עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rabers,

שלום, אני כבר כמה חודשים עם סלקום tv (מבוסס wifi) ולא היו בעיות מיוחדות. התשתית היא בזק 15 מגהביט והספק הוא הוטנט. לאחרונה התחילו מדיי פעם בעיות קליטה בממיר של סלקום אך מה שמוזר הוא שגם כאשר אין בעיה אני לא מצליח להתחבר עם האייפד לרשת האלחוטית וגם בטלפון שלי (נקסוס 5) מופיעה כי יש רשת והיא מזוהה ומחוברת והקליטה מקסימלית אך ישנו החיווי של בעיית דאטה (סימן קריאה) איך יכול להיות שהממיר קולט אך הטלפון, על אף שמראה כי הקליטה טובה והרשת מחוברת, עדיין יש בעיית דאטה והאייפד לא מצליח להתחבר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by KFL,

היום הודיעה חברת סקייפ שתשתף פעולה עם האייפון. בנוקיה n97 גם יהיה סקייפ. השאלה שלי: האם יהיה סקייפ גם בנוקיה n86?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש אוזניות שאיתן אני אוכל לדבר, לשמוע מוזיקה ולשלוט בה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני פותח דיון חדש כי אין ממש קשר לדיון הקודם שפתחתי. הייתי די נעול על נקסוס 6 שמתומחר בסביבות ה 490 יורו, אבל החלטתי שכדאי לשמוע על אופציות נוספות. אציין מה חשוב לי: חישן טביעת אצבע לפתיחה עם האצבע של הפלאפון (מאוד חשוב) מצלמה איכותית זהו בערך אני לא משחק שום משחק כזה או אחר בפלאפון, אבל לאחרונה הרגשתי שהנקסוס 4 הזקן שלי מתחיל להתקשות במשימות פשוטות כמו הצגת תמונות ברזו' גבוהה וכו' אני אהיה בברלין באמצע אוקטובר ולכן מעוניין לרכוש שם, רצוי מהחנות www.mediamarkt.de

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mor123,

קניתי טלפון סוני אריקסון מדגם יארי. אני יודעת שיש בו AGPS מובנה. הטלפון במקור ברשת אורנג' ואני בסלקום. האם מישהו יודע האם אפשר להוריד תוכנה GPS חינמית שתעבוד עם המכשיר, בלי עזרה מהרשת הסלולרית, או שהמכשיר אינו תומך בזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eli_a2006,

מחפש לקנות פלאפון אני לא יקנה מהחברה אבל אני משער שאני ישקיע 1000ש"ח+- מחפש פלאפון טוב שיחזיק מינימום שנה ושישרת אותי בנאמנות יש לי עדיפות על nokia אבל עם יש משהו יותר טוב אז בכיף תודה אלי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Posford,

רציתי לדעת אם בגרסא של Sansa Clip 8GB יש תמיכה בתיקיות? אם כן, אז איך נכנסים דרך הנגן לשמוע מתיקיות? ואם אין תמיכה בתיקיות אז מה האלטרנטיבה האחרת? נניח ורוצה לפי Albums אבל בקבצים אין פרטים של אלבום, איך הוא ידע לזהות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לקחנו לבדיקה את מכשיר הדגל האחרון של LG, כדי לראות אם התואר \"הענקית הקוראנית\" הולך לעבור מסמסונג ל-LG לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-lg-g3-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בלנובו החליטו להרחיב את תת-מותג ה-Play של מוטורולה בעזרת דגם חדש שינסה להיות יותר מסך החלקים שלו בצילם של ה-Moto G הרביעי וה-Moto G Plus, חשפו לנובו ומוטורולה גם את קיומו של דגם ביניים שלישי וחדש שלא הכרנו מבעוד מועד – ה-Moto G Play, שיהיה דגם מוקטן ומוזל עוד יותר. הדגם האחרון, החביב והזול ביותר בחבורה, שככל הנראה מהווה יורש ומחליף ל-Moto E, יגיע עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410 מרובע ליבות וותיק, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב, מצלמת 8 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד בודד ותמיכה ב-HDR, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו 6.0.1 עדכנית עם שינויים מינימליים לעומת גירסת המקור של גוגל וסוללת 2,800mAh, שאמו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בכוונתי להזמין את המתאם הבא למחשב: http://cgi.ebay.com/Edimax-Bluetooth-V2-0-Class-1-USB-Adaptor_W0QQitemZ270435828799QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Networking_SM?hash=item3ef73b443f&_trksid=p3286.m63.l1177 מחפש אוזנייה המקיימת: ניתנת לסנכרון בו זמני עם 2 מכשירים לפחות עוצמת ווליום חזקה יחסית קומפקטית ובעלת יכולת לשרוד בכיס מכנסי ג'ינס זמן סוללה ארוך מוכן לחרוג בתקציב אם יש צורך/משתלם תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Mike-,

אהלן, אני שוקל לצרוב רום (בפעם הראשונה), והייתי רוצה לשדרג לJB. הבנתי שבעבר היו בעיות בהרבה רומים (כולל AOKP) עם הGalaxy S2 I9100 האם זה עדיין המצב ? שמעתי שיש בעיות בחיי הסוללה כאשר יש חיבור Data, האם זה נכון ? מישהו ניסה ? האם יש איזה רשימה של באגים ידועים ברום הזה (מעודכן לגירסא האחרונה) ? כמיטב ידעתי יש לי Kernel ברירת מחדל שהגיע עם המכשיר, האם הגיבוי דרך CWM מגבה גם את הKernel ? אם לא, איך מגבים את הKernel ? אני מבין שאני צריך לצרוב גם Kernel חדש, האם אני צודק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי sansa 8 ג'יגה עם רוקבוקס. מבחינת פיצ'רס הוא מספק לי את כל צרכי. עברית מלאה, העברת קבצים באקספלורר (כלמר לגרור לתוך החלון של הנגן), והוא גם מראה את הקבצים לפי התקיות, ולא צריך שום database וid tag, שזה מאד חשוב בשבילי. הבעיה היא שהנפח שלו כבר לא כל כך מספיק לי. יש לי h120 ישן (מאד) של אייריבר שכבר בקושי עובד, בעיקר בהעברת קבצים. יש היום נגן בנפח של 20 ג'יגה ומעלה שעונה על הדרישות האלה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי האופן שבו עובדת הצפנת הסיסמאות במכשירים סלולריים או יותר נכון משהו שאני לא כל כך מבין... נניח שיש לי סמארטפון עם אפליקציה של סקייפ מותקנת עליו. כשאני פותח את האפליקציה החשבון שלי מתחבר אוטומטית ללא צורך בהקשת יוזר וסיסמא. זה אומר שמאחורי הקלעים היוזר והסיסמא שלי שמורים בטלפון בצורה מוצפנת. ובזמן פעולת ההתחברות (האוטומטית) האפליקציה בטלפון שלי מתקשרת עם השרתים של סקייפ ושולחת להם את היוזר והסיסמא שלי כדי להזדהות (כמובן שגם פה שליחת הנתונים חייבת להתבצע באופן מוצפן) הסיסמא שלי לסקייפ שמורה על הטלפון עם פרוטוקול הצפנה X שבו עושה שימוש הטלפון שלי (נניח של אפל לשם הדוגמה) ושליחת המידע לשרתי סקייפ מתבצעת עם פרוטוק…

15. Started by dragon772,

שלום, אני קונה בעוד מספר ימים אחד מהשנים מאירופה (אירו) ורציתי לשאול מה כדאי יותר בשבילי? בתאכלס לא אהבתי את הרעיון של ה טלפון iphone ויש לי פלאפון טוב אז אני לא ישתמש בכלל באופציית הטלפון וה sim ב iphone, (אני מדבר על הדור השני) זתומרת שאני צריך את כל מה שיש באייפון רק בלי אופציית הטלפון, עכשיו ההתלבטות היא מה עדיף מבחינת העיצוב הכובד איכות התמונה והסאונד, פיצ'רים שיש באייפון שאין בטאץ, מהירות גלישה וכו.. בהתחלה הייתי סגור על הטאץ כי מטרת הקניה היא שירים סרטים אינטרנט WIFI ומשחקים וגם ככה ה טאץ עולה פחות מהאייפון אז הטאץ הוא אידיאלי בשבילי. אבל ביעדר אופציית הפריצה ב 2G של הטאץ, פלוס מצלמה, תמיכה רחבה יותר, ומחיר כמעט זהה (לא?) גרמו לי לשנות את דעתי ולהתלבט בין שני המכשי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rontg7,

היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by The Dom,

מי מבין 2 הרמקולים הניידים הבאים מציע איכות שמע יותר טובה+גודל קטן יותר? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&scat=329&tcat= לוג'יטק^ http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1592&scat=329&tcat= JBL^ בקיצור... מי יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Jaap,

מישהו יודע אם יש בנגן אפשרות לקרוא קבצי טקסט / קבצי lyrics? ואם אין, יש איזו אפשרות שדבר כזה יתווסף בעדכון לנגן?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יצרנית השבבים הטייוואנית תדחוס אפילו יותר ליבות בדור מעבדי ה-Helio X20 החדש שלה, ומאמינה שתוכל להציע ביצועים גבוהים בכ-40 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-10-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם הורדתי תוכנה בשם system information תחת הגדרות display options אני מגלה שרזולוצית המסך נמוכה לגמרי מ-480x854 אלא 320x569 מזו השטות הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי רקע טכני וזה לא שאני נולדתי אתמול, אבל אני באמת רוצה להבין את דעת הרוב בנושא. אני רואה גלקסי 4 הוציאו דגם מוגן ממיים שזה כולל גשם. סוני הוציאו את אקספרייה וכל הכבוד להם LG מוציאים את ה G2 קוראים לו המכשיר הטוב בעולם אבל ללא הגנה ממיים. עכשיו זה אומר שאם אני יוצא לדבר בחוץ ופתאום גשם ואני באמצע שיחה מאוד חשובה זה או שאני מנתק או שאני מוצא מקום ללא גשם, מה קורה אם אין מקום כזה בקרבה? מה קורה אם המכשיר נחשף לגשם לכמה שניות או אפילו דקה או שתיים? לא קריטי אבל אשמח לראות דעות שונות של אנשים בנושא תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MilkMan,

אני צריך רדיו דיסק לרכב, תמליצו לי על משהו טוב, ואם ממש צריך אני יכול גם להגדיל את התקציב. תודה. אני צריך משהו כזה: http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=31714&ref=12#description שיהיה כניסה ל AUX. שיהיה אקולייזר. שיהיה כתוב את שם השיר המלא, גם בעיברית וגם באנגלית. לפחות 50 וואט ליציא כפול 4. שינגן פורמטים כמו MP3 WAV וכדומה. חובה בולם זעזועים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מקבל במתנה, בלי התחכמויות, את אחד המכשירים, ואני לא יודע איזה לבחור. אף פעם לא היה לי פלאפון עם מסך מגע אין לי מושג אם אני אסתדר עם הF480, שולחים לי אותו לשבועיים ניסיון... הW705- שמעתי שהאיכות שמיעה שלו גרועה והרמקולים במיקום לא טוב. כמו כן, מה זה בדיוק הWIFI הזה שכולם מדברים עליו? WIFI יש רק ב705 ולא ב480 ה705 בא עם 4 ג'יגה זיכרון במתנה וה480 רק עם ג'יגה אחד (זה שולי ביותר אבל אני מנסה להתחשב בכל מיני קריטריונים) חיבור האוזניות של ה480 אינו אוניברסלי, גם של ה705? חשוב לי מאוד הקטע של המוזיקה מכיוון שאין לי אייפוד או נגן מוזיקה ואני שומע רק בפלאפון. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה? תודה רבה! D=

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מחפש נגן בסביבות 400-700 שקל אני משנה לי ממש על איכות המסך לאצמתכוון לראות בו סרטים יש כמה דגמים למשל ה G2 4G של iaudio או E100 של IEIVER או ה ZEN של Creative בגדול איזה חברה עדיפה Iriver iAudio/Cowonו Creative

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים