עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כנסו לדף הפייסבוק ותעשו לייק: https://www.facebook.com/SmartphonesCustoms

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yaya3388,

יש לי גלקסי נוט 2 וכל פעם שאני רוצה לשלוח SMS לקבוצה הוא מאפשר לי לסמן רק 10 מהם, מה שגורם לאי נוחות בשליחה לקבוצה גדולה כי צריך כל פעם לסמן ידנית 10 אנשים. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי עכשיו סוני אריקסון K800I ואני מרוצה ממנו אבל... יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף אותו... אז אני רוצה לקנות פלאפון מחנות ולהכניס בו את הסים שלי אבל אני לא ידוע איזה פלאפון יותר טוב הם בערך אותו מחיר אבל השאלה איזה מכשיר יותר נוח לשימוש, הטאץ יותר טוב, האינטרנט, למי יש יותר אפליקציות ומשחקים, לא נתקע ובכללי מה אתם מציעים? (או שיש לכם עוד מכשיר שלא חשבתי עליו) תודה רבה על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמו שכתבתי אני קונה גלקסי 3 ואני רוצה לדעת על מה אני צריך להסתכל, תדרים, סים חופשי וכו... אשמח אם תכווינו אותי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by efee123,

יש לי גאלאקסי ורציתי לדעת אם זה מבטל את האחריות ואם סלקום יתנו לי לתקן אותו במידה וקיבלתי הרשאות root? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

כמה שיותר פולי מגביה את הווליום?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dddddd,

באיזה נגן MP3 אודיופילים משתמשים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי זול שאתם מכירים בסגנון המאיו או משהו דומה הדבר היחיד שאני הולך לעשות איתו זה ניווט וכמובן על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yoel14,

שלום, [לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =] כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . . בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז. מה אני מחפש\דורש: מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד... מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ... או: DUAL CORE כלשהו נורמלי. אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד. RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קיבלתי את זה במשלוח, קיבלתי בארגז את הקופסה של הנגן ועוד מטען כזה, בנפרד, היציאה שלו היא לא USB מין משהו דק ועגול כזה , נראה לי טעות אבל מוזר שיש עליו מדבקה של באג שהם היבואנים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מסמכים מארגון התקינה האמריקאי אישרו כי מפתחת השבבים תכננה לשלב את החומרה של קונסולת ה-Shield הסלונית שלה גם בגירסה ניידת מעודכנת, אבל יתכן מאוד שהמיזם הזה לא יבשיל למוצר מעשי לכתבה

14. Started by brighi,

אהלן, אני די סגור על קניה של טאבלט WIN PRO, ויש לי כמה הסתייגויות אחרי שהשתמשתי במחשב נייד עם מסך מגע. עד כמה חווית השימוש דומה? האם יש חנות אפליקציות שאני יכול להתרשם ממגוון האפליקציות שיש שם (בטאבלט לדעתי מאוד חשוב אפליקציות מותאמות). האם השימוש יכול להיות נוח כמו באייפד למשל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlomom,

שלום, מישהו מכיר/יודע איך להשיג תמיכה עברית (Language pack) לטלפון Motorola Z8 Current version installed is: ESPOO_U_46.05.53G_00000ae3 הטלפון נקנה בארץ ללא עברית ואי אפשר לקרוא/לשלוח SMS בעברית, זאת למעשה המגבלה היחידה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Avi952,

הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by J0n1,

שמעתי על מגיפת הזיופים של כרטיסי סאן דיסק, אז השאלה שלי היא אם בפנדה מוכרים כרטיסים מקוריים? מדובר על הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15127

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חשבתי על הגלקסי 3 אבל הוא ענק מידי בשבילי,האייפון 4 וכו' לא נוחים מבחינת העברת קבצים וישירים.גלקסי 2 ישן מידי ולא בא לי עליו,חשבתי על ה גלקסי 3 מיני,מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הגלקסי 3 הרגיל למעט הגודל?האם יש להם אותו מעבד ונתונים. אני רוצה לציין שבחיים לא השתמשתי בסמארטפונים,עד כה השתמשתי רק בנגנים ,אז סליחה אם אני אהיה בור בשאלות שלי. וסתם שאלה אם למישהו ידוע למי יש סאונד יותר טוב לגלקסי או לאייפון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, יש לי גלקסי S2 שנקנה בחנות בארץ לפני כשנתיים. במשך כמה חודשים הייתי עם רום ישראלי שמכונה BestBean. החלטתי לעבור ל-CM האחרון. מאחר שאין 10.2 רשמי הורדתי nightly מכאן: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly&device=i9100 העתקתי את הרום למכשיר, עשיתי בוט לריקברי, Wipe Data/Factory Reset, ואז Install zip (מ-internal sdcard), אבל אני מקבל: assert failed getprop("ro.product.device") == "galaxy2s") || והרבה ערכים אחרים, חלק תחת ro.product.device, וחלק תחת ro.build.product. בין השאר יש שם getprop("ro.product.device") == i19100 S2 זה i9100, לא? כל מקום שבדקתי במכשיר זה מה שהיה כתוב. זה הרום השלישי שאני מתקין ועד עכשיו בכל היה בסדר. מה לעשות? תודה * אם זה משנה, בריק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מבקש עזרה בהחלטה בין שלושת המכשירים: Xiaomi Mi 2 HUAWEI Honor 2 U9508 Newman N2 חשוב לי בעיקר מצלמה אחורית טובה, 16-32GB,עדכוני מערכת ושיהיו מהרים (ואם אפשר שיחזיקו לפחות שנתיים )

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. סמארטפון ה-Android One החדש ביותר של היצרנית הסינית הפופולרית הושק רשמית בישראל לכתבה

23. Started by edgottlib,

מחפש לקנות מכשיר זול (עד 900 ש"ח) מהיר אמין (לצרכים בסיסיים) - חשבתי על L.G optimus one p-500 אך אני לא מוצא אותו בשוק הצעות נוספות? מכירים חנות שמוכרת את המכשיר באיזור רחובות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לקנות E-Book ונתקלתי בכל מיני דגמים ברשת כגון: Kindle וBookware. מישהו נתקל בהם או מכיר סוגים אחרים? אם כן אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני יקנה. תודה. לינק ל Kindle http://www.tgspot.co.il/gadgets/amazon-kindle-dx/ לינק לBookware http://www.tgspot.co.il/gadgets/bookware-hebrew-ebook/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הפאבלט העצום של היצרנית הסינית יציע מפרט טוב יותר מהמשוער, במחירים נהדרים כמיטב המסורת זו הפכה להיות קלישאה לעוסה, אך נראה שאנחנו נאלצים לחזור אליה גם הפעם – Xiaomi הסינית ממשיכה להמציא מחדש את המונח 'משתלם' בשוק הסמארטפונים עם כל השקה של מוצר חדש, והפעם הכתובת היא שוק הפאבלטים, אותם מכשירים שמיועדים למי שמעוניינים לטשטש באופן כמעט מוחלט את ההבדל שבין טאבלט לסמארטפון. ה-Xiaomi Mi Max הושק רשמית, ולמרות ששמענו מספר גדול של דיווחים אודותיו במהלך השבועות החולפים – התוצר הסופי בכל זאת נראה מרשים ומשתלם עוד יותר ממש שהערכנו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.