עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רב רכשתי מכשיר טאבלט סאמסונג 4 10.1 דרך יבואן רשמי . כאשר הדלקתי אותו הבטריה עמדה על 57 אחוז - כלומר לא היתה ריקה...מעבר לזה, האיתחול היה ראשוני אבל כאשר הסתכלתי בישומים שירדו לתדהמתי ראיתי שלוש אפליקציות שהיו שם... כלומר עלתה בי שאלה האם המכשיר חדש וכולל אפליקציות שהורדו על ידי היבואן או שמה מדובר במכשיר משומש ? בטיפשוטי עשיתי למכשיר ריסט ואז הן נעלמו . כלומר אם הם היו שייכות לחשבון הגוגל פליי שלי הן היו אמורות לחזור . האן עוד מישו שרכש את המכשיר נתקל בזה? תודה רבה מראש ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש תוכנה שיוצרת קיצורים לפי מקשים נגיד פעמים על הכפתור באמצע בגלקסי אס מביא אותך לתוכנה הגדרות... ????????????

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. שלום לכולם,אני מעוניין לקנות נגן ורציתי לדעת מהם ההמלצות לכם. לא איכפת לי מאיפה לקנות ובאיזו צורה.. אז ככ אלה התנאים : -תקציב: כמה שפחות,אבל בערך 250.. העיקר שהיחס בין עלות לתועלת יהיה שווה את זה גם אם זה יגרום לחריגות מהתקציב. -מסך בסיסי ביותר על מנת לראות איזה שיר מתנגן. -מספיק 1G,2G יהיה מעולה. -איכות סאונד שתהיה כמה שיותר טובה. -עיצוב לא ממש חשוב,אבל אם הוא יהיה יפה זה גם טוב.. -אפשרות לחבר כל אוזניה. -משך סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך. -תניכה בעברית כלל לא חשובה. -רדיו אם יש אז סבבה,אם לא אז ממש לא חשוב. פעם היה לי IPOD NANO 4GB שהייתי ממש מרוצה ממנו והוא היה מעולה,אבל הוא נשבר. גם רציתי לדעת אם יש כזה הבדל באיכות סאונד בין לדוגמא הIPOD שהיה לי לבין נגן ממ…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by RONEN1N,

שלום אני צריך לוח שנה שלא מתחבר לאינטרנט... מצאתי אחד אבל כשרציתי להוסיף תזכורת ליום מסוים אז הוא רצה להתחבר לאינטרנט. אז אני צריך לוח שנה שיהיה כולו אוף ליין תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by MiOB,

שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by david11,

טושיבה ליברטו W100 החדש Libretto W100. המכשיר הדק במיוחד הוא עוד מוצר היברידי בעולם המחשבים הניידים והוא משלב בין קורא ספרים אלקטרוני נוסח קינדל, לבין האייפד המפורסם של אפל. טושיבה החליטה על ייצורו כחלק מחגיגות 25 השנה להשקת המחשב הנייד הראשון שלה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100621_01321 המחשב הזעיר מורכב משני מסכי 7 אינץ' בעלי רזולוציה של 600X1024 פיקסל - אחד מהם משמש לתצוגה רגילה, והשני מציג מקלדת-מגע או אחד משישה ממשקי ניווט אחרים. ניתן להשתמש במחשב גם במאוזן, כששני המסכים הופכים לשני מסכי תצוגה בצורת ספר. טושיבה הכריזה על ה-W100 כעל "מחשב קונספט" - היא לא עומדת להכניס אותו לייצור המוני. למרות זאת, מספר מוגבל של המחשבים האלה יגיע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by htdaniel99,

קניתי נוט 3 מחול והוא לא מגיע עם עברית איך מוסיפים?ראיתי כל מיני אפליקציות אבל הן לא תומכות ב4.3

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by נמלולי,

שלום לכל התותחים האם קיים טאבלט כלשהו שתומך באפליקציית וואטסאפ (WHATSAPP)? או לחילופין מסך בגודל דומה כ7-10 אינץ' שיוכל לתמוך בכך, ואיך.. לא מבין מה צריך לזה. (להתקין סים, או תמיכה ב 3G ? ) המחיר אינו משחק תפקיד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. יש לי את ה"בעיה" הבאה. אני מצלם תמונות במצלמת SLR עם חיישן של 24M פיקסלים ואחרי דחיסה יוצא גודל תמונה ממוצע של 8-9MB. אני רוצה להעביר את התמונות שיהיו זמינות בטלפון, שמירה על הענן בלבד לא מספיק טובה לי. הבעיה היא שללא דחיסה נוספת, הטלפון מתמלא די מהר (נקסוס 4). לא ממש אכפת לי לשמור על האיכות של התמונות, גם ככה המסך קטן ואין משמעות לרזולוציה מטורפת. העניין הוא שאני מצלם בתדירות גבוהה ואין לי כח להתעסק ידנית ולדחוס כל פעם את התמונות ואז להעביר לטלפון. האם אתם מכירים איזו תוכנה או דרך אחרת לסנכרן בצורה אוטומאטית את התמונות כך שהגודל שלהן יקטן בצורה אוטומאטית בזמן שמעבירים לטלפון? עדיף משהו ייעודי ולא סתם תוכנה שיכולה לדוגמא לדחוס תיקיות שלמות כי זו עדיין התעסקות (ליצור עותק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האם יש טכנולוגיה / תשתית בשלה לכתיבה שמתקמפלת למספר סוגי מכשירים? ניסיתי את phoneGap והתוצאות מאכזבות - האפליקציה זוחלת. האם נגזר עלי לכתוב אפליקציה פר מע' העפלה (אייפון / אנרויד / סימביאן ) ? ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מחדשים ת'מלאי וגם מה יהיו המחירים פחות או יותר אז???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Blue-ThundeR,

ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מישהו עשה את זה? אני ממש אשמח אם אוכל לקבל עזרה עם העניין, על גבי הדיון או בפרטי אם יש העדפה. עוד כשבועיים ניצבת בפניי הזדמנות להביא אותו או את הmoto g, כאשר ההעדפה היא נקסוס - אם אוכל לקנות אותו מחנות הגוגל פליי. אם לא, אתפשר על להזמין מוטו G מאמזון. אשמח לכל עזרה. תודה!

16. Started by omersh83,

המכשיר הראשון doro 625 השני הוא mio f610 הפרמטרים מהמכשיר הם: נוחות תפעול, שמע חזק בקבלת ובזמן שיחה וזמן סוללה ארוך

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by avicii962,

נשבר לי הנקסוס 4 המסך והחליפו לי מסך במעבדה, אמרו מסך מקורי וגם שילמתי בהתאם למקורי (550 שקל) עכשיו בתחתית המסך איפה שהמנורה יש עיגול כזה ככה שהאור מהבהב (ששולחים אליכם הודעות) הוא מהבהב בצורת עיגול נכבד כזה בקוטר של איזה 3/4 ס,מ.. ולא נקודה קטנה כמו במסך הרגיל שמקבלים.. עכשיו קיבלתי את זה אפילו התלהבתי אמרתי איזה יופי.. בטח זה המסך החדש שמספקים וזה מקורי לא חשדתי עד שאיזה חבר אחד אמר לי שזה לא מקורי ואמורים לשים לי בדיוק אותו מסך.. החבר הזה לא מומחה טלפונים או משהו אבל זה גרם לי לחשוב. מישהו יודע? - - - תגובה אוחדה: - - - זה נראה ככה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי חברים. יש לי פלאפון סוני אריקסון K810i. הוא מלא בהודעות ואני רוצה לשמור אותם. יש תוכנה כלשהי טובה לזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TWOME,

שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום. אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!! היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה. איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי? ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך? חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Nahum2,

האם יש אפליקצייה שמסוגלת לבדוק היכן אני נמצא ולהתריע?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by efee123,

יש לי גאלאקסי ורציתי לדעת אם זה מבטל את האחריות ואם סלקום יתנו לי לתקן אותו במידה וקיבלתי הרשאות root? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם כבר בערך שנתיים שיש לי nokia xm5800 הוא דיי נוח לי מכמה סיבות וכבר אני ימנה אותן ובכל זאת אני מעוניין להחליף את המכשיר לאחד קצת יותר מתוחכם כרגע מתוכנן Samsung Galaxy S ואכשיו לבעיות : אני רוכב קטנוע ויש לי דיבורית scala rider לקסדה 1.השלמתי עם כך שאף אחד ממכשירי המגע לא יעבוד לי כשאני עם כפפות (המצב הקיים בזמן נהיגה) 2.ההכי חשוב מבין כולם לnokia יש caller name מובנה ונוח מאוד אם הסלולר לא יושב על המעמד שלו מול העין אלה בכיס ,בתיק או במצב של גשם מתחת למושב ,כשניכנסת שיחה המכשיר אומר לי את שם המתקשר וזה מאוד חשוב לי 3.בצימוד לאוזנית Bluetooth המכשיר יודע לשנות את הפרופיל שלו וככה הצילצול לא קורע לי את האוזן בזמן שהוא מצלצל אלא ניכנס לפרופיל נעים יו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by NewsLast,

יש את מחשב כף היד P350M MIO שהמחיר בו החל מ-1450 שקלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=582100 יש את מערכת ניווט C520 MIO שהמחיר בו החל מ-2927 שקלים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585953 לפי מה שהבנתי מחשב כף יד יותר עדיף מרק מערכת ניווט בגלל שיש בא מערכת הפעלה WM 2005. ואפשר לעשות בא כל מה שרוצים. ויש במכשיר P350M גם GPS מובנה. במערכת ניווט P520 לפי מה שהבנתי יש דיבורית וב-P350M אין. וזה הדבר היחיד שחסר בP350M. אז תסבירו לי איך זה שהמחיר של מערכת ניווט C520 גבוה פי שניים ממחשב כף יד P350M הGPS במערכת שהיא רק נווט יותר טוב מGPS במחשב כף יד? מה ההבדלים? אני פשוט לא יודע מה לבחור. אני בעיקרון צריך את המכשיר בשביל GPS ולא מחשב כף יד. אבל אם נותנים לי מח…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by ofirrjd,

היי, הוספתי את הווידג'ט אך הוא לא מציג כרטיסיות כלל. נא עזרתכם, אופיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by thifi,

אהלן חבר'ס!! יש לי בעיה ב-cowon a2 שלי. :'( כשאני מדליק אותו אני בהתחלה רואה את המסך הכחול שכתוב עליו cowon וזה.... ולאחר מכן אני פתאון רואה מסך שחור עם תמונה קטנה במרכז המסך של המכישר עצמו שלידו יש איקס אדום קטן כזה בתוך עיגול. בבקשה בבקשה בבקשה עזרו לי! אני נואש! :-X ניסיתי להטעין אותו לא עבד, ניסיתי לשנות אותו למצב LCD ו- AV OUT לא עבד, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים בזמן שרואים את המסך השחור לא עבד חוץ מפעם אחת שזה הראה לי מסך כזה שכתוב עליו Firmware update ומתחת לזה איזה 5 נקודות וזה נתקע ככה. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.