גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהסתכלנו על חמשת הסמארטפונים המדליקים ביותר שיצאו מתערוכת CES השנתית שהתקיימה החודש בלאס וגאס, הגיע הזמן להסתכל על חמישה גאדג\'טים מהמוזרים ביותר שנראו בתערוכה השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-ces-%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%90%d7%93%d7%92%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. ראיתי בהוראות של הנגן, שהכי מומלץ זה לעדכן לגירסה הכי אחרונה. השאלה שלי, האם ישאר לי תמיכה בעברית בתיקיות? ומה בקשר לשפה? האם גם ישאר עברית? ובמידה ולא מתאים לי.. האם יש דרך לחזור להגדרות הראשונות ולעדכון הקודם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את ה Xperia active מחו"ל מצאתי אותו באמזון ב 260$ http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Unlocked-Smartphone-Touchscreen/dp/B0071R3KKM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337251773&sr=8-3 השאלה היא אם מה שמצאתי יתאים לארץ מבחינת תדרים, אני יודע שיש 2 דגמים לפלאפון הזה וה i אמור להתאים אני רק רוצה לוודא שאני מזמין ת'דגם הנכון. ועוד שאלה קטנה, מישהו יודע אם דיגמי Xperia כבר קיבלו עידכון רשמי ל ICS?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר SGS2 כשאני מדליק אותו יש לו את הסימן קריאה הזה בהתחלה, אז אני משער שכבר עשו לו ROOT אני רוצה להתקין עליו ICS בעברית (הממשק בעברית ) עכשיו יש לי כבר ICS בעברית על מכשיר אחר ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני לא מצליח למצוא את אותה מערכת הפעלה ... אם אפשר מדריך על איך עושים את זה, והמלצה למערכת הפעלה בשביל הפאלפון שלי אם יש איזה שהיא דרך לזהות את הרוס שיש לי על הפאלפון, ולמצוא אותו באינטרנט בשביל להתקין על המכשיר השני ... תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשבוע אחרי שסמסונג דיווחה על כך באופן רשמי, מחיריהם של מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge מתחילים לרדת, בגזרתה של המפעילה האמריקאית T-Mobile לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סיפתח-מפתיע-ה-galaxy-s6-כבר-זוכה-להוזלות-מחיר/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצירה של אנדי רובין נראית מיוחדת ומעניינת, אבל זמן המתנה ארוך כשלא ממש ברור כמה מסובך יהיה להשיג אותו לא ממש מוסיפים לה נקודות זכות ברשת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני מנווט עם גוגל מאפס. לא מסתדר עם וייז. העניין הוא שבערך בחצי מהניווטים שלי הגוגל לא מנווט אותי קולית אלא רק משמיע ביפים בפניות. איך מסדרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי NOKIA 5800 מחו"ל ורציתי לדעת איך (אם בכלל אפשר ) להפוך אותו לעברית בעצמי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרת NOKIA 5800 במחיר שאני מרוצה ממנו.החנות הזאת באנגליה וצריך להתעסק במשלוחים אבל זה לא כל כך בעיה. דיברתי עם הבנאדם לגבי הטיב של המכשיר,המכשיר כמובן אירופאי,ושאלתי אותו כמה שאלות: -יש עליו אחריות? למכשיר יש אחריות של נוקיה שמתאימה לכל העולם. -מה אם תאימות לשפות? למכשיר יש את כל השפות של אירופה ואסיה,ביניהם גם עברית. -יש עליו SIM FREE? אפשר לשים כל סים של כל חברה והמכשיר יתמוך. מישהו יכול לאשר לי שבNOKIA 5800 אירופאי יש את כל התכונות האלו? כי לא מצאתי לכך אישור ואני לא רוצה לסמוך על כך ובסוף "להידפק". עריכה:כבר 70 צפיות ואף לא תשובה אחת.הנה שאלה אחרת- התחלתי לבדוק את האמינות של המוכר.200$ למכשיר זה באמת מחיר מחשיד.מצאתי כמה דוגמאות לפוסטים דומים שמפרסמים מכי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אחי התקבל לקורס קצינים ויש לו יוהולדת ואני רוצה לפנק אותו! הינה מה שהוא צריך: - מסך גדול - לא צריך משחקים - 16 גיגה ראם יספיק בכיף - עדיף שהבטריה תחזיק הרבה - הוא יעדר הרבה מהבית (או אופציה לבטריות AA או משהו) - כדאי שתהיה תמיכה בשירים בעברית וכו. יש המלצות לחברה/דגם??! היכן לקנות אולי גם יש המלצות? אודה לכם אם תענו בהקדם - היום הולדת אוטוטו!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רדיו דיסק לרכב, תמליצו לי על משהו טוב, ואם ממש צריך אני יכול גם להגדיל את התקציב. תודה. אני צריך משהו כזה: http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=31714&ref=12#description שיהיה כניסה ל AUX. שיהיה אקולייזר. שיהיה כתוב את שם השיר המלא, גם בעיברית וגם באנגלית. לפחות 50 וואט ליציא כפול 4. שינגן פורמטים כמו MP3 WAV וכדומה. חובה בולם זעזועים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה- V3X של אורנג' ורוב הזמן אין קליטה בטלפון. בפלאפונים אחרים בבית של אורנג' ופלאפון יש קליטה מלאה. עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות פלאפון אני לא יקנה מהחברה אבל אני משער שאני ישקיע 1000ש"ח+- מחפש פלאפון טוב שיחזיק מינימום שנה ושישרת אותי בנאמנות יש לי עדיפות על nokia אבל עם יש משהו יותר טוב אז בכיף תודה אלי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי cowon Q5W מעודכן עם הגירסה הכי חדשה לעברית, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על 2 שאלות: א. כדי לראות כתוביות בעברית אני חייב לקדד את כל הקובץ מחדש ולהדביק כתוביות, אם אני פשוט שם תכתביות רואים בג'יבריש (למרות שהמכשיר מעודכן לעברית, ובאינטרנט אני רואה עברית) , איך אני יכול לסדר את זה? ב. אני מקודד בעזרת הjetaudio , עם ההגדרות הבאות: איזה הגדרות אני אמור לבחור? אני יודע שההגדרות האלה לא טובות כי שאני רואה סרט שעבר קידוד ככה, התמונה לא מופיעה על כל המסך ויש חלק קטן שלא רואים בו כלום.. (ואם אני מקדד בשיטת שני המעברים, הסרט מופיע על כל המסך (פשוט הקידוד בשיטה הזאת עם תוכנה אחרת לוקח המון זמן)) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי מעביר לי משחקים, או יותר נכון קבצי התקנה של משחקים מK800 שלו ל6120 שלי דרך בלוטוט', אני מקבל את הקבצים כהודעה נכנסת, ברגע שאני נכנס להודעה+קובץ הוא מתקין אוטומטית את המשחק, הדבר היחיד שהוא נותן לי לעשות עם ההודעה זה רק להעביר אותה בין תיקיות בתחום ההודעה ותו לא, מה שאני רוצה לעשות זה לשמור את ההתקנה בכרטיס זכרון... ואני פשוט לא מוצא איך... יש למישהי פתרון לזה?? גם אם זה יכלול ישום אחר אני אשמח. תודה חבר'ה!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחליפים בחברה טלפונים ניידים ומאפשרים לבחור מבין האופציות הבאות. אשמח לשמוע המלצה. חשוב לי שיהיה כמה שפחות קרינה (תמיד בכיס) וכמה שפחות תקלות. כמובן - ממשק נוח (למשל שלא יהיה כפתורים פיציים בכתיבת סמסים). GPS עם מפה זה יתרון גדול. תודה! בינתיים ה-s6703 נראה לי הכי מרשים. Sony ericson T707: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/t707?lc=he&cc=il Sony ericson naite: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=il&lc=he lg 250: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/LG_GB250/PlatformDevicePhone,102.aspx Samsung s6703: - GPS + Maps(!) http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בעוד מספר ימים אחד מהשנים מאירופה (אירו) ורציתי לשאול מה כדאי יותר בשבילי? בתאכלס לא אהבתי את הרעיון של ה טלפון iphone ויש לי פלאפון טוב אז אני לא ישתמש בכלל באופציית הטלפון וה sim ב iphone, (אני מדבר על הדור השני) זתומרת שאני צריך את כל מה שיש באייפון רק בלי אופציית הטלפון, עכשיו ההתלבטות היא מה עדיף מבחינת העיצוב הכובד איכות התמונה והסאונד, פיצ'רים שיש באייפון שאין בטאץ, מהירות גלישה וכו.. בהתחלה הייתי סגור על הטאץ כי מטרת הקניה היא שירים סרטים אינטרנט WIFI ומשחקים וגם ככה ה טאץ עולה פחות מהאייפון אז הטאץ הוא אידיאלי בשבילי. אבל ביעדר אופציית הפריצה ב 2G של הטאץ, פלוס מצלמה, תמיכה רחבה יותר, ומחיר כמעט זהה (לא?) גרמו לי לשנות את דעתי ולהתלבט בין שני המכשי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו שאני לא מבין. בכתבה הזו כתוב שמחיר ה-Oppo Find 5 (שהוא ממשיכו של ה-Oppo Finder) יהיה 362$. מצד שני, כשמיפשתי באיביי את ה-Oppo Finder מצאתי שמחירו 560$. זה נשמע לי מאד לא הגיוני שהמכשיר הבא, שהוא משוכלל יותר מהנוכחי, יציג ירידה גדולה כ"כ במחיר (שליש). הבהרות יתקבלו בתודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפון שנקנה בVMOBILE, והם לא מספקים אחריות, אז בעיקרון המכשיר אמריקאי. שמעתי מכמה מקורות שחלק מחברות הסלולר מספקות אחריות יצרן לאייפונים, גם לאייפונים שלא נקנו מהן, בתנאי שאתה לקוח שלהן. האם מישהו קיבל אחריות יצרן מאחת החברות? (בחינם) תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצטרפותן של חברות רבות לשוק הסלולרי הישראלי, גרם לסוג של בלגן. מאחר ונושאים רבים בפורום זה מסבירים/ מפרטים תכונות על החברות החדשות, שכחנו שלא כולם מבינים את המספרים הללו. החלטתי לפתוח נושא זה על מנת להכניס את חווית השימוש של הצרכן (אנחנו) לתבנית העסקית של החברות. כל מי שרוצה לשתף פה חווית שימוש, אני מבקש לגשת לנושא באופן נטראלי (על מנת לא לפגוע ולא לקדם שום חברה). על מנת לעשות סדר, תמלאו פרטים כך׃ חברה׃ מסלול׃ אזור שימוש׃ מכשיר׃ (יכול להגביל את חויית השימוש) קליטה׃ מהירות אינטרנט׃ (אם יש) שירות לקוחות׃ פרט לשיפור׃ (לא צריכים לשפוך את כל החסרונות, אך מומלץ להדגיש את הבעיה המרכזית) דוגמה אישית חברה׃ אורנג'. מסלול׃ 450+ 450 אינטרנט ללא הגבלה עם האטה א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-