גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, אבא שלי מעוניין לקנות סמארטפון זול לענייני עבודה שיהיה קל לשימוש, לא חייב מקלדת, אמין, סוללה חזקה יחסית וזול. הוא יגלוש הרבה באינטרנט, Google maps, Word, מוזיקה וסרטים. חשוב שהפלאפון לא יהיה יקר מדי. על מה תמליצו? אני אישית עם מוטורולה מיילסטון A853 ואני מאוד מרוצה אבל יש קת בעיות (אנדרויד 2.1) וזה מפריע לאבא שלי. יש לי שאלה. הוא עובד בחול והוא נמצא פעם בחודש בערך בארץ לשבוע בערך. עכשיו, איך אשר לסדר את זה שהוא יוכל לעשות שימוש מלא (כולל שיחות,SMS, גלישה ברשת הסלולרית בחול) בחול. הוא צריך שיהיה לו אינטרנט באמצעות רשת סלולרית (החבילות של ה-512MB,1GB וכו'...) גם בארץ וגם בחול ושזה לא יצא מחיר מופרז. האם זה אפשרי בכלל? והאם כן, כמה זה אמור לעלות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי בשביל אבא שלי. הוא מסמס די הרבה וחשוב שתיהיה לו מקלדת נוחה. חשוב שיהיה יחסית פשוט לתפעול, בעל זמן סוללה ארוכה(יחסית) בנוסף, אני מאמין שאם יהיה את המכשיר הוא גם יתחיל להיכנס למיילים שלו דרך המכשיר. המכשיר חייב ליהיות מאורנג'. חשבתי נכון לעכשיו לכיוון הבלאקברי 9700 שמשווק שם, מה דעתכם? ומה דעתכם על הנוקיה E72? איך הוא מול הבלאקבריי? אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר חנות באזור חיפה שמוכרת מסגרות דיגיטליות? אני צריך חנות שאפשר לבוא לקנות ולקחת ולא אתר אינטרנט שבו צריך לחכות למשלוח. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש חנויות פרטיות בחול ובעיקר בארה"ב שמוכרות אותו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הסמארטפונים האלה. שניהם טאבלטים משולב סמארטפון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20025 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23303
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 1000-1500 שח , מתאים גם לניווט - איכותי וחזק עמיד בתנאי שטח לא למשחקים עדיפות תומך בסים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמתלונ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות להורים שלי פלאפונים "חכמים", ואחרי מחקר מעמיק אני מתלבט בין שני סוגים: HTC ONE V ו-Xperia SOLA. מה מהם עדיף? אני יודע של HTC יש סוללה יותר טובה + סוללה שאפשר להחליף, לעומת זאת, בXperia יש מעבד יותר טוב ומסך עם רזולוציה מעט יותר טובה. תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש אפליקציה לאנדרואיד שאני מכניס שכר לשעה ואז התוכנה מריצה אגורות כל שנייה כמו טיימר והסכום עולה ומצטבר ואני יכול להסתכל איך הכסף זורם אליי בכל זמן נתון שאני עובד בעבודתי המשעממת ובסוף היום לראות את הבוחטה שעשיתי מישהו מכיר משהו כזה?
-
שלום, הסוללה בגלקסי S2 שלי בת שנתיים וחצי וכבר לא סוחבת. חוץ מזה, היא 1650mAh והבנתי שיש באותו גודל 1800mAh, לאו דוקא מקורית. חשבתי לשדרג את הטלפון, אבל התקנה של רום + לאונצ'ר Cheetah גרמה לו לרוץ מאוד חלק. הבעיה היא רק התרוקנות מהירה של הסוללה, אני מניח שזה מפני שהיא ישנה. תוכלו להמליץ לי על סוללה חדשה שתסחוב היטב יום של שימוש די צנוע, בעיקר שיחות ומעט גלישה? לא משנה אם מהארץ, מאיביי, מאמזון, מדיל אקסטרים וכו'. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לאחי htc touch cruise 09 עגלה עם WINDOWS MOBLIE ישן המכשיר לא בשימוש ככה שאין לי בעיה לעשות עליו ניסויים רציתי לנסות להתקין עליו אנדראיד..זה אפשרי? איזה רום אני צריך להוריד? ומאיפה אם אפשר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אך ורק את הסמארטפונים ש אפל אז בבקשה אם מישהו רוצה להציע לי של חבר'ה אחרת שיחסוך לעצמו את הזמן.. כשהאייפונים החדשים (6 ו 6+) יצאו אמרו שיש כל מיני בעיות איתם אז אני מפחד לקנות ולהתבאס.. (המחיר הוא בסביבות 3200 לחדש) האם שווה לקנות ומה שווה לקנות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בעוד כחודש אני בארה"ב. אני מחפש טלפון שיהיה עמיד לנפילות (ה LUMIA שלי שבר פעם בלטה ולא נשבר בעצמו), מצלמה באותו סגנון או טובה יותר וגודל מסך 4-5.5". זה לא חייבת להיות חומרה חדישה או משהו חזק. השימוש העיקרי של טלפון זה וWAZE, PANGO וקורה ספרים ו PDF. פשוט שיוכל ליפול בלי להשבר ואני יוכל לצלם בצורה סבירה. ורצוי כמה שיותר זול אבל אין הגבלת מחיר. תודה מראש לממליצים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מבטיחים לנו שני מכשירים חדשים מסדרת הדגל של גוגל כבר במהלך החודשים הקרובים, ונראה שכל אחד מהם יהיה עוצמתי ומתקדם מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/קוריאה-נגד-סין-פרטים-נוספים-על-צמד-מכשי/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום כולם פעם ראשונה שלי כאן נחמד לראות שהפורומים שפה למטה גם פעילים ;D בכל אופן יש לי כרגע נגן Iriver מסדרת H הישנה 20GB הוא ממש אחלה ושירת אותי בכלל לא רע, עד שקניתי לאחי Ipod Touch והבנתי שהריבר שלי קצת איטי והאיכות שמיעה שלו די מעאפנה רציתי לדעת איזה נגן אני יכול לקנות שישפר לי את החווית שמיעה אני משתמש בנגן די הרבה בעבודה כשיש הרבה מה לעשות וכי אף פעם אין שירים טובים ברדיו ראיתי באיביי את הנגן הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו Iriver Clix Gen 2 http://cgi.ebay.com/Brand-NEW-iRiver-Clix-8-GB-Gen-2-Rhapsody-Mp3-player_W0QQitemZ130245493695QQcmdZViewItem?hash=item130245493695&_trkparms=72%3A1076%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 ומה כדאי יו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה המחיר של כבלים נתונים כזה צפוי לעלות לי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי Nexus One ויש לי כמה שאלות: -כדאי לי לעשות Root למכשיר? מה זה בעצם נותן לי? אני מבין שגם ב2.2 אין תמיכה בעברית, זה נכון? -כשאני קונה כרטיס זכרון, עד כמה חשוב איזה Class אני קונה? זאת אומרת, אם אני רוצה App2Sd, לא כדאי לי לקנות Class 2? -האם כשאני עושה Root אני מאבד את האחריות? וחוץ מזה, אשמח אם מישהו ישתף אותי באיזה כמה אפלקציות שכדאי שיהיו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני די חדש פה ... אני רוצה להתייעץ איתכם - איזה סמארטפון כדאי לי לקנות . * חשוב לי שיהיה בגודל בינוני ( לא גדול מידי ) . * בסביבות ה-1000-2000 . * חברה מוכרת עם יבואן רשמי בארץ . * וכמובן שיהיה חזק ( גם מבחינה פיזית וגם מבחינה טכנית ) . תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-