עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by POD,

היי, יש לי אנדרואיד 2.3.5. מחקתי את ה-Google Contacts כי חשבתי שאוכל להשתמש במנהל אנשי קשר אחר. למזלי יש לי גיבוי של אנשי הקשר בחשבון שלי ב-GOOGLE, אני רק צריך לשלוף אותו משם בעזרת ה-CONTACTS. איך אני משחזר את האפליקציה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by si,

ועוד דבר- צילמתי עם הפלאפון והעברתי למחשב ואיכות התמונה היא זוועתית! איך אפשר לטפל בבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איך יכול להיות שהמכשיר עולה רק 35 ש"ח לחודש 36X חודשים = 1260 ש"ח ברשת אורנג' מה הק'ט שהם עובדים עלינו וכמה באמת אנחנו משלמים ??? הנה הקישור : http://www.orange.co.il/catalog/ תלחצו שם על K800I המכשיר משתווה ל N73 בערך לא ?? וה W850 לא יותר טוב !! יש לו מצלמה של 2מגה פיקסל..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by leoleo,

לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונןשל הנגן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. ניסיתי כמה פעמים. האם הנגן צריך להיות דלוק כשאני מחבר אותו למחשב?מה עושים? האם אולי זה קשור לזה שהכונן והספריות מופיעות על המחשב באנגלית והשפה במכשיר היא עברית? HELP.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by -LosNir-,

שלום, אני מתכנן לעבוד בקיץ ולקנות iPhone, אז יש לי כמה שאלות: 1) בקיץ (יולי אוגוסט) כמה יעלה ה iPhone2? 2) האם המחיר של ה iPhone "הרגיל" ירד בקיץ לאחר ההשקה של המכשיר החדש? אם כן, מה המחיר המשוער? 3) איפה כדאי לקנות אותו בחו"ל, והאם ה iPhone "הרגיל" יהיה במלאי. (לפי מה שהבנתי אין כמעט מלאי כרגע). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היצירה המרשימה של חברת Casio מקבלת גם מסך שלא תוכלו לשרוט בשום אופן לכתבה

7. Started by idodi10,

שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי עכשיו סוני אריקסון K800I ואני מרוצה ממנו אבל... יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף אותו... אז אני רוצה לקנות פלאפון מחנות ולהכניס בו את הסים שלי אבל אני לא ידוע איזה פלאפון יותר טוב הם בערך אותו מחיר אבל השאלה איזה מכשיר יותר נוח לשימוש, הטאץ יותר טוב, האינטרנט, למי יש יותר אפליקציות ומשחקים, לא נתקע ובכללי מה אתם מציעים? (או שיש לכם עוד מכשיר שלא חשבתי עליו) תודה רבה על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by greengil@yahoo.com,

מישהו מכיר את המכשיר ? http://ucandostuff.ph/Guide-1979-How%20impressive%20is%20the%20latest%20Samsung%20phone%20(Galaxy%20Alpha).aspx

10. זמינות נמוכה של המכשירים, השדרוג מהמהירים בעולם ל-iOS 8 ועליית המקלדות לאפליקציות הכי פופולאריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, במכשרי הקודם השתמשתי בחיבור GPRS. כעת עברתי למכשיר C3 של נוקיה והחיבור נכשל. התקשרתי לתמיכה והם לא ממש עזרו לי ואמרו שצריך להכניס את המכשיר לבדיקה במעבדה (שתעלה 100 שקל) והם יצרבו גרסה של אורנג' למכשיר. מה זה אומר בדיוק? והאם יש דרך לסדר את האינטרנט בלי הבלאגן הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. פעם כבר פרסמתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278736.0לגבי זה. זה היה מזמן אז אולי יש חדש משהוא יותר טוב גם לא ממש ענו לי חוץ ממישהו אחד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Avi952,

הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חגשמח לכולם נפל לידי נרתיק חדש באריזה ואשמח לתת אותו דמי חנוכה לאחד מחברי הפורום. מדובר עלcm case-mate barley there 4 blackberry bold 9000 בצבעי -אדום-יין שחור (דו צבעי) לדעתי מאוד יפה ויכול בהחלט להתאים הן לגברים והן לנשים. מגיע עם מגן מסך ומטלית ניקוי. למסירה בת"א.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by manenbu,

שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dans41,

שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yinon21,

איך ה- Z? (לא Z1) בזאפ בסקירה הוא כותב שיש בעיה בצילומי סטילס שהצבעים לא אמיתיים,ושם בחוו"ד מישהו מתריע שבקבוצת פייסבוק אנשים "כותבים שנשרפים פיקסלים במצלמה". לך יש בעיות בצילום או בעיות אחרות? איפה אפשר לקנות בפחות מ-1800 עם שנתיים אחריות יבואן? מעניין שבאתר http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-Z_id7539- כותבים שיש לו שלושה שמות נוספים: Sony C6603, Sony C6602, Sony Xperia Z LTE תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הדגם הסטנדרטי ודגם ה-Edge של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג תועדו בתצלומים מעשיים ואותנטיים לכאורה, כולל תוצאה מרשימה ביותר במבחן הביצועים Antutu יום ראשון, ה-21 בפברואר מתקרב בצעדים גדולים – ואיתו החשיפה המסקרנת של דגמי ה-Galaxy S7 הטריים (וגם של דגמי ה-LG G5), אשר מתועדים כעת לראשונה, לכאורה, במראה הסופי שלהם. צמד תמונות שמקורן ברשת הסינית Weibo מציגות לנו את החלק האחורי של דגם ה-Galaxy S7 הסטנדרטי בעל המסך השטוח, ואת החזית של דגם ה-Galaxy S7 Edge (או אולי ה-Galaxy S7 Edge Plus המוגדל) עם המסך הקמור בצדדיו. החלק האחורי של ה-Galaxy S7 הסטנדרטי מהתמונות עולה שהדגם החדש ישמור על מראה זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge, עם כפ…

19. Started by romansah9,

הצטרפותן של חברות רבות לשוק הסלולרי הישראלי, גרם לסוג של בלגן. מאחר ונושאים רבים בפורום זה מסבירים/ מפרטים תכונות על החברות החדשות, שכחנו שלא כולם מבינים את המספרים הללו. החלטתי לפתוח נושא זה על מנת להכניס את חווית השימוש של הצרכן (אנחנו) לתבנית העסקית של החברות. כל מי שרוצה לשתף פה חווית שימוש, אני מבקש לגשת לנושא באופן נטראלי (על מנת לא לפגוע ולא לקדם שום חברה). על מנת לעשות סדר, תמלאו פרטים כך׃ חברה׃ מסלול׃ אזור שימוש׃ מכשיר׃ (יכול להגביל את חויית השימוש) קליטה׃ מהירות אינטרנט׃ (אם יש) שירות לקוחות׃ פרט לשיפור׃ (לא צריכים לשפוך את כל החסרונות, אך מומלץ להדגיש את הבעיה המרכזית) דוגמה אישית חברה׃ אורנג'. מסלול׃ 450+ 450 אינטרנט ללא הגבלה עם האטה א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם הדגם הזה מבית שיאומי עומד להפוך למכשיר המשתלם ביותר בפחות מ-1,000 שקלים שתוכלו למצוא בשוק המקומי? לכתבה

21. היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eliom,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הסמארטפונים האלה. שניהם טאבלטים משולב סמארטפון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20025 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23303

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zilbermm,

היי, חשבתי להזמין את המוצר מ-Ebay. האם צפויות בעיות בתמיכה בעברית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Alina,

מה המחיר של כבלים נתונים כזה צפוי לעלות לי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי כמה ימים לפני שאני צריך לקנות בפועל, המכשיר יגיע ארצה בכיס. יש משהו שאני צריך לברר מול המוכר לפני שאני מזמין?

דיונים חדשים בפורומים