עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by huber,

תסתכלו על הטבלה למטה ותקראו את הסיכום של הסוקר: http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3358&p=7

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  2. נציגי החברה מבקשים לשים סוף לשמועות אודות היקפי מכירות מאכזבים ומצהירים: הדגמים החדשים נמכרים הרבה יותר טוב ממכשירי ה-Galaxy S7 לכתבה

3. קיבלתי עכשיו שיחה מאחותי: היא קונה ברגע זה iPhone 3G בצ'כיה, אפשר לקנות אותם שם פתוחים ללא התחייבות (במחיר גבוה יותר כמובן) והיא מתכננת להביא אותו לארץ ולהשתמש בו באורנג'. רק שצריך לבצע אקטיבציה עם ה- SIM שלה, והוא נשאר בארץ... האם אפשר יהיה לבצע את האקטיבציה בארץ? בין העונים תוגרל "תודה רבה"!

4. פרטים מודלפים חדשים ממאגרים של מבחני ביצועים מעידים על כך שמעבדים ראשונים של אינטל שמשלבים ליבות Vega של AMD יגיעו דווקא אל העולם הנייד לכתבה

5. כול פעם שאני מנסה לעביר שיר לכול פאלפון כול קובץ אני מקבל קובץ זה מוגן מפני כתיבה בבקשה תעזרו לי איזה מרגיז זה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by i.k,

אני רוצה להוריד עידכון לנגן שלי דרך sandisk.com והאתר לא עובד. מישהו מכיר דרכים נוספות לעדכון הנגן ? אני צריך את העדכון שמוסיף תמיכה בעיברית לנגן. תודה מראש

7. הדור השני של מכשיר הגיימינג Black Shark נצפה במאגרים של מבחני ביצועים ברשת, ועומד להיחשף חצי שנה בלבד אחרי קודמו לכתבה

8. Started by gkman,

יש לי את הגלקסי אס 2 עם הרום המקרוי של אורנג 4.1.2 () הייתי משדרג לCM 10.1 אבל אין אחד יציב כרגע - קיצר אני לא מעוניין בלהחליף רום. התפריטים שלי באנגלית וככה אני רוצה שהם ישארו הבעיה היא שאנשי הקשר שלי בעברית, ואין אפשרות לגלול בצד את האותיות בעברית והחייגן גם רק באנגלית. יש דרך לגרום להם להציג בעברית מבלי לשנות את כל התפריטים לעברית? אני דווקא מחבב את האפליקציה של סמסונג לאנשי קשר ולא כלכך בא לי להתקין את ה-exdailer או משהו דומה כי אין בו את כל ההגדרות כמו הפניית שיחות, והוא מקפיץ כל כמה זמן שצריך לשלם..

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by eladgold,

שלום לכולם רוצה להזמין את המכשיר מחו"ל האם כדי להשתמש בו בסלקום אצטרך התאמות פריצות או משהו ממין זה? או פשוט מגיע ואני מכניס את הסים וזהו? האם יש עברית? מצטער על הבורות מודה על העזרה פעם הייתי מהמבינים עם השיער נשר העניין והידע

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by assaf181,

אהלן! אמי קנתה לא מזמן נקסוס 4 וכמובן התקינה עליו וויז. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, אבל אחרי פעם או פעמיים שהיא השתמשה באפליקציה פתאום היא הפסיקה "לדבר" - ההנחיות הקוליות לא נשמעות. חוץ מזה הכל עובד כמו שצריך - האפליקציה מזהה את המיקום ונותנת מסלול כמו שצריך, אבל זה בעייתי להסתכל כל פעם על המסך כדי לראות לאן צריך לנסוע. חשבתי שמשהו השתנה בהגדרות שלה וניסיתי לסדר את זה, אבל כשאני נכנס להגדרות סאונד הווליום מוגדר על הכי גבוה ומסומן שהוא כן ייתן הנחייה קולית. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - בהתחלה זה עבד אבל שוב אחרי שימוש אחד או שניים חזרה אותה בעיה ועכשיו לא עוזר גם להתקין מחדש. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!

13. אני מעוניין לקנות טאבלט ורציתי לדעת אם זה יתכן ובאיזה מכשיר זה יתכן? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. לכל קהילת סלולר אני שמח ונרגש להודיעם כי נפתח אתר התוכן הסלולרי המתקדם בישראל! www.peleshare.co.il נמאס לכם מאתרים לא מעודכנים? רוצים מקום אמין להעלות את התוכן שלכם? בפלאשייר הפתרון! - רק בפלאשייר קיים שיתוף תוכן סלולרי ללא הגבלת נפח! - רק בפלאשייר תוכלו לשתף את חבריכם בתוכן שלכם! - רק בפלאשייר תוכלו להוריד את הקבצים יש מהסלולר חינם! - רק בפלאשייר גם אתם תוכלו לקחת חלק פעיל באתר! בואו להיות הראשונים החווים במהפכה הקרבה! www.peleshare.co.il *האתר עדין בגירסאת הבטא ולכן צפויים להיות חלקים לא פעילים, עימכם הסליחה

15. שלום כולם... יש לי xperia GO st27a אני מרגיש שהמערכת של אנדרואיד כבדה עליו מעט לכן אני רוצה להתקין רום קליל שימהיר לי את הטלפון... אין לי מושג מה זה ROOT ואין לי מושג איך להחליף את הרום... האם יש כאן מישהו נחמד שיוכל להסביר לי? מצורף קישור שמצאתי על רומס ל מכשיר שלי... אבל אני לא יודע איפה להתחיל אפילו... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2267712 תודה רבה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by shlomom,

מעוניין לקנות מכשיר חדש. כרגע מחזיק (i9100 (S2 והוא גמר את הקריירה. יש כמובן את ה-nexus 4 אבל המסך שלו דיי ירוד יחסית ל-S2 שהתרגלתי אליו וכמו כן הבנתי שהוא קצת שביר. מה אתם אומרים מה יש בשוק בסביבות ה-1500 אפשר קצת לחרוג שאפשר לקנות עכשיו בארץ. מעדיף משהו נפוץ שאפשר לקבל עדכונים עבורו מ-CM. i9300 ?? לא מיושן קצת?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ה iaudio u3 נראה לי נחמד, מסך קטן צבעוני... יש עוד המלצות אפילו מסך קצת יותר גדול

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Delver,

דרישות: עד 250 ש"ח נוקיה קל (לא יותר מ 90 גרם) תומך ב utms 850/2100 יש מכשירים סבירים העונים לדרישות? אפשר ואף רצוי להציע גם דגמים ישנים תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הדור הבא של משפחת הסמארטפונים הנמכרת ביותר אי-פעם במרחק נגיעה? כל הפרטים בפניםלכתבה

21. בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי לסדוק את הזכוכית של ה- Xperia S שלי. ממילא אני משחק ברעיון של לקנות חדש (זה מכשיר עתיק - כבר בן שנתיים! ), אז למה לא? אני מחפש מכשיר אנדרואיד, אבל במימדים שלא עולים בהרבה (אם בכלל) מאלו של המכשיר הנוכחי, 128*64 מ"מ, עם חומרה מודרנית ככל האפשר (אני רוצה שיחזיק לפחות שנתיים), עדיפות למכשיר עם סוללה נשלפת, חריץ SD והגנה ממים. כרגע, המועמד היחיד שראיתי הוא ה- Xperia Z1 compact, שזהה כמעט במימדיו ל- S ועונה על כל הדרישות, פרט לסוללה. יש עוד הצעות? ואם כבר, אפשה כדאי לקנות? יבואן רשמי, יבוא אפור או להזמין מחו"ל (כולל מיסים)? אין תקציב כרגע, אז תרגישו חופשיים להתפרע. יש מכשיר מצופה זהב ומשובץ יהלומים במאה אלף?

22. שלום לכולם, אני רוצה לקנות טלפון סלולרי חדש. השימושים שלי בסיסיים ביותר: שיחות והודעות SMS (מצלמה היא תוספת נחמדה, אבל פחות חשובה). הדרישות שלי בסדר חשיבות יורד הן: עמידות, פונקציונליות, נוחות וקלות תפעול, סוללה שתחזיק כמה שיותר הטענות וכמה שיותר זמן בין הטענות. המראה והשיק פחות חשובים לי. אין לי מושג במחירים, אבל אני חושב שבהתייחס לדרישות הללו, תקציב של עד 500 ש"ח יהיה מעל ומעבר ואני מצפה שישאיר לי עודף משמעותי. אשמח להתיחסויות. עריכה: שכחתי לציין שאני ארצה לחבר אליו דיבורית אישית חוטית בלבד, שאמורה לעלות כמה עשרות שקלים. אני צריך טלפון שקיימת עבורו בשוק דיבורית חוטית זולה שכזו.

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by dark_zero,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה לערוך שינויים בmp בוא אומר לי שהדיסק מוגן או משהו כזה ואני לא יכול לעשות כלום(להעביר,למחוק)יש לי נגן של M-box תודה מראש! ד"א הוא לא חדש כבר השתמשתי בו הרבה זה פעם ראשונה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. Started by Mpro,

יש למישהו את הטאבלט הנ"ל ויכול להגיד איזה גירסאות קיסטום מומלצות יש לו?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by rontg7,

היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.