עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קודם כל - חשוב לקחת בחשבון שהיא : א. עיוורת (לא במובן המוחלט של המילה, אבל אתם יודעים... לאמהות יש נטיה לא לראות מי יודע מה). ב. עד היום מנסה להבין את המשמעות של דאבל-קליק בעכבר (שנות ה 40 וטכנולוגיה מעולם לא הסתדרו יחדיו). ג. בונקרית אש - אז עד 200 ש"ח בבקשה. ד. מוסרת תודה רבה (הקלדתי את זה בשמה)! תגובות מנסיון בלבד, כי להכנס ל gsmarena אפילו אני יכול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Illectronic,

היי, קראתי בדיוק על ה-chromecast של גוגל ורציתי לדעת אם מישהו מכיר משהו דומה שבנוסף יוכל לשדר ממחשב סרטים באיכויות גבוהות. כלומר חוץ מחיבור טאבלטים/טלפונים שאני אוכל לצפות בטלויזיה בתכנים מ-2-3 מחשבים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום אני מחפש חומרה שלאחר שהתקנתי את וויסטה , ,תוכנות צד ג' ,עידכונים , ועוד יצלם את כל חוצץ C ומתי שאני ירצה יחזיר את המחשב לנקודה שצילמתי בדיוק ללא קבצים שונים שהורדו לאחר הצילום ללא וירוסים שהגעו אחרי הצילום ללא שינויים בדפדפן שהגיעו אחרי הצילום של החוצץ בקיצור כל השינויים מ- א-ת ימחקו לאלתר . אם יש אנשים שיש להם חומרה כזאת בפועל אנא ענו אנשים שאין להם את החומרה ורק שמעו על כך בבקשה תנו לבעלי ניסיון בפועל לעזור

4. Started by meni12321,

http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=33057&ref=12

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by solzi7x,

איזה מהפלאפונים הנ"ל טוב יותר ? לא שמתלם מביחנת מחיר, לא יפה.. אלא טוב. הבנתי שהם מאוד דומים ויש כרגע דיל ואני יכול להשיג אתK530I, האם כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by B.M.W,

אני מחפש לקנות סמארטפון זול, כרגע לפי מה שראיתי ה galaxy mini הוא הטוב ביותר מבין האופציות שקימות בתקציב שלי. אני מתכוון בעיקר לגלישה בדפדפן ושימוש בwhatsapp, לכן אני לא הולך על משהו קצת יותר יקר כמו ה gio או ה ace שנראים לי קצת יותר טובים אבל הם חריגה די משמעותית מהתקציב. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אין לי חבילת גלישה, הסיבה שאני קונה פלאפון דרך חנות ולא דרך החברה היא בגלל שאני לא רוצה להתחייב לחבילה יקרה מכיוון שכרגע אני משלם מעט מאוד בחודש, העניין הוא שאני בכל מקרה אצתרך חבילת גלישה בשביל הwhatsapp והדפדפן(בעיקר פייסבוק, בלי יוטיוב ודברים כאלה), האם אני אצתרך חבילת גלישה רצינית בשביל להשתמש בזה? הבנתי שהwhatsapp כל הזמן מחובר, האם הוא צורך חבילת גלישה רצינית? 2. האם אנ…

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by avihy_1989,

היי כולם, יש לי באג מוזר כזה שכאשר אני מחשב את האיפון למטען usb יחד עם המתאם כלומר כמו הטענה דרך שקע ac לקיר המסך לא מגיע בכלל או מגיב למקומות לא נכונים וכאשר מנתקים אותו מהמטען הכל פועל כרגיל או לחלופין אם מטעינים מהמחשב הוא לא עושה כל בעיה וגם שמטעינים אותו בנוסף מהקיר הוא משמיע כל כמה דקות צפצוף מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה

9. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by captaincaveman,

אחרי הרבה יותר מידי זמן, החלטתי לשדרג. כדי למנוע מעצמי בושות, אני אוותר על ציון המכשיר הנוכחי. נסתפק בזה שהוא כ"כ ישן שאין לו סים ולדרישות: מסך גדול. אני אסתדר עם כל דבר עד 4-4.5". יש לי יד גדולה, ואין לי בעיה להסתובב עם מכשיר גדול בכיס כל עוד הוא לא עבה. איכותי! אני אראה וידאו על המכשיר. מעבד חזק. הרבה זכרון. מצלמה - לא חובב צילום גדול. לא רואה את עצמי מצלם יותר מידי. וגם כשכבר אצלם, אני לא אשב עם זכוכית מגדלת ליד המסך כדי לחפש פגמים באיכות החומר המצולם. במילים אחרות, לא פקטור, אבל שתהיה מצלמה קדמית - רוצה. לא אכפת לי עד כמה זה לא שימושי מקלדת פיזית - לא צריך. נוח לי מספיק עם המקלדות on screen. שיהיה נגן מדיה טוב מבחינת איכות שמע. אני יושב הרבה עם אוזניות (די ט…

11. Started by TaMiRn2,

אני מחפש נגן שמתחבר לדוק סטיישן לטלוויזיה הבנתי שהאיי פוד עושה את זה... יש אחרים? (סאנסה בעיקר?) חשוב שיהיה שלט, בעל נפח (לפחות 6GB), וקומפקטי...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  12. לחברי הפורום שלום רב,אני מעוניין בשבוע הקרוב לרכוש סמארטפון חדש, ויש לי את האפשרות לרכוש ולאסוף אותו בארה"ב. האפשרויות שנראות לי הכי טוב בשלב זה הן ה Samsung s7 וה s7 edge.מה שאני לא מצליח להבין זה למה בדיוק באתר של סמסונג ארה"ב ה s7 הרגיל למשל עולה 670$, ולעומת זאת באמאזון גרסה אחרת (international version) עולה 200$ פחות למשל פה:https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S7-Unlocked-Phone/dp/B01CZ41QZG/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1488297591&sr=1-1&keywords=Samsung+Galaxy+S7אז השאלות שלי הן מה ההבדלים בין הגרסאת international באמאזון לגרסה שנמצאת באתר האמריקאי. האם זה מצדיק תוספת של 200$ לדעתכם?מאיפה אתם ממליצים לרכוש כרגע את הפלאפון?והאם יש סיבה לרכוש את…

13. Started by huber,

כמובן שישראל לא אחת מהן: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=311135

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Grim Reaper,

יצא לי לשחק בסלולרי הזה אצל 2 חברים בעבודה ואני חיב להגיד שהטלפון מאוד מאוד מושך. קראתי את ההודעות פה למעלה בפורום ואני רוצה להגיד שאף אחד שם באמת לא מבין מה הטלפון הזה מייצג. עכשיו שהוא פרוץ וניתן לעבוד איתו (ולדבר) מישראל, האם כדאי לקנות אותו במחיר הזול של 400$ ל-8 גיגה. הטלפון מתקין תוכנות כאילו הורדו לפני שנייה מהאינטרנט\ הגלישה מעולה (ביוחד עם 2 נקודות המגע שהוא מאפשר). הטלפון פשוט גאוני. השאלה היא האם הפיצאריםש ל N95 שווים את הקנייה שלו או שללכת על טלפון נקי, חלק בעל עיצוב מעולה ונוחות שלא הכרתם עדיין גם במכשירי נוקיה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by EyEOnE,

אהלן, התחדשתי אתמול ב-N97. איזה דברים מומלצים יש למכשיר הזה? סוף שבוע נעים לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות את הNokia 5800 מאחר והN73 שלי מראה סימנים מתקדמים מאד של גסיסה ואני רוצה לדעת איזו חנות אמינה יותר. כרגע חשבתי על החנויות הבאות: Ron Phone http://ron-phone.co.il/product697.html Eline http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c202/36850.php Tikcom http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=nok5800&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE Omega Phones http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=327 המחיר לא רלוונטי מאחר והוא כמעט זהה בכל החנויות, אני רק מחפש חנות שלא תעלם לי מחר ושתהיה אמינה. כמובן שאם למישהו יש עוד הצעות לחנויות אחרות שמוכרות את המכשיר הזה אני אשמח לשמוע עליהם

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  17. לא מצליח להתקין מחדש. הכל חרבנה. הצילו!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. היי, אני שוקל לקנות שעון חכם שעובד על מערכת הפעלה android wear, האם המערכת הפעלה מציגה עיברית ומיישרת לימין ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אחרי חצי שנה של הצבעות קהילתיות וטיזינג, מכשיר ה-Hawkeye הייחודי של ZTE נוחת בקיקסטארטר ונתקל בכתף קרה מצידו של העולם לכתבה

21. אני צריך אוזניות טובות בשביל מחשב כף יד, חיבור 2.5 מ"מ.. אשמח לקבל הצעות =] תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by אבירן,

אהלן חברים, אחרי שראיתי המון סקירות ביוטיוב וביקורת, אני חושב ברצינות ללכת על הp10 החדש של וואווי. הוא אמנם לא הכי טוב בשוק אבל פשוט הכי נכון לי, מתאים לכל הדרישות שלי לכאורה: מסך 5.1 כמו כפפה ליד (דגם הפלוס לא רלוונטי לי), מצלמה נהדרת עושה רושם, חיבור טייפ סי, רזולוציה שלא זוללת סוללה, חיישן טביעת אצבע מוצלח מאוד כמו שוואווי יודעת, צילום מסך נוח וקל שלא כמו במכשירים אחרים שבדקתי ותג מחיר מפתה של 2150 באילת. מה שכן, עדיין לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הסוללה מספיקה ליום שלם מהבוקר עד הלילה, בשימוש ממוצע פלוס: וואטסאפ, פייסבוק, קצת שיחות, קצת מצלמה, מוסיקה ומיילים. לא משחק בכלל ויוטיוב פה ושם או איזה סדרה לפעמים. האלטרנטיבה השנייה מבחינתי הוא הS7 של סמסונג שמציע מפ…

23. ניסיתי לחפש פה בפורום אבל לדעתי ההודעות פה ישנות ולא רלוונטיות וכנראה שיש שינויים. אני מתלבט בין שני סמארטפונים של סמסונג: [h=1]Samsung Galaxy S Advance I9070 שעולה בסביבות ה1200 שח[/h]לעומת [h=1]Samsung Galaxy W i8150 שמחירו סביב ה950 שח.[/h]הטלפון מיועד לאחי הקטן, (חוץ משיחות) ישמש בעיקר למשחקים ומצלמה. החברה היא הוט מובייל. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by udi2181,

סקר ! במה הייתם בוחרים מבין שניהם ומדוע ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, אני מחפש לקנות מתנה לבר מצווה נגן מוסיקה ווידאו בעלות של עד 700 שקל +/- יש למישהו הצעה על איזה נגן? אני לא ממש הגדרתי לעצמי מה בדיוק לקנות, ככה שכל הצעה תתקבל בברכה. אני חשבתי אולי על סגנון הנגנים עם המסך מגע. תודה לעוזרים. זה דיי דחוף לי אז אשמח לתגובה מהירה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.