גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שני מכשירים חכמים חדשים עם כמות מכובדת של אחסון פנימי וזכרון דינאמי בתור ברירת מחדל נוחתים בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
- 1 follower
-
-
שטף פרטים טריים אודות מכשיר הדגל של המותג הפיני מרמז על חשיפה רשמית שנמצאת ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפה עדכנית בטוויטר מציינת חמישה דגמים של היצרנית הסינית המצליחה אשר יגיעו אל השוק במהלך ששת החודשים הקרוביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה חודשים טובים אחרי מועד ההשקה המתוכנן המקורי, הסמארטפון המסקרן החדש של סמסונג מוצג ומגיע אל מדפי החנויות בעת ובעונה אחת - כולל כאן בארץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 338 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי רעיון, אני רוצה ליישם אותו בצורה חוקית כך שהמכשיר יעזור למשטרה. אני לא הולך לפרט על המכשיר הזה עוד אבל אני רק שואל 2 שאלות: אם נשים לדוגמה סוג של צ'יפ בפלאפון כך שישתמש רק בסוללה, תוך כדי כך שלא מחובר לשום דבר אחר חוץ ממנה. 1. האם חברות הסלולאר יוכלו לשים צ'יפ מסוג זה מבלי לעבור על אחד מחוקי המדינה? 2. האם חברות הסלולאר באופן עקרוני יכולות להחדיר דבר מסוג זה לכל מכשיר שאותו מוכרות במדינה? יש לקחת בחשבון כי המכשיר יוכל לעזור למשטרה בדברים כאלה או אחרים, והוא לא צורך כמות גדולה של סוללה (כמו צריכה של שעון יד).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ושוב שלום לכולם. בימים האחרונים התחילה לעלות לי פרסומת באנדרואיד (HTC ONE SENSE 5.5). היא עולה כל איזה שעה, לכל מסך שאני נמצא באותו רגע, חייגן, אינטרנט.. לפני היעוץ שלכם, רק אעדכן שכבר עשיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו: CLEAN MASTER, SD MAID, AVG, עברתי על כל האפליקציות, מחקתי את כל האחרונות שהתקנתי, עברתי על כל אפליקציה פעילה שמסתתרת ומחקתי אותה. לא עוזר כלום, וזה החלון שעולה לי כל הזמן (פרסומות משתנות כמובן): בקיצור, אם יש עוד משהו שאני אמור לעשות כדי לגלות מאיפה מגיעה הזוועה הזאת, אודה לכם אם תגידו לי. תודה.
-
- 27 תגובות
- 23.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לשתלט איתה על אנדרואיד לא משנה אם זה מהטאבלט או מהמחשב העיקר שהשליטה תיהיה על האנדרואיד ושהמחשבים לא יהיו (באותה הרשת) לא משנה אם התוכנה היא בעלות כספית רק לא teamviewer תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי גלקסי s1. התקנתי עליו סיאנוגן 9 .גרסאות לילה. אני לא מוצא אופציה להשתיק או להנמיך את הווליום של אפליקציות שעובדות ברקע בזמן שיחה נכנסת. יש לי רדיו שמופעל ואם נכנסת שיחה אז אני גם שומע את הרדיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאחר וזה נגן פופולרי, ואני בעל גאה של D2 4G לבן אז אני פותח את הת'ראד הזה כהמשך ישיר לקודם *** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** * רשימת רדיו מסודרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו. הרבה יותר נוח ושימושי * איקון D2 קחו את הקובץ המצורף ( Cowon D2 Icon.zip ) ותשימו את הקבצים Autorun.inf ו- …
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ה-Ulefone Be Touch 2 מתיימר להיות טוב לא פחות מהסמארטפון הטוב ביותר של אפל, וזמין עתה בכרבע ממחירו ההתחלתי לכתבה: http://hwzone.co.il/התאום-הסיני-של-האייפון-6-זמין-במחיר-תחרו/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הסינית התופחת משיקה דגם מעודכן של ה-MateBook D, עם מעבד מרובע וכרטיס גראפי ייעודי בעלות קורצת בהחלט לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה אני חם על השתיים הללו לאור מחירם שעומד על $300. עניין אותי לדעת מה העניין פה עם מכשירים זהים, אך עם מיתוג שונה? המפרט זהה לפי מה שנראה לי, אך מנגד בכמה באנצ'ים יצא לי לראות כי הניומן מקבל 2K יותר באנונוטו. האם אני מפספס פה משהו? האם האחד הוא "המקור" והשני חיקוי? אשמח לשמוע קצת חוות-דעת של אנשים שמבינים מעט בשוק הסיני. תודה! במידה והמחיר זהה, יש עדיפות ללכת על מישהו מסוים מבינהם?
-
- 72 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מכשירים ישנים יחסית, דור 2.5 של פלאפון NOKIA 3120, ואני מעוניין לעבור לרשת זולה יותר. בפלאפון אמרו לי שהם לא מתאימים לשום רשת אחרת. האם הדבר נכון ? תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
טוב, בגדול השאלה בכותרת. האם המכשיר הנ"ל יתאים לעבודה ברשת יו-פון? בכוונתי להזמין מחו"ל ורציתי להיות סגור לגבי זה.. קישור למוצר נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים, ראיתי כמה פורומים שיכולים להתאים לשאלה..
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה מכשירי אנדרואיד שצריכים לטעון אתר אינטרנט שנבנה לפני הרבה שנים (לשנות אותו זה לא מעשי) האתר נבנה למכשיר ווינדוס CE ועליהם הוא עובד טוב, במכשירי האנדרואיד הוא נטען בקטן וצריך לעשות זום אין, הבעיה שזה בכל דף של האתר וזה משגע. ניסיתי כמעט את כל הדפדנים שיש בגוגל פלי והיחיד שעובד זה אופרה מיני, אבל הוא עובד רק מהכתובת החיצונית של השרת, מהכתובת הפנימית של השרת (זו שאיתה צריך לעבוד) הוא בכלל לא מעלה את הדף מודיע על שגיאת אינטרנט(כנראה בגלל שהוא עובד עם פרוקסי). אני יודע שכמה שורות קוד בצד של השרת יסדרו את הבעיה אבל זה לא מעשי, האם יש פתרון דרך הגדרות של אחד הדפדפנים תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס זכרון 32GB לגלקסי אס3 שלי ומצאתי אחד באיביי בפחות מחצי מחיר מאשר בארץ: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-32GB-32G-microSD-microSDHC-micro-SDHC-SD-Card-200X-30MB-s-free-shipping-/170984695862?pt=PDA_Accessories&hash=item27cf7b6836 שמעתי שמועות ש-class 10 עלול לעשות בעיות למכשירי אנדרואיד, האם הוא יתאים למכשיר שלי?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המכשיר הבא: http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung/Samsung-SGH-E310.shtml אני רוצה לנהל עליו קו טלפון. לא יודע אם הוא מיושן מידי מבחינת תדרים וכאלו (על סלקום עובד ללא בעיה). ההתלבטות היא בין הוט מובייל לגולן טלקום. מדובר אך ורק על קבלת וחיוג שיחות ללא אינטרנט ו- SMS. ההעדפה היא למסלול 10 בהוט מובייל. האם ישנה בעיה כל שהיא בתאימות המכשיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם הסלולר שלי N95 סיים את חייו הלילה (אחרי הרבה שנים) , והחלטתי לקנות סוף סוף סמראטפון. לפני כמה חודשים החזקתי במכשיר - Alcatel One Touch 918 שהיה נוראי (הוא נגנב אחרי שבועיים למזלי הרב). אומנם הוא עלה 600 ש"ח , אבל הוא היה מאוד מאוד איטי (גם לאפליקציות סבירות -WAZE לדוג) , נוחות מינ' (קריאת דפי אינטרנט לדוג) , וכמובן הרבה מאוד באגים . הדרישות שלי הם סבירות - סמארטפון שיעלה אפליקציות בינוניות - וייז , ואטסאפ , משחקים סבירים (לא שיא הטכנולוגיה) , שירגיש טיפה "יוקרתי" , מהמכשיר שהחזקתי (ALCATEL) , אני מתכוון שיהיה קצת דק , אולי שיהיה עם מסך קצת יותר טוב (הדגשתי באיזה מכשירים השתמשתי , בלשון המעטה לא שיא הטכנולוגיה). וכמובן אני מעדיף במחיר סביר ( בכול זאת…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני גולש באינטרנט באייפון וכתב העמוד קטן, אני יכול להגדיל את זה בצורה כזו שיותאם למסך על ידי שתי לחיצות על הטקסט, איך באנדרואיד מתאימים לגודל של המסך את הטקסט, והאם יש הבדל בזה בין הגירסאות של אנדרואיד?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך נגן של 4GB - תקציב עד 350-380 ש"ח במקסימום מקסימום.. כמה דברים שאני צריך מהנגן: אמינות, מסך(לא אוהב את האלה בלי מסך כמו IPOD SHUFFLE), תמיכה בעברית יהווה יתרון, ונוח להתעלמות(ריצה ואופניים). חשבתי על ה Sansa Clip אבל אז ראיתי את ה iAudio Cowon i7 שנראה לי ממש ממש נחמד ויש לו מסך נחמד מאוד, אפשרות לתמונות, וידאו וכולי.. מצד שני, אני לא בטוח שאפשר לרוץ איתו, מה אתם אומרים?אם אני שם אותו בכיס די עמוק הוא לא יפריע לי? הא ועוד משהו, התקציב שלי לא בשמים אז חשוב לי שהנגן ינגן שירים באיכות די טובה עם האוזניות שבאות איתו תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי בעיקר היא ברמת המערכת הפעלה.. נורא חשוב לי חיבור\אינטגרציה עם הפייסבוק, טוויטר, מסנג'ר, אייסיקיו, מיילים זורמים, קישור אנשי הקשר לפרופיל שלהם בפייסבוק. העניין עם E72 הוא שנורא נמאס לי מסימביאן.. התוכנה נורא משעממת וחדגונית. אבל אין מה לעשות מבחינת מכשיר עסקי הוא עושה את העבודה.. העניין הוא שאני פתוח להצעות על מכשירים עסקיים אחרים או אפילו לא עסקיים העיקר שידעו להתחבר ולמזג בין כל העולמות, לדוגמא היה לי את ה HTC HD2 והוא ידע לעשות את זה מעולה.. אבל מסך מגע זה קצת turn off בשבילי כרגע ואני מעדיף משהו שמשדר עסקיות.. השאלה אם בלאק בריי עונה על כל הדרישות.. אף פעם לא היה לי נסיון עם התוכנה עצמי של בלאקברי.. איך הוא עובד עם כל הפלטפורמות שהצגתי למעלה? הבנתי שחייבי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכירו את סמארטפון ה-Nokia 8 החדש והחדיש, עם מצלמה שמחזירה את שיתוף הפעולה עם Zeiss וטכנולוגיית אודיו תלת-מימדי מרחבי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
שרשרת ההשקות של Xiaomi ומותג המשנה שלה לא מציגה שום רמזים להפוגה - הגרסה הבינלאומית עבור Redmi Note 10 Pro הסיני נראית קרובה מאוד לאחר תיעוד מביקור ברשות ה-FCCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
- 1 follower
-