גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
המכשיר עם אנדרויד 2.3.3 ורום cm7 הורדתי משחקים כמו gangsta, quake, asphalt 5 שאלה משחקים שדורשים בהתחלה שאתה נכנס אליהם להוריד מהאינטרנט את התוכן של המשחק משהו כזה, אחרי שזה מסיים להוריד ואני מנסה להיכנס בכולם קוראת אותה תופעה: מופיע המסך הראשוני של חברת המשחק ואז זה יוצא מהמשחק לתפריט הראשי של הפלאפון. למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב, בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי למשפחת הגלקסי S. הCaptivate נחת אצלי חדש בתוך קופסא והנה כמה תמונות מהירות מה עושים איתו עכשיו? 1. פתיחה של המכשיר לסים של אורנג' 2. ביצוע root 3. התקנת רום חדש והסרת התועבה של ATT 4. התקנת LAGFIX נורמלי, כנראה VOODO 5. הוספת עברית 6. העברת מידע מהנקסוס (עוד צריך להבין מה השיטה הטובה ביותר) אני חדש עם הסמסונג אז עוד נראה מה צריך לעשות, ברוך השם האנשים הטובים בXDA דאגו להכל אם למישהו יש המלצות (לרומים תוכנות וכו'), טיפים או סתם דברים שמשתמש סמסונג מתחיל צריך לדעת, זה הזמן לדבר
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז מה אפשר להגיד נורא קטן וקל לנשיאה,איכות סאונד מדהימה ומדויקת, מסך איכותי במיוחד,ומחיר הגון. בלי יותר מדי דיבורים קצת תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי את הפלא הזה אתמול ורציתי לדעת איך אפשר לשים בו סרטים על מסך מלא שאני מנסה דרך התוכנה שבדיסק זה נותן לי לא על כל המסך על רזולוציה 320X240 ואני צריך 400X240 למישהו יש איזה שהיא דרך או תוכנה שאני יכול להשתמש בישביל לראות בכל המסך?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, קורה לי הרבה שאתרים אוטומתית שולחים אותי לאתרים שמותאמים לפאלפון וזה מעצבן רציתי לדעת אם יש דרך שאותם אתרים לא יבינו שאני עובד מהפלאפון וישלחו אותי לגרסאץ המחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את מכשיר הדגל החדש של הענקית הקוריאנית כדי לראות האם המהפך העיצובי שלה יצליח לעגן אותו מחדש כמכשיר הדגל האולטימטיבי, כשבחוץ התחרות עזה מתמיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%a0%d7%9d-%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 45 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שבועות אחרי אחיו Poco X3 Pro, גם הדגם הבכיר של המותג הסיני העולה מבית שיאומי זמין עם כמות נדיבה של כוח עיבוד ושל אחסון ביחס למחיר - אבל גם גוון אחד ויחיד ללא אפשרות בחירה עבור הצרכניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר ה-Poco M4 Pro קרוב להשקה ומקבל חשיפה מורחבת עם תמונות ומפרט - שנשמע דומה מאוד לכל מה שקיים ב-Redmi Note 11 הטרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
הנציגה המקומית של המותג הקוריאני הוותיק מוצאת לעצמה פייבוריט חדש במלחמה על שוק הביניים המקומי?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Axon M המוזר של חברת ZTE הושק, ועכשיו הגיע הזמן לתהות האם הוא סנונית ראשונה לאופנה חדשה או סתם נסיון חלש שיתפוגג במהירות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
- 2 followers
-
-
ה-Redmi 3 שבר את שיאי העלות-תועלת של השוק רק לפני יומיים, וכעת יש ליצרנית הסינית המתחרה סמארטפון תואם לו ברמת מחיר זהה היינו משוכנעים שהמפרט אותו מציע לנו ה-Redmi 3 הטרי של שיאומי בעבור כ-106 דולר הוא חסר תקדים וכזה שלא יהיה לו אח ורע בזמן הקרוב, אך לשמחתנו נראה כי טעינו – בגלל סמארטפון ה-Lemon 3 הטרי של לנובו. המכשיר החדש של היצרנית הסינית חולק כמה וכמה מאפיינים דומים עם ה-Redmi 3, עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב עם כרטיס microSD, מעטפת מתכתית, מערכת אנדרואיד לוליפופ ואפילו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של FullHD אשר טובה מזו של המתחרה לבית שיאומי. להמשך: https://hwzone…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
למרות שהרבה מהרכיבים נותרו דומים ואפילו זהים לאלו מהדור הקודם, צמד ה-iPhone 8 וה-iPhone 8 Plus עדיין מוערך עם עלויות BOM גבוהות יותר, אשר מסבירות את ההחלטה של החברה להקפיץ את מחיריה לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. חבר טוב שלי רוצה לקנות סמארטפון חדש. בהתחלה הוא התייעץ איתי בקשר לגלאקסי S 5. הוא חיכה שיצא גלאקסי S5 פרמיום משהו כזה, אבל לא יצא כרגע. יש לו עכשיו גלאקסי S 2, והוא כבר לא יכול להמשיך לעבוד איתו מכל מיני סיבות. הוא ממהר לקנות פלאפון חדש, והוא כרגע בהתלבטות, בין גלאקסי 5 ל G 3. כרגע אין בארץ סמסונג 32 ג'יגה וזה מפריע לו. הוא ראה ש LG G3 יש 3 ג'יגה ראם, זה יתרון בשבילו. לדעתי, ואמרתי לו, שאני לא חושב שיש משהו שמנצל כרגע 3 ג'יגה ראם. אני אשאל את השאלות שהוא מעוניין לשאול- מה לדעתכם יותר עדיף? SAMSUNG S 5 או LG G 3 איך הסוללה של גלאקסי 5 ושל אל ג'י ג'י 3? איך הביצועים? אשמח לעזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי כולם. ברשותי מכשיר OnePlus 3 שנקנה לפני שנתיים וחצי בדיוק והיה סוס עבודה, עבד מעולה לשביעות רצוני המלאה. עד לפני שבוע - כאשר המסך הפך ל"שלג" (מצורפת תמונה להמחשה) ומאז הוא לא שמיש. מאחר שהמוכר במעבדת התיקונים אינו אובייקטיבי לחלוטין, רציתי לשאול לדעתכם. האם כדאי להשקיע בתיקון (ואגב - מה סדר גודל של עלות התיקון, להערכתם?) או לקנות טלפון חדש? אני מדבר על טלפונים ברמה טובה, סביבות ה-2000 ש"ח. אשמח לכל עצה חכמה אחרת, כמובן תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפון 4 שצלל למים, תוקן והחזיק מעמד עוד כמה חודשים עד אשר שבק לבלי שוב. תיקון שלו - שזה אומר לוח אם חדש - יעלה בסביבות ה-1300-1400 ש'ח. אני מתלבטת האם שווה להשקיע את הסכום הזה או לקנות סמארטפון זול יותר אבל חדש. התקציב שהייתי רוצה הוא - 1000 ש'ח - ואם אני מתגמשת - אז עד למחיר החלפת לוח האם, כלומר 1400 ש'ח. יש לציין כי אני כבולה לאורנג' עד עוד שנה בערך.. אשמח לדעתכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בחו"ל טאבלט של גוגל נקסוס 10, הוא מגיע עם מערכת הפעלה אנדוריאיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות: 1. אני אוכל לשדרג אותו בארץ לאותה מערכת הפעלה אבל בעברית? 2. אם לא, המכשיר ידע לפחות להציג עברית ואוכל להוריד מקלדת בעברית? תודה, עידו
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. מזה קצת פחות מ-3 שנים, אני עם נקסוס 4 והוא אחלה. לפני כמה ימים הוא נרטב ושבק חיים, וגם אם אני אופטימית במיוחד, לא נראה שהוא יחזיק עוד הרבה זמן. חבר שנמצא עד סוף החודש בארצות הברית יכול להביא לי טלפון, אם הטלפון המדובר יגיע עד אליו בדואר. אין לי דרישות מוגזמות, אבל זה אולי כי אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לבקש. בשלב זה חשוב לי גודל מסך סביר (לא עצום, משהו שנכנס לכיס), סוללה חזקה ומצלמה טובה. יהיה נחמד (אבל ממש לא הכרחי): USBC, עמידות (כי אני, בוא נודה בזה, אפיל אותו על הרצפה) ותמיכה ברשת 4G בארץ אני מאוד אוהבת את האנדרואיד הנקי של הנקסוסים, ולכן נמשכץ באופן אוטמוטי לכיוון הנקסוס 5X. לעומת זאת אני ממש לא מחבבת את המערכת של הגלקסי, ולכן הם מחוץ לתמונה. אחי, מצד שנ…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן, בארץ המחיר הכי זול של הONE S הוא 2800 באיבי המחיר הוא בסביבות ה500 דולר כולל משלוח כמה שאלות: כמה מיסים אם בכלל אני אצטרך עליו כשהוא יגיע לארץ? יש גרסה מסויימת שאני צריך להקפיד להזמין או רק לוודא שהו UNKOCKED? מאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר? תיהיה בעיה להתקין לו עברית? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך התייעצות לגבי מציאת עבודה. אני בוגר תואר ראשון במדעי המחשב וגם בוגר קורס פיתוח אפליקציות לאנדרואיד בהייפר אקטיב, שם גם עשיתי התמחות של חצי שנה (בתור מפתח אנדרואיד) ואני רוצה ליכנס לשוק העבודה בתור מפתח תוכנה (רצוי לאנדרואיד). הבעיה היא שכל החברות שאני מתראיין אצלן פוסלות אותי בגלל שאין לי מספיק ניסיון (נדיר למצוא חברה שמחפשת מפתח עם פחות משנתיים ניסיון). הדבר הזה כמובן יוצר מן מעגל קסמים מעצבן כזה... אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה כי אין לי ניסיון, אבל אני לא יכול לצבור ניסיון אם אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה. איזה תפקידים נחשבים "תפקידי כניסה" לעולם פיתוח התוכנה בJAVA ו-ANDROID? אני כמובן מדבר על תפקידים שנפוץ ומקובל להי…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הגאלקסי על האייפון חשבתי להציע את המכשיר + PS3 40GB מה אתם אומרים זה יותר מידי?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות טלפון חדש בקרוב ורוצה להתייעץ איתכם לאיזה מהדגמים הבאים יש את המצלמה הכי טובה, מבחינת צילום בתנאים קשים כמו חושך או בתוך מבנה(בית, חדר, משרד.. )? אני מסתכל על Asus Zenfone 2 Meizu MX6 Huawei Mate S Huawei P9 ו-Huawei Mate 8 אני מסתכל גם על LG g5 והגלקסי 7 אבל פחות רוצה לקנות אותם כי אלו דגמי פרימיום. מבין הדגמים שנתתי יש דגם עם מצלמה שמתקרבת לזו של אחד מהם? תודה ושבוע טוב. תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-