עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי לכולם. אני מתלבט לגבי הזמנת מכשיר אנדרואיד לא ממותג. המכשירים האלו נמצאים בלא מעט אתרי קניות והמחיר שלהם די אטרקטיבי, מה שגורם לי לתהות, האם לא מקבלים חתול בשק? מכמה תגובות שקראתי באינטרנט, הבנתי שהם מחזיקים מעמד במשך יותר משנה ושלכאורה אין חשש, אבל אולי בכל זאת יש מישהו מכם שקנה מכשיר מהסוג הזה ויוכל לתת לי את חוות דעתו. דוגמה למכשיר אנדרואיד לא ממותג: http://www.aliexpress.com/item/Direct-Marketing-MTK6577-V12-cell-phone-android-4-04-with-4GB-ROM-4-3inch-Screen-3G/628051776.html עוד דבר שהייתי רוצה לדעת: המכשירים האלו מגיעים ללא תמיכה בעברית. יש אפשרות לפרמט מכשיר מהסוג הזה ולהתקין גרסה תומכת עברית? פשוט מעולם לא היה לי מכשיר אנדרואיד (אני כרגע עם נוקיה 5530 והייתי …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by FME,

שלום, לא מזמן (בערך חודש קצת פחות..) קניתי את המכשיר. באמת טוב ונוח בסך הכל. מאוד מרוצה למכשיר אנדרואיד ראשון. בכל מקרה, אני רציתי לשאול משהו לגבי הביצועים של המכשיר. (אני מקווה שהנושא קשור לפה, אם לא בבקשה לומר לי - הסידור החדש של הפורומים קצת מבלבל אותי אבל אני אתרגל ) אז, כמו בכותרת, הורדתי את המבחן Quadrant הרגיל החינמי והתוצאה שקיבלתי היא 5100 טיפה יותר (מכשיר SGS3). זו תוצאה שנחשבת לטובה? אני פשוט חייב לדעת איך התוצאה.. זו שריטה אצלי שאני חייב לדעת משהו או שאני לא מפסיק לחשוב על זה ... תודה. נ.ב. רום סטוק הבנתי ספרדי .

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by 1nstall,

שלום, בקרוב אני מקבל את הiphone 5 שלי, ועל הדרך החלטתי סוף סוף לעבור מרשת סלקום. הסיבה העיקרית היא מהירות האינטרנט הנמוכה עד מאוד. היום אני משלם בסלקום 140 שקל תמורת 400 דקות, 400 סמסים, וגלישה ללא הגבלת נפח במהירות 2.8 (בפועל כמעט תמיד המהירות נמוכה משמעותית) הייתי בפלאפון, והציגה הציגה לי חבילה אחת, שהיא ללא הגבלה ב99 שקל,מהירות גלישה 8mb עד לנפח של 3gb ואז האטה ל200kbs. למרות ניסיונות שונים וחוזרים, היא טענה בתוקף שאין חבילות אחרות מלבד תשלום פר שימוש (10 אגורות לדקה\סמס\מגה) החבילה עקרונית מעולה לי, אבל הבעיה היא שאני גולש לרוב מעל ל3gb (עקב שימוש הגלישה גם באייפד) מישהו במקרה יודע אם פלאפון יש חבילות אחרות שמשום מה הנציגה לא רצתה להציע לי? או אולי במקרה, מישה…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by CyberBot,

מה יותר? לגבי המחיר השגתי מחיר טוב לשניהם(2.5K) רק מתלבט ביניהם

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. צריך עזרה בבחירת סמארטפון כמה שיותר זול שיוכל להריץ waze, whats up כל מיני אפליקציות ומשחקים שיהיה רדיו ומצלמה לא כזה חשוב... ראיתי את זה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926429 http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/infinity/by-orange/ זה פלאפון infinity של אורנג שהם כותבים שהוא דומה ל סמסונג גלקסי 2 רק שהוא עולה 1600 שקל והגלקסי 2 עולה משהו כמו 3600 שקל... למה האפשרים האלה? והאם ב אינפיניטי אני יוכל להריץ את הדברים שאמרתי למעלה? ואם יש לכם הצעות אחרות?

7. Started by Orong,

מתלבט מה לקנות! האמת שאני צריך תשובה די זריזה בעניין כי חבר עוד מעט חוזר מארה"ב תודה חברים

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אני רוצה להזמין לי את הגלקסי S3, אני כרגע בניו יורק. יש את AMAZON, אבל מקריאת ביקורות שם הבנתי שמאוד בעייתי להזמין משם טלפונים סלולריים כי אם מקבלים את הדבר הלא נכון אחרי זה מסתבכים עם להחזיר וכל זה - עד אז אני כבר אחזור לארץ. למישהו יש המלצה? מוכר מומלץ או משהו בסגנון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gadykay,

שלום אנשים יש לי התלבטות בין כיסויים לגלקסי 3 מהסוג של הרמה הגבוהה ביותר של הגנה בסגנון הפנטום של CASE MATE וה-KRAKEN של TRIDENT למרות שאם יש עוד אתם מוזמנים להמליץ, ועוד דבר האם משתלם להזמין מארה"ב אם יש לי שם קרובים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה, אין לי אפילו התלבטות לגבי טאבלט מסויים, איני מבין בחומרה הזאת ואיני יודע לע מה לשים דגש ועל מה לא . כמו שכתבתי בכותרת, הטאבלט הוא ליום הולדת 51 של אבא שלי. מבחינת כסף אני לא יודע כמה להשקיע - אבל נניח שהטווח מחירים הוא בין 1000 - 4000 .. הייתי שמח ומאוד רוצה לדעת איזה טאבלט \ איפד הכי משתלם בטווח מחירים הזה יש לי אייפון כבר מספיק זמן כדי להבין שאין כמו המגע שלו (מסך, תוכנה וכו ) האם ככה זה גם בתחום הטאבלטים ? 1000 ש"ח 1500 2000 2500 3000 3500 תודה מראש וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה הפעולה עושה וכמה זמן היא לוקחת?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by ag43,

בכוונתי להתחדש בגלקסי S3 בקרוב וזהו מכשיר האנדרואיד הראשון שיצא לי להשתמש בו. הבנתי שאנשי הקשר שבחשבון GOOGLE מסתנכרנים אוטומטית למכשיר. אני לא מעוניין שכל מי שאי פעם שלח לי מייל או שרשמתי את מספר הטלפון שלו יופיע לי במכשיר. יש דרך לעשות הפרדה בין אנשי הקשר בחשבון למכשיר?

• 19 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש (עדיין מתלבט איזה) ורציתי לדעת אם יש איזה אתר בחול שבטוח לקנות ממנו סמארטפונים (וכמובן עושה משלוחים לארץ) כי אני מעדיף שלא לקנות משהו במחיר כזה מאיבי (למרות שכבר קניתי מוצר ב1200 שקל מאיבי והכל עבר בסדר אז אני עדיין לא שולל את האפשרות של איבי אני ישמח לחוות דעת על מוכר בטוח שמוכר סמארטפונים) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מכשיר חדש ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חזק פה וכדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by UberGitter,

כמו בכותרת... היכן ניתן לקנות את המכשיר? מן הסתם, היות ואני מחפש סמארטפון רובוסטי לשטח (חסין מים, אבק וכו'), אם יש מכשיר יותר טוב בשוק הזה, אשמח לשמוע עליו...

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by ronbubl,

אודה לכל מי שיוכל להסביר בצורה נהירה כיצד יש להתקין משחק זה על גלקסי 3 כך שיעבוד כראוי. (נוסף לכך - אצלי מותקן HOMM2 האם זה מפריע?) תודה

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by tood,

היי חבריה, מי עדיף על מי Cube U30GT http://il.dinodirect.com/cube-tablet-pc-google-android-tablet-android-tablet-cubeu30gt-dual-core-tablet-android-tablet-pc-android-4-0-tablet.html?cur=USD&AFFID=19 אוhttp://www.aliexpress.com/item/Hot-Zenithink-C93-new-tablet-pc-andorid-4-0-cortex-A9-dual-core-HDMI-wifi-1G/635556881.html אגב,ראיתי כי התחילו לשווק בארץ את c91 של אותו יצרן תודה

20. שלום לכולם, השבוע ניידיתי קווים להוט מובייל והפתרון שחשבתי להשתמש בו לא עובד הסים של הוט מובייל לא עובד משום מה בדיבורית הקבועה ברכב. יש למישהו רעיון לפתרון ? תודה, חזי

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. אז ברגע שמכניסים אליו את הכרטיס, הוא מייד חודל מלעבוד. למחשב הוא גם כן לא נותן יחס, כשהכרטיס בפנים. כשהכרטיס בחוץ, הכל כשורה. למישהו יש הסבר ואולי פתרון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9873 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219 אותם המוצרים מחנות של באג. תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by id3232,

אלו אנשים כרגע נמצא בתאילנד ומגיע לmbk בקרוב. ברשותי ברשותי גלקסי 1 ואני רוצה לרכוש מכשיר חדש. ההתלבטות העיקרית היא בין הנקסוס לhox בגלל שמחירם נמוך יותר. מה דעתכם המנצח והכי כדאי לי לרכוש מביניהם? מבחינת ביצועים בעיקר והסתגלות קדימה.(דעות על סמך ביקורות יתקבלו בברכה). איך נכנס פה הלומיה - כדאי לחכות ולרכוש או לא? תודה Sent from my SGH-I897 using Tapatalk 2

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lev-27,

מישהי שעובדת איתי רכשה Note 1 (אחרי אייפון 4) וכל כך התלהבתי מהמכשיר שהחלטתי להזמין Note 2. להתראות HTC Desire שלי עם אנדרואיד 2.3 ו-16MB אחסון. אקבל אותו בימים הקרובים. התרשמות בקרוב.

• 114 תגובות
    • 13.2k צפיות
  24. Started by mayali,

מישהו קנה טלפון מEBUY? זה כדאי? מה הסיכונים? אני רוצה לקנות גלקסי 3..

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. Started by mayali,

נגיד אני קונה טלפון מחול,איזה דברים כדאי שאדע? כמה עולה לי להוסיף עברית למכשיר? האם הוא יהיה טוב לארץ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים