גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
החברה הפינית הודיעה כי תרכוש את Withings הצרפתית בעבור כ-170 מיליון יורו אנחנו ממשיכים לתהות מה צופן עתידה של נוקיה, והאם אי פעם נזכה לראות קאמבק אמיתי שלה אל עולם הסמארטפונים, אך בינתיים (לפחות עד שיפוג איסור פיתוח המכשירים החכמים שנגזר עליה במסגרת מכירת חטיבת המובייל למיקרוסופט, בסוף השנה) אנחנו רואים את הענקית הפינית בדימוס מתרחבת לשלל תחומים מודרניים אחרים – תחילה לציוד תשתיות הסלולר, ועכשיו גם לעולם המחשוב הלביש החכם. נוקיה הודיעה כי סיכמה על רכישתה של יצרנית השעונים החכמים והאמצעים הלבישים הצרפתית Withings, אשר נוסדה בשנת 2008 ומוכרת בעיקר תודות למשקל האדם החכם בעל קישוריות ה-Wi-Fi שלה, ולשעוני ה-Activite שלה אשר משלבים מנגנון אנלוגי מסורתי עם יכולו…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
קיבלתי היום את הגלקסי אייס, נכנסתי למוזיקה ושמעתי טוב והכל אבל פתאום הרמקול הפסיק להשמיע.. ואני לא מצליח לסדר את זה. אני יכול לשמוע רק דרך האוזניות. ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני החלפתי את הכרטיס זכרון לכרטיס של הטלפון הקודם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, כתבתי תוכנית בג'אווה עם שימוש בGUI(בעזרת נטבינס). האם יש אפשרות להריץ אותה גם באנדרואיד? או שיש צורך לשנות את הקוד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גאלאקסי ורציתי לדעת אם זה מבטל את האחריות ואם סלקום יתנו לי לתקן אותו במידה וקיבלתי הרשאות root? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
דיווח טרי מהרשתות החברתיות בסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מלאה אודות הסמארטפונים אשר יבוססו על השבב העוצמתי ביותר של חברת קוואלקום עד היום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חדש בכל מה שקשור לאייפון..... היום קניתי אייפון 4 אני רוצה להוריד את האפליקצייה של הפייסבוק..... אני נכנס לאפ-סטור והוא מבקש ממני להירשם.... אין לי בעיה להירשם..... אבל הם מכריחים להכניס כרטיס אשראי ואני לא רוצה איך אפשר להירשם בלי לתת להם כרטיס אשראי? תודה
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום משיקה מחדש את המערך החומרתי ששימש את ה-Snapdragon 865 וה-Snapdragon 865 Plus תחת מיתוג מעודכן, עם עוד תוספת לתדר הפעולה המירבי האפשרילכתבה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ה-Snapdragon 630 וה-Snapdragon 660 המשופרים, אנחנו זוכים לדגם עממי והמוני עוד יותר אשר יזכה להנות מיתרונות תהליך הייצור העדכני ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הדגל החדש והמפואר של סמסונג, ואחיו שמעגל פינות תרתי משמע, מציעים מפרט טכני מוביל במחיר מוביל - בייחוד אם אתם לא מתגוררים בישראל או באירופה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית המוכרת מציגה עוד שלב בהתפתחות שלה, אבל לא כזה שיפיל אתכם מהכיסא, בינתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
עם ההשקה של דגמי ה-ROG Phone 6 האלטרנטיביים ונחיתתן של ביקורות עבורם - אנחנו מקבלים הזדמנות נדירה לבחון את יכולות ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 אל מול ה-Dimensity 9000 Plus כששניהם נמצאים בסביבה דומה מאוד המאפשרת להם להגיע אל מלוא היכולת הגלומה בהםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Nova הצעיר של היצרנית הסינית ממשיך את השימוש בשבבי Dimensity יעילים של Mediatek כתחליף לאתגרי הייצור העצמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין שני המכשירים הנ"ל לקנות והחלטתי להתייעץ איתכם, Qtec T168: מידע עליו- http://www.shopy.co.il/groupsales/7360 Meizu M6: מידע עליו- http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=1469 ההבדלים הגדולים ביניהם: לQtec רשום שיש תמיכה מלאה בעברית (אם מישהו יודע על זה שגם לMeizu יש שיגיד, כי זה חשוב לי כי אני שומע הרבה עברית), בנוסף המסך שלו יותר גדול (הQtec 2.8 מול 2.4 בMeizu). הMeizu הוא לא מסך מגע (אני דיי נגד מסך מגע כי אני מפחד שהוא יהרס לי מהר), מישהו יודע עד כמה המסכי מגע האלה איכותיים (של הQtec)? או מכיר מישהו שיש לו את המכשיר זמן ומה ונהרס/לא נהרס לו המסך מגע? מישהו יודע בערך מה זמן החיים של הסוללה של הQtec? לא מצאתי בשום מקום למישהו …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן, אבל אני מטלבט מה יותר טוב: ה- Microsoft Zune 30GB MP3/4 או ה- CREATIVE ZEN VISION M 30GB. (אם אפשר לפרט על המוצר הטוב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש את מחשב כף היד P350M MIO שהמחיר בו החל מ-1450 שקלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=582100 יש את מערכת ניווט C520 MIO שהמחיר בו החל מ-2927 שקלים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585953 לפי מה שהבנתי מחשב כף יד יותר עדיף מרק מערכת ניווט בגלל שיש בא מערכת הפעלה WM 2005. ואפשר לעשות בא כל מה שרוצים. ויש במכשיר P350M גם GPS מובנה. במערכת ניווט P520 לפי מה שהבנתי יש דיבורית וב-P350M אין. וזה הדבר היחיד שחסר בP350M. אז תסבירו לי איך זה שהמחיר של מערכת ניווט C520 גבוה פי שניים ממחשב כף יד P350M הGPS במערכת שהיא רק נווט יותר טוב מGPS במחשב כף יד? מה ההבדלים? אני פשוט לא יודע מה לבחור. אני בעיקרון צריך את המכשיר בשביל GPS ולא מחשב כף יד. אבל אם נותנים לי מח…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין גלקסי s2 לאייפון 4s. קראתי לא מעט סקירות והשוואות באינטרנט אבל יצאתי מבולבל, משום שהיו קצת סתירות בחוות הדעת. אשמח להשוואה לגבי הפרמטרים הבאים, שחשובים לי באופן ספציפי: 1. איכות המסך. קראתי שלמרות שעל פניו המסך של הגלקסי אמור להיות טוב יותר, בפועל הרזולוציה של האייפון גבוהה יותר ורואים בו טוב יותר. 2. זמן סוללה. 3. איכות שמע בשיחת טלפון. קראתי קצת תלונות על כך שהשמע בגלקסי לא הכי איכותי. 4. עמידות לנפילות: ראיתי סרטון ביוטיוב של מבחן נפילה, בו הגלקסי ניצח ובגדול. השאלה היא האם זה אמין? האם הגלקסי באמת עמיד יותר בנפילות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-