גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אהלן. איך עושים את זה? ראיתי כמה תוכנות כן, אבל אני צריך כזאת שלא תפריד בין המספרים - הכוונה שיש לי כמה מספרים תחת אותו האיש. מה לעשות?? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428764.0 ראיתי את המדריך הזה, אבל האם הוא ייפצל לי את המספרים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, עברתי למכשיר החדש LG G4 מאייפון 5 ולאט ולאט אני מתחיל להתרגל להשתמש בו. יש לי כמה אפליקציות שרכשתי אותם בAPPSTORE כשהיה לי אייפון 5 ואני רוצה להעביר את חלק מאפליקציות ששילמתי עבורן (כמו מילון ספיר, מקלדת עברית מנוקדת) ומילון באנגלית. כאשר אני מחבר את אייפון למחשב אני רואה את כל היישומים בITUNES , אבל יודע כיצד לעשות העברה של יישומים למכשיר אחר. עכשיו האייפון 5 ללא WIFI אבל כאשר דרך בלוטוס' אפשר גם בד"כ להעביר אפליקציות או הנחתי ותקנו אותי אם אני טועה שמכשיר LG G4 עם מערכת הפעלה Android - כיצד עושים של אפליקציות ששילמתי עבורם. למרות שאני אנסה דרך Google Play לחפש את האפליקציות שבתשלום, אבל אני גם דרך Google Play גם דרך התשלום. האפליקציה החינמית לסנכרון בין I…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מצויה אצלי במשיבון הודעה קולית שברצוני להשמיע בפורום של הרבה אנשים (בימ"ש למשל). איך עושים זאת ? ניתן להעביר הודעה קולית למחשב בפורמט mp3 למשל? כך גם לגבי SMS. ברצוני להציג הודעת SMS בפני קבוצת אנשים (למשל בבימ"ש). ניתן להעביר לקובץ טקסטואלי שאוכל להדפיסו ולחלק לנוכחים? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות לגבי הגלקסי: 1. איך אני מעביר S.M.S הודעה (forward) שקיבלתי למישהו אחר 2. איך אני בוחר צליל התראה תזכורת ללפגישה לא מצלצולי ברירת המחדל של הטלפון- ואיך אני מאריך אותם שיהיה יותר מצלצול אחד. כי לפעמים אני לא שומע את ההתראה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, משהו יודע אם יש דרך לעשות העברת הודעת SMS ממכשיר סלולרי למכשיר סלולרי אחר? כמו שניתן לעשות העברת שיחות. ידוע לי שזה יהיה כרוך בעלות של הודעה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 49.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר את כל הודעות ה-SMS שהיו לי במכשיר הנוקיה N95 שלי לאייפון, מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש לכל העוזרים (יש לי הודעות חשובות שהייתי רוצה שיעברו איתי למכשיר החדש שלי - אומנם אייפון 3 אבל גם משהו).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון בעזרת ה' לשדרג את האייפון 4 - או לאייפון 5S או לגלקסי S4. האם ניתן במעבר לגלקסי (אנדרואיד) להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? האם ניתן במעבר לאייפון 5s להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? אם כן. כיצד ? תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את אישתי מאיפון 4 לאיפון 5 בגדול אם יש גיבוי של ITUNES על המחשב , זה אומר שפשוט צריך להכניס את הטלפון החדש ולהכניס את השם משתמש והסיסמה של הטלפון הקודם והוא ישחזר הכול לטלפון החדש?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי SGS2 חדש ואת המכשיר הישן אני רוצה לתת להורים. הבעיה שה SIM שלהם הוא של פלאפון והמכשיר הישן שלי הוא של אורנג', והוא לא מזהה את ה SIM... האם יש דרך לפתוח את המכשיר הישן (NOKIA 5800) לקבל את ה SIM של פלאפון ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנוקיה 3120 קלאסי ורציתי לדעת אם חייבים כבל ו-PC SUIT בשביל להעביר מידע או שאפשר להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ומשם לפלאפון משחקים, שירים וכו'.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך שפויה לייצא את כל העסק הזה? אני חייב את Ovi המעאפנה?... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,כאשר אני מנסה להעביר את הסרטונים שצילמתי מהנוקיה 6228 אז הם עוברים למחשב כקובץ TMP מה אני עושה לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
העברתי את כל ספריית המדיה שלי ממכשיר אנדרואיד ישן לזה. התמונות הסתדרו מצויין לפי תאריכים. הסרטונים לא (כולם מתוייגים 2015), השתמשתי בתוכנה שמשנה את התאריך (CREATED MODIFIED), העברתי למכשיר ולצערי זה עדיין מופיע כ 2015 (כלומר בראש הרשימה ולא לפי תאריכי הצילום המקוריים). מה לעשות? Galaxy Alpha 4.4
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IPOD 30 גיגה ואני רוצה להעביר סרטים מהמחשב לאייפוד אבל לא מצליח עם הITUNES , מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד מעבירים סרטים תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם אני יראה הבדל בפלאפון לעומת DVD? אם לא אז איך אפשר להעביר אותם לפורמט שיתפוס פחות מקום?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן שאני מנסה להעביר סרטים לסנסה E250 שלי וללא הצלחה. ניסיתי הכל, את כל הפורמטים של כל הסרטים שקיימים ושום דבר. תמונות אני יכול להעביר אבל סרטים לא, לאחר כל ההעברה יש מן דו"ח כזה בו רשום לי לאחר שאני מנסה להעביר סרטון כלשהו - unsupported filename למשהו יש מושג למה הבעיה הזאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MP5 וברצוני להעתיק קבצי MP3 הנמצאים על המחשב כאשר אני מנסה להעתיק אותם קופצת לי הודעה שלא ניתן להעתיק ולא ניתן ליצור קובץ או הספריה הנל בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם בלותות' ואני רוצה להעביר מוזיקה לנייד גלקסי S2. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שאלה מוזרה אך לא מצאתי לה פתרון עדיין ואבקש את עזרתכם, (הבעיה מוזכרת פעמים רבות בחיפוש בגוגל אך ללא פתרון) בהעברת קבצי MP3 עם הסיפריה שלהם מתקבלת אחרי מספר קבצים הודעת שגיעה של WINDOWS path too deep שינוי השם לקצר יותר לא פותר את הבעיה, היו פתרונות של לפרמט את הזכרון אך מכיוון שיש שם קבצי מערכת אני לא יודע אם אני יכול לעשות זאת. לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה לנושא ,אם זה לא המקום אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה אחרי ניתוק כבל אחר שלא היה מחובר לכלום ושינוי פורט USB הבעיה נעלמה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קראתי בפורום שאלות ותשובות ולא הגעתי להבנה. יש תוכנה שאני יכול להעביר קבצים מזכרון אמצעי אחסון מערכת לזכרון USB שהוא הגדול(הזכרון של ה 16 גיגה) ולא הכוונה שלי לא לזכרון ה SD שהוא חציוני בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קבלתי היום פלאפון חדש LG 240. רציתי לדעת האם ניתן להעביר אליו קבצים,אם כן, באילו אמצעים? (אין לי כבל USB לפלאפון). כמו כן, אשמח אם תגידו לי אילו פורמטים הפלאפון יזהה ויאפשר לי להשתמש בקובץ כצילול. תודה מראש, יונתן ל.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-