גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לאבא שלי מחשב כף יד (לא מי יודע מה חדש...) MIO 180. הוא בקושי משתמש בו (במיוחד בגלל הסוללה...), א לקחתי אותו לעצמי ;D בקיצור, חיפשתי כמה דברים לעשות איתם, ואני רוצה להראות לכם (למי שמביניכם יש מחשב כף יד...) אותם: 1. עם CorePlayer אפשר לנגן כל קובץ ווידאו/אודיו שקיים (כולל DIVX...). 2. יש GPS מפורט תלת-מימדי (בחלקם). 3. יש אינטרנט אלחוטי דרך הסלולר, WIFI אן BLUETOOTH (בחלקם). 4. עם Bryth Flash Player אפשר לשחק משחקי פלאש. 5. יש אימולטורים (לדוגמא FpseCE) למשחקי PS על המחשב כף יד. 6. יש מלא משחקים (לדוגמא Age Of Empire או המשחק Flux Challenge שהוא בתלת מימד מלא, DOOM RPG ועוד למחשב כף יד. 7. אפשר (עם תוכנות מסויימות) להשתלט דרכו על המחשב האישי (כמו שולחן עבודה מרוחק) וא…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש דעה לגבי מכשיר סוני אריקסון W350- מיועד לנער, נגן סביר+ נפח אחסון מהקופסה , משחקים, ועלות סבירה -כ-520 ש"ח בחנות. מבקש דעה לגבי המכשיר והצעות למכשירים נוספים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת, שזה לא בשבילי, אלא בשביל אח שלי. הוא גם רשם את ההודעה, ולכן אני אחראי רק למחצה לתוכן ;D היי אנשים, אני קצת חדש בכל נושא האנדרואיד והמכשירים שלו, אבל לאחרונה שמתי לב שאני ממש ממש רוצה מיילסטון חדש. הוא נראה מדהים, הביקורות עליו מעולות, ויש לו את הגב של גוגל, שבשירותים שלה אני משתמש המון. בכל מקרה, מכיוון שלא קיבלתי הצעה נורמלית מסלקום לגבי הרכישה שלו, התחלתי לברר קצת לגבי רכישה מחו"ל, ויש לי המון שאלות, שאני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהם (infer73 מוסיף: בתמורה, שמנמנים רבים ) אני מבטיח שהשאלות באות אחרי חיפוש בפורומים ובגוגל, ואני לא שואל (רק) כי אני עצלן, אלא בעיקר כי גוגל מלא במידע סותר ולפעמים קשה לדעת מה נכון ומה לא. 1.א. וזה הכי חשוב - האם ניתן לקרוא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Palm Pre הסלולרי חדש מבית Palm, המכיל בתוכו כמות עצומה של טכנולוגיות שהיינו רוצים לראות בסלולרי שלנו ונראה שהוא הולך לשבור את השוק ולתת תחרות קשה ל- iPhone ול- N97 הקרב ובא. זה מה שקורה לחברות שתופסות תחת כמו אפל עם ה- iPhone ,שלו חסרות פונקציות שקיימות שנים! יש למכשיר מולטי טאץ' זהה לזה של ה- iPhone, מערכת הפעלה חדישה ומדהימה, הטענה ללא כבלים וכמעט כל פיצ'ר שתרצו בסלולרי המושלם שלכם. סוף סוף מכשיר בלי חסרונות בוטים כל כך שאני ישמח לשלם עליו ולא ארגיש שעקצו אותי! כל הפרטים סרטונים ותמונות פה Palm Pre מכשיר מטורף!!!! מקווה שאהבתם, אני ממש התלהבתי מהמכשיר. אנשים תגיבו בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי דרך אי-ביי מכשיר סמסונג ויברנט T959 שנעול על רשת t-mobile איך משחררים את הנעילה ואיך מעדכנים שייתמוך בעברית? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את זה במשלוח, קיבלתי בארגז את הקופסה של הנגן ועוד מטען כזה, בנפרד, היציאה שלו היא לא USB מין משהו דק ועגול כזה , נראה לי טעות אבל מוזר שיש עליו מדבקה של באג שהם היבואנים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על מגיפת הזיופים של כרטיסי סאן דיסק, אז השאלה שלי היא אם בפנדה מוכרים כרטיסים מקוריים? מדובר על הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15127
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר/יודע איך להשיג תמיכה עברית (Language pack) לטלפון Motorola Z8 Current version installed is: ESPOO_U_46.05.53G_00000ae3 הטלפון נקנה בארץ ללא עברית ואי אפשר לקרוא/לשלוח SMS בעברית, זאת למעשה המגבלה היחידה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני בקיץ אהיה בארהב ואני רוצה להחליף את הטלפון שלי (nexus 4) במכשיר מסדרת lumia של נוקיה. יש מכשיר מהסדרה שממליצים עליו? חשבתי על ה Icon (929 אבל מוכרים אותו רק ב verizOn וכתוב עליו Global Ready ואני לא יודע אם הכוונה לUNLOCKED . בכל מקרה התקציב הוא עד 600$ (לא כולל מיסים מקומיים בארהב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומעוניין לרכוש טאבלט עם מערכת אנדרויד בתקציב 1500-2000 ש"ח (רצוי כמה שיותר זול) שמטרותיו הן: 1) קריאת ספרי PDF. 2) גלישה באינטרנט / צפייה בקבצי אופיס (בעיקר PPT ו-DOC). מה דעתכם על Asus Memo Pad ME301T 10.1? אשמח להצעות נוספות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש גלאקסי 5 בארה"ב, האם לאחר הקניה ניתן יהיה לפתוח אותו לשימוש כאן בארץ ? מי מבצע פעולה כזו , ומה הערכת עלות ? האם ישנה פעולה שצריך לבצע בקניה בחו"ל , שתאפשר שימוש במכשיר ברשת ישראלית ? תודה רוני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, [לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =] כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . . בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז. מה אני מחפש\דורש: מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד... מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ... או: DUAL CORE כלשהו נורמלי. אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד. RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה התחלתי להתלבט בין IPAD3+4G לבין ה GALAXY TAB2 רציתי לקנות מחשב עבור לימודים לתואר באלקטרוניקה וטיפה בניית אתרים הדברים העיקריים שרציתי שיהיו לי בטאבלט זה: יצא לי להתחיל לשחק עם הכונן של גוגל והאפליקציות שיש שם וזה די נחמד אבל הבנתי שזה ניתמך רק ב ANDROID וגם חלקית רק ראיתי שאפשר להתקין תוכנות כמו MATLAB עבור הIPAD בלבד אבל הבנתי שהתוכנה רק חלקית שם - מישהו ניסה? עוד תוכנה שימושית לי היא ה PSPICE עבור מכשירים ניידים אבל גם שם הבנתי שהפונקציונאליות חלקית כנל מישהו ניסה את זה ? זה שווה את ההשקעה? דברים נחמדים כמו PHOTOSHOP עבור עיצוב אתרים ותמונות עורך קוד ל HTML CSS AJAX JS PHP ASP.NET כלי SEO כמו גוגל אנליטיקס וכדאי שתיהיה איזה אפליקציה נוחה לש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הרמזים שקיבלנו עד כה אודות הדגם המשופר מבית היצרנית הסינית הצעירה מתרכזים בהדלפת טוויטר אחת, יחד עם תצלומים רשמיים למראה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הגלקסי 3 שלי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מכשיר עד 2000 שקל, המכשיר יקנה באילת. יש לי בנתיים 4 מכשירים שאני חשבתי אליהם. OnePlus 3T 64GB Huawei P10 64GB Galaxy S7 (האפשרות העדיפה עלי בנתיים) LG G6 H870 32GB אשמח לשמוע מה דעתכם, ועם יש מכשיר אחר שעדיף לקנות בטווח מחירים האלה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התוכנה הכי עדיפה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעבוד בקיץ ולקנות iPhone, אז יש לי כמה שאלות: 1) בקיץ (יולי אוגוסט) כמה יעלה ה iPhone2? 2) האם המחיר של ה iPhone "הרגיל" ירד בקיץ לאחר ההשקה של המכשיר החדש? אם כן, מה המחיר המשוער? 3) איפה כדאי לקנות אותו בחו"ל, והאם ה iPhone "הרגיל" יהיה במלאי. (לפי מה שהבנתי אין כמעט מלאי כרגע). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעתיק קובץ MP4 פשוט, שהורדתי מיוטיוב, והוא תוקע לי את המכשיר. לקח לי זמן עד שעליתי שזו הבעיה. הוא תוקע לי אותו עד כדי כך שאני נאלץ להוציא את הבטריה כדי לכבות אותו. כשאני מוחק אותו מהמכשיר, המכשיר חוזר לעצמו. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.createix.friendstrivia&hl=en המשחק הוא טריוויה בן 10 שאלות שנבנות בהתאם למידע מהחברים שלכם מהפייסבוק. בסוף הטריויה תקבלו דירוג כמה אתם באמת חברים. אני פיתחתי אותו. תהנו... לעוד משחקים שלי כנסו ל: https://play.google.com/store/search?q=createix&c=apps&hl=en אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מחפש נקסוס 4 במחיר שפוי ושמתי לב שהמחיר נע בין 1800-2200 כשההבדל בין הנמוך לגבוה הוא האחריות פרטית למחיר הנמוך ואחריות יבואן (רונלייט) מחיר הגבוהה . האם שווה את ההפרש? האם לנקסוס אמינות שנויה במחלוקת? נ.ב מדובר על הנקסוס 16gb
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שולחן מחשב או עמדת עבודה חשוב לי שהחומרים יהיו איכותיים ובנייה טובה. מציין כי ביצעתי חיפוש לפני שפתחתי את הדיון ומצאתי שלפני כחודש נפתח דיון באותו נושא ב OFF TOPIC אבל הדיון לא זכה לתגובה אז ננסה כאן כמה נתונים לגבי השולחן: השולחן צריך להיות מספיק גדול ל2 מסכים 24' עדיפות למגירת מקדלת שיוצאת מתחת לשולחן שמספיקה למקבלת ועכבר בצורה מרווחת. אשמח לקבל דגמים מומלצים או חנויות שאפשר למצוא דגמים איכותיים מעבר ל ACE והמקבילים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!אני מחפש מתאם מ-micro USB לHDMI+OTG, משהו שדומה למוצר הבא:http://www.aliexpress.com/item/2016-New ... 80a3611a11חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו דומה בחנות בארץ (אבל אני מניח שיש)תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-