עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי משרד בגודל של 200 מטר בערך המשרד ממוקם בבניין מגורים (זה בעצם דירה שהוסבה למשרד ככה שיש קירות וחלוקות פנימיות כמו בדירה רגילה) אני מחפש מכשיר שיחסום קליטה סלולרית בכל המשרד ובנוסף שיתהיה לי את האופציה לאפשר למכשירים שאני אבחר כן לקבל קליטה אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אם בכלל קיים מכשיר כזה (אני די בטוח שכן אבל אני לא רוצה משהו MILITARY GRADE שעולה 10אלף דולר) ואיך מתפעלים את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 10k צפיות
  2. נעלם לי הכבל של ה MP4 שלי וזה כבל מיוחד לא כמו MINI USB רגיל הכבל נראה ככה: משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות כבר כזה?? תודה לעוזרים זה ממש חשוב!!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ALÞHA,

http://www.google.com/phone 8)

• 144 תגובות
    • 13k צפיות
  4. Started by itai_1813,

האם הנגן של SanDisc ה- Sansa E280 תומך בפלאש או שיש עדכון למכשיר כדי שהוא יתמוך? אם כן אז אבקש לקבל יותר פירוט לגבי הדרך להפעלת הקבצים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by ofeky1,

שלום! הטלפון S2 שלי כבר עושה הרבה בעיות והגיע הזמן לשדרג הרבה זמן חיכית לזה כדי לקנות לעצמי נוט נחמד עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות נוט 3 או לחכות לנוט 4 שיצא בחודשם הקרובים מה אתם הייתם עושים? התקציב שלי הוא 3K והבעיה שלי היא שיהיה לי קשה לסחוב עם הטלפון הנוחכי תקופה של חודש+- (הוא נתקע המון נכבה וקופא וזאת לא בעיה תוכנתית) בגלל זה אני מתלבט מצד אחד אולי אני יקנה את ה4 שהוא יצא אם הוא לא יהיה ממש יקר ומצד שני המחיר של ה 3 ירד אבל הוא גם דיי מיושן כבר מה אתם הייתם עושים אני ישמח לשמוע את השיקולים שלכם והאם יש מכשירים דומים במחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by natee,

אני מתלבט האם לרכוש את סוני Z2 או סמסונג TAB S (דגם 10.5 אינץ) הצרכים שלי הן בעיקר סרטים וקצת גלישה ופה ושם איזה משחק קטן. עד היום היה לי סוני Z והייתי ממש מרוצה, בעיקר מהמשקל והעובי הדקיק, ומהרמקולים. חשבתי לקנות את הסוני Z2 כי הוא בעצם שיפור של כל מה שאהבתי. אבל הבנתי שהטאבלט של סמוסנוג מתעלה עליו בכל פרמטר- חוץ מהרמקולים. מה דעתכם???? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by מורן-85,

היי, אחותי רכשה מכשיר LG G3 וקיבלה איתו אדפטר חשמל של סמסונג 2A האם כדאי/רצוי להטעין עם המטען הזה? או לקנות את המקורי של LG של 1.8A?? או האם אין הבדל ביניהם באיכות/זמן הטעינה.. אשמח לעזרתכם )))

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אחרי שלפני כשבועיים אסר משרד התקשורת להכניס את הגאדג'ט בתירוצים של תאימות לתקן ה-WiFi, אישר מהיום המשרד להכניס ולייבא אייפדים. שיהיה בשעה טובה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Markis,

1. ללא gps או wi-fi 2. עם gps 3. עם wi-fi 4. עם שניהם ומה דעתכם על ה- HP iPAQ hw6915 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6719

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  11. לסמארטפון המרשים והמשתלם של אסוס יש גירסה נוספת ומתקדמת עוד יותר, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/zenfone-2-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-128-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by ross,

שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי כמה וכמה בדיקות ושמיעה של מכשירים שונים החלטתי לרכוש את המכשיר הנ"ל. וכמובן החלטתי לספר לכם עליו מכיוון שאני בפורומים כבר הרבה זמן.. טוב, אז נתחיל בדבר הראשון - מידותיו הפיזיות של המכשיר: המכשיר זעיר!! אך יש לציין שהוא עבה ולכן הוא מרגיש מסיבי ביד או בכיס ואורכו הצנוע לא משפיע. שימו לב שהוא בדיוק ברוחב של הנוקיה. נוח מאוד. וגם יפה האמת, שחור עם 2 מסגרות כסף. (למעלה ולמטה) קצת תכונות: קבצים - mp3 mpeg wma ogg txt jpg וקבצי FLAC שאני לא משתמש כמובן USB 2 שדרכו מטעינים את המכשיר. (סוללה כלולה נטענת) הכונן הוא כונן זעיר 0.85 אינץ' תוצרת טושיבה מסך OLED בהיר מאוד יש לציין בגודל 1.3 אינץ' נמשיך בתפעול בצד המכשיר קיימים כפתורים כאשר מלמטה זה עוצ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אין לי יותר מדי להוסיף מעבר לכותרת אבל רצוי שיהיה זול וכמובן שאיכות השמע תהיה טובה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by flatlinE,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הטאבלט של סמסונג, וברצוני לדעת אם איך עובד חיבור האינטרנט לטאבלט כשאין WIFI באזור.. האם אפשר לחבר אליו נטסטיק? האם הוא גולש על אינטרנט סלולרי?? אודה מראש על עזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. אני יודע שיש חיישן תנועה בW910 ורציתי לשאול איזה משחקים תומכים בזה.. תודה D:

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. Started by ranan90,

שלום לכם, אני מתעניין ברכישת גלקסי 3 ובדיוק נשבר לחבר שלי המסך לגלקסי 2 בגלל שהוא היה עם כיסוי מעפן כזה של פלסטיק והבנתי שזה עולה 800 שקל להחליף מסך?!?! קצת הזוי לא? יש המלצות על כיסויים טובים לגלקסי 3?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. הי, חזרתי היום מהודו עם טלפון galaxy grand prime שקניתי משם (טלפון מחברה רצינית שבקניון ולא מהשוק ולכן אני די בטוח שהוא איננו מזויף), על האריזה היה כתוב שהוא רק לשימוש של סים הודי, אך כשהשתמשתי בסים שלי מהארץ (בעודי נמצא בהודו בחנות) קיבלתי אסמסים ויכולתי להתקשר. אך כשהגעתי לארץ הטלפון לא הסכים לקבל את הסים (סים של הוט) או סים של סלקום ונותן לי חלון שאומר sim network unlock pin ורוצה שאזין קוד שבחיים לא ראיתי, אני חושד שהוא תחת נעילה גאוגרפית. האם מישהו יכול לאשר את זה, ואם כן הוא מכיר פריצה בטוחה או פתרון שלא מצריך לשלם עשרות דולרים מיותרים לשיחור הטלפון (ואם כבר כן אז מה עדיף)?

21. Started by integral,

מומלץ? יש משהו שעדיף?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  22. שלום לכולם ההורים שלי מחפשים להתחדש הפלאפון ולצערי אני כבר מזמן לא מכיר מה הולך.. לא אכפת חו"ל או בארץ, שיהיה טלפון עם עברית, זה הכל. עד אלף שקל בבקשה ואם למישהו יש קישור מה טוב, עדיפות למשהו ממבצעי הסייבר מונדיי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Nitai,

אני קונה מחבר K610i (סלקום אם זה משנה). עכשיו, יש לי SIM של פלאפון של סלקום שהוא ישן (הפלאפון של NOKIA הישן ישן, שהיה להמון.. הוא היה כזה כחול וכתום). עכשיו השאלה, אם אני אשים את הSIM ההוא בפלאפון שאני קונה מהחבר, זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by evy,

אהלן, אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 2000 ש"ח . אני יודע שזה תקציב נמוך יחסית לסמארטפון,אבל אני לא כ"כ בטוח לגבי קניית מכשיר יד שנייה ,כי ניתן להסתיר בקלות בעיות במכשירים עד הקטע שבו אתה מגלה אותן. המלצות יתקבלו בשמחה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Shtupel,

שלום, אני מחפש מצלמת דרך עם איכות צילום טובה אבל שתהיה במחיר סביר. אין לי בעיה להזמין אותה מחו"ל גם. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.