גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, אז ככה לא מזמן חשבתי על אפליקצייה ממש שימושית וטובה, שאני בטוח שתתפוס ותעזור להרבה אנשים. כרגע מסיבות בברות אני לא אגיד מה היא. בדקתי ויש רק אפליקציהאחת בסגנון לאייפון אבל גם היא לא בדיוק אותו דבר. ובנוסף אני יודע שניתן ליישם את הריון, העניין הוא שמעבר לרעיון עצמו אין לי ידעבתכנות ואין לי מושג איך לקדם את העניין. (אני מניח ש יח' מדמ"ח בתיכון לא יעזרו לי פה, ואני גם מתגייס ממש בקרוב) השאלה שלי לאנשים שעוסקים בתחום, אם אני מצרף שוותף לעסק, מתכנת. נגיד בתמורה לחלוקה של 50%-50% ברווחים העתידיים. האםאני צריך לחתום איתו על הסכם סודיות כלשהו? אם כן איך בדיוק עובד התהליך? והאם יש צורך לרשום אפליקצה כפטנט? אשמח לקצת הכוונה, תודה. אגב, האפליקציה כלל הנערה תצטרף שרת על מנת …
-
- 12 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
התקנתי רום על הגלקסי 3 שלי P: ומה שקרה זה שהטלפון עובד אבל כל נגיע שלי קופצת הודעה "התהליך android.process.acore עצר" ואני ממש בלחץ P: אני לא יודע מה לעשות, הטלפון חדש מהניילון P:
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצא גירסא לפלאפון הזה איך מתקינים? האם כדי להתקין?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו. אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי מכשיר זול (גג 1000 ש"ח), עם ערכי sar נמוך ומצאתי שלושה מעניינים: 1. Samsung Galaxy Y S5360 קראתי ביקורות והרבה כותבים שיש לו סוללה די חזקה וספיקר קצת חלש, זה נכון?? (ספיקר טוב חשוב לי מאוד!!) 2. [table][tr][td] Samsung GT-S6102 Galaxy Y Duos [/td][/tr][/table]העלות שלו- 1000 ש"ח שזה הגג שלי... באמאזון מצאתי אותו ב700 ש"ח, אבל אין לי נסיון בקניית פלאפונים מחו"ל, האם זה משתלם?? 3.[table][tr] [td] LG Optimus One P500 [/td][/tr][/table] פחות התלהבתי כי המכשיר הקודם שהיה לי הוא LG ודי איכזב:\ אופציה נוספת: קיבלתי עליו המלצות: samsung galaxy s5570i pop plus אבל לא מצאתי את ערכי הSAR שלו... עוד דבר קטן- חשוב לי שיהיה מקום גדול להדעות ולרשימת אנשי קשר, בפל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אכן הופתעתי מהמחיר בסופו של דבר http://www.clove.co.uk/htc-desire-x מסך IPS, גדול פיזי טוב לטעמי, מספיק RAM וROM וכרטיס זכרון, אחריות של HTC, איכות בניה, ICS ויקבל עדכון לJB, עברית מלאה. נראה לי כמו מכשיר מצויין למי שלא רוצה מכשיר ספינת דגל 4.7" ב3K+ http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php http://www.engadget.com/2012/08/30/htc-desire-x-hands-on/ חסרון- אין תמיכה מלאה בפלאפון\הוט מובייל בגלל התדרים דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב אני מתחיל ללמוד ואינני רוצה לרכוש מחשב נייד שאין לי ממש שימוש בו. חשבתי על קניית מקלדת אלחוטית לטלפון שלי ולהשתמש במעבד תמלילים שיש שם ע"מ לכתוב את הדברים שאני זקוק להם. האם למישהו יש המלצה על מקלדת טובה שתעבוד עם הטלפון בצורה הטובה ביותר? אני מודע לבעיית גודל המסך, אני מקליד בצורה עיוורת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
הי! אני סטודנטית שלא ממש מבינה בכל הסמרטפונים וההבדלים ביניהם, מחפשת מכשיר די זול (פחות מ1000 ש"ח) - ראיתי שהיום אפשר לקנות סמרטפונים באותם מחירים של פלאפונים פשוטים ממש... אז למה לא?! עדיפות לאנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות iphone4s 16gb sim-free . העדפה שלי היא מחו"ל כי המחירים הרבה יותר טובים, אז יש לי כמה שאלות : 1. חיפשתי למשל ב ebay ולא מצאתי גרסת im-free מצאתי רק את גרסת ה- Unlocked - הכוונה היא זהה נכון? כאילו בשתיהם אפשר פשוט להכניס sim והכל יהיה בסדר. 2. אם אני קונה בחו"ל הממשק יהיה באנגלית, יש דרך לשנות לעברית ? 3. בנושא האחראיות, הבנתי שיש שנת אחראיות יצרן, כלומר Apple , אם אפשר פרטים לגבי זה. לדוגמא, בוא נגיד קיבלתי מכשיר תקול, עם מי אני מדבר ? חנות Apple פה בארץ ? או שצריך לשלוח את המכשיר בחזרה חו"ל. תודה רבה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי גלקסי 3 חדש שיש לי עליו מערכת הפעלה של Vodafone הגרמנית. השפה והכל פועל בסדר, רק שמפריע לי שהכל צבוע בצבע האדום של החברה וכל האייקונים והפרסומות שלהם שקופצות לי כל פעולה שאני עושה (מזכיר לי טלפונים של סלקום ואורנג)... *אני היתי רוצה להתקין רום חדש ונקי, הבעיה היא שאין לי שום חבר שמבין או עשה משהו כזה איי פעם. אני מאוד אשמח אם מישהו כאן מכיר איזה מדריך טוב בעיברית עם כל השלבים מההתחלה(כולל גיבואים אם צריך) ורשימת כל התוכנות שאני אצטרך על מנת להתקין רום נקי. *האם אחרי התקנת רום חדש אני עדיין יוכל לעשות את כל העידכונים וכל זה כרגיל ? זה לא נחשב לפריצה או משהו כזה, נכון ? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! קניתי ace 2 i8160 בחו"ל... הוא לא מוכן להתעדכן ל ICS עדיין וגם cyanogen עוד לא תומך בו יש למישהו המלצה למוד טוב עם תמיכה בעברית? אני דיי חדש ועילג בנושא הסלולרים אז אני אשמח שלא יפציצו אותי במילים שאני לא אבין תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאמין שאני לא היחיד שנתקל בזה, אבל הוט התחילו באופן אקטיבי להאט את מהירות האינטרנט ב-HOTSPOT ל64KBit או 8KB/s, מה שמעניין זה שדרך FTP אין הגבלת מהירות. ברגע שאני משנה את הגדרות ה-APN דרך TETHERME ומנסה לגלוש, כל פעם מופיע לי האתר המסריח של הוט במקום האתר שאני צריך, וגם כאן ב-FTP אין הגבלת מהירות. למישהו יש פתרון יצירתי איך עוקפים את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי. האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משיטוט בגוגל וgsmarena מתברר שיש לו 2 גרסאות אחת עם 850 ואחת בלי. איך מגלים איזו תומכת ב850?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ONE X מיבואן רשמי TOUCH GROUP אני רוצה להתנסות ב GALAXY S3.נרכש לפני חודש ושבוע, נפתח והתחיל שימוש רק לפני בערך שבוע בלבד.מישהו רוצה החלפה אחד על אחד?סיבה: אני אוהב לנסות מכשירים, קל וחומר תודה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לקנות SGS2 עם GINGERBREAD או ICS? אני לא יודע מה עדיף ואם אני קונה אם GB תהיה לי אפשרות בפלפון לשדרג ל4? ו4 יצא רשמית לSGS2 כי קראתי בכמה מקומות שכן אבל עדיין בכל האתרים שרושמים תכונות על הפלפון רשום שהגרסא שבו היא GUNGERBREAD
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש אפשרות החלפה ONE X על GALAXY S3 שווה? אשמח גם לדעת למה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום. היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן. במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7. אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי. (מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו). השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון. ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי. אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקר…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לתותחים בפורום!! יש לי חבר שטס לדרום קוריאה ויכול לקנות לי את galaxy S III החדש. לצערי, הבנתי שיש הרבה בעיות בגיור המכשיר מקוריאה לארץ. יש צורך לפרוץ אותו, וגם אז יכול להיות שהוא לא ידע "לדבר" עם הרשתות הישראליות. האם יש סיכוי כזה שמה שכתבתי כאן נכון? האם יכול להיות שהמכשיר לא יתאים לישראל, אלא רק לדרום קוריאה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אח שלי בהודו קנה galaxy y, גרסת האנדרואיד היא 2.3.6 אבל המכשיר ללא עברית. איך הוא יכול להוסיף עברית למכשיר? (אני אשמח להסבר פשוט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_08_27_SeasonEndSale?feature=banner#?t=W10
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אתמול בערב קניתי SGS3 לבן מKSP ! היום אני ניכנס בבוקר לאתר המחיר שלו ירד ב 200 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פחות ולא יותר ! אני עוד שניה יורה בעצמי ! הלכו 200 ש"ח... אני מה זה מבואס מזה...
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הזמנתי AINOL AURORA2 והוא אמור להגיע ממש בקרוב. אני מחפש בשבילו סטיילוס, בעיקר לשימוש בתוכנות ציור לסקיצות ואיורים פשוטים. משהו שדומה ככל האפשר באחיזה ובשימוש לעט/טוש רגיל. משהו כזה אולי? http://www.ebay.com/itm/Touch-Pen-For-iPhone-4s-4-3Gs-3G-Samsung-HTC-Capacitive-Screen-Stylus-Green-/130709376240?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6ee2ccf0 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המכשיר נקנה בארה"ב ונעול לAT&T. החלפתי לו רום (לסיינוג'ן 7.2) אחרי שעשיתי לו רוט, והוא עדיין עומד בסירובו לקבל סים ישראלי. עד עכשיו חשבתי שזה תוכנתי (כלומר, אם אחליף את מערכת ההפעלה, הנעילה תעלם). האם זו נעילה חומרתית? אם לא, איך אפשר למחוק את מערכת ההפעלה עד היסוד ולהתקין חדשה במקומה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-