עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Alexkmr,

גנבו לחברה שלי את האיפון 5 בעבודה. אין שם מצלמות, וגם לא היה מותקן לה אפליקציה נגד גניבות. יש מה לעשות במקרים כאלה? הטלפון לא נרכש בחברת סלולר, יש עדיין אפשרות לחסום את הIMIE?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by harap,

היי, נפל לי הטלפון לאסלה. שתי הכפתורים למטה הפסיקו לעבוד. יש אפליקציה ששמה את הכפתורים האלה על המסך? בברכה,

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by eliom,

איך אפשר להשתמש ב 2 פלאפונים בשביל לגלוש ולשוחח על אותו קו? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by redead,

אם יש לי חבילה של 1 ג'יגה ואני חורג מהכמות האם ניתן כדי לא לשלם סתם המון כסף על החריגה, פשוט להגדיל את החבילה ל2 ג'יגה וככה באותו החשבון לא לשלם את החריגה?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום. האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת? יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה. האם ישנה דרך? כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות כיסוי שיאריך את זמן הסוללה של אייפון 4. אילו פרמטרים חשובים? ראיתי שבכל מקום מציינים כמה אמפר. למה זה חשוב? זאת מתנה ועוד לא נסגרתי בדיוק על המחיר אז תמליצו בבקשה על הטוב ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ofcourse,

היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TheDude07,

אח שלי נמצא בתאילנד והוא קנה שם גלקסי 2 עם גירסה Gingerbread.xwkh8 מה הוא צריך לעשות בשביל לשנות את זה לעברית? זה דחוף ממש ותודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים

10. Started by Lost Spirit,

שלום חברים. לצערי הרב אני חושש כי הנקסוס שלי נדבק בוירוס ועלי לפרמט אותו. הבעיה היא שאני חושש לעשות סתם פירמוט על ידי קליק ימני ופורמט הכונן שכן זה עלול (אולי) למחוק קבצי מערכת. איך אני יכול לפרמט אם כן את המכשיר מבלי לפגוע בקבצי המערכת? כמו כן, המכשיר ללא unlock וכן ללא root. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by royc,

שלום חברים, אני רוצה לקנות את הכיסוי שבנדון לסמסונג שלי. יש לי קרובים בניו יורק אשר מגיעים ממש בקרוב לארץ. אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחנויות אשר מוכרות את הכיסוי המתאים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם יש טכנולוגיה / תשתית בשלה לכתיבה שמתקמפלת למספר סוגי מכשירים? ניסיתי את phoneGap והתוצאות מאכזבות - האפליקציה זוחלת. האם נגזר עלי לכתוב אפליקציה פר מע' העפלה (אייפון / אנרויד / סימביאן ) ? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

אהלן, רציתי להתייעץ מבחנית חומרה הגרסא של 16GB יש משהו עדיף עד 150 דולר?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  14. קיבלתי מסלקום מחשב נייד קטן של אסוס עם מוקדם מובנה שרק מכניסים לו תסים עכשיו הכנסתי את הסים זה מוצא אינטרנט CH אבל זה מבקש סיסמה מאיפה אני אמור להביא אותה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Demagh,

אמא שלי הפילה את הפלאפון שלה לכיור, עכשיו הוא לא עובד כבר מזמן לא קניתי שומדבר שהוא סמארטפון, אז אני צריך את עצתכם - איזה פלאפון טוב אפשר לקנות לאמא? הכי חשוב שיהיה עמיד ופשוט לשימוש (שימוש = לקבל ולהוציא שיחות, לשלוח הודעה עם מלא שגיאות כתיב), עדיפות למכשיר שאפשר לקנות ביד2 בזול.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ORrrr,

שלום, אחרי חיפוש קצר, מצאתי דיבורית עם זאפ: http://barcomlab.co.il/Product.asp?Pid=BT3636&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he שהיא ניידת כזאת ונטענת וקטנה במיוחד ובמקרה גם בין הזולות. השאלה אם למישהו נסיון בדברים האלה ויודע אם זה בזבוז כסף או שזה מספק בנאדם שצריך להעביר את הדיבורית ממכונית למכונית ולא רוצה להתעסק עם דיבוריות רציניות ויקרות? תודה מראש, אור. מחיפוש קצר על החברה http://www.supertooth.net/EN/corporate.htm, המפעל שלה בפיליפינים והחברה עצמה צרפתית ככה שזה לא זבל סיני נפוץ. ועוד נקודה לחשיבה, באתר הרשמי עצמו היא נמכרת ב 59 יורו שזה כ 260 שח ובאתר מהארץ היא נמכרת בפחות מ 190 שח. האם זה אומר שזה אולי זיוף?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  18. אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by harelme2,

אם אני מביא אחד מהם לארץ, לא אמורה להיות בעיה להשתמש איתו כאן, נכון? תודה!

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  20. אם אני הורדתי חבילה בשביל RESTORE של IOS 5.1 ואין לי משתמש של מפתח, האם כדאי לי בכל זאת להתקין? האם זה יכול ליצור בעיות? איך בכלל הולך כל הסיפור? (הפלאפון המדובר הוא ה4S, אני אומנם בעל נסיון בעולם האייפונים כי היה לי את ה2G למשך כמעט 4 שנים עד ששדרגתי, אבל אני קצת מבולבל עכשיו...)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מתכנן לרכוש את המכשיר Motorola Atrix 4G ולהתנייד איתו לרמי לוי, תדרי העבודה שלו הם אלו: GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 850, 900, 1900, 2100 התקשרתי לאחת החנויות שמוכרות את המכשיר ונאמר לי שהוא לא תואם לרשת פלאפון (ולכן גם לרמי לוי). הטענה נראית לי קצת מוזרה, אבל אני לא מבין בזה כלום מעבר לזה, כמה זה קריטי שמערכת ההפעלה היא Android 2.2 ולא גרסא עדכנית יותר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ohad25,

שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד, וברצוני לדעת איך מורידים אפליקציות, משחקים וכו' בחינם מהמחשב בלי שום קשר למרקט?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום. רציתי לדעת אם יש בגלקסי (אס 1) את הg-sensor (זה שאחראי על קליטת תזוזה של המכשיר) ואם יש למה אני לא יכול להשתמש בהם במשחקים modern combat 3 ו brothers in arms בדקתי בהגדרות שלהם ולא מצאתי כלום. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amirn,

היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים