עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. LG מציגה את דגם ה-Stylo 4 שלה, שיהיה אחת מהאפשרויות היחידות בשוק לקבלת מכשיר חכם עם עט מגע לכל מי שלא מעוניינים להשקיע את מלוא הסכום במשפחת ה-Note הגדולה של סמסונג לכתבה

2. Started by THE FOX,

מחפש סמארטפון בתקציב של עד 1500 ש"ח. החשוב שהנייד יהיה אמין ובעל זמן סוללה גדול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by light7,

שלום , אמי קיבלה מכשיר דאפי, ומותקנת עליו כרגע גרסה די ישנה של אנדרואיד. ברצוני להתקין עליו את גרסה זו, האם הגרסה העדכנית ביותר היא 4.1.2 ? מצאתי ב XDA, אני חדשה בנושא, היה לי בעבר Desire HD, אך זה היה מזמן ושכחתי כיצד מתקינים גרסאות ורומים שונים. אשמח לקבל הסבר בבקשה, כיצד עושים זאת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rotman,

שלום , האם ה G920V יעבוד לי בארץ עם פלאפון ב LTE? SM-G920V GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, CDMA800 (BC0), CDMA1900 (BC14), UMTS850 (B5), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE850 (B5), LTE700 (B13), LTE1700/2100 (B4), LTE1900 (B2) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, אני מחפש טלפון לחברה שלי,עיקר השימוש זה אינטרנט ומשחקים, אוכל למתוח את התקציב ל 2000 אבל מעדיף שלא. עריכה: מה אתם אומרים לגבי הSamsung I9001 Galaxy S Plus, יש לי את הS 1 הרגיל והוא בסדר גמור אז פה יש מעבד קצת יותר חזק...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mccartney,

שלום, לגבי מגן מסך ל-Note 8: מה עדיף - סיליקון או זכוכית? אשמח להמלצה על מגן מוצלח (יש איזו חברה שנחשבת מעולה בתחום הזה?) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kdani,

אתמול זוגתי (ברוב חוצפתה) שדרגה את ה-S3 ל S4 (אני עוד תקוע עם S2....*) אני יכול להגיד ממבט ראשון שהמצלמה שלו מדהימה (!!) מצלם בחושך כאילו זה אור יום (זה לא D5, אבל ב- S2 אפשר לחלום על כאלה ביצועים) הוא נראה זהה ל-S3 (שימו אותם אחד ליד השני ולא תבחינו כמעט בהבדל) כרגע הוא טס (אבל לא חכמה, מכשיר חדש) מה שכן - בגלל הסנכרון מול גוגל, רק חיברתי אותו ל-WIFI וכל השטויות מה-S3 ירדו ל-S4... חבל שאין דרך לברור מה עובר ומה לא. מבחינת אנשי קשר - שימו לב שמה שעובר זה רק אנשי קשר של גוגל, ולא כאלה שהוזנו במכשיר, לא כ"כ מבין את הלוגיקה (יש אנשי קשר לגוגל, לפייסבוק לווטאסאפ למכשיר ולסים - וכשזה מתבלגן, חבל"ז) אם יהיו עוד "הערות" או "הארות" אני אוסיף. בגדול מומלץ בחום למעט העובדה שאי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מישהו יודע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בכוונתי להזמין את המתאם הבא למחשב: http://cgi.ebay.com/Edimax-Bluetooth-V2-0-Class-1-USB-Adaptor_W0QQitemZ270435828799QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Networking_SM?hash=item3ef73b443f&_trksid=p3286.m63.l1177 מחפש אוזנייה המקיימת: ניתנת לסנכרון בו זמני עם 2 מכשירים לפחות עוצמת ווליום חזקה יחסית קומפקטית ובעלת יכולת לשרוד בכיס מכנסי ג'ינס זמן סוללה ארוך מוכן לחרוג בתקציב אם יש צורך/משתלם תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by avipaz,

יש לי טאבלט של assos מנסה להוריד אפליקציה של וולה vod לצפיה ישירה יש למשהו המלצה לאפליקציה יעילה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hwforcer,

טוב... אנחנו נוהגים להתלונן שרע לנו אבל לא רבים מאיתנו נוהגים לומר מילה טובה שטוב לנו. החלטתי לומר מילה טובה על החנות liknot.co.il (מצאתי אותם בזאפ) חברים שלי ובני משפחה שלי יגידו שאני מחליף סלולריים כמו גרביים, טוב אולי זה נכון... אבל זה מעניק לי את היתרון ואולי גם החסרון: הכרות עם כמות גדולה של חנויות בתחום. כאחד שהיה לו נסיון רב עם חנויות ב-10 שנים האחרונות שזה כולל רשתות גדולות, חנויות פרטיות ומה שבינהם אני חייב לומר אף פעם לא היה לי דחף לבוא ולפרסם ביקרות חיובית כי תמיד זה היה פשוט "בסדר" או "על הפנים". אז כפי שציינתי מצאתי את החנות liknot.co.il דרך זאפ וללא שיחות מיותרות פשוט הגעתי לחנות בשביל להתרשם מהמקום, מהאנשים ומהשרות כמובן. כאשר הגעתי פגש אותי נציג בשם …

12. אני מעוניין בקניית סמארטפון חדש במחיר שפוי והנקסוס 4 נראה כמו אופציה אידיאלית. אני לא מכיר אתרי קנייה מארה"ב (אלה שמשלמים להם את המחיר שהם דורשים והם קונים את המוצר בארה"ב ושולחים לישראל) ולא יודע מי מהם אמינים. גם אין מילת חיפוש ספציפית שתוביל אותי לכולם בגוגל, לכן אני שואל אתכם. אילו אתרים אמינים קיימים שמוכרים גם סמארטפונים? אשמח גם לתגובות מאנשים שרכשו סמארטפון בצורה כזו. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. לאחר הסאגה שהיה לנו עם עסקת הטלפונים של הקיבוץ (פרסמתי על זה פוסט בעבר) החלטנו לעבור למסלול הזול יותר של הקיבוץ (5 שח לחודש) ולקנות סים של YOUPHONE. כדי לא לאבד את האנשים שמתקשרים לסים הישן אני ראיתי שיש מכשירים שאפשר להכניס להם שני סים (של שני קווים שונים), הדבר היחידי שחשוב לי בנוסף זה מצלמה כמו שתהיה כמה שיותר סבירה (אני מניח שמלצמה טובה יהיה קשה למצוא) מערכת אנדרואיד ושלא יהיה מאוד יקר אם יש דברים כאלה אשמח לקבל עליהם המלצה תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש את המכשיר אבל אין לי מושג אם הוא יעבוד בישראל. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קיבולת של 6,000mAh מאפשרת ל-ROG Phone 2 להצטיין בזמני הפעולה שלו - גם כאשר פאנל התצוגה שלו פועל בקצב רענון גבוה במיוחד של 120 הרץ לכתבה

16. Started by itayle,

שלום לכולם יש ברשותי גלקסי 3 , גלקסי 1 ואייפון 4S כולם במצב מצויין, בלי שריטות, עובדים חלק, גרסאות הכי חדשות. בעיקרון אני צריך מכשיר לעצמי (אחד מהם היה פלא עבודה אבל כבר אין צורך בזה) השאלה מה אתם ממליצים? למכור את כולם ולקנות מכשיר חדש/למכור רק את X ולהשאיר את Y/Z? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Roni Nehanevich,

אני מעוניין לרכוש מכשיר אנדרואיד מאתר אמריקאי עם משלוח לכתובת בארה"ב. 1. אילו אתרים נחשבים לאמינים ובמחירים טובים? 2. איך אני בודק את תאימות המכשיר לארץ? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה, חבר שלי מעביר לי משחקים, או יותר נכון קבצי התקנה של משחקים מK800 שלו ל6120 שלי דרך בלוטוט', אני מקבל את הקבצים כהודעה נכנסת, ברגע שאני נכנס להודעה+קובץ הוא מתקין אוטומטית את המשחק, הדבר היחיד שהוא נותן לי לעשות עם ההודעה זה רק להעביר אותה בין תיקיות בתחום ההודעה ותו לא, מה שאני רוצה לעשות זה לשמור את ההתקנה בכרטיס זכרון... ואני פשוט לא מוצא איך... יש למישהי פתרון לזה?? גם אם זה יכלול ישום אחר אני אשמח. תודה חבר'ה!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי רקע טכני וזה לא שאני נולדתי אתמול, אבל אני באמת רוצה להבין את דעת הרוב בנושא. אני רואה גלקסי 4 הוציאו דגם מוגן ממיים שזה כולל גשם. סוני הוציאו את אקספרייה וכל הכבוד להם LG מוציאים את ה G2 קוראים לו המכשיר הטוב בעולם אבל ללא הגנה ממיים. עכשיו זה אומר שאם אני יוצא לדבר בחוץ ופתאום גשם ואני באמצע שיחה מאוד חשובה זה או שאני מנתק או שאני מוצא מקום ללא גשם, מה קורה אם אין מקום כזה בקרבה? מה קורה אם המכשיר נחשף לגשם לכמה שניות או אפילו דקה או שתיים? לא קריטי אבל אשמח לראות דעות שונות של אנשים בנושא תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nevo89,

שלום חברים שמעתי הרבה על הפורום הזה אני מחפש טאבלט הדרישות שלי הן כאלו אני עובד הרבה עם טקסטים, PDF OFFICE לגבי תקציב, אפשר לאמר שאין בעיה להשקיע, אם זה באמת מומלץ הדגש הוא על נוחות עם טקסטים, תמונות, גלישה גודל בערך 10 אינץ' יספיק אפשר גם פחות שמעתי לטובה על ZENITHINK C94 הוא סיני, באינטרנט מדברים עליו יפה מאוד. אם כן, איפה אפשר להשיג אותו? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. דגם ה-Redmi K30 Pro נחשף פומבית - עם שבב Snapdragon 865 ומחיר שיעניק תחרות מעניינת ל-Mi 10 שהוצג רק בחודש שעבר לכתבה

22. הדיווחים על כך שספינות הדגל החדשות מבית חברת הענק הקוריאנית יגיעו כבר בחודש ינואר 2018 מקבלים חיזוק משמעותי לכתבה

23. החלטתי שנמאס מהסוני אריקסון Z610 שהיה לי, ונמאס טיפה גם מהמערכות הפעלה של סוני אריקסון שלא מתחלפות בכלל חשבתי שהגיע הזמן לפלאפון חדש. אלה הדרישות: =פלאפון דק יחסית, לא אנורקס אבל גם לא שמן, הסוני אריקסון שלי היה 20 מ"מ וזה יותר מדי שמן בשבילי =מערכת הפעלה פתוחה וסבבה כזאת כמו אייפון, N97 וכל אלה (הגזמה), שאפשר להתקין בהם הרבה דברים ושיש במה לחבל ולשחק =מצלמה סבירה (מינימום 3.2 עם פלאש ופוקוס) =חיבור אוזנייה 3.5 מ"מ, ולא איזה חיבור מעפן =מחיר: גג 2200 שקל (69-59 כפול 36 במונחים של אורנג') =ברשת אורנג' בינתיים הציעו לי שם את הN85+כרטיס 8GB ב59*39 שזה 2100 שקל, ואם אני מדבר מעל 100 ש"ח זה 1044 שקל. מה דעתכם על המכשיר שהציעו לי ואיזה מכשירים אתם מציעים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם. אני כמעט סגור על (E100(2GB של IRIVER אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הנגנים הבאים, ומה עדיף מכולם (iriver u20 (2GB) Meizu M3 (4GB) Meizu M6 (4GB לינק מרכז - http://www.anythingbutipod.com/compare/iriver-clix2-vs-iriver-e100-vs-meizu-m3-music-card-vs-meizu-m6-miniplayer-sl ודגמי SANDISK למינהם בטווח המחירים... אז מה דעתכם? דרך אגב, יתרון אדיר לE100 זה שאפשר להוסיף לו MICROSD 8GB (שעולה היום 150 שקל) ולמי שרוצה לצחוק - כנסו לפה http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=727 M6 8GB ב4,890,000.00 שקלים (אוף תיקנו את זה, מעצבנים!) שכחתי לציין, שאני מחפש בעקרון איכות טובה+, עוצמה חזקה, ושיהיה נוח גם לספורט... בינתיים אני אשאר עם האוזניות שמגיעות בב…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.