גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון בארה"ב, אבל חשוב שתהיה אחריות גם בארץ. מאילו יצרנים אני יכול לקנות (סמסונג, אפל, סוני... ?) תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן (בערך חודש קצת פחות..) קניתי את המכשיר. באמת טוב ונוח בסך הכל. מאוד מרוצה למכשיר אנדרואיד ראשון. בכל מקרה, אני רציתי לשאול משהו לגבי הביצועים של המכשיר. (אני מקווה שהנושא קשור לפה, אם לא בבקשה לומר לי - הסידור החדש של הפורומים קצת מבלבל אותי אבל אני אתרגל ) אז, כמו בכותרת, הורדתי את המבחן Quadrant הרגיל החינמי והתוצאה שקיבלתי היא 5100 טיפה יותר (מכשיר SGS3). זו תוצאה שנחשבת לטובה? אני פשוט חייב לדעת איך התוצאה.. זו שריטה אצלי שאני חייב לדעת משהו או שאני לא מפסיק לחשוב על זה ... תודה. נ.ב. רום סטוק הבנתי ספרדי .
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את המכשיר שלי דרך העדכון תוכנה של סמסונג אבל זה רושם לי כשאני מתקין את השדרוג שיש שגיאה משו. יש לי רוט למכשיר והבנתי שאי אפשר ככה לשדרג דרך העדכון של סמסונג כי יש לי רוט... אז רציתי לשאול איך אני יכול בכל זאת לשדרג את המכשיר שלי לגרסה מתקדמת יותר...? אולי איזה קובץ שמתקינים וזה משדרג או משו? בגרסה של האנדרואיד כרגע היא 4.0.4 אני רוצה לשדרג לגרסה הכי חדשה אז מה עלי לעשות? *אני מוסיף תמונה של פרטי הגרסה של הפלאפון*
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר לאמא, דברים שחשובים לה -מסך כמה שיותר איכותי -מסך עד 4 אינצ' -מערכת הפעלה 4.0 -מצלמה איכותית -שידע להתמודד על משחקי האנגרי בירדס למינהם. כמובן שכל הדברים הם יחסיים לתקציב. מהחיפושים שעשיתי, מצאתי את ה -Sony Xperia Ray. מכשיר עם אנדוראיד 4.0, מצלמה 8 מגה פיקסל, מסך איכותי מאוד וגם המיפרט נחמד ואמור להספיק לדרישות שהצבתי. שאלתי אליכם היא: האם יש משהו יותר איכותי במסגרת התקציב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להתחדש במכשיר אנדרואיד עם תקציב של כ 2000-2200 ש"ח...יש מספר אופציות על הפרק Galaxy S2 Galaxy Nexus HTC One S עוד משהו ? יש עדיפות לאחד מהם ? מה מצב העדכונים של כל אחד ? (רשמי\לא רשמי) אשמח לשמוע הצעות\הערות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח. אני מתלבט בין הSGS3 לHOX כרגע עם נטייה קלה לכיוון הHOX אני לא רוצה סמארטפון בגודל של הnote כי זה גדול מידי השימושים שלי הם בעיקר פיתוח אפליקציות (לא מתקדמות בעיקר (לא כרגע לפחות)) ומעט משחקים ישמח להצעות ועוד שאלה בנושא זה נכון שלHOX יש בעיות קליטה בתוך בניינים? (משהו שקשור לתדרים שהוא עובד איתם לפי מה שהבנתי)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/pantech_vega_r3_im_a850l-5021.php מכשיר מעניין מישהו יודע כמה הוא עולה ?מאיפה לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ואני מלבט בין הHOX או SGS3 בנתונים הם ממש דומים ואני נותה לכיוון הHOX אבל הבנתי שיש לו בעיה של קליטה אני ישמח אם תביאו הסברים ולא רק תרשמו HOX או SGS3
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט לסרטים (9-10 אינץ-חשבתי קודם ללכת על הAURORA אבל הוא רק 7 אינץ וזה פחות מתאים לסרטים). על מה הייתם ממליצים בתקציב של עד 200$? (חשוב שהוא יהיה פופולארי כדי שיהיו לו גירסאות שידרוג לאנדרואיד). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין בהמלצה לנגן MP3 שיתן איכות שמע טובה.. (לא כמו TEAC ושאר עלומי שם..) כרגע יש לי אוזניות כפתור של סנהייזר שמספקות את הסחורה. אין צורך בניגון סרטים וכד'.. 4GB אפילו יספיקו למרות שגם 8GB יהיה נחמד אבל לא ממש נחוץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שאני מניח שרובכם כבר הספיקו לשמוע (ואולי גם לחוות) אפל שוב שחררה לא מזמן את הגרסא החדשה של מכשיר האייפון המפורסם שלה. כמו הרבה אנשים אחרים גם אני מעוניין לרכוש את המכשיר ובלמזלי אני מגיע אל ארה"ב בזמן הקרוב וקיוויתי להשיג אחד. חשבתי שיהיה טוב להבין טוב יותר כמה דברים לגבי המכשיר לפני שאני מחליט לקנות כדי לדעת כמה אני באמת רוצה לבצע את הרכישה. השאלה שלי נוגעת לקשר שבין הפריצה של המכשיר אל בין שיטות השידור (GSM, CDMA). לפי בירורים שעשיתי על האזור שבו אטייל אוכל לרכוש מכשיר סים פרי אשר פועל על CDMA, ולא על GSM מאחר והדגם הזה של המכשיר לא זמין כרגע, ועד שיגיע אני כבר לא אהיה באזור. בכל מקרה לפי מה שהבנתי מכשיר האייפון 4S שהיה עד לא מזמן הדגם החדש ביותר בגרסת ה-GSM שלו,…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הקבל USB שקניתי בכמה דולרים לגלקסי NOTE שלי יש כבל כזה להרבה סוגי סמארטפוני אנדרואיד ,אז מי שרוצה שיקנה לדגם המתאים לו מה זה עושה אתם שואלים ? מאפשר לכם לחבר מקלדת\עכבר\גימפאד וכו לסמארטפון שלכם רק תבדקו לפני מאיזה גרסה הכניסו תמיכה שלי ICS ועובד מצוין בכל מיקרה אני לא הולך לפרסם חנות או כבל מסוים אבל כן יספר לכם קצת מה הספקתי לנסות עם הכבל שלי בהתחלה חיברתי גימפאד סאטורן SLS USB זה גימפאד שכימאת זהה לגימפאד סאטורן מודל 2 ,למעשה ההבדל העיקרי זה החיבור USB במקום זה של הסאטורן בגדול מאוד טוב למשחקי 2D הבעיה שלי עם הגימפאד הזה זה שכפתור אחד עשה פעולה של אחורה במערכת ההפעלה עצמה ככה זה כוון אוטומטית ,והיה די מעצבן אבל ניסיתי כל מיני משחקים ואמולטור S…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה. מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000. דרישות: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד), חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות סמארטפון עד 1200 שקל בערך בחודש \ חודשיים הקרובים עקב הירידה במחירים הצפויה. חשוב לי שתהיה סוללה נורמלית, לא משהו מטורף כמו 2500 mAph אלא 1350~mAph יספיקו. אני לא מחפש מכשיר מגושם כמו הgalaxy s1, או כמו ה5800 הישן של נוקיה. אני מחפש מכשירים עם עיצוב יפה ונוח (לא אכפת לי שהוא קצת גדול, במידה והוא דק וקומפקטי). נגן מוזיקה נחמד יספיק, גם מצלמה 5MP עם צילום וידאו ותמונות נורמלי, wifi כמובן, המפעילה היא אורנג', מקום הקנייה הוא חנות פרטית וכדאי גם שיהיה אנדרואיד עם אפשרות לעדכון לICS4. מכשירים שחשבתי בכוון שלהם (אשמח לשמוע את דעתכם עליהם+ הצעות נוספות שלכם...): sony expria sola samsung galaxy ace plus sony expria ray אמממ וזהו בעצם, אשמח לשמוע הצעות, המל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות להורים שלי פלאפונים "חכמים", ואחרי מחקר מעמיק אני מתלבט בין שני סוגים: HTC ONE V ו-Xperia SOLA. מה מהם עדיף? אני יודע של HTC יש סוללה יותר טובה + סוללה שאפשר להחליף, לעומת זאת, בXperia יש מעבד יותר טוב ומסך עם רזולוציה מעט יותר טובה. תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התאריך לידה שהוכנס ביצירת החשבון הוא קשקוש וגם הוא אבד :'( כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת... היכן ניתן לקנות את המכשיר? מן הסתם, היות ואני מחפש סמארטפון רובוסטי לשטח (חסין מים, אבק וכו'), אם יש מכשיר יותר טוב בשוק הזה, אשמח לשמוע עליו...
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצות למכשיר שתומך ב- ICS - ANDROID 4 (או שניתן לשדרגו ללא צורך בהתקנת ROM עצמאית) בסכום מקסימלי של עד 1500 ש"ח חשוב שיהיה בו GPS (לא מאמין שיש כאלה בלי) ומצלמה סבירה (5MP). בינתיים מצאתי את Sony Xperia Sola (שלפי ויקיפדיה ניתן לשידרוג), אבל הייתי מעוניין לדעת אם יש עוד דגמים. אם אתם מפנים אותי לייבוא אישי (כדוגמת ה-LENOVO A789 שעושה רושם מעולה בשביל מכשיר בעלות של פחות מ-200$) אשמח לדעת איך מבררים אם הטלפון מותר לייבוא (הרשימה באתר משרד התקשורת הינה מאוגוסט 2011 ולחלוטין לא מעודכנת). תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הכתבה על ה Nexus 4 שכנראה הולך לצאת ב29 החודש. כרגע יש לי Galaxy S II שקניתי לפני חודשיים. רציתי לדעת האם כדאי למכור את המכשיר שלי ולקנות את הנקסוס ולכן יש לי כמה שאלות: 1. בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים. יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB. 2. מה המחיר הצפוי ל Nexus 4? 3. האם לדעתכם כדאי לי לעשות את ה"מהלך" הזה? תודה מראש, רועי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצב חברים?מחר ככל הנראה אני הולך להתחדש בפלאפון חדש ואני צריך את עצתכם יש את האופציה הברורה אייפון 5 האייפון 5 עולה פה אלף דולר בגרסה של ה16 ג'יגה בייט בצבע לבן סים פרי. יש את הגלאקסי נוט 2 החדש שיצא לפני כמה ימים הוא עולה פה 720 דולר יש את הגלאקסי 3 שעולה פה 550 דולר שלא נופל בהמון מהאייפון(אם בכלל האם המותג "אייפון" ומערכת ההפעלה ה IOS שווה את ההפרש של ה280 דולר? האם הגלאקסי יחזיק הרבה זמן כפלאפון שנחשב לאחד הטובים בשוק (בניגוד לדוגמה לגלאקסי 1 ואייפון 4 שיצאו באותו זמן ואייפון 4 עדיין נחשב פלאפון מעולה בעוד הגלאקסי 1 נחשב פלאפון מיושן) בעבר היה לי גלאקסי שאבד לי איזה פעמיים וחיכיתי לצאת האייפון 5 (עוד סיבה בשבילי להעדיף מעט את האייפון) גם היום הפרש הזמן …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעניין איך תראה יצירת המופת הבאה של אפל. מה שבטוח, כך יראו גם חיקויי האנדרואיד הבאים, לכן לחובבי האנדרואיד גם כדאי לראות. לי עוד אין סמארטפון, אבל אני כמעט בטוח שהראשון שלי יהיה אייפון 5 (אלא אם כן העיצוב יהיה מכוער להחריד, מה שלא סביר עם אפל). גם אני הייתי חבר בכת שונאי אפל עד שקניתי אייפד, רק בגלל שהאפליקציות אליו היו טובות יותר בשבילי, אבל אחרי שראיתי את חוויית השימוש במוצרי אפל אני מתכנן לקנות גם אייפון וגם מק (כנראה מיני). אם למישהו יש קישור לשידור אירוע ההשקה, אני אשמח. אגב, מה זה הדפיקות האלה? אה, כת שונאי האפל בונה צלב כדי לצלוב אותי. בבקשה:
-
- 512 תגובות
- 30.9k צפיות
-
-
אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שאני מתקין יישומים ומשחקים יש דף כה לפני אישור ההתקשנה על כל מיני דברים שהיישום יכול לעשות, כמו לדוגמה לקרוא את החשבונות שלי, להתחיל תמיד בסטארט אפ ובכללי פשוט כל מיני דברים שממש דופקים את הפרטיות ופשוט יכולים לשלוח מידע מהטלפון שלי ללא יודע לאן... קיצר מה אתם חושבים בנושא ? אתם מתייחסים לזה או שאתם פשוט עושים ומתקינים מה שאתם רוצים ? אשמח לדעות של אנשים.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-