עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by YogiBear,

חלק ממלחמת הטאבלטים בשוק, נתכלתי בטאבלט הבא- http://www.chinabuye.com/runn-783a-cheapest-4gb-all-winner-a13-1-2ghz-ddr3-512mb-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-camera-1080p-mid-tablet-pc-black אז, אומנם אין מסך IPS ושלל דברים של הטאבלטים היוקרתיים יותר כמו ליבה כפולה וזיכרון 1GB, אך תדר הליבה נראה סביר, זכרון RAM גם כן, והנתונים מאוד חביבים. הטאבלט מיועד להיות כמתנה לאימי שקצת גולשת באינטרנט, בודקת מיילים ופייסבוק ומשחקים. אולי גם תשתמש בו קצת לסרטים וסדרות, או לחבר אותו ל-TV. צריכה להיות בעיה? סיבה למה לא ללכת עליו? יש לציין שאותו הדגם "NO NAME" הנ"ל נמכר באתרים אחרים סביב ה-70 דולר, וכאן הוא במחיר מצוין. יצא לי להזמין מהם בעבר והמשלוח לוקח שבועיים בערך. המחיר…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ronbubl,

האם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת את הכיסוי הנ"ל? מישהו קנה והתנסה בכיסוי הזה? http://www.iphonecover.co.il/?view=products&id=546697

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ophir555,

אני עומד לטוס למזרח בימים הקרובים ובין היתר אהיה בסינגפור ובמלזיה מישהו יודע מה מחירם של מכשירי הדגל בחנויות מורשות תאימות לארץ? והאם המחיר שווה את ההפרש והסיכוי שאצטרך לשלם מיסי קניה ומע"מ שמין הסתם יעקרו את כדאיות הקניה אני מדבר כמובן על רכישת מכשיר אחד מהשלושה לשימוש עצמי גאלקסי S3 HTC ONE X איפון S5 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תקציב: 1000-1200 ש"ח מכשיר א' להשוואה: אין מכשיר ב' להשוואה: אין מקור רכישה: אשמח לקבל המלצות! פיצ'רים חשובים: בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים, קצת משחקים, גודל מסך 9.7 אינץ' ומעלה. אשמח לקבל המלצה למוצר המיטבי בסכום הזה. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרויות נוספות לחיבור לאינטרנט מלבד התוכניות של חברות הסלולר? תודה !

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by Lior4543,

שלום, פתחתי כבר נושא ב"תכנות למכשירים ניידים חכמים", http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=542712.0, אבל הנושא לא כל כך נתן לי את הכיוון שרציתי, אני יודע ג'אווה, ולאחרונה למדתי פיתוח לאנדרואיד בג'אווה, אבל מה שאני מחפש, זה איזה שהוא חבילת הרחבה שתעזור לי בפיתוח / סביבת עבודה יעודיית לפיתוח משחקים לאנדרואיד. חג שמח, שנה טובה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מתכנן לקנות לאחותי את הנוקיה 710 בחו"ל אבל מחיפושים באינטרנט ראיתי שיש כל מיני קומבינות (ממש לא נוחות) שמאפשרות כתיבה בעברית בנייד. האם מישהו כאן יודע אם אפשר להתקין מקלדת בעברית כמו באנדרויד? או שאולי מאז יציאת הווינדוס החדש יש שיפור בעניין? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by Access Denied,

אני מנסה לפתוח סוקט ממכשיר אנדרויד, לאימולטור שרץ על מחשב באותה הרשת. חיבור בכיוון ההפוך עובד ללא בעיה (מאחר ולמכשיר IP נפרד) איך אפשר להתחבר מהמכשיר לאימולטור (שיושב על כתובת ה-IP של המחשב הפיסי) ?

8. Started by doker,

אני צריך שהאתר יזהה את הדפדפן כinternet explorer. הצלחתי לשנות את הuser agent אבל אני צריך שגם הappname ישנה ואת זה לא הצלחתי לשנות בכל מצב מתקבל netscape איך אני משנה?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום, הורי טסים לאירופה ומבקשים ממני להוסיף למכשיר את מפות גרמניה, אוסטריה וצ'כיה. מהיכן ניתן להשיג את המפות וכיצד נעשה הדבר? יש כרטיס SD מהסוג הישן בנפח 2GB. תודה מראש.

10. Started by hadarK,

אוקי, אז החלטתי לקנות לעצמי לבסוף SAMSUNS GALAXY S3, ושמתי לב שיש כמה סוגים של המכשיר, אחד אמריקאי ואחד בינלאומי, רציתי לדעת מה נחשב יותר חזק? והבנתי שיש S3 עם 2RAM זה האמריקאי או שזה גרסה אחרת? גם הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לקנות בארץ במחיר הכי זול בצבע לבן? בתודה הדר

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by id3232,

אהלן חברים! אני מחפש מכשיר שאוכל לחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה שבאמצעותו אוכל להזרים אליה ישירות מכל המחשבים בבית-מוזיקה,סרטי HD וכו' אז אני מבקש את עצתכם והמלצותיכם לסטרימר טוב שיכול לענות לי על הבקשות. חוץ מזה שמעתי על המחשבי DOK אנדרואיד החדשים האלו.האם הם מסוגלים לבצע את כל הפעולות הללו? האם צריך חיבור USB מיוחד (לי בLCD למשל יש USB שמיועד לתמונות בלבד למשל..) והאם הDOK עדיף על הסטרימר? התקציב עד 200$ (נמצא בדיוטי גם ביום חמישי). תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  12. יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה- איתו כל התיקיות חשופות לגמרי. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? ב. לאיזה תיקיות בגלקסי אני …

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by אנטי-פסטו,

בשעה טובה מוטורולה שיחררה גם לישראל את העידכון המייוחל ics לטאבלט ה"דגל" שלה, xoom2. כבעלים של הטאבלט אני יכול להעיד על אין ספור הבעיות והתקלות שהמכשיר הזה טומן בחובו וחבל, מבחינת חומרה ופיצ'רים מדובר באחד הטאבלטים החזקים בשוק. ברגעים אלו אני מבצע עידכון ota בתקווה לשיפור ביצועים ותיקון באגים. אעדכן לאחר ההתקנה. motorola xoom 2 3g +wifi מסלקום.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. Started by Pr0Xy,

אין צורך במילים- תסתכלו בעצמכם. גם לא השוואה נורמלית וגם נתונים שגויים. בושה לידיעות אחרונות. בואו פשוט נשווה סלולרי 4 אינץ' מ2008 ונסגור עניין.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי לכולם. כמו כולם מידי פעם אני מוצאת עצמי נדרשת להכניס סיסמאות הן לטלפון והן לאפליקציות שונות במערכת. כמובן שאת הסיסמא של הג'ימייל. גם סיסמאות לאפליקציות שונות, למשל אפליקציית המייל, סיסמאות לאתרים בדפדפן המובנה [או הפיירפוקס] וכיוב. אני די חדשה בענייני המערכת ובינתים טרם מצאתי כיצד אני יכולה לחזות בסיסמאות אלו גם לאחר שהזנתי אותן. יש לי הרגשה [תקווה] שהדבר אפשרי. אשמח אם המומחים פה ילמדו אותי כיצד למצאן ולחזות בהן בככלי וספציפית [וחשוב מאוד] בסיסמת הג'ימייל. תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולכם

• 4 תגובות
    • 14.8k צפיות
  16. Started by ToMeRv32,

אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אילו אפליקציות אתם מכירים שקיימות רק לטאבלטים וסמארטפונים ולא לPC? (אני רוצה לחגוג עם BlueStacks ... ;D ). יש את אינסטגרם... מה עוד?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  18. שלום זה בטח ישמע מאד מוזר, אבל אני מחפש טאבלט, כמה שיותר קטן מבחינת גודל מסך, ושכולל כניסת Ethernet - RJ45. מישהו מכיר משהו כזה? ככל שהמסך יותר קטן, ככה יותר טוב. תודה רבה!! card

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by psybrain,

מתי הוא מגיע לארץ ? וכמה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SLI/CF,

האם כוח העיבוד (על פי השערה מושכלת בלבד) של ה-iPhone 5 עולה על יכולת העיבוד של ה-S3? אם כן - אז איך זה יכול להיות שה-S3 יותר טוב מה-HTC One S בכוח העיבוד הרי ה-HTC One Sמבוסס על A15 כמו ה-iPhone 5? אם לא - אפשר הוכחות?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by felakat,

מישהו יכול להביא קישור לאתרים סינים אמינים שעושים משלוחים לארץ? (מיותר לציין שיהיה אפשר להבין משהו מהאתר) אני מעוניין להזמין טלפון וטבלט, אשמח אם מישהו יוכל להוסיף מהניסיון שלו ולחלוק איתנו את חויית הקניה מהאתרים האלה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום ! האים יהיה עידכון של JELLY BEAN (אנדרואיד 4.1) ל Samsung Galaxy S2 ?

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by wooper,

שלום אני משתמש בסמארטפון לקריאה בפורום רציתי לדעת האם יש דרך לקרוא שהכתב יותר גדול ומודגש? כרגע די קשה לקרוא את הפוסטים מפני שחלק מהכתב קטן לקריאה וחלק סביר

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. היי אני מחפש בעיקר מתקן שיתחבר לטלוויזיה בחדר בצבא ויאפשר משחק במשחקים (מעבד גרפי חזק חובה! בינתיים סגור על RK3066) צפייה בסרטים (כניסת USB) וגלישה באינטרנט וצאטים (WIFI או 3G) מין תחליף קטן למחשב הדילמה העיקרית היא האם כדאי לקנות טאבלט RK3066 ואם יהיה אפשר להנות ממנו בעת חיבור לטלוויזיה כמו מMINI PC כלומר יהיה נוח להשתמש בו עם במקלדת עכבר ממשק יעודי ולהנות גם כן מפרטיות כשמישהו רוצה את הTV או כאשר אני בצאטים. או לחסוך בכסף ולקנות UG802 שיש לו גם ממשק יעודי לטלויזיות מובנה? עוד שאלה לפי החוקים החדשים של מפעילות הסלולר אני יוכל לשטף אינטרנט דרך הסלולארי עם הWIFI או שאצתרך לקנות מודם 3G?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by RonCohen,

בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים