עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום ! האים יהיה עידכון של JELLY BEAN (אנדרואיד 4.1) ל Samsung Galaxy S2 ?

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by RonCohen,

בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by ophir555,

אני עומד לטוס למזרח בימים הקרובים ובין היתר אהיה בסינגפור ובמלזיה מישהו יודע מה מחירם של מכשירי הדגל בחנויות מורשות תאימות לארץ? והאם המחיר שווה את ההפרש והסיכוי שאצטרך לשלם מיסי קניה ומע"מ שמין הסתם יעקרו את כדאיות הקניה אני מדבר כמובן על רכישת מכשיר אחד מהשלושה לשימוש עצמי גאלקסי S3 HTC ONE X איפון S5 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by xytkhi,

האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  6. שלום לכולם האחים שלי הטעינו היום את האייפד 3 עם המטען של האייפוד השאלה היא, חוץ מהאיטיות בטעינה, זה מסוכן למכשיר/לסוללה? האם מפעם אחת יכול להיות נזק?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  7. שלום חברים, רציתי לשאול מה גודל חלק הייצור של חברת סמסונג ב-A6 באייפון 5 לפי מה שהבנתי עד כה עד עכשיו זה עמד על קצת יותר מרבע החומרה שכלל את זיכרון הפלאש ה-DRAM וכו' האם יש לסמסונג חלק ייצור כזה או אחר באייפון החדש? נ.ב. שאלה נוספת: אם אפל איננה מייצרת את הרכיבים אשר מרכיבים את המוצרים שלה או מרכיבה אותם למוצר סופי אז מה החלק שלה למעשה בשבב ה-AX? לפי הציטוט מויקיפדיה ניתן להבין כי סמסונג מייצרת וסמסונג מעצבת, מעצבת את מה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. - מישהו מכיר חנות כזאת? - אחרי שאייפון 5 ייצא לחנויות, אתם חושבים שהמחיר של הגלקסי 3 יוסיף לרדת? או שכדאי לקנות אותו עכשיו?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by psybrain,

מתי הוא מגיע לארץ ? וכמה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Pr0Xy,

אין צורך במילים- תסתכלו בעצמכם. גם לא השוואה נורמלית וגם נתונים שגויים. בושה לידיעות אחרונות. בואו פשוט נשווה סלולרי 4 אינץ' מ2008 ונסגור עניין.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by psybrain,

להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. היי, ניסיתי ליצור חיבור למסד נתונים עם שאילתות SQL על מנת להציג את כל תוכנו (טבלה 1) לתוך TextView אחד. עשיתי שיטה כזו: public String Blip(){ String result = ""; String[] colums = new String[]{KEY_ID,KEY_CONTENT,KEY_HOTNESS}; Cursor c = sqLiteDatabase.query(MYDATABASE_TABLE, colums, null, null, null, null, null); int iRow = c.getColumnIndex(KEY_ID); int iName = c.getColumnIndex(KEY_CONTENT); int iHotness = c.getColumnIndex(KEY_HOTNESS); for(c.moveToFirst(); !c.isAfterLast(); c.moveToNext()){ result = result + c.getString(iRow) + " " + c.getString(iName) + " " + c.getString(iHotness) + "\n"; } return result; } שמחזירה מחרוזת לכאן: mySQLite…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Cheif,

בהכרזה אתמול התגאתה Apple בתמיכה של ה-iPhone 5 בתדר 5Ghz. דווקא התכונה החדשה הזו יכולה להוות בעיה גדולה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2491

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. משרד התקשורת החליט לאסור על כל חברות הסלולר בישראל לחסום או להגביל את תכונת ה-Tethering של מכשירי הסלולר. על פי משרד התקשורת, הגבלת היכולת של המכשיר הסלולרי מלשמש כנקודת גישה אלחוטית (AP) היא עבירה על החוק, והמשרד יטפל בנושא בהתאם. ההחלטה זו משפיעה בעיקר על חברת HOT Mobile החוסמת תכונה זו באופן מוחלט ובמידה מסויימת גם על חברת Orange הגובה תשלום נוסף עבור השימוש בה. Orange כבר הודיעה שתבטל את הדרישה לתשלום נוסף, אבל מ-Hot Mobile עדיין לא נשמעה תגובה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לפתח משחקים לאנדרואיד, יש לי ידע בג'אווה, איך אפשר להמשיך מפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mar_ar,

שלום, אחרי חיפוש פה ובמקומות אחרים, החלטתי להתייעץ איתכם לגבי טאבלט שיתאים לי. אני מחפש טאבלט. המחיר הוא פונקציה משמעותית ולכן אני לא מכוון לאייפד החדש ולמקביליו באנדרואיד. הטאבלט ישמש בעיקר ל: - גלישה באינטרנט - הרצת אפליצקיות בינוניות (בעיקר Evernote ו- Gmail) - צפיה בסרטים (עם כתוביות) אשמח מאוד אם הוא יריץ אנדרואיד עם מרקט מלא. נפח האחסון לא קריטי - לא אכפת לי להרחיב עם כרטיס מצלמה (קדמית, אחורית) - לא חשובות בכלל. אם יש יבואן/חנות שמסוגלים לתקן אם יש תקלות (בתשלום) - זה מצוין. האם אתם מכירים מכשיר שיענו על הצרכים האלו ולא מתומחרים ברמות הגבוהות? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. אני חדש באנדרואיד אז תהיו עדינים ??? אני מחבר אותו למחשב ואז מה? כי שירים לא הלך לי ובסוף נאלצתי להשתמש בKIES המעצבן הזה .. נגיד משחק כמו nova 3 , אני רוצה להתקין אותו (אין לי כרטיס SD חיצוני אז אני בינתיים מתקין בפנימי טיפה משחקים..) מאיפה מורידים אותו (אם בכלל מותר לדבר פה על "פרוץ") ואיך אני מתקין אותו? אם אפשר בבקשה בבקשה, שלב אחרי שלב. תודה.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  18. היי לכולם. כמו כולם מידי פעם אני מוצאת עצמי נדרשת להכניס סיסמאות הן לטלפון והן לאפליקציות שונות במערכת. כמובן שאת הסיסמא של הג'ימייל. גם סיסמאות לאפליקציות שונות, למשל אפליקציית המייל, סיסמאות לאתרים בדפדפן המובנה [או הפיירפוקס] וכיוב. אני די חדשה בענייני המערכת ובינתים טרם מצאתי כיצד אני יכולה לחזות בסיסמאות אלו גם לאחר שהזנתי אותן. יש לי הרגשה [תקווה] שהדבר אפשרי. אשמח אם המומחים פה ילמדו אותי כיצד למצאן ולחזות בהן בככלי וספציפית [וחשוב מאוד] בסיסמת הג'ימייל. תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולכם

• 4 תגובות
    • 14.8k צפיות
  19. Started by CodeNinja,

במחשב אחר התקנתי (שוב) אקליפס,SDK ואמולטור.. אבל כשאני מנסה לפתוח אפליקציה שלי (שנפתחת במחשב אחר) באמולטור (בפעם הראשונה) הוא כותב לי: waiting for HOME ("android.process.acore") to be launched... והאמולטור לא נפתח כמו שצריך.... כלומר, ניתקע במצב הזה עם האנימציה "ANDROID" בהתחלה. מה עושים? יכול להיות שהטעינה הראשונה שלו לוקחת זמן? כמה זמן? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. אני מניח שזה אולי תקף לכל מכשיר אנדרויד. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? כרגע אני לא מצלי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה- איתו כל התיקיות חשופות לגמרי. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? ב. לאיזה תיקיות בגלקסי אני …

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. מעניין איך תראה יצירת המופת הבאה של אפל. מה שבטוח, כך יראו גם חיקויי האנדרואיד הבאים, לכן לחובבי האנדרואיד גם כדאי לראות. לי עוד אין סמארטפון, אבל אני כמעט בטוח שהראשון שלי יהיה אייפון 5 (אלא אם כן העיצוב יהיה מכוער להחריד, מה שלא סביר עם אפל). גם אני הייתי חבר בכת שונאי אפל עד שקניתי אייפד, רק בגלל שהאפליקציות אליו היו טובות יותר בשבילי, אבל אחרי שראיתי את חוויית השימוש במוצרי אפל אני מתכנן לקנות גם אייפון וגם מק (כנראה מיני). אם למישהו יש קישור לשידור אירוע ההשקה, אני אשמח. אגב, מה זה הדפיקות האלה? אה, כת שונאי האפל בונה צלב כדי לצלוב אותי. בבקשה:

• 512 תגובות
    • 30.9k צפיות
  23. Started by xtract1,

כמו שחלקכם ראו/הבינו - לפני מס' ימים קיבלתי את המכשיר (אחד מתוך שניים שהזמנתי למשפחה) ועל הדרך גם הגיעו הכיסוי ומגן המסך. מצ"ב כמה תמונות של הקופסא והטאבלט לבד ובתוך הכיסוי עצמו להתרשמותכם. לצערי עקב עבודה מרובה בשבוע האחרון לא הספקתי להשתמש בו יותר מדי אבל הגודל שלו מספק אותי, נוח (יחסית לפלאפון SGS2) לקרוא מיילים,לגלוש או סתם להיות בפייסבוק. המשקל קל (כמו רוב הטאבלטים בגודל הזה אני מניח) והוא סה"כ מרגיש טוב ביד. מבחינת איכות חומרים לא מדובר באייפד אבל יחסית למחיר אני מרוצה עד מעל הגג. בעניין המגע או יותר נכון הרגישות למגע - גם פה לא מדובר באייפד או בדומיו אבל חווית השימוש יותר ממספקת. סה"כ המכשיר עלה לי 500 ש"ח כך שמדובר במחיר מציאה ובהחלט בטאבלט שמציג את ה-VFM המש…

• 62 תגובות
    • 13.2k צפיות
  24. פרומו חדש של סמסונג, מחלקת חינם 3 משחקים דרך המרקט שלה (Samaung Apps) ל- SGS3. http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S-III-Users-gets-Modern-Combat-3-Shadowgun-and-Asphalt-7-for-FREE-Links-Inside תהנו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם. לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ. לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS. אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים