גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מעוניין בכיסויי המתואר בכותרת, קניתי נקסוס 7 ישירות מגוגל, אבל הוא לא הגיע עם הכיסוי. הכיסוי נראה טוב ונראה לי שהוא יתאים לי. אם לא ניתן לקנות אותו בנפרד אני אשמח להמלצה לכיסויים העמידים של OtterBox, יש לי כזה ל-SGS3 והוא מוכיח את עצמו כל פעם מחדש. בכל אופן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על עוד כיסויים שאתם יודעים שהם מגנים ונוחים לשימוש. אני משתמש בנקסוס בצורה ישרה ואנכית, כך שהכיסוי צריך להיות נוח לשני המצבים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע כל רום רציני (CM למשל) שהוא לא רק טוויקים בממשק המשתמש, צריך נתונים ודוקומנטציה מתאימה בנוגע לחומרה של המכשיר שאליו הוא מיועד. סמסונג שפיתחה את שבב האקסינוס, שמכשירי האנדרואיד הפופולריים ביותר בנויים סביבו, לא שיחררה את המסמכים האלה, בניגוד לחברות רבות אחרות (סוני, טקסס אינסטרומנטס, קוואלקום) וכתוצאה מכך נתקע למעשה פיתוח הרומים למכשירים שמבוססים על השבב הזה. נכון לעכשו, הפיתוח של CM לגירסאות הבינלאומיות של ה-S2 וה-S3 פחות או יותר עומד במקום וגירסה יציבה של CM10 לא נראית בעתיד הנראה לעין. חמור מכך, המצב הזה גורם לכך שמפתחים רבים פשוט נוטשים את מכשירי סמסונג ועוברים לפתח למכשירים עם חומרה יותר ידידותית. מה אתם יכולים לעשות? ב-XDA נפתח דיון שבו מפורטות הכתובות בסמסונג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון). דרישות: מחיר: עד 500 ש"ח. נפח: לפחות 8GB. סאונד: שלא ייפול מהi7. סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן. ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן. כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD). זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות. שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash). אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות. בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הנוקיה 6120c הישן שלי התחיל לעשות בעיות, אז הגיע הזמן לקנות סמארטפון הגבלת המחיר היא 1500 ש"ח, ורצוי שמסך לא יהיה גדול יותר מ- 3.5 אינץ', כי זה פשוט לא נוח בכיס. שימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט וחשוב לי שהסוללה תחזיק יפה ושהמכשיר לא יהיה איטי מדיי. אשמח לייעוץ.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.hootablet.com/brand-ainol-tablet-c-18.html מצד שני יש פה paypal אז...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שרכשתי טאבלט סיני וראיתי שהשד לא נורא כל כך קניתי Cube U30GT תועלת מול מחיר עכשיו אני מעוניין לרכוש סמארטפון סיני כאשר השם החם שבא מאתר זה הוא ה Xiaomi-X2 יש לי מספר שאלות עקרוניות טרם הרכישה 1- איך אני אוכל לדעת שזה לא זיוף רצות שמועות שכבר מזייפים את הדגם הזה 2- כפי שבררתי דרך האתר שבלינק הבא המכשיר אינו תומך בעברית מה עושים??? האם תהיה תמיכה עתידית מישהוא יודע?? 3- מה יהיה העלויות לייבוא כזה 369$ עלות המכשיר נא עזרתכם http://www.fastcardtech.com/goods-7502-Xiaomi-X2aaa-Quad-Core-15GHz-43inch-IPS-Screen-2G-Ram-16GB- Rom-Support-GSM-3GWCDMA-8MP-Camera-720p-90ftps-Record.html
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע המלצות לקייסים לנקסוס 7. צריך שיהיה לו את הפיצ'רים הבסיסיים של כיבוי\הדלקה של המסך, ואפשרות להעמיד את הטאבלט. כמו כן, הייתי מעדיף כיסוי שמכסה את כל המכשיר. תודה, גיא
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אבא של חברה שלי רוצה לקנות סמרטפון. לא יודע למה אל תשאלו, מפה לשם הוא ממש רוצה סמרטפון עם מסך מגע. אין לו חוש טכנולוגי או משהו ולכן כל סמרטפון (מבחינת נתונים) יהיה לו מספיק. כמה דברים אבל שכן חשובים- 1. שיהיה מסך מגע 3.5 אינצ' לפחות. 2. שיהיה כמה שיותר פשוט וידידותי. 3. שיעבוד בהוט מובייל. 4. זול!! כמה זול? כמה שיותר.. בכל אופן לא מעל 1000 ש"ח.. עזרה, עצות מישהו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, קניתי עכשיו את האפליקציה Tapatalk ונתקלתי בבעיה עם העברית: אי אפשר לערוך את הטקסט, משום שהסמן תמיד מופיע בצד שמאל. כלומר, לא משנה איפה הוא באמת נמצא, זה הוא תמיד נראה בצד שמאל, כך שאפשר לערוך רק ע"י מחיקה של כל הטקסט האם גם לכם יש את הבעיה הזו? יש פיתרון? תודה מראש לעונים!
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, המכשירים המשומשים של AT&T דיי זולים ב EBAY / אתרי יד שניה אמריקנים. מבחינת תדרים, רוב המכשירים מתאימים לארץ. השאלה היא מבחינת הקטע של נעילה - האם מכשיר של AT&T יעבוד עם סים של גולן, לדוגמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתלבט לגבי הזמנת מכשיר אנדרואיד לא ממותג. המכשירים האלו נמצאים בלא מעט אתרי קניות והמחיר שלהם די אטרקטיבי, מה שגורם לי לתהות, האם לא מקבלים חתול בשק? מכמה תגובות שקראתי באינטרנט, הבנתי שהם מחזיקים מעמד במשך יותר משנה ושלכאורה אין חשש, אבל אולי בכל זאת יש מישהו מכם שקנה מכשיר מהסוג הזה ויוכל לתת לי את חוות דעתו. דוגמה למכשיר אנדרואיד לא ממותג: http://www.aliexpress.com/item/Direct-Marketing-MTK6577-V12-cell-phone-android-4-04-with-4GB-ROM-4-3inch-Screen-3G/628051776.html עוד דבר שהייתי רוצה לדעת: המכשירים האלו מגיעים ללא תמיכה בעברית. יש אפשרות לפרמט מכשיר מהסוג הזה ולהתקין גרסה תומכת עברית? פשוט מעולם לא היה לי מכשיר אנדרואיד (אני כרגע עם נוקיה 5530 והייתי …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכוונתי להתחדש בגלקסי S3 בקרוב וזהו מכשיר האנדרואיד הראשון שיצא לי להשתמש בו. הבנתי שאנשי הקשר שבחשבון GOOGLE מסתנכרנים אוטומטית למכשיר. אני לא מעוניין שכל מי שאי פעם שלח לי מייל או שרשמתי את מספר הטלפון שלו יופיע לי במכשיר. יש דרך לעשות הפרדה בין אנשי הקשר בחשבון למכשיר?
-
- 19 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנה אפשרות למחוק שיחות והודעות מהמכשיר, בצורה כזאת שלא יופיעו גם ב-logs כלל כמו מכשיר חדש שנקנה ? למכשיר גירסא Andorid 2.3
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי. אני מחפש למשפחה מספר מכשירים במחיר סביר, ורואה שכולם רוצים תוספת על התמיכה בהוט, וקוראים לדגם 5.C2-01. אני קניתי למישהו לפני 3 חודשים מכשיר C2-01 רגיל (כאשר עוד לא היה כזו חלוקה), ועבר לו להוט מצויין. אז זה באמת מצדיק תוספת, או שסתם מוסיפים מחיר?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.pandawill.com/freelander-wi10-wifi-mobile-hard-disk-500g-for-iphone-android-smart-phone-devices-p68120.html מצד אחד זה ~650 ש"ח לדיסק חיצוני של 500G ממותג סיני (כמעט פי 2 מדיסק רגיל כזה בארץ) מצד שני, עם בטריה, חיבור אינטרנט + WIFI...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בני משפחה נוסעים לארה"ב ואני שוקל לקנות איתם סמרטפון (ראשון, שיחליף פלאפון גרוע במיוחד) אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מדי (אם הנוכחי לא היה גרוע במיוחד כנראה לא הייתי שוקל) חשבתי סביב ה-200, רצוי פחות. בני המשפחה המליצו לי על סמסונג ג'יו (יש להם נסיון חיובי עם 2 כאלה), וחשבתי אולי על האייס הגדול יותר. אח"כ ראיתי פה המלצה (מלפני כשנה) למוטורולה defy על פני שניהם. ויש כ"כ הרבה דגמים, או אותם דגמים עם 2, או פלוס שנאבדתי לגמרי, ובאתי לבקש המלצה. אין לי דרישה לחברה ספציפית (אבל רצוי שלא אפל). שיהיה GPS, WIFI ושיתקע רק אם אני פותח יותר מדי אפליקציות... מסך 3.5 ומעלה. האמת הdefy נשמע לי אחלה, אבל אני צריך את דעתכם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות! האמת שאני צריך תשובה די זריזה בעניין כי חבר עוד מעט חוזר מארה"ב תודה חברים
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ה 3100 שלי עוד שניה מתפגר אז אני חייב סוף סוף לקנות מכשיר חדש... וגם נמאס לי שבנות מסתכלות עלי מוזר שאני עם כזה מכשיר ישן. אשמח אם תעזרו לי לבחור מכשיר עד סביבות ה 1000 שקל. אני רק משתמש בטלפון בישביל שיחות ולא אפליקציות משחקים וכ'ו. רק חשוב לי שהוא יראה טוב בישביל לא לעשות לי פדיחות... שיהיה לו מסך מגע MP3 וזהו. מעדיף גם לגמור את הסיפור מהר עם מכשיר חדש מ KSP, BUG או אייבורי ולא להתעסק עם יד 2. תודה רבה על העזרה. אגב בגלל שהמכשיר הקודם שלי ישן אני צריך ללכת לבקש סים חדש? או זה אמור להתאים לחדש?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה יותר? לגבי המחיר השגתי מחיר טוב לשניהם(2.5K) רק מתלבט ביניהם
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מסך האייפון 4 שלי נשבר. מחיפוש שאני עושה באיביי למסך מקורי,אני רואה שמוכרים מסכים לאייפון 4,אבל הם כותבים שזה מיועד רק לאייפון שעובדים עם חברת AT&T.לא הבנתי את העניין. מסך של אייפון4 לא אמור להתאים לכל אייפון4 ?מה זה משנה איזה חברה מפעילה את האייפון? אודה אם מישהו יכול לעזור לי בעניין שי הנה קישור למסך מקורי שמוכרים באיביי: 1. http://www.ebay.com/itm/OEM-LCD-Glas...item3f1b590fb7
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ה-HTC One X שהזמנתי מ-handtec (דגם S720e), ומופיעה לי אפשרות לפתוח HTC Account. אני צריך לבחור בין מספר רב של מדינות (Choose your region). ישראל לא ברשימה. האם יש חשיבות כלשהי באיזה מדינה אבחר, מבחינת יציאת עדכונים וכל דבר אחר? האם זאת אפשרות שניתן לשנות אח"כ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-