עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Offset,

שלום, ראיתי פה: http://www.aliexpress.com/store/product/Sanei-N10-IPS-Android-4-0-10inch-Tablet-pc-Allwinner-A10-1GB-RAM-16GB-ROM-HDMI/103919_360121673.html שהם שולחים לישראל וסה"כ זה עולה 220 דולרים. ואז קראתי עוד קצת ורשום משהו שאולי יהיה מיסים. אם יש מיסים, על איזה מיסים מדובר? ובכמה הם ייקרו את הטאבלט? אני שואל כי אולי אני אקנה את זה בקרוב. תודה מראש, עודד

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, יש לי מכשיר Nokia 7210 (דור 2.5) והרשת הסללורית שלי היא גולן טלקום. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשלוח MMS מהמכשיר.. דיברתי עם נציג שלהם והוא אמר שמכיוון שהם לא תומכים באינטרנט בדור שני גם ה־MMS לא עובד. אמרתי לו שאני כן מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המכשיר שלי והוא אמר לי שזה היה זמני ועכשיו א"א. אחרי שסיימתי את השיחה איתו ניסיתי להתחבר שוב וזה כן עבד... (זה היה נראה שהוא לא כל כך מבין מהחיים שלו.. ??? ) מישו נתקל בתופעה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by comvision,

מישהו יודע האם ישנה אפשרות למנוע שליחת הודעה בוואטסאפ שנשלחה כבר ואיך?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום רב, מראש - אבהיר ואומר כי זה הולך להיות ארוך מהרגיל...אך עם זאת - אני מבטיח שזה מלא בכל המידע הדרוש בכדי לעזור לי (וגם לבטח יכול להיות לעזר רב לאחרים). לאחר קריאה מרובה של מידע הקשור ל"טאבלטים מסין" צימצמתי את האפשרויות ל-4... השימושים שלי: אינטרנט+אינטרנט (וגם סרט אחת לכמה חודשים בנסיעה). התקציב: יכול גם עד 200$ ... אך מעדיף שזה יהיה סביב 150$. ראשית כל - יש לי גלקסי 3...האם לדעתכם מרגישים הבדל משמעותי בנוחות השימוש כשגולשים באינטרנט בין מסך 5" (גלקסי 3) לבין מסך טאבלט 7"? האפשרויות: אפשרות 1: Cube U30GT. מעבד - Rockchip RK3066, 1.6GHz Cortex A9 dual core זיכרון - 1GB DDR 3 דיסק קשיח - 16GB Nand Flash תמיכה בזיכרון חיצוני - כרטיס TF עד 32GB. מסך - 10" 10points mult…

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Itzik 007,

אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ronbubl,

אודה לכל מי שיוכל להסביר בצורה נהירה כיצד יש להתקין משחק זה על גלקסי 3 כך שיעבוד כראוי. (נוסף לכך - אצלי מותקן HOMM2 האם זה מפריע?) תודה

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. ברצוני לרכוש גלקסי NOTE . לפי ZAP יש הבדלים של 10-15 אחוז בין החנויות כאשר IVORY עם 2550 ש"ח , VMOBILE עם 2700 ש"ח , ELINE עם 2893 ש"ח ישירות מ SAMSUNGMOBILE , עם 2599 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804762 בקיצור , שאלתי היא , האם יש הבדל בין המכשירים ? אני ב HOT MOBILE וב ORANGE האם בעת בעיה ... תהיה בעיה ? האם מישהו רכש NOTE והיה מרוצה בחנויות הנ"ל ? אודה על מידע נוסף . תודה רבה ושנה טובה לכולכם (נ.ב. אני מבצע הגירה מ BLACK BERRY ) מה אתם אומרים על זה ?

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by d1v,

שלום לכולם,הצלחתי לארגן קבוצת רכישה לגלאקסי 3 במחיר הנמוך בארץ 2600 ש"ח ל 10 אנשים ראשונים, אם כמות האנשים תגדל ,המחיר ירד בהתאם. תפיצו לכל מי שאתם מכירים !! http://www.facebook.com/groups/154024131407983/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה להזמין לי את הגלקסי S3, אני כרגע בניו יורק. יש את AMAZON, אבל מקריאת ביקורות שם הבנתי שמאוד בעייתי להזמין משם טלפונים סלולריים כי אם מקבלים את הדבר הלא נכון אחרי זה מסתבכים עם להחזיר וכל זה - עד אז אני כבר אחזור לארץ. למישהו יש המלצה? מוכר מומלץ או משהו בסגנון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gadykay,

שלום אנשים יש לי התלבטות בין כיסויים לגלקסי 3 מהסוג של הרמה הגבוהה ביותר של הגנה בסגנון הפנטום של CASE MATE וה-KRAKEN של TRIDENT למרות שאם יש עוד אתם מוזמנים להמליץ, ועוד דבר האם משתלם להזמין מארה"ב אם יש לי שם קרובים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. אז ככה, אין לי אפילו התלבטות לגבי טאבלט מסויים, איני מבין בחומרה הזאת ואיני יודע לע מה לשים דגש ועל מה לא . כמו שכתבתי בכותרת, הטאבלט הוא ליום הולדת 51 של אבא שלי. מבחינת כסף אני לא יודע כמה להשקיע - אבל נניח שהטווח מחירים הוא בין 1000 - 4000 .. הייתי שמח ומאוד רוצה לדעת איזה טאבלט \ איפד הכי משתלם בטווח מחירים הזה יש לי אייפון כבר מספיק זמן כדי להבין שאין כמו המגע שלו (מסך, תוכנה וכו ) האם ככה זה גם בתחום הטאבלטים ? 1000 ש"ח 1500 2000 2500 3000 3500 תודה מראש וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מכשיר חדש ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חזק פה וכדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aviad13,

איזה מכשיר הכי טוב אפשר לקנות ב300 שקל? שיהיה בו כמה שיותר דברים MP3 אינטרנט מצלמה וכו' תודה רבה.

15. מה הפעולה עושה וכמה זמן היא לוקחת?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  16. שלום רב, חברה שלי התנתקה מחברת פלאפון ועברה להוט מובייל. בחשבונית האחרונה שהם שלחו לה מופיעה השורה "עמלת יציאה" חיוב על סך 8 שקלים. התקשרנו למוקד שם נאמר לנו כי הנוהל בחברה הוא לחייב את הלקוחות שמתנתקים מהחברה על סך 8 שקלים עמלת יציאה מהחברה. לקוחה רגילה לגמרי, לא עסקית ולא וועד. האם זה חוקי? הנציג התווכח איתי עד למצב שביקשתי שמנהל יחזור אליי (אין לך מה להמתין על הקו כי זה יקח המון שעות) לפנות למשרד התקשרות?

17. Started by nineball,

שוב, כמו בדיון הקודם- זה בטח שלא מבחן מדעי וממש לא ינבא בצורה מדויקת את התוצאה אם כל אחד מאיתנו יפיל את המכשיר, אבל אני חייב להגיד, התרשמתי. מדובר במכשיר גדול וכבד שצובר הרבה אנרגיה בנפילה, ציפיתי ליותר נזק, האמת. הייתי שמח לראות את המכשיר בעצמי ולוודא אם הסברה שלי שהמסגרת ב S3 דקה מדי ופה עבה בהרבה נכונה... בכל מקרה, בתור מישהו שמתכנן לקנות את המכשיר, נחמד לראות שהוא -כנראה- עמיד יותר מהמצופה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הכוונה לא לסוללה חיצונית, אלא לסוללה פנימית מורחבת (ופאנל אחורי חליפי מתאים, כמובן) או לכיסוי המתלבש על הUSB וכולל סוללה נוספת. בינתיים נתקלתי בסוללות מורחבות בודדות, וכולן יוצרות "מדרגה" בגב המכשיר שאני מאוד רוצה להמנע ממנה, ואילו כיסויים שכאלה לא מצאתי כלל לS1... מישהו מכיר חלופות?

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש (עדיין מתלבט איזה) ורציתי לדעת אם יש איזה אתר בחול שבטוח לקנות ממנו סמארטפונים (וכמובן עושה משלוחים לארץ) כי אני מעדיף שלא לקנות משהו במחיר כזה מאיבי (למרות שכבר קניתי מוצר ב1200 שקל מאיבי והכל עבר בסדר אז אני עדיין לא שולל את האפשרות של איבי אני ישמח לחוות דעת על מוכר בטוח שמוכר סמארטפונים) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחי הגדול נוסע לארה"ב בזמן הקרוב מאוד, ומפאת הפרש המחירים העצום (5000 שקל לדגם הפשוט, לא נפלו על הראש בכלל) פה לעומת ארה"ב בכל הנוגע לאיי פאד, חשבתי לבקש ממנו שייבא לי אחד. המטרה העיקרית של זה על מנת להציג ולערוך מצגות ומסמכי וורד וקבלה והוצאת מיילים (לעברית אין חשיבות, גם ככה הכל אני כותב באנגלית), לא לעבודה מאסיבית או הורדת תוכן כלשהו שנראית כמו בזבוז של כסף מבחינתי. לצערי עוד לא יצא אף מתחרה עדיין לשוק, כך שנשאר רק האיי פאד (הייתי מעדיף איזה טאבלט שמריץ ווינדוז 7). המשקל הנמוך של המכשיר מהווה מבינתי יתרון עצום בהתחשב בעובדה שאני צריך להתנייד איתו מרחקים קצרים מס' פעמים ביום.נשאלת השאלה האם המכשיר יכול להגשים את היעוד הזה ליצירה ועריכת תוכן ברמה בסיסית, שתואם את האופיס …

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. היי, ניסיתי ליצור חיבור למסד נתונים עם שאילתות SQL על מנת להציג את כל תוכנו (טבלה 1) לתוך TextView אחד. עשיתי שיטה כזו: public String Blip(){ String result = ""; String[] colums = new String[]{KEY_ID,KEY_CONTENT,KEY_HOTNESS}; Cursor c = sqLiteDatabase.query(MYDATABASE_TABLE, colums, null, null, null, null, null); int iRow = c.getColumnIndex(KEY_ID); int iName = c.getColumnIndex(KEY_CONTENT); int iHotness = c.getColumnIndex(KEY_HOTNESS); for(c.moveToFirst(); !c.isAfterLast(); c.moveToNext()){ result = result + c.getString(iRow) + " " + c.getString(iName) + " " + c.getString(iHotness) + "\n"; } return result; } שמחזירה מחרוזת לכאן: mySQLite…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by CodeNinja,

במחשב אחר התקנתי (שוב) אקליפס,SDK ואמולטור.. אבל כשאני מנסה לפתוח אפליקציה שלי (שנפתחת במחשב אחר) באמולטור (בפעם הראשונה) הוא כותב לי: waiting for HOME ("android.process.acore") to be launched... והאמולטור לא נפתח כמו שצריך.... כלומר, ניתקע במצב הזה עם האנימציה "ANDROID" בהתחלה. מה עושים? יכול להיות שהטעינה הראשונה שלו לוקחת זמן? כמה זמן? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by navk2,

שלום. אני מחפש כבר כמה זמן S3 במחיר נורמלי ממקום אמין עם אפשרות משלוח לארץ. לאחרונה קיבלתי הצעה ממישהו על עסקה משתלמת מהונג קונג, מכשיר יפני ב2500, הבעיה היא שהמכשיר הוא בגרסה היפנית. בדקתי מה זה אומר מכשיר בגרסה היפנית ומצאתי שההבדל הוא במעבד, בכמות הזיכרון ובתדרים. לגבי המעבד והזיכרון בדקתי מבחני ביצועים ונראה שההבדל הוא זניח למרות שזה 2 ליבות פחות. הנושא הוא התדרים, בדקתי לתאימות ומצאתי את שני המקורות הבאים: http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S_III#Model_variants פה מוצגים ההבדלים בין הדמים השונים של המכשיר. http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=ISRAEL פה מוצגים התדרים שמשתמשים בהם בארץ. על פניו נראה שיש תאימות, 850 ו2100 נמצאים כתדרים נתמכים בגר…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם, השבוע ניידיתי קווים להוט מובייל והפתרון שחשבתי להשתמש בו לא עובד הסים של הוט מובייל לא עובד משום מה בדיבורית הקבועה ברכב. יש למישהו רעיון לפתרון ? תודה, חזי

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by rgb00,

מועדים לשמחה, ההורים שלי במסלול ללא הגבלה בחברת פלאפון, משלמים 100 ש"ח לחודש כל אחד, עוד כשהיו עם מכשירים ישנים. לא מזמן הם קנו באופן פרטי מכשירי סמסונג גלקסי 2. האם פלאפון צריכים לזכות אותם על המכשירים? אם כן, באיזה סכום? אם יש למישהו נסיון איתם, אשמח לדעת על מה הם צריכים לעמוד כדי שלא ירמו אותם, ידרשו מהם להתחייב, או לגמרי יתחמקו מהעניין. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים