחק קטן. עד היום היה לי סוני Z והייתי ממש מרוצה, בעיקר מהמשקל והעובי הדקיק, ומהרמקולים. חשבתי לקנות את הסוני Z2 כי הוא בעצם שיפור של כל מה שאהבתי. אבל הבנתי שהטאבלט של סמוסנוג מתעלה עליו בכל פרמטר- חוץ מהרמקולים. מה דעתכם???? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא הייתי בטוח מה המיקום הנכון- אז פרסמתי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/555314-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-2-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94?p=4983299#post4983299 אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מחפש לי מכשיר MP3 מתקדם לרגל יום ההולדת שלי! בדקתי המון מכשירים ופסלתי הרבה,נעצרתי על מכשיר שיש בחו"ל שהוא Creative Zen X-Fi... המכשיר בא בנפחים 8,16 ו-32. אני ננעלתי על ה 32 ויש בו אפשרות להוסיף כרטיס זכרון עד 16GB שעולה 280 ש"ח,שטויות... אהבתי את המכשיר מבחינת הכל,כל האופציות וכל הסקירות עליו. הבעיה היא שהוא לא קיים בארץ וצריך להזמין ואני עוד בסימן שאלה עם הקטע של המכס וכו'. שאלתי אנשים ואני מחכה לתשובה. המחיר הוא 330 דולר כולל משלוח. והמכשיר השני הוא ה-Archos WiFi 605,נפח עוד לא החלטתי. שבו הסוללה חלשה יותר,אין אפשרות הרחבת זכרון והזכרון שם הוא הארדיסק פנימי והוא יותר עדין לעומת הפלאש של הקריאייטיב. אני אישית חושב שאם לא יצא לי לקנות את הקריאייטיב אז אנ…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מכשירים בעלי תכונות דומות 1. ASUS A696 2. MIO P550L הם עולים די דומה ה מיו מעט יקר יותר אך מגיע עם 2 גיגה זיכרון , בכל מקרה אני צריך עוד זיכרון ולכן אוסיף כרטיס SD חיצוני גדול . אני צריך אותם הן לקריאת טקסט, מחשבונים, מדיה (MP3) והן כמכשירי ניווט . אני רוצה WIFI לצורך עידכונים מהאינטרנט ושימוש ב SKYPE . ה 550L יחסית חדש אבל הבנתי שלקודמו ה P550 היו לא מעט בעיות ..... מי נראה לכם עדיף ? האם האסוס אמין יותר ? אני יודע שהאסוס אמור לתמוך ב WM6 האם גם המיו ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ערב טוב חברים אני מתלבט בין otc one לבין htc butterfly s חשוב לי זמן סוללה איכות מסך רמקול חזק ומכשיר קל לתחזוקה ( במקרה של תיקון שיהיה קל לפירוק והרכבה) אודה לכם עם תעזרו לי בבחירה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה לכולם. אני מתלבט בין 2 המכשירים הללו https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1109757 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1112283 אני באמת לא מבין לגבי השוני בין מסך LED ל AMODEL. המכשיר מיועד לרוב לעבודה שוטפת ומשחקים. אשמח מאוד לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברצוני לדעת איזה מכשיר עדיף או מהם היתרונות והחסרונות בכל מכשיר מבין 2 המכשירים הבאים: Samsung m310 או Nokia 2600 classic??? ממה שביררתי עד עכשיו: הנוקיה מעוצב יותר נוח (לטעמי) ויש בו MP3 (לרינגטונים... זכרון פנימי של 10MB) ולסמסונג יש רמקול יותר חזק ואיכותי (אבל MP3 מוגבלים ל150KB...=/ - לא שמיש אפילו לרינגטון) לבינתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה... אשמח לשמוע את דעתכם!! (נא להתעלם משאלת המחיר או להתייחס למכשירים אחרים, מדובר רק על 2 אלה)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הסמסונג s7, סמסונג a7, והשיאומי Xiaomi Mi6 האם כדאי להשקיע עוד כסף כדי להשתדרג מהa7 לשניים האחרים? חשוב שתהיה מצלמה טובה ושיהיה יחסית מהיר. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-