גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש מכשיר סלולרי זול לאמא שלי. דרישות: 1. אנדרואיד... 2. ידידותי למשתמש 3. עמיד וחזק ביחס למחיר 4. כמובן תכונות בסיסיות שיש בכל אנדרואיד - יוטיוב, וכו' - שייפעלו בצורה סבירה. 5. מסך בגודל סטנדרטי עדיף. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כיום iphone 4 שהיה מצויין במשך 3 שנים עד שיצאה הגרסה החדשה של ios פה נגמר הסיפור עם האייפון 4 ורציתי לקנות פלאפון חדש! ממה שראיתי באינטרנט מאוד ממליצים על הLG G2 וטוענים שהוא עדיף על s3 חשוב לי לדעת שזה נכון וחשוב לציין שא י לא מבין באנדרואיד ומאוד הסתדרתי עם IOS הוא פשוט וידידותי אבל ההפרש בין האייפון 5s לשאר המכשירים הוא 1500 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי פלאפונים של החברה אבל אין לי מושג מה באמת הם שווים.. חיפשתי באתרי השוואה ואני לא מוצא אותם.. השמח לעזרה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. הורים שלי כרגע נמצאים בארה"ב,נאמר להם על מכשיר שהוא גם מצלמה רגילה,מצלמת וידיאו, ניתן לראות בו סרטים וגם לשמוע מוזיקה..מישו שמע על כזה דבר? אמרו להם שזה נקרא אייקון או משו כזה.. תודה לעוזרים(:
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לתותחים בפורום!! יש לי חבר שטס לדרום קוריאה ויכול לקנות לי את galaxy S III החדש. לצערי, הבנתי שיש הרבה בעיות בגיור המכשיר מקוריאה לארץ. יש צורך לפרוץ אותו, וגם אז יכול להיות שהוא לא ידע "לדבר" עם הרשתות הישראליות. האם יש סיכוי כזה שמה שכתבתי כאן נכון? האם יכול להיות שהמכשיר לא יתאים לישראל, אלא רק לדרום קוריאה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. האם נכון שלגירסת ה - 2GB אין רמקול מובנה והוא קיים רק מ - 4GB ומעלה ? הנגן נראה זהה , האם הסיבה היא חיסכון ? 2. בכל מליון ההמלצות והתגובות לנגן D2 (שמקבל אגב את ההמלצות הטובות ביותר מכל הנגנים הקיימים בצורה גורפת, עד כדי חשד...) אין (אבל ממש אין) התיחסות לרמקול המובנה. אני אישית לא פריק של מוסיקה בכלל ונגנים בפרט , אבל לכל המבינים , באמת אין סיטואציה שאתה משמיע אותו ברקע על רמקול ? כאשר האיכות לא כל כך חשובה , למשל בנהיגה (אסורות אוזניות כידוע !) או עיסוק אחר. נראה לי שזה feature חשוב ובעיקר פרקטי. למשל - כששניים מסתכלים בסרט ! ועוד מליון דוגמאות. ממש לא ברור מהמפרטים מה ביצועי המתחרים הקרובים (ה - creative ו ה - iriver) אם יש להם בכלל רמקול מובנה , מה ביצועיו , או אפש…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן MP3 שיש לו רדיו FM מובנה איכותי ויכולת הקלטה ממנו ושתהיה תמיכה מלאה בעברית? המחיר עד 800 ש"ח. ראיתי שיש ל-IAUDIO כמה דגמים נחמדים כמו G3 ו-U3 אבל לא ראיתי בשום מקום שכבר יש להם תמיכת עברית. מישהו מכיר את הנגנים של CLUBIN? ראיתי שגם להם יש נגנים מתאימים ואפילו לא יקרים אבל לא מצאתי שום ביקורת עליהם. יש נגנים אחרים מומלצים? בתודה רבה מראש על כל עצה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלשום הלכתי עם האוזניות למכון ללא המכשיר והשארתי את האוזניות בתוך כיס המכנסיים שלי... יום למחרת בבוקר אמא שמה את המכנסיים בכביסה ואני שכחתי מהאוזניות ולכן המכנסיים התכבסו ביחד עם האוזניות.. כלמקרה, הוצאתי את האוזניות רטובות לגמרי וישבתי אותם כמה זמן עם פן.. לאחר מכן הפעלתי אותן ובאוזניה אחת עדיין שמעו ממש חלש(בשניה שמעו בסדר) אז נשפתי לתוך האוזניות עם הפה ואז שמעו נורמאלי בשניהם(לא כמו מקודם) אז חיברתי אותם למחשב אתמול בלילה ונתתי לPLAYLIST שלי לרוץ איתן כל הלילה.. מין BURN IN רק בלי מטרה מסויימת.. בבוקר שקמתי האוזניות היו פשוט אני לא יודע מה קרה אבל איכות השמע שלהם וגם העוצמה נהיו כאילו יותר חזקים מאי פעם ושומעים בהם פשוט מדהים! אני לא יודע מה איתכם אבל הם יצאו מהסיפ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים , אני מתכוון לקנות את ה - NOTE 3 דגם N9005 השאלה שלי היא , האם באמת מוכרים את הדגם הזה בארץ כחדש , או שכולם מוכרים אותו כמכשיר " מחודש " או " מוחדש " ? כי אני זוכר שיש גם איזה קטע של נעילה איזורית שמצריכה לפרוץ את המכשיר ולהתע סק איתו כדי להתאים אותו ל-SIM ישראלי ... אז מעניין אותי לדעת אם " מתע ס קים " עם הפלאפון לפני שמוכרים אותו באריזה חדשה נ.ב - ה סתכלתי באתרים של חנויות פרטיות מוכרות ( שמחזיקות כמה סניפים ומוגדרות כידועות ואמינות ) וראיתי שהרוב לא מציינים אם הדגם הזה חדש או " מחודש / מוחדש " האם נראה למישהו שמבין בעניין הזה , שרשת של חנויות פרטיות תמכור מכשיר " מחודש / מוחדש " כמכשיר חדש ? תודה מראש לכל העונים , ואני יודע שקצת חפרתי : ) , אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לכם המלצות למכשירים טובים על 1000 שקל ? עדיף נוקיה... אבל לא מחייב... ואני רוצה להשתמש במכשיר ברשת אורנג' בארץ... בתודה מראש. עריכה : אין לי צורץ בMP3 במכשיר וגם מצלמה לא חייב אבל מעדיף שיהיה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כדאי לשדרג לE71 ברשת פלאפון. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני די חסר ניסיון בעולם הסמארטפונים (היה לי אחד מהעבודה במשך חודשיים וזהו). השאלה שלי היא: אם אני מביא סמארטפון מחו"ל, האם יש דרך להוסיף לו תמיכה בעברית ? שפת הממשק לא משנה לי, אבל חשוב שניתן יהיה,למשל, לכתוב SMS בעברית. האם זה אפשרי ? (אין לי בעיה "להתעסק" בקרביים של המכשיר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מסך איכותי, מעטפת מתכתית, שבב Snapdragon יעיל ותג מחיר הגיוני הופכים את המוצר החדש של היצרנית הקוריאנית לרלוונטי במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, נפל לי הטלפון לאסלה. שתי הכפתורים למטה הפסיקו לעבוד. יש אפליקציה ששמה את הכפתורים האלה על המסך? בברכה,
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות כבל פשוט עבור מכשיר HTC ONE M7 אשר מספק גם אפשרות סנכרון וגם אפשרות הטענה כאשר נכנסתי לגוגל קיבלתי שיש כבל חדש בשם M600 שמחליף את M410 שאלתי היא מה השוני בין שני הכבלים http://www.clove.co.uk/htc-dc-m410-microusb-data-cable M600 http://www.clove.co.uk/htc-dc-m600-microusb-data-cable כתוב שלמטה בלינק שזה העיצוב החדש תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נגן (או משהו דומה) שהשימוש העיקרי שלו יהיה הקלטות אבל אני רוצה שהוא יקליט לקבצי MP3 ולא WAV או משהו אחר כי זה הרבה עבודה לשנות אחר כך לMP3. עדיף שתהיה תמיכה בעברית תקציב של 400 שקל[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 11:01:39 עריכה:לא חייב שיהיה דווקא MP3 אבל שיקליט לקובץ בעל דחיסות טובה ושרוב המכשירים הביתיים יוכלים לקרוא אותו כלומר WAV זה לא טוב כי הקלטה של שעה זה 50 מגה, וקבצי AMR שיש להם דחיסות מעולה אבל אין הרבה מכשירים שקוראים את הקובץ הזה, גם לא טוב
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב יש לי את המכשיר חצי שנה אם הגרסה האחרונה של האנדרואיד (נדמה לי לוליפופ). מדי פעם כשאני מדליק אותו הוא נתקע בשלב העלייה (עם העיגולים שרצים לכל הכיוונים) ורק כשהסוללה נגמרת אפשר לטעון אותו ולהדליק מחדש. בדרך כלל זה קורה כשאני מנסה להדליק עם סוללה חלשה. הפעם זה קרה עם סוללה חצי מלאה, ואני לא בטוח אם זה קרה באמצע שהיה דלוק או שהוא נכבה. בקיצור, שעות שהוא תקוע וזה יכול לקחת עוד ימים. יש משהו לעשות לפני שאני מבזבז זמן והולך לחנות (זה עוד באחריות)? אם לא, מה לבקש מהחנות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן בימים אלה אני מחפש לעצמי נגן מוזיקה חדש בעבר היה לי אייפוד נאנו הדור הרביעי שנהנתי ממנו עד מאוד, עד, שפתאום הסוללה שלו הלכה ונעשתה חלשה עד לעכשיו שהוא לא נדלק גם אם מחובר לחשמל מאז אני משתמש בפלאפון W995 של SE בתור נגן גם והוא עושה עבודה מעולה אלא שיש כבר הרבה מוזיקה ואם מחפשים שיר מסוים זה לא נוח לכן אני החלטתי לקנות לעצמי אחד חדש אממא אני לא יודע אם לחזור לאייפוד יקר ודומיו או ללכת על משהו פשוט כמו הסאנסה אבל אני רוצה שיהיה לי משהו שדומה לג'יניוס של האייפוד או הסנס מי של סוני אריקסון ולכן שאלתי אליכם היא האם יש עוד משהו שדומה לאפשרויות האלה ופועל טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו, יוצא סביבות 500 מאיביי ככה, האם הוא יכול לקבל כרטיס סים לאינטרנט דור3? איך זה עובד? אני יכול לרכוש סים רק לאינטרנט בלי שיחות? דבר שני, יש לו gps? איך הוא באופן כללי?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/one-m9-plus-%d7%94%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-