גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הנוקיה 3120 קלאסי ורציתי לדעת אם חייבים כבל ו-PC SUIT בשביל להעביר מידע או שאפשר להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ומשם לפלאפון משחקים, שירים וכו'.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,כאשר אני מנסה להעביר את הסרטונים שצילמתי מהנוקיה 6228 אז הם עוברים למחשב כקובץ TMP מה אני עושה לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
העברתי את כל ספריית המדיה שלי ממכשיר אנדרואיד ישן לזה. התמונות הסתדרו מצויין לפי תאריכים. הסרטונים לא (כולם מתוייגים 2015), השתמשתי בתוכנה שמשנה את התאריך (CREATED MODIFIED), העברתי למכשיר ולצערי זה עדיין מופיע כ 2015 (כלומר בראש הרשימה ולא לפי תאריכי הצילום המקוריים). מה לעשות? Galaxy Alpha 4.4
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IPOD 30 גיגה ואני רוצה להעביר סרטים מהמחשב לאייפוד אבל לא מצליח עם הITUNES , מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד מעבירים סרטים תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם אני יראה הבדל בפלאפון לעומת DVD? אם לא אז איך אפשר להעביר אותם לפורמט שיתפוס פחות מקום?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן שאני מנסה להעביר סרטים לסנסה E250 שלי וללא הצלחה. ניסיתי הכל, את כל הפורמטים של כל הסרטים שקיימים ושום דבר. תמונות אני יכול להעביר אבל סרטים לא, לאחר כל ההעברה יש מן דו"ח כזה בו רשום לי לאחר שאני מנסה להעביר סרטון כלשהו - unsupported filename למשהו יש מושג למה הבעיה הזאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MP5 וברצוני להעתיק קבצי MP3 הנמצאים על המחשב כאשר אני מנסה להעתיק אותם קופצת לי הודעה שלא ניתן להעתיק ולא ניתן ליצור קובץ או הספריה הנל בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם בלותות' ואני רוצה להעביר מוזיקה לנייד גלקסי S2. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שאלה מוזרה אך לא מצאתי לה פתרון עדיין ואבקש את עזרתכם, (הבעיה מוזכרת פעמים רבות בחיפוש בגוגל אך ללא פתרון) בהעברת קבצי MP3 עם הסיפריה שלהם מתקבלת אחרי מספר קבצים הודעת שגיעה של WINDOWS path too deep שינוי השם לקצר יותר לא פותר את הבעיה, היו פתרונות של לפרמט את הזכרון אך מכיוון שיש שם קבצי מערכת אני לא יודע אם אני יכול לעשות זאת. לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה לנושא ,אם זה לא המקום אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה אחרי ניתוק כבל אחר שלא היה מחובר לכלום ושינוי פורט USB הבעיה נעלמה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קראתי בפורום שאלות ותשובות ולא הגעתי להבנה. יש תוכנה שאני יכול להעביר קבצים מזכרון אמצעי אחסון מערכת לזכרון USB שהוא הגדול(הזכרון של ה 16 גיגה) ולא הכוונה שלי לא לזכרון ה SD שהוא חציוני בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קבלתי היום פלאפון חדש LG 240. רציתי לדעת האם ניתן להעביר אליו קבצים,אם כן, באילו אמצעים? (אין לי כבל USB לפלאפון). כמו כן, אשמח אם תגידו לי אילו פורמטים הפלאפון יזהה ויאפשר לי להשתמש בקובץ כצילול. תודה מראש, יונתן ל.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את הפלאפון למחשב (והפלאםון נטען) אבל לא ניתן להעביר אליו קבצים. ריתי בחוברת שקיבלתי עם הפלאפון שצריך להתקין איזושהי תוכנה אבל איבדתעי את החוברת ואני לא זוכר את שם התוכנה... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ברשותי NOKIA N95 וכרטיס MICRO SD 1GB של סאנדיסק. בגלל שחסר לי מקום בפלאפון אני רוצה להחליף לכרטיס של 2 GB, השאלה שלי- אם יש איזושהי דרך(לא מסובכת) להעתיק את המידע מהכרטיס הנוכחי לכרטיס הבא שלי(כנראה). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי פלאפון של סמסונג (אין לי מושג מה הדגם) מלפני כמה שנים טובות. אני רוצה להעביר אליו קובץ MIDI אבל אין לי אינטרנט או כבל USB. ניסיתי להעביר אליו את הקובץ דרך האינפרה אדום אך ההעברה נכשלה. שלחתי גם הודעה לפלאפון עם הקובץ, אך במקום הקובץ קיבלתי הודעה מאורנג' שהתקבלה הודעה חדשה באלבום שלי באתר אורנג'. אילו עוד אופציות עומדות בפני?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום ילדודס. איך ממירים לפלאפון משחקים וקליפים? יש לי 6230I אל תשכנעו אותי להחליף! ויש לו 1גי'גה זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי LG G3, התקנתי וואטסאפ והשתמשתי במכשיר, כמובן נפתחה תקייה בשם "Whatsapp" עכשיו רציתי להעביר את היסטוריית ההודעות שלי מהטלפון הישן, גלקסי 3. עשיתי גיבוי בגלקסי 3, העברתי את התיקיית וואטסאפ למחשב ומהמחשב לG3 נאלצתי לשנות את שמה כיוון שיש כבר תקייה "Whatsapp" אחת אז קראתי לה "Whatsapp2". הסרתי את ההתקנה של הוואטסאפ והורדתי מחדש. הG3 לא משחזר לי את השיחות מהגלקסי. אחר כך ניסיתי לקחת קובץ בשם msgstore-2015-03-10.1.db.crypt ולזרוק אותו לתוך תיקיית "Whatsapp". התקנתי מחדש את הוואטסאפ וזה לא עזר. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות, מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 47.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא בטוח שזה הפרום הנכון אבל הנושא לא מתייחס רק לאנדרואיד או רק לאייפון אני טס היום לחול ואחי מחכה לי בחול עם מכשיר LG G4 אני כרגע עם אייפון 4S ואני רוצה להעביר את כל היסטוריית השיחות שלי לאנדרואיד אבל אני לא יהיה עם האייפון כי הוא נשאר בארץ לסנכרון אני מחפש דרך להעביר את הקובץ של הדאטה בייס לדרייב או משהו בסגנון ואז להפעיל אותו באנדרואיד אם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה,זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 10 תגובות
- 20.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מנסה להעביר שירים לפלאפון בתוכנה Disc2Phone הוא כותב לי --------------------------- Disc2Phone Error --------------------------- No target device found. Please insert memory stick or connect phone via USB. --------------------------- אישור --------------------------- למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-