גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
הדור השני של מכשיר הגיימינג Black Shark נצפה במאגרים של מבחני ביצועים ברשת, ועומד להיחשף חצי שנה בלבד אחרי קודמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
- 1 follower
-
-
שותפות חדשה תאפשר למותג מהעבר לנסות את מזלו פעם נוספת בשוק, כבר במהלך השנה הנוכחיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לדעת באילו תדרים משתמשים גולן טלקום והאם התומכים האילו של הgalaxy s 3 כמו שצריך ? בקרוב אני כנראה אסע לברצלונה ואני רוצה לרכוש שם galaxy s 3 blue 32GB אבל אני מכיר רק חנויות בריטיות לסוללר, יש חנות אמינה בברצלונה שאוכל גם לשלוח אליה את המכשיר בעת תקלה ושתיהיה זולה יותר מהמחירים המופקעים בארץ או לשקול את האופציה להזמין מאנגליה למלון בברצלונה. בקשר לעברית מה אוכל לעשות בנידון. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 החדש מבצע את המעבר ממפעלי הייצור של סמסונג לאלו של הענקית הטאיוואנית - וזוכה להמהרה הן עבור ליבות העיבוד שלו והן עבור הליבה הגראפית בשל כךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. חבר בא אליי עם המכשיר הזה iAudio A3 80GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6403 ולא עבד לו שם איזה כמה קבצים אז אני עשיתי לו איתחול ושחכתי שנימחקת המערכת הפעלה שיש עליה ועכשיו אין לי כלום בפנים, איך אני מתקין שוב את התוכנה שלה?! תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חשבתם שה-Snapdragon 810 מרשים? תוכניותיה של קוואלקום להמשך השנה כוללות קפיצה לייצור טרנזיסטורים תלת מימדיים ב-14 ננומטר, ארכיטקטורה ייחודית חדשה עבור ליבות עיבוד ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%95%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עד שישה סמארטפונים בשנה עם חלוקה לשלוש קטגוריות שונות, האם זו האסטרטגיה שתסייע למיקרוסופט להציל את עסקי המכשירים החכמים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/התוכנית-להצלתה-של-windows-phone/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מאפיין שמתחיל להגיע אל משתמשי פלטפורמת המסרים המידיים יאפשר לשתף את כל הקבצים שתרצו, כולל תמונות וסרטוני וידאו בלתי דחוסים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
גלגול שנת 2023 של מכשירי הדגל מבית סמסונג עתיד להתבסס באופן בלעדי על השבב הבכיר החדש של קוואלקום, ללא גרסאות Exynos אלטרנטיביות - כאשר תוספת קלה לתדרי הפעולה תוכל לסייע להם להיות בטופ של מבחני הביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 321 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מכשיר הדגל הבא של היצרנית הקוריאנית יציע לראשונה תמיכה בעטי המגע הייעודיים שלה? לכתבה
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
הי לכולם אני זוכר שאנדרואיד קצת בעייתית בקטע של הרשאות, בצורה שעלולה להפריע להשתמש בתוכנה כמו VNC או משהו דומה, על מנת להתחבר אל המחשב מרחוק. האם משהו השתנה בגרסאות החדשות יותר של אנדרואיד? אם כן, החל מאיזה גרסא כן אפשר? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
קיבלתי מסלקום מחשב נייד קטן של אסוס עם מוקדם מובנה שרק מכניסים לו תסים עכשיו הכנסתי את הסים זה מוצא אינטרנט CH אבל זה מבקש סיסמה מאיפה אני אמור להביא אותה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מכשיר ה-S3 שרכשתי מחנות פרטית (לא מחברה סלולרית). ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת שהטלפון יחובר לחברה הסולולרית (שבמקרה שלי היא סלקום) כדי שאוכל לחייג, לשלוח SMSים וכו'..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, פעם ראשונה שאני הולך להתקל במחשב כף יד, ופעם ראשונה שאני נתקל במכשיר GPS אזרחי (בצבאי התעסקתי מלא). אפשר לומר שאני מוריד כאן שני ציפורים במכה אחת. מדובר, כאמור, על Mio P550L חדש. כמה שאלות: 1. האם הוא מגיע עם תוכנת ניווט מובנית? אם כן, איזו, ואילו מפות היא כוללת? 2. באילו תוכנות ניווט הוא תומך? איזו הכי מומלץ להתקין עליו מניסיונכם? 3. האם בכל תוכנה צריך לקנות את המפות לארצות הרלוונטיות? או שצריך פשוט לקנות את התוכנה, וכל המפות מתעדכנות לי כרצוני? 4. בתור מחשב כף יד האם הMio הספציפי הזה מתפקד היטב? מה חוות דעתכם עליו? 5. איזה דברים כבר אפשר לעשות עם מחשב כף יד, חוץ מלנווט, לגלוש באינטרנט בWiFi ולשחק סוליטייר?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
רק לידע כללי למי שעוד לא ראה את המכשיר: http://www.euro-com.co.il/Phone.aspx?Model=6120 אין מה להתלבט לדעתי למי ששוקל לקנות מכשיר חדש - באורנג המחיר מאוד מאוד זול (הם מאוד הפתיעו אותי אגב..) והוא שווה כל שקל אז אם יש שאלות אני פה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסלחו לי מראש על איכות חלק מהתמונות (צולם ע"י אייפון 4 ) ממש לא היה קל למצוא חנות נורמלית לקנות בה. אחרי מחקר די מקיף בנושא מצאתי סוף סוף מאיפה לקנות (אריזה אטומה). התקשרתי ממש לכל חנות בזאפ והרוב המוחץ ממש על הפנים. אבל לא נהרוס את השמחה עכשיו.. מי שמעוניין לדעת מאיפה קניתי ופרטים אשמח לשתף בפרטי . האייפון שצילמתי איתו הוא של אח שלי והוא באמת לא מתקרב אפילו לSGS2. חוויה אחרת לגמרי. ד Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן לכל אוהבי הסלולר... ביום חמישי האחרון 2.9.2010 קניתי לי HTC LEGEND חדש מסלקום. לאחר מחקרים רבים הבנתי שזה אחד המכשירים בטובים ולאחר מספר ימים הבנתי שהמכשיר באמת מעולה ועולה בכמה וכמה רמות על מכשרים אחרים. ברצוני לשתף אתכם קצת בחוויה וכמובן לענות על שאלות. למי שעדיין לא מכיר את המכשיר לינק לסקירה בעברית: http://www.youtube.com/gadgetytv לינק לאתר היצרן: http://www.htc.com/www/product/legend/overview.html כמה דברים שלמדתי בינתיים: א. המסך שלו פשוט מדהים! AMOLED capacitive touch screen with pinch-to-zoom capability.רואים מצויין והוא מרגיש מאוד איכותי, כמו כן הוא עובד על טכנולוגיה מקבילה ל IPHONE ולכן ניתן לעבוד עליו רק במגע. ב. הממשק שלו באמת מצויין! זהו המכש…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי היום את ה מכשיר עם 16 ג'יגה כשבפועל יש 10.28 ג'יגה פנוי השאלה שלי היא כזו, האם הזיכרון הנייד הזה יתאים לו? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=121171068045 ואם לא מישהו יכול להמליץ לי על משהו? חשבתי בכלל לקנות זיכרון נייח כזה http://www.ebay.com/itm/120GB-Extern...item460d32a7c7 האם נראה לכם שהוא יתאים לי למכשיר? כמובן שאני יקנה גם קבל חיבור שמתאים. תודה לעוזרים
-
- 51 תגובות
- 11.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה mio 136 ,אני יודע שהוא קצת מיושן רציתי לדעת אם אני יכול להתקין בו windows mobile 2005 (כדי שהזיכרון ישמר,לפי מה שהבנתי זה תלוי בזה) ואחרי זה להתקין את ה igo החדש אפשרותי לעשות את זה ? :\
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חזרתי מארה"ב עם IPOD TOUCH 8GB, יחד עם CASE מתאים שישמור על הבייבי הזה. אם יש הצעות, טיפים או משהו, אני אשמח. אמנם כרגע יש לי בעיה לחבר אותו למחשב שלי... אבל אני מסנכרן דרך מחשב של אח שלי. למישהו יש מושג איך אפשר לראות את הקבצים שעליו, שלא דרך האייטונס? זה השאלה שעולה לי בראש כרגע... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-