גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
האם יש למישהו נסיון עם האפליקאציה DESKTOP.ONLIVE . האפליקאציה אמורה לאפשר עבודה באמצעות מערכת הפעלה של וווינודס על טאבלט שמבוסס על אנדואיד. האם מישהו התנסה בסוג זה של פעילות- לעבוד על ווינודס בסביבת אנדואיד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אך ורק את הסמארטפונים ש אפל אז בבקשה אם מישהו רוצה להציע לי של חבר'ה אחרת שיחסוך לעצמו את הזמן.. כשהאייפונים החדשים (6 ו 6+) יצאו אמרו שיש כל מיני בעיות איתם אז אני מפחד לקנות ולהתבאס.. (המחיר הוא בסביבות 3200 לחדש) האם שווה לקנות ומה שווה לקנות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. מכר טס בחודש בקרוב לברצלונה (מרץ), לא מצאתי בגוגל מחירים של המכשיר בעיר הנ"ל. אפשר עזרה, האם כדאי? מה המחירים שם? חיפשתי בארץ את המכשיר ואין לו מלאי, ובתגובה גוררת לכך המחיר שלו הרקיע שחקים ! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סמסונג מתכננת AMD or Nvidia GPUs במעבדי סלולר מתוצרתה ולזרוק את Qualcomm לתמיד הבחירה עדיין לא נעשתה בין 2 היצרניות . יש לזכור ש- Nvidia לא מייצרת אצלה מעבדים בניגוד ל- AMD כך שאני מאמין שלבסוף AMD תקח את המכרז ל- 2018 http://www.gsmarena.com/samsung_wants_to_use_amd_or_nvidia_gpus_in_its_exynos_chipsets_plans_to_ditch_qualcomm_for_good_in_2-news-20441.php
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשבוע אחרי שסמסונג דיווחה על כך באופן רשמי, מחיריהם של מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge מתחילים לרדת, בגזרתה של המפעילה האמריקאית T-Mobile לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סיפתח-מפתיע-ה-galaxy-s6-כבר-זוכה-להוזלות-מחיר/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סוללה לטלפון הנייד שלי (k610i - כן כן לא לצחוק) ומצאתי אחת תואמת באיביי. השאלה היא האם יש בעיות מכס בישראל בנושא הזה? העלות של הסוללה באיביי היא כ-3 דולר. כבר הזמנתי דברים יקרים יותר באיביי ולא גבו ממני מס כלשהו אך טרם ייבאתי מוצר אלקטרוני. האם למישהו יש נסיון בנושא ומעוניין לחלוק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו פה שעומד לצאת בספטמבר (עוד חודשיים) גם אייפוד חדש (TOUCH דור שלישי) וגם IPHONE חדש ואז פתאום במפתיע יצא ה3GS שזה בעצם לא איפון חדש אלא שיפור קל לאיפון הנוכחי אז האם אפל באמת הולכים להציג בספטמבר איפון חדש לגמרי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם המכשיר Samsung Galaxy Young 2 G130M מתאים לאפליקציות הנ"ל. זה כל מה שדרוש לי. לא רוצה משחקים. לנוחותכם המפרט: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 60%, align: right]כולל FOTA[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 60%, align: right]G130M[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]מעבד[/TD] [TD=width: 60%, align: right]1.0GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תקשורת[/TD] [TD=width: 60%, align: right]דור 2: 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 דור 3: 3G Network HSDPA 900 / 2100[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תצוגה[/TD] [TD=width: 60%, align: right]סוג: TFT capacitive touchscreen, 256K colors גודל: 320x480 p…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר SGS2 כשאני מדליק אותו יש לו את הסימן קריאה הזה בהתחלה, אז אני משער שכבר עשו לו ROOT אני רוצה להתקין עליו ICS בעברית (הממשק בעברית ) עכשיו יש לי כבר ICS בעברית על מכשיר אחר ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני לא מצליח למצוא את אותה מערכת הפעלה ... אם אפשר מדריך על איך עושים את זה, והמלצה למערכת הפעלה בשביל הפאלפון שלי אם יש איזה שהיא דרך לזהות את הרוס שיש לי על הפאלפון, ולמצוא אותו באינטרנט בשביל להתקין על המכשיר השני ... תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות E-Book ונתקלתי בכל מיני דגמים ברשת כגון: Kindle וBookware. מישהו נתקל בהם או מכיר סוגים אחרים? אם כן אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני יקנה. תודה. לינק ל Kindle http://www.tgspot.co.il/gadgets/amazon-kindle-dx/ לינק לBookware http://www.tgspot.co.il/gadgets/bookware-hebrew-ebook/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש טאבלט, תקציב עד 1500 ש"ח אני נוטה להעדיף את אנדרויד על פני אפל, אבל פתוחה לרעיונות. אפשר גם יד2. השימוש העיקרי יהיה בתוך הבית, עבור הדברים הבאים: גלישה + מייל שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים משחקים - אין תוכנית למשחק כבד במיוחד קריאת ספרים לאור הנ"ל נראה לי שחשוב: איכות הסאונד טובה איכות קליטת WiFi משקל שמאפשר נוחות להחזקה בכף היד לאורך זמן (למטרת קריאה) קיבלתי בהשאלה את טאבלט של אסוס מהדגם הבא http://www.zol4u.co.il/items/196211 המסקנות שלי מהשימוש בו: הוא כבד מדי למטרה של קריאה (משקל 635 גרם ללא הכיסוי) ולכן אני מעוניינת במכשיר קל יותר בחלק מהסרטים שניסיתי לא היו ביצועים טובים אולי זה קשור לקליטת WiFi ? האם זה קשור לטאבלט או לראוטר ? תודה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גלקסי נוט 2 וכל פעם שאני רוצה לשלוח SMS לקבוצה הוא מאפשר לי לסמן רק 10 מהם, מה שגורם לאי נוחות בשליחה לקבוצה גדולה כי צריך כל פעם לסמן ידנית 10 אנשים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל במתנה, בלי התחכמויות, את אחד המכשירים, ואני לא יודע איזה לבחור. אף פעם לא היה לי פלאפון עם מסך מגע אין לי מושג אם אני אסתדר עם הF480, שולחים לי אותו לשבועיים ניסיון... הW705- שמעתי שהאיכות שמיעה שלו גרועה והרמקולים במיקום לא טוב. כמו כן, מה זה בדיוק הWIFI הזה שכולם מדברים עליו? WIFI יש רק ב705 ולא ב480 ה705 בא עם 4 ג'יגה זיכרון במתנה וה480 רק עם ג'יגה אחד (זה שולי ביותר אבל אני מנסה להתחשב בכל מיני קריטריונים) חיבור האוזניות של ה480 אינו אוניברסלי, גם של ה705? חשוב לי מאוד הקטע של המוזיקה מכיוון שאין לי אייפוד או נגן מוזיקה ואני שומע רק בפלאפון. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה? תודה רבה! D=
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שיומי, מה ההבדל בין יבואן רשמי ליבואן פרללי או מקביל איך שלא קוראים לזה, חוץ מהחיר כמובן, מה ההבדל במכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על הגלקסי 3 אבל הוא ענק מידי בשבילי,האייפון 4 וכו' לא נוחים מבחינת העברת קבצים וישירים.גלקסי 2 ישן מידי ולא בא לי עליו,חשבתי על ה גלקסי 3 מיני,מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הגלקסי 3 הרגיל למעט הגודל?האם יש להם אותו מעבד ונתונים. אני רוצה לציין שבחיים לא השתמשתי בסמארטפונים,עד כה השתמשתי רק בנגנים ,אז סליחה אם אני אהיה בור בשאלות שלי. וסתם שאלה אם למישהו ידוע למי יש סאונד יותר טוב לגלקסי או לאייפון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-marvell-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן. 8 גיגה יספיק לי! תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה. פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים. אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן. חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)? כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא: נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי. סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצטרפותן של חברות רבות לשוק הסלולרי הישראלי, גרם לסוג של בלגן. מאחר ונושאים רבים בפורום זה מסבירים/ מפרטים תכונות על החברות החדשות, שכחנו שלא כולם מבינים את המספרים הללו. החלטתי לפתוח נושא זה על מנת להכניס את חווית השימוש של הצרכן (אנחנו) לתבנית העסקית של החברות. כל מי שרוצה לשתף פה חווית שימוש, אני מבקש לגשת לנושא באופן נטראלי (על מנת לא לפגוע ולא לקדם שום חברה). על מנת לעשות סדר, תמלאו פרטים כך׃ חברה׃ מסלול׃ אזור שימוש׃ מכשיר׃ (יכול להגביל את חויית השימוש) קליטה׃ מהירות אינטרנט׃ (אם יש) שירות לקוחות׃ פרט לשיפור׃ (לא צריכים לשפוך את כל החסרונות, אך מומלץ להדגיש את הבעיה המרכזית) דוגמה אישית חברה׃ אורנג'. מסלול׃ 450+ 450 אינטרנט ללא הגבלה עם האטה א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפאבלט העצום של היצרנית הסינית יציע מפרט טוב יותר מהמשוער, במחירים נהדרים כמיטב המסורת זו הפכה להיות קלישאה לעוסה, אך נראה שאנחנו נאלצים לחזור אליה גם הפעם – Xiaomi הסינית ממשיכה להמציא מחדש את המונח 'משתלם' בשוק הסמארטפונים עם כל השקה של מוצר חדש, והפעם הכתובת היא שוק הפאבלטים, אותם מכשירים שמיועדים למי שמעוניינים לטשטש באופן כמעט מוחלט את ההבדל שבין טאבלט לסמארטפון. ה-Xiaomi Mi Max הושק רשמית, ולמרות ששמענו מספר גדול של דיווחים אודותיו במהלך השבועות החולפים – התוצר הסופי בכל זאת נראה מרשים ומשתלם עוד יותר ממש שהערכנו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-