גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

היי, קיבלתי ASUS EEE PAD TF101 במתנה,יש רומים וכל מיני דברים כמו שיש לסמארטפונים מבוססי אנדרואינד,נכון? בנוסף,מאיפה אפשר להוריד אפליקציות ומשחקים בחינם?חלק מהמשחקים עולים כסף,יש פריצה או משהוא בסגנון. אשמח לתשובות על מנת שאוכל לקבל את המירב מהטבלט הזה
- 

- 4 תגובות
 - 953 צפיות

- 

- 

היצרנית הסינית הכריזה על דגם חדש נוסף, שיהיה אחד מהראשונים בשוק שיכלול את שבב ה-Helio P20 החדשני לכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 611 צפיות

- 

- 

שלום לכולם כמו שהבנתם מהכותרת אני עכשיו מריץ עכשיו sgs 3 על jellybean 4.1.1 עם רום של firefds v5. הבנתי שברומים בדר"כ מכניסים כל מיני דברים שגורמים לבטרייה ללכת יחסית מהר. וכמובן יש דברים חדשים ב 4.1.2 שהייתי מעוניין להתנסות בהם. שקלתי להחליף ל 4.1.2 של הפולני הזה : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030384 רציתי לשאול אם מישהו גם עדכן ויש לו באגים ? ( הכי חשוב לי בעולם זה ה gps בלי זה אני לא יכול לזוז מהבית אני לא טוב בניווט בדרכים) במידה והכל בסדר . הבנתי שממעבר מרום לסטוק הולך ה root וגם ה cwm איך אני מחזיר את זה ואם אפשר קישור לקבצים אותם צריך לצרוב תודה ענקית לכולם אביחי
- 

- 24 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב כף יד של חברת ASUS. מכל מני ביקורות שקראתי באינטרנט הבנתי שה- Windows 6 יןתר בעייתי מהגירסה הקודמת (5). האם זה נכון? האם משהו התנסה ויודע משהו לגבי זה? אם כן, אולי עדיף לי לחפש מכשיר עם גירסה קודמת... בתודה מראש, גל
- 

- 1 תגובה
 - 685 צפיות

- 

- 

איזה פלא כדאי לקנות במחיר של עד 1200 ש"ח שימושים עיקריים זה דיבור תוכנת ניווט waze משחקים לא מעניין אותי ורצוי שלא יהיה גדול מדי חשבתי על Xtreamer Mobile Aiki 5 רק הגדול שלו קצת מפריע לי תודה,
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. לחברה שלי היקרה יש יומהולדת וכמתנה היא מקבלת את האפשרות לבחור איזה נגן שהיא רוצה בתקציב של 1100 בערך. לאחר סקירות רשת קצרות התחלנו להתבלבל,ARCHOS , IPOD TOUCH , מה עדיף ?? מאיפה?? בכל מקרה היא מעוניינת במשהו שהיא תוכל לחבר אולי לטלויזיה או למערכת אשמח לתגובה מהירה - יש אפשרות לרכוש מארה"ב דרך חבר מחר
- 

- 17 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. אני מתלבט בין סמסונג לבין וואווי, וואוי הינה חברה חדשה יחסית בשוק הטלפון בישראל ואני לא מכיר את אמינות המוצרים שלה, מצד שני, סמסונג שחקנית ותיקה שבהתחלה הטלפונים שלה היו יחסית חלשים ומאז גלקסי 4 הסמרטפונים משפרים בקצב מסחרר. אני מתבלבט בגלל כמה פרמטרים: 1. אמינות מוצר/אחריות - אני מאמין שיש קשר בין זמן האחריות שהחברה נותנת, נותן אינדיקציה עד כמה החברה מאמינה במוצר שלה. P9 - שלוש שנים אחריות P10 - שנה אחריות …
- 

- 4 תגובות
 - 4.7k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

בעת קניית מכשיר סלולארי מה הכוונה : במערכת הפעלה : Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 האם היא טובה? ואותה השאלה לגבי מעבדים מעבד:בעל 2 ליבות 1.2GHz MTK6577 Dual Core הוא טוב? תודה מראש
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אין כמעט אף משחק בסיגנון קלאסי, למעט משחקים לקונסולות עתיקות שיבאו אותם למובייל. אין כמעט RPG קלאסי, אין משחקי מכות סגנון FINAL FIGHT. אני מנסה לחפש משחקים לשחק בהפסקת הצהריים כשאני ממתין לאוכל, אבל אין כמעט שום דבר מעניין. יש הרבה משחקים "מוביילים". או משחקים אונליין מתישים או כל מיני שטויות וגמיקים שאומרים לשעשע אותך בערך חצי שעה עד שאתה משלם על IN APP אחד. יש משחקים בסגנון יותר קלאסי במובייל? אני לא מוצא משחקים טובים...
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

מה מומלץ? זה כבר בלתי נסבל הפרסומות האלה.. תודה
- 

- 10 תגובות
 - 2.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אהלן, לאחורנה התחלתי להתעניין בתחום הטאבלטים ואני רוצה לרכוש מכשיר. השימוש בו יהיה כמו מחשב נייד - צפייה בסרטים וסדרות - סוג של DVD נייד, גלישה באינטרנט ואולי לשחק בו פעם בהרבה זמן. שני דגמים שחשבתי עליהם הם הנקסוס והאסוס ME301T. אני די סגור על הנקסוס אבל באסוס יש כל מיני פיצ'רים כמו חיבור HDMI ויכולת להרחיב את הזיכרון ואפילו אפשרות לחבר DOK(זה לא שאני הולך להשתמש בפיצ'רים כל הזמן, אבל שווה שיהיו אפשרויות כאלה למקרה וארצה לעשות דברים מיוחדים כמו לראות סרט בטלוויזיה בצבא וכאלה..) הבעיה איתו שהוא יקר (אני חייל) ושהביקורות עליו פחות טובות מהאלה של הנקסוס. שאלתי אליכם היא כזאת - קודם כל, מה שיכריע את הכף בסופו של דבר זה ביצועים כוללים ותאימות לגרסאות אנדרואיד הבאות. אם לאסוס …
- 

- 4 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?
- 

- 5 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, ה LG G3 שלי החליט שמספיק והתחיל להשחיר את המסך. אני שוקל לקנות את ה Xiaomi Mi A1 בהרצליה פיתוח ב 900 שקל או אולי ב KSP ב 1089 תלוי מה יהיה יותר נוח. די עונה על הצרכים שלי סך הכול ממה שאני התרשמתי הוא עושה הכול טוב ושווה את המחיר. האם למישהו יש טענות בעד או נגד? או המלצות על מכשיר אחר? תודה מראש לעוזרים.
- 

- 12 תגובות
 - 4k צפיות
 - 2 followers

- 

- 

אהלן אני טס בקרוב לחו"ל לתקופה של שנה, ואני מתלבט בין לקנות: 1. פלאפון זול (K800i) + איפוד touch יד שניה. 2. אייפון או BlackBerry (או משהו אחר שאני פחות מכיר) יד שניה. בגדול אני אצטרך את זה בשביל שיחות מקומיות (מה שאומר שזה צריך להיות סים פרי), בשביל wifi לסקייפ וכו', וMP3 (פחות קריטי). השאלה שלי היא האם בכלל אני אוכל להשתמש באיפוו\בלקברי עם סים כזה של prepaid או שהוא צריך משהו מיוחד?(כמו סים של טוקמן אני מניח) מהניסיון שלכם, מה עדיף לי לקחת? את השילוב של שני מכשירים, או מכשיר אחד יותר מתקדם? התקציב שלי הוא בגדול עד 1000 ש"ח, ואני מנסה לחסוך כמה שיותר (יש לי גם אפשרות לקנות באנגליה אם זה עוזר). אם יש עוד אופציות יותר טובות (mp3 עם אפשרויות WIFI יותר טובות או יותר זול, ס…
- 

- 30 תגובות
 - 6.5k צפיות

- 

- 

יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:
- 

- 3 תגובות
 - 663 צפיות

- 

- 

אני מתלבט בין ה7 לd2, ואני נוסע עוד מעט לסין לדעתכם יש שם כבר את הגרסאות הגדולות יותר? (ה16 ג'יגה וה8 ג'יגה?) ואם לא, מה עדיף בכל מקרה? לא נראה לי שאני אראה בזה סרטים כ"כ... ככה שעל פניו ה7 יותר טוב (יותר סוללה, קל יותר) אבל אני לא בטוח בקשר לממשק, וגם בקשר לאיכות שמע יש למישהו הצעות?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

מחפש טלפון סלולרי לאבא שלי. הוא צריך להוציא שיחות, לקבל שיחות ושיהיה לו מסך גדול - אבא שלי כבר לא רואה הכי טוב מקרוב. המחיר צריך להיות זול, מחפש מכשיר הכי פשוט.
- 

- 17 תגובות
 - 6.7k צפיות

- 

- 

שלום, מהו הטאבלט 9-10 אינץ' הכי זול שניתן לקנות בארץ עם מסך גורילה גלאס ?
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

האם עדיף לי לקנות בארץ או בניו יורק? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 675 צפיות

- 

- 

SONY ERICSSON k610i http://img.ferra.ru/pubimages/84929.jpg תפריט: עברית, אנגלית, רוסית וערבית זכרון: זיכרון של 16MB לאנשי קשר, סרטוני וידאו, תמונות, יומן, הודעות ואפליקציות 250 אנשי קשר בכרטיס ה - usim צלצול: רינגטונים פוליפוניים קבצי MP3 וקבצי MP4 רינגטונים נוספים באמצעות הפורטל הסלולרי oboxlive איכות סאונד 72 פולי רטט להתראה שקטה או בנוסף לצלצול sms: שליחה וקבלה של sms בעברית, אנגלית, ערבית ורוסית mms: שליחת הודעות וידאו ותמונה (mms) בליווי צליל מהמכשיר ישירות למכשיר סלולרי תומך (mms) או לדואר אלקטרוני הורדות: סרטוני וידאו, טפטים, משחקים ורינגטונים פונקציות מיוחדות: שירות שיחות וידאו Video streaming: תמיכה בצפייה מיידית תמיכה ב my playlist צג איכותי גודל 1.9אינץ 176X2…
- 

- 25 תגובות
 - 3.8k צפיות

- 

- 

- 

- 

אהלן, אני רוצה לקנות Xiaomi MI3. הפלאפון החדש של החברה הסינית. אני טס לארה"ב בסוף החודש הזה. שמעתי מחבר על פרילנסרים שקונים את הפלאפונים האלו בסין, ואח"כ מוכרים אותם באינטרנט מארה"ב. הם עושים שילוח לכל מדינה. שאלות: מישהו ניסה את זה? מתי יוצא ה-Xiaomi MI3 בארה"ב? איפה מוצאים מוכרים? איזה פורומים? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אם נאמר על GALAXY s10e שנקנה באירופה ש עובד רק על סים קארד אירופאי האם יהיה בעיה עם סים קארד ישראלי בארץ ? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

זו לא בדיחה: הענקית הקוריאנית מתכננת להפסיק בייצור תצוגות בטכנולוגיה הוותיקה - ולמקד את מלוא המשאבים בייצור QD-OLED ו-AMOLED לכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 664 צפיות
 - 1 follower

-